Peilaatko?

Jokainen ihminen peilaa jonkin verran itseään muista, useimmiten alitajuntaisesti, ei tiedä peilaavansa. Mutta joskus tietää peilaavansa ja usein silloin se hermostuttaa ihmisen, ihan kuin häpeäisi omia ajatuksiaan. Tuo tunne on varmati tuttu meille kaikille jonkin verran, jos vain haluaa tunnustaa, että näin on. Kaikki ei halua tunnustaa tätä, he keksivät jotain muuta syyksi, eivät uskalla edes itselleen tunnustaa, että peilasivat.
On myös olemassa ihmisiä jotka syyttää kaikkia peilaamisesta, he tulkitsee, että se on niin, eivät tiedä, mutta tulkitsevat muitten sanomisia ja väittävät, että näin on aina. Omaa tulkintaansa alkavat pitämään todellisena totuutena muitten ihmisten ajatuksista, ihan kuin he olisi ajatusten lukijoita.
------------------------------------------------------------
Varje människa speglar sig från andra människor ibland...oftast dock undermedvetet men ibland även medvetet...när man vet att man speglar är man då nervös, som om man skulle skämmas för det...denna känsla är säkert en sådan känsla att man känner igen det om man bara vill erkänna det...alla vill inte erkänna det...dom skyller på något annat eller någon annan...dom vill inte erkänna att dom speglar.
Det finns även människor som anklagar andra hela tiden om spegling...dom tolkar att det är så, dom vet inte, men dom tror...dom börjar tro att endast deras egen tolkning är rätt...precis som dom skulle kunna läsa andras tankar :)

 

 

2015-05-09
Anna anteeksi

Anteeksi anto on hyvin tärkeää...Niin kauan kuin ei voi antaa anteeksi, tulee  voimaan hyvin huonosti...Lopulta kun koittaa se valoisa hetki...ja uskaltaa ja osaa antaa anteeksi...se helpottaa...helpottaa synkkää ja vihaista sieluntilaa...Anteeksi anto valaisee sielun...antaa voimia mennä eteenpäin... jättää negatiivinen taaksepäin...ei unohtaa sitä...mutta laittaa se tapahtuma pieneen "lokeroon" sen jälkeen kun on pystynyt antamaan anteeksi...sen jälkeen askeleet etenee keveästi elämässä eteenpäin. 

-----------------------------------------------------------------

2015-05-17

Kaikki olemme "syntisiä"...

Kaikki ihmiset tekee "syntiä"...Homoseksuaalisia on kaiken uskonnon harrastajissa...Samoin on esiavioliiton harrastajia myös kaikissa uskonnon harrastajissa...Syntinsä saa jokainen aikanaan anteeksi jos Jumala sen katsoo aiheelliseksi.
Nykyaikana se on vain ääriuskovaiset etupäässä jotka nokka pystyssä sormellaan osoittaa muita...etsien ihmisiä joita haukkua, aivan kuin se olisi ihmiselle Jumalalta antama käsky haukkua muita ihmisiä ja moittia heitä heidän elämäntavastaan.
On paljon parempi kun parantelee omaa elämäänsä ja antaa muitten olla...sillä kukaan meistä ei ole uskonveljiemme, uskonsisartemme vartijoita, emmekä muittenkaan vartijoita...Vartioikaamme omaa elämäämme...vartioikaamme omia sanojamme... sillä sanat näyttää millaisia olemme ja tekomme kertoo suoraan millaisia olemme.
Jos joku on homoseksuaalinen...ei se ole minun asiani tuomita sitä henkilöä... Kaikkeen miten muut elää...ei ole soveliasta takertua kiinni alkaen soimata ja syyttää syntiseksi, tai muuten huonoksi ihmiseksi...sillä jokainen on syntinen uskontojen teesien mukaan...Miksi syntinen osoittaa sormellaan muita syntisiä? ..Peilaavat omaa itseään siitä toisesta...näkevät omat vikansa...Vaikea huomata ja tunnustaa omia vikojaan, mutta ne omat viat heijastuu siitä toisesta ihmisestä.
Ja tietenkin eräillä on suuri himo osoittaa muita sormellaan...se aiheuttaa hetken hurmiollisen tilan sellainen ihmisen mielessä...hän tuntee olevansa parempi kuin tuo tai tuo...Mutta se on vaan hetken hurmiotila...ihminen ymmärtää kyllä omat heikkoutensa ja häpeää itseään itselleen...siksi sormet usein eräillä osoittaa muita...syytellen ja tuomiten. 

