ase1.jpg?1604435473

De flesta politiker kan spela spelet...dom spelar som i realityprogram, som t.ex i PH...Lööf visar nu upp sin envishet...Lööf envis som en åsna...Löfven har skitit i V i tron att han kan hantera V, men Nooshi är inte som Jonas (hoppas vi)...Sabuni vet inte sitt partiets bästa, hon svamlar och svajar åt alla håll...dom andra vill fälla Löfven i tron att dom kan sedan ta makten...vad händer på måndagens röstning...eller händer det något redan innan det.
Det där att acceptera inte 2 partier, har varit en stor dilemma i Sverige...nu har högern tagit SD in i värmen...återstår då V som fortfarande är ute i kylan...S har utnjutat V i åratal...nu visar V fötterna och Löfven ligger illa till...
Lööf är för envis för sitt bästa...Lööf visar öppet sitt förakt mot V, precis som hon visar sin förakt mot SD...ok. Lööf är ju inte den enda, men i den här konflikten bör Lööf agera för Sveriges bästa att glömma sin förakt mot V.
Om der bli extraval, troligen faller då L bort helt och hållet, har svårt att tänka mig att M och KD skulle ge bort sina röster till L, alltså hjälpa L...
Det är ju inte så länge sedan när vi hade politiks kris i Sverige och nu igen...när skall vissa politiker lära sig att vara lite mer flexibla och putta bort sina förakt?