2021-02-18
16:33.....När utsidan på alla vis visar att man är inte narurlig...hur kan man då lita på en sådan människa...utsidan omgjord med smink och silikon och löshår...insidar sprallig, högljud, onaturlig, ..sådant spel, roll, brukar tittare och dom andra deltagarna inte gilla...sådan person lever "lite "farligt" i huset så att säga...mins förra årets hon, hon var inte högljud, men desto mer onarlig utseensmässigt och hon hade mobbarmentalitet, ansåg sig själv vara en bättre människa som t.ex han...
Än så länge så här i början säger man inget till den gapiga...men vänta och se...senare när deltagarna är trötta på gapet och onaturlighet, börjar deltagare bli irriterade...tittarna brukar inte heller gilla sådant beteende.
Men ok. var och i huset  försöker spela sin roll, för i början tycks det alltid vara svårt att vara naturlig...med tiden kommer ens sanna natur fram.
Med klarspråk menar jag hon denna gång, för där lyser naturlighet med sin frånvaro...en sak är bra med henne, hon tycks vara oskuld och det är en bra egenskap hos en tjej att man vågar vänta på den rätta :) Önskar denna spralliga onaturliga tjej lycka till...där under utan kommer ibland fram en allvarlig tjej...hoppa denna allvarliga sida kommer mer och mer fram, tror nämligen att det är hennes naturliga jag :)

avlang-16.jpg?1585016762