----------------------------------------------

 

2015-06-08

Älä pelkää huomista

Kun kerran tässä maailmassa elämme, on yritettävä elää tässä maailmassa jotta toimeen tulisi. Turha huolehtia ja murehtia huomisen, tulevaisuuden murheista. Tulevaisuus tuo tullessaan jotain, mutta on terveellisempää ajatella tämän päivän elämäämme, sillä eläessämme teemme hyviä tai pahoja tekoja, eläessämme sanomme hyviä tai pahoja. On siis huolehdittava siitä mitä juuri nyt teemme ja sanomme, sillä se olemme, sinä, minä hän te ja niin edelleen. Huominen ei kerro muusta kuin omista kuvitteluistamme ja haaveistamme. Elämä tänään kertoo millainen ihminen on. Myös ihmisen menneisyys kertoo paljon ihmisestä.

-------------------------------------------------------

2015-06-08

Ihmisen on osattava elää tässä ja nyt

Ihminen kasvaa sekä fyyssisesti ja henkisesti. Iän myötä alkaa tajuta, että elämme nyt tässä maailmassa, että meidän on osattava elää tässä maailmassa, eikä haaveilla muista maailmoista, sillä sellaiset haaveet on vain haaveita, haaveilulla tähtiläisyydestä, ei auta elämään tässä maailmassa, päin vastoin ehkä. Niin kovalta kuin se joillekkin saattaa tuntua, niin kaikkein tärkeintä on osata elää tässä maailmassa niin, että voi psyykkisesti hyvin kaikin puolin. Sillä täällä olemme, pois emme pääse muuta kuin kuoleman kautta sitten kun se aika koittaa. 

----------------------------------------

2015-06-08

Elä hyvin tässä ajassa

Jos haluaa pysyä "normaalin kirjoissa", silloin kyllä ymmärtää elää tässä maailmassa hyvin. Mitä hyötyä on haaveilla henkimaailmoista, koska snne kaikki pääsee aikanaan kuitenkin? Ehkä. Sillä kukaan ei tiedä varmuudella sanoa yhtään mitään. Tämä maailma missä nyt olemme, on kuin opetusta meille, kokeilua, kuka osaa elää tässä maailmassa hyvin ja voida hyvin. Kaikki on ihmiselle koettelua vain, kaikki ei kestä tätä maailmaa, heillä on psyykkisiä vaivoja. Terve ihminen jaksaa kaikki koettelemuksensa tässä maailmassa, oppii kokemuksistaan ja ymmärtää kohottaa sielunsa tilaa elämällä hyvin tässä maailmassa. Haaveet tuon puoleisesta elämästä, on haavaita. Paljon tärkeämpää on haaveilla tämän maailman elosta ja yrittää toteuttaa niitä, elää hyvin, tasapainoisesti sielunsa ja maallisen kanssa...Miksi olemme täällä nyt? Oppiaksemme jotain itsestämme, elämästä tällä planeetalla. Minne menemme kuoleman jälkeen, siellä opimme elämästä mitä se siellä on, mutta se on sen ajan murhe tai riemu, sillä kukaan ei tiedä varmuudella missä olemme kuoleman jälkeen.
(Tämä on minun mielipide. Seison jalat tukevasti maassa, en anna haaveiluitten viedä ylivaltaa ajatuksissani.) On osattava elää täällä ja nyt. Jollei täällä ja nyt osaa elää, silloin ei varmasti osaa elää muuallakaan ja sellainen ihminen etsii ja suree koko ajan, eikä osaa elää. Tuolloin se ihminen jää vajaavaiseksi koko ajan, kun ei ole oppinut elämään. Elämä on opettavaa ja itsensä parantaminen paremmaksi on opettavaa ja antoisaa. 


