Socialamedier är hårda mot den äldre kvinnan i BB-huset...man klassar hennes ovilja mot lilltjejen som rasism...och senare använde hon nerdväderande utryck om samer...man gav henne en varning och autonominering...men det rätta hade varit att kasta ut henne...
- nyheter24 - nyheter24 - aftonbladet -

Det värsta vad dock att hon försvarade sin rasistiska utryck genom att säga att i Norland är det vanligt att säga (säga så om samer) ..det är oerhört gammaldags att hacka på samer...när hon nu tycks ha sådana åsikter, tycker hon är helt olämpöig att vara med på BB...samt det där att hon kan inte samsas med lilltjejen.
Men och andra sidan, vad är jag att säga det eller det om henne...ingen...tidigare sa jag bara att hon använde kränkande ordval av ett folk, samer...nu när det pratas överallt om detta, anser jag att även jag måste säga rakt vad jag tycker...jag kritiserar henne inte...påpekar bara vad hon sa, jag såg och hörde ju allt på den natten det hände....
När hon kommet ut ur huset, får hon reda på vad man tycker om detta, kommer hon säkert att bli chockad och ledsen...och hon får säkert en lärdom av detta och förmodligen lär hon vakta på sin tunga lite.
Det är några få i huset som beter sig normalt civiliserade...andra gapar och hojtar och struntar i andra och det är kaos...kan hända att dessa skrikare och gapade tänker inte vilket spår dom lämnar efter sig, spår som inte går att sudda bort.

avlang-20-a.jpg?1585016774