Varför är många kvinnor avudsjuka på varandra? ..det är så dumt...istället bör kvinnor hålla ihopp och stödja varandra...kvinnor har fortfarande inte samma status som män...detta gäller även i Sverige...så kvinnor borde förstå att hålla ihopp i vått och torrt.
Men nej...denna hemska avundsjuka ses här och där...kvinnor retar sig på varandra och blir avundsjuka på vissa kvinnor på grund av någonting...varje gång man råkar på en avundsjuk kvinna, känns det väldigt ledsamt först...sedan beror allt på vad denna avundsjuka kvinna gör...hon kan göra   livet surt för en...om den avundsjuka kvinnan har någon makt, då visar hon det och det drabbade stackaren kan inget göra...undra på att avundsjuka kvinnor sällan har riktiga kvinliga vänner.
Man väntar sig ju att vännerna skall vara ens vänner, inte ens fiender genom avundsjukan.
Men om det handlar om helt främmande kvinnor? ..sak samma..det gör lika ont kanske och man blir arg innerst inne på denna avundsjuka kvinna.
Vad göra? ..försöka att inte bry sig...det är oerhört svårt, men det är det enda som hjälper...man skall ju inte må dåligt på grund av hennes avundsjuka...så man skall strunta i det...vända ryggen åt henne, bry sig inte...rensa tankarna bort från den avundsjuka kvinnan...leva som hon inte fanns.
Man måste ju skydda sig för att mår bra...att må bra, det ens livsuppgift att se till att man själv mår bra.

sehe3.jpg?1590022124