Oj oj vilken 30-års fest det blev...vissa av huset unga killar enormt avundsjuka på den nya mannen...flickorna gillar den nya killen...killarna gillar inte han :)
Herre gud...vilken soppa...den äldre kvinnan tycker att den nya mannen åpassar inte in i huset och att poolen är just nu hångelpalat och inget annat att där kan man inte nu bada...
Har den gamla kvinnan varit blind förut vad som hänt tidigare i poolen?
Han den gamla kvinnan glömt att hon var den första i huset som agerade sexuelt när hon tog ph-mannen mellan benen i sängen??? ..hon väntar själv att det skall komma en 40-årig man till henne, men tillåter inte att tjejerna flockas runt den nya mannen...det verkar vara avundsjuka och inget annat...varför dömer hon den nya mannen och den nya tjejen?
Kan hända att den nya mannen är inte lika barnslig som husets gamla gäster...är det där skon klämmer?
Den nya verkar vara en riktig festsnubbe, men lite äldre på sitt sätt än killarna i huset...en kille sa att den nya passar inte i huset...där ser man att killar känner också avundsjuka och visar det helt öppet.
--------------------------------------------
Den nya mannen hamnade som i en barnstuga, dagis, det tycker han säkert...BB är ju som barnstuga i Sverige...utomlands är det mycket mer vuxet och tuffare på många ställen.
Den bittra tjejen är nu besviken när den nya tjejen hånglade men den den nya mannen på poolkanten och det var det den gamla kvinnan ogillade...typiskt att ogilla vissas handlingar men gilla andras handlingar fast dom gör precis samma sak.
-----------------------------------------------------
Nu har deltagarna helt glömt detta med kärlek och alla älskar alla...nu är det hatiska prat i huset...fy på er.

jags5.jpg?1604435543