al4.jpg?1624540388

Regeringen kommer att ha det mycket svårt...regeringen är ju inte ens överens om t.ex Lööfs dikterade krav...MP var inte med alls, dom var ovetande...Löfven lovade Lööf utan att informera MP...det är arrogant...arrogant agerande av Löfven gentemot MP...nu skall alltså MP vara dörrmatta åt Löfven.
Samtidigt struntar Löfven totalt i Vänsterpartiet, fast S är beroende av Vs mandat hela tiden...även det är arrogant gjort av Löfven.
Arrogant var även Lööfs krav på Löfven, mycket arrogant.
Man kan säga att Lööf och Löfven är som parhästar, eller rättare sagt paråsnor ;)
Allt detta ser inte bra ut...detta är ett slags kaos...en mycket svag regering...Löfven vill vara statsminister och tycks ge efter nästan vad som helst att få vara statsminister...Löfnen har svikit socialdemokratisk politik totalt...ovanpå detta åratatals mobbning av SD...mobbningen inkluderar nu även Vänsterpartiet...hur tänker Löfven...bara sig själv och sin status.
Jag är mycket missnöjd med allt detta...men en regering med SD skulle inte det heller varit bra...så jag säger, skit detsamma...just nu är politik i Sverige som komedi, teater...maktgalna människor, politiker och partilledare som mobbar varandra, bråkar, uppträder diktaturisk som t.ex. Lööf och Löfven.
----------------------------------------------
Nu gäller det att vänta och se och hoppas att allt kommer att flyta någorlunda framåt...sen få vi se vad som händer efter nösta val.
- omni -