avl-5.jpg?1563955403

Att skriva ner sina tankar, sina åsikter, är som att hålla hjärnan i gång...Man tränar även att finputsa sin skrivstil, kanske lära mer om språket och framförallt att kunna utrycka sig.
- Det är många gånger är det svårt att få andra att förstå vad man säger/talar/pratar...Och det kan vara ännu svårare att skriva så att andra förstår vad man menar...Den största svårigheten är att lyssnaren och eller läsaren accepterar inte det du skriver eller talar, utan börjar tolka dina ord till det han/hon vill att du skall säga...Då blir det missförstånd...Varför är det så svårt att bara ta in det man hör eller läser? ..Varför inte acceptera det? ..Vill man istället att den andre skall tycka si eller så men absolut inte så han/hon sa/skrev?
- Med andra ord, hur man än talar eller skriver, finns det alltid några som accepterar inte det sagda... Men trots det, fortsätter man tala och skriva...Man skall inte bry sig om all gnäll man hör om sig...Var kritiskt mot dig själv, men låt inte andra trampa ner dig.