al9.jpg?1625328759

Talmannen föreslår Löfven som statsminister...omröstning sker på onsdag...dom som röstade bort Löfven, hade ingen lösning, Kristersson kastade handsken och sa att han har inte majoritet i riksdagen att bilda regering...nu kanske Löfven åter blir vald till statsminister...
Detta är skådespel på högsta nivå...Lööf spelar högt och girigt...Lööf verkar vara mycket girig och en mobbande individ, tyvärr...Lööf är en skicklig politiker, men girighet och mobbarfasoner sänker henne, tyvärr...
Och Löfven ivrig alltid ivrig att vara statsminister, därför kan Lööf pressa på honom...Socialdemokrater har vandrat till höger och sitter nu vackert i Lööfs knä :)
Antagligen kommer fler och fler av väljarna att vända ryggen åt Socialdemokrater...S har ju dom senaste åren sjunkit mycket, tack för den blandpolitik som Löfven så ivrigt vill ha.
Samtidigt har Vänsterpartiet vuxit, ökat...Nooshi är bra...hon vågar...hon står för sin politik, men är villig att förhandla...men varken Löfven eller Lööf vill förhandla med V...mobbningen fortsätter alltså...hoppas att V ökar så mycket att S till slut måste ta hänsyn till V...för Vs röster är ju trots allt avgörande för Socialdemokrater.
---------------------------------------------------------
Det bästa vore att Socialdemokrater skulle förlora nästa val och tvingas till opposition...då måste dom ju fatta att börja hålla ihopp med V och gå tillbaka till Socialdemokratisk politik, om  dom vill ha chansen att komma tillbaks någon gång.
Eller kan det vara så att vanliga arbetare gillar högerpolitik????

- omni -