Alla människor begår "synd" ... Det finns homosexuella i alla religioner ... Likaså finns det föräktenskapliga troende i alla religioner ... Alla kommer att förlåtas för sina synder i sinom tid om Gud anser det lämpligt.
Numera är det bara extremisterna som främst pekar med fingrarna på andra ... letar efter människor att skälla på, som om det var en befallning från Gud att skälla på andra människor och skylla dem för deras sätt att leva.
Det är mycket bättre när vi förbättrar våra egna liv och låter andra vara ... för att ingen av oss är vakter för våra bröder och systrar, eller vakter för andra ... Låt oss bevaka våra egna liv ... låt oss skydda våra egna ord ... direkt vad vi är.
Om någon är homosexuell ... är det inte min sak att fördöma den personen ... Allt hur andra lever ... det är inte lämpligt att fastna i att börja skylla och anklaga en "syndare", eller på annat sätt en dålig person ... för att alla är syndare enligt religionens teser ... Varför pekar syndaren fingret på andra syndare? .. Spegla sig från den andra ... se sina egna fel ... Svårt att märka och erkänna sina egna fel, men dessa egna fel återspeglas från den andra personen.
Och naturligtvis har vissa en stor önskan att peka andra med fingrarna ... det orsakar ett ögonblick av extatiskt tillstånd i ens sinne ... han känner sig bättre än det eller det ... Men det är bara ett ögonblick av extas ... människan förstår sina egna svagheter och skäms själv för sig själv ... det är därför som fingrarna ibland på vissa pekar på andra ... att skylla och fördöma.

ass7.jpg?1603155381