Var försiktig med alkohol, 
låt bli att dricka.
Alkohol kan orsaka mycket bekymmer för dom som dricker...Dom kan bli alkoholister, dom kan förlora allt, dom kan bli hemlösa...När det har hänt, då har dom nått botten ett djupt botten-läge...Vad är det som driver dessa människor att dricka mer och mer? ..Det pratas om gener, men i huvudsak beror drickande säkert på ens svaga självkänsla eller annat problem...Spriten tar ju bort hämningar, i början tror dom att spriten hjälper...Till slut är dom fast i ett psykiskt beroende till alkohol.
Daltas det för mycket med alkoholister? ..Kanske det...Genom att säga till alkoholisten att det är genetiskt, ett sjukdom, att du dricker... Man så att säga tar bort ansvaret från människan, då är det bara att falla tillbaks till drickandet och skylla på,sin sjukdom...
Ingen kan hjälpa en alkoholist om alkoholisten kan inte hjälpa sig själv...En från min sista arbetsplats har nått botten, tyvärr, människan skäms så mycket att den människan vill inte ens svara på telefon...Kanske lika bra det.
Var försiktiga med drickandet...Man kan faktist ha roligt även utan alkohol eller annat berusningsmedel...Fast det kanske krävs en hel del mod för många, att våga ha roligt utan alkohol.

❓ 🆗