Deltagarnas förmågor...alltså sociala förmågor testas nu hårt...hittils har det ju varit som en barnstuga där invånarna leker att alla där älskar alla att det finns bara kärlek i huset...den leken lekte dom nästan halva tiden av programmet...nu är det andra bullar...undomar har svårt att klara vissa saker...inte ens alla vuxna skulle klara det...så man skall ha i minnet att dom flesta där är mycket unga och oerfarna.
Denna vecka visar nu några av dom hur långt dom kan gå för att få fördelar för sig själva...dom skiter i rekryterna, bara dom själva inte förlorar något eller blir straffade... har ni tänkt lilltjejen och lillkillen och den bittra tjejen i rekryternas ställe? ..hur skulle dom klara sig...mycket dåligt skulle jag tro...dom skulle inte stå ut med detta...kanske skulle dom lyfta rasistkortet fram för att få det bättre, vem vet.
Tycker att produktionen prövar dom alldeles för hårt...nu är det ju rena rama förnedring-tv och inget kul att titta på...stackars barn och ungdomar som tittar på sådant där skit denna vecka...det är inte hälsosamt för unga tittare...barn och ungdomar många av dom tar efter det dom ser i tv, tyvärr.

jaga11.jpg?1604435614