Första gången ser jag idag att den äldre kvinnan håller på med disken...hon har inte brukat vistas i köket annat än att äta...den äldre mannen har börjat träna och tycks ha blivit lite mer rörlig av sig...kan hända är det nu röstfiske ;) ..dessa äldre är rädda att bli utröstade...den äldre kvinnan kunde åka ut och enbart på grund av sin rasistiska ordval om samer och hur illa hon har behandlat lilltjejen...nu när produktionen ville att hon skulle lära allas namn, så nu säger hon lilltjejens namn utan några problem.
Vem åket ut ikväll? ..tror att vissa ger sin röst för den äldre kvinnan för dom gillar inte minoriteter och dom gillar att använda öknamn på vissa folk...synd...men ok. tids nog åker hon ut...tror inte hon blir hur långvarig som helst på BB...det är mest ungdomar som tittar skulle jag tro, svårt att tro att ungdomar skulle vilja behålla henne länge...
Jag tittar BB väldigt lite...orkar inte med deras skrikande och skrikiga fester och annars också, man har ju annat att göra...men som sagt, kollar in ibland...det är intressant att analysera deras beteende...det är väl ca 3-4 som pratar väldigt snabbt...dom har väl en diagnos, några av dom iaf och då är det förstoeligt att det är skrik, snabba tal och rastöshet osv...önskar innerligt att lilltjejen blir kvar.

avl-2.jpg?1585016725