Först tyckte jag det var bra att deltagarna får inte pakta...plus att deltagarna nominerar inte längre sig själva...nu har jag ändrat åsikt om detta...
Deltagarna pratar nu ofta om kärlek och gemenskap...men det börjar klinga liksom enormt falskt...det snackas mycket skit bakom andras ryggar, dagligen...ofta vill dom säga något men kan inte när paktande är inte tillåtet...dom får inte ens sjunga utan att det påpekas till dom att det är förnjudet...och är det ju så att fram träder falskhet...BB borde alltså fortsätta den gamla melodin att låta deltagarna pakta och att deltagarna nominerar varandra...då skulle ju komma fram äkthet hos deltagarna.
Som det är nu, spelas det mycket falskt...det är skrattaretande att titta på det...varför föredrar tv4 falskhet hos deltagarna? ..det är bättre med lite bråk och paktande än detta lismande och falskhet hur man gillar varandra och hur deltagarna ofta säger att det är kärlek att alla trvis bra med varandra.
Man har alltså minskat deltagarnan beteenden och det enda som kommer fram då är falskhet.
Minns från förra året att den som blev tvåa betedde sig först helt normalt men efter ett tag började han hoppa och skutta som små barn. 
Detta barnsliga beteende är okså förståeligt med tanke på att barn tittar det och därför är dom flesta tävlingar t.ex enormt barnsliga
Nu också den långa magra killen är inte sig själv...den som åkte ut igår var inte heller riktigt sig själv, men hon betedde sig iaf någorlunda normalt, civiliserat..
Ett konstigt beteende också hos några uga flashbackare...det verkar som att dom lider av en fetish...dom gillar äldre kvinnor ;) och vill ha ut unga vackra kvinnor men vill behålla äldre kvinnor...njuter dom av att titta på äldre kvinnor...fantiserar dom kanske om äldre kvinnor...läste nyligen och oj vad dom hyllar den äldre kvinnan och samtidigt pratar dom skit om dom yngre kvinnorna i huset.
-------------------------------------------------------
Jag gillar inte falskhet...förstår dock att det blir falsk beteende när deras beteende har krympts ganska mycket...falskhet och egoism är faktist en del av människan, mer eller mindre...det kan man inte komma ifrån och specielt då när det är frågan om en miljon.
Tycker alltså nu att deltagarna borde få leva fritt där i huset för att kunna visa sitt sanna beteende, natur.

jaga11.jpg?1604435614