-----------------------------------------------------

2015-06-15
Hinduismin henkisyyden 4 osaa.

1) Jokainen elämääsi tuleva ihminen, on oikea henkilö.

“Jokainen elämäämme tuleva ihminen on ainutlaatuinen. He jättävät aina palan itseään jälkeensä ja vievät osan meistä mennessään. Jotkut vievät paljon, mutta kukaan ei kulje jättämättä jotain jälkeensä. Tämä on selvä todiste siitä, että kaksi sielua eivät löydä toisiaan sattumalta.”
-Jorge Luis Borges-

2) Se mikä tapahtui, sen pitikin tapahtua.

3) Milloin tahansa jokin alkaa, on oikea aika alkamiseen.

4) Kun jokin on ohitse, on se todellakin ohi.


------------------------------------------------------------

2015-06-15
Ainutlaatuinen ihminen

“Jokainen elämäämme tuleva ihminen on ainutlaatuinen. He jättävät aina palan itseään jälkeensä ja vievät osan meistä mennessään. Jotkut vievät paljon, mutta kukaan ei kulje jättämättä jotain jälkeensä. Tämä on selvä todiste siitä, että kaksi sielua eivät löydä toisiaan sattumalta.”
-Jorge Luis Borges-

Oletko ajatellut että jokainen ihminen joka on elämässäsi ollut jollakin tavalla. on j'ttänyt itsestään jotain sinuun ja samalla vieneet jotain pois sinusta...ihmiset tekee vaikutuksia toisiinsa...vuorovaikutuksia...ajattele jos eläisi täysin yksinäisyydessä niin varmasti sellainen ihminen kehittyisi hyvin hitaasti ja kehittyisi vain oman ajattelunsa mukaisesti.Sen sijaan ihminen jolla on muita ihmisiä elämässään, saa omien mielipiteittensä lisäksi vaikutteita muilta koko ajan ja sellainen ihminen kehittyy automaattisesti nopeammin kuin täysin yksin elävä.
Kaikki tapaamme ihmiset on tärkeitä kehityksellemme, henkiselle kehityksellemme.
Älkäämme vähätelkö elämäämme tulevia ihmisiä, he on ainutlaatuisia samalla tavalla kuin sinä olet ainutlaatuinen.


----------------------------------------------------------------------

 

2015-06-15
Kehittyvä ihminen...

Ihminen kehityy iän myötä, mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän on oppinut itsestään. Jos ihminen ei kohota tilaansa täällä maallisessa elämässä, eitä voi kohottaa muuallakaan. Täällä se itsensä partantaminen ja kehittäminen on aloitettava. Tiedän, että eräät ei halua kehittää itseään täällä ja nyt, siitä seuraa, että he jää vaille paljon siitä mitä voisivat itseänsä kehittää täällä ja nyt. Herää kysymys, miksi olemme täällä nyt? Kun kerran täällä elämme, on otettava huoli elämästään täällä ja nyt. Jokainen meistä regisseeraa oman elämämme, kuin teatterissa, meistä tulee sellaisia kuin olemme regisseerannut elämämme. Kukaan muu ei meitä muuta muin me itse, siksi se on tärkeää ymmärtää parantaa itseään koko ajan paremmaksi. On osattava nauttia elämästään jotta voi hyvin. Elää täällä ja nyt.

--------------------------------------------------

2015-06-15
Elämme täällä ja nyt...

Kun tänne on syntynyt, on täällä opittava elämään, vaikka jotkut ehkä haaveilevat henkisestä elämästä juurí nyt. Maallinen elämä on jokaisen elettävä ja kohotettava tilaansa koko ajan, parannella itseään. Emme varmasti ole täällä siksi, että haaveilisimme koko ajan henkimaailmoista. Olen toki lukenut paljon aikaisemmin ja ollut kurseillakin, mutta ei minua ole mukaan onnistunut saamaan mukaansa ja vähättelemään maallista elämää :) Päin vastoin, paljon puhuivat kuinka tärkeää se on opetella elämään reaalimaailmassa, tässä ja nyt, täällä psyykke voimistuu, täällä voi opetella hyväksymään muitten mielipiteet, täällä voi kehittää itseään olla kritiseeraamasta toisia ja toisten mielipiteitä, sillä esim. kritiikki on aina destruktiivistä, kritiikillä halutaan alentaa usein toisia ja kohottaa itseään, sellainen itsensä kohotus on negatiivistä ja hetkellistä kohotusta vaan joka alemmas taas vaipuu ja se ei kehitä ihmistä paremmaksi millään tavalla. Suomeksi sanottuna, ei ole hyvä tuputtaa omia uskomuksiaa muille, kertoa mielipiteitään voi, mutta ei vaatia muita uskomaan niihin, siinä on eroja muille tuputtamisessa ja neutraalissa tarinassa ilman kritiikkiä. Se on erittäin vaikeaa, se on opeteltava, ja silti joskus siihen haksahtaa ihan kuin huomaamatta, sen verran heikkoja me ihmiset olemme

------------------------------------------------------

 

2015-06-15
Ole suvaitseva, ole hyväksyvä...

Vaikka ei pitäisikään joidenkin mielipiteistä, niin tulisi yrittää olla kritisoimasta, sillä kritiikki on aina negatiivistä ja sillä ei tarkoiteta hyväää, kritiikillä tarkoitetaan alentaa toista ja kohottaa itseään siis sen toisen kustannuksella.

-------------------------------------------------------------

 

2015-06-21
Arki

Jokainen voi jos haluaa, kääntää selkänsä negatiiviselle energialle, olla välittämästä negatiivisestä ympärillään. Se on erittäin vaikeaa.
Ajattelutapaansa voi muuttaa jos saa ahaa elämyksen itseltään. Se tulee jos on tullakseen.
Sen sijaan kaikki näemme, että maailmassa tapahtuu paljon negatiivistä, karmeaa, jos sitä vertaa oman arjen negatiivisyyteen mitä ympärillä on, niin ymmärtää, että ei se arjen negatiivinen ympäristö ole yhtään mitään verrattuna siihen mitä maailmassa tapahtuu.
Jos itse on negatiivinen, silloin heittää negatiivisyyttä ympärilleen ja bumerangin tavoin saa ehkä kaksinkertaisesti nagatiivisyyttä itseensä. 
Ihminen voi opetella itsehillintää. Miksi reagoida negatiivisesti? Voi myös opetella reagoitsemaan neutraalisti, sillä eihän kaikkeen voi reagoida positiivisesti, riippuen mistä on kysymys.
Arki on vaihtelevaa. Jokainen muokkaa itse oman arkensa. Paljon johtuu siitä onko positiivisiä, neutraaleja, tai negatiivisiä ajatuksia. Se mille eniten antaa valtaa ajatuksissaan, se pääsee voitolle ajatuksissa. Ajatuksista heijastuu hieman ihmiseen luonteenpiirteet. Ajatukset saattaa olla erittäin omituisia, sillä ihminen ajattelee joka hetki valveilla ollessaan. Harvemmin ihminen tuo julki edes puolet ajatuksistaan.

 

2015-06-23
Maallinen vs henkisyys

Elämme maallisessa tilanteessa nyt, siksi on osattava elää sopusoinnussa maallisuuden ja henkisyyden kanssa.
Maallinen on monelta taholta paljon kiukkuilua, riitelyä, toisten moittimista ja itsensä kehumista. Ei mikään ihme siis, että maailmassa on paljon pahuutta. Pahuus nähdään erilaisissa, tapahtumissa, korvaan kuuluvista sanoista ja silmiin osuvista kirjoituksista. Maailma on täynnä pahuutta, mutta kyllä maailmaan mahtuu jonkin verran hyvyyttänin mukaan.
Jos on henkinen ihminen, joka haluaa vaeltaa valontietä, silloinhan olisi ystävällisesti mahdollisuus olla hyvä esimerkki muille maallisille tallaajille :)
Se on hyvin harva jotka uskoo ja luottaa ottaa opikseen räyhääjistä kiukkuaan näyttävistä :)
Maallista kiukuttelevaa, riitelevää, sotivaa, tappavaa ja niin edelleen, voi verrata pimeyteen, negatiivisuuteen..
Valontietä, henkisyyttä, voi verrata, valoon, hyvyyteen, lähimmäisenrakkauteen, ystävällisyyteen, positiiviseen. 

2015-06-23

Jumala sunnittelee ja juonii juonivia ihmisiä vastaan

Kaikkien uskontojen Jumalat punoo juonia, suunnittelee ja ihmisten juonet ja jää toiseksi, sillä Jumala on korkeampi henkisesti nähtynä mitä ihminen on, me ihmiset olemme hyvin vajaavaisia, kapinoimme ja juonimme toisiamme vastaan joskus, jotkut enemmän ja jotkut vähemmän. Kukaan ei kuitenkaan juoniensa kanssa pysty ylittämää Jumalan suunnitelmia, juonia.
Kun Jumala juonii ja suunnittelee juonivia vajaavaisia ihmisiä vastaan, ei Jumalan juonet ole pahoja, se on ihmiset kun juonissaan on usein pahoja, juonivat muita vastaan ja jotkut jopa tavallaan yrittävät juonia Jumalan tahtoa vastaan. Jumalalla on mahti suunnitella ja juonia juonijoita vastaan, jos Jumala haluaa niin tehdä.

Niinhän se Raamatunkin Jumala punoi juoniaan ja suunnitteli, Raamatun Jumala tappoi ihmisiä, massaslakt joskus.

Jumalan tiet ja teot on arvaamattomia ihmisille.

Sinun ketjusi nimi jo teki sen että en halua osallistua ketjuusi. Sinä pidät Islamia pahana pahana, kuvittelet Koraanin Jumalan valehtelevan, solvaat ja kertoilet kuvitelmiasi ja et ymmärrä miksi Jumala juonii, suunnittelee juonivia ihmisiä vastaan.

Etkös ole vielä havainnut että en vastaile eräisiin muihinkaan avauksiin täällä Uskonto puolella, koska niissä jo avauksessa on niin negatiivistä Islamista ja muslimeista, joten jätän sellaiset avaukset syrjään. Samoin on sellaisten avausten laita missä solvaatte kristittyjä ja Kristinuskoa. Minulla on oikeus itse valita kenelle vastaan ja mihin ketjuun osallistun.

 

2015-06-26
Osoita lähimmäisenrakkautta pakolaisia kohtaan

Maapallo on kaikkien kansojen koti...Maapallon rikkaudet ja antimet riippuu paljon missä asuu, ilmastiosta, maastosta ja niin edelleen...Kun hätä on suuri, alkaa kansainvalellus...Hädässä olevia on autettava...ajatelkaa jos joskus omalle kansallenne tukisi suuri hätä...olisiko mukavaa jos kukaan ei haluaisi auttaa teitä...Ihmisiä olemme kaikki...kohdelkaamme toisiamme hyvin.

 

2015-07-03
Ihminen voi muuttaa itsensä paremmaksi

Ihminen voi muuttua paremmaksi jos kykenee ajattelemaan että on mahdollisuus muuttua paremmaksi ihmiseksi. On siis ensin ymmärrettävä että tämä mahdollisuus on ja sen jälkeen alkaa toimia. Ensimmäinen tehtävä on tietenkin jäättää pahuus ja ilkeämielysyys pois elämästään, opetella kohtelemaan muita hyvin, olla auttavainen ja kaikkia ihmisiä rakastava. Tämän kun oppii, silloin on myös mahdollisuus kohottaa minäänsä, egoaan, pois egoismista, tai ehkä paremmin sanottuna, ei anna egolleen periksi, kääntää usein selkänsä vaativalle egolleen, ja sen sijaan alkaa etsiä henkistä kohottautumistaan paremmaksi. Tämä on mahdollista jos tajuaa että se on mahdollista. Kaikkihan on kysymyksessä siitä mitä itse ajattelee ja mitä haluaa tehdä itsensä kanssa. 

 

2015-07-03
Himokas ego

Se on hyvin vaikea muuttaa itseään paremmaksi ihmiseksi täällä maallisessa elämässä. Koko ajan sisimmässä kaikuu, minä, minä ja minä ja niin edelleen. Minä, ego haluaa päättää oman tahtonsa mukaan. Usein ego voittaa ja ihmisen sielu ei voi sille mitään. Mistä johtuu? Minän, egon egoistisuudesta se johtuu.
Kun tarkistelee omia ajatuksiaan, havaitsee vallan hyvin, että ego on asialla, sillä iänikuinen ja hyvä sielu on aina hyvä, mutta egolla on himokas halu voittaa sielun ja olla ilkeä, joskus paha. Kun ego voittaa, usein silloin ihminen huomaa sen ja häpeää omaa tyhmyyttään, kuitenkaan harvemmin tuomasta sitä julki muille, sitä häpeän tunnettaan. Jokaisella ihmisellä on omatunto joka kolkuttaa. Ihmiset yrittää usein peitellä, salata egon egoistisuutta, mutta usein se tulee kuitenkin esille, sanat näyttää millainen ihminen on, etenkin jos osaa lukea rivien välistä hieman :)
Täällä maallisessa elämässä se on opittava yrittämään voittamaan egoansa. Mitä hyötyä on ajatella vain henkistä kohottamista, jos ei ole osannut oppia laimentamaan egon negatiivistä valtaa ihmisessä. Elämme täällä maallisessa oppiaksemme. 

 

2015-07-03
Tasapaino maallisen ja henkisyyden kanssa

Jos ei uskalla tai osaa sopeutua maalliseen elämään, silloin ei osaa sopeutua henkisenkään elämään, koska maallinen osaaminen on oppimatta vielä, tämän takia monet henkisiksi itseään kutsuvat riitelevät ja ovat kiukkuisia, masentuneita ja minä, minä, minä, minä, kaikuu kuuluvana sanoissaan, minuus, ego hallitsee sellaista ihmistä vielä täysin sata prosenttisesti, toisin sanoen, se ihminen on edelleenkin maallisen egonsa vallassa, ei ole sopusoinnussa henkiseen maailmaan.
Jokainen ihminen voi opetella hallitsemaan enemmän egoaan, jolloin hyvyys näyttäytyy enemmän esille ja hyvyyden myötä saa myös henkisyyttä jos on haluja

 

2015-07-04
Näkemys hengellisyydestä

Korkeampaa näkemystä ei voi ymmärtää paljoakaan, jos ei ole opetellut ensin maallisen minänsä funktiota ja oppinut sivuuttamaan edes joskus egonsa vaatimuksia.
Me olemme Pallollamme oppimassa, jos emme halua oppia, joudumme tänne takaisin samanlaisiin oloihin tai miksipä ei huonompiinkin oloihin.
Maanpäällä ei tarvitse olla kärsimystä, ei ainakaan kaikille, jos älyää elää niin että elämästä tulee hyvä.
Viisaus punnitaan ihmisen sanoista, käytöksestä. Voi olla kuinka viisas olevinaan tahansa, mutta jos puheet on tyhmiä ja riitaisia ja syyttäviä ja ei tunne omaa minäänsä, silloin paistaa siitä ihmisestä ulos aivan tavallinen maallinen minuus, eikä mikään hengellinen ihminen.
Jos harahailee hengellisissä maailmoissa unitiloissaan joskus, ajatellen, että tämä riittää, silloin jää paljosta vajaaksi. ei tunne itseään, ei osaa kohottaa maallista minäänsä, silloin ei kykene kohottamaan hengellistä minäänsäkään, sillä hengellinen ja maallinen ihminen on tällä hetkellä täällä maailmassamme, yksi ja sama ihminen, ei ole samasta ihmisestä sekä maallista ja henkistä ihmistä yhtä aