Om du vill stanna i de "normala böckerna", så ja du förstår att du bor i den här världen. Vad är nyttan av att drömma om andevärldarna eftersom allt kan komma dit i tid? Kanske. För ingen vet säkert att säga någonting. Den här världen där vi befinner oss är som att lära oss, experimentera med vem som kan leva i den här världen och ha det bra.
Allt är bara ett test för människan, inte alla tål den här världen, de har kanske mentala sjukdomar. En frisk människa tål alla sina prövningar i denna värld, lär sig av sina erfarenheter och förstår att höja sin själs tillstånd genom att leva bra i denna värld. Drömmar om livet på den sidan, det finns. Mycket viktigare är att drömma om livet i denna värld och försöka förverkliga dem, leva bra, i balans med sin själ och det jordiska ...
Varför är vi här nu? Att lära oss något om oss själva, om livet på denna planet. Vart vi går efter döden, där lär vi oss av livet vad det finns där, men det är den tidens sorg eller glädje, för ingen vet säkert var vi är efter döden.

jaga11.jpg?1604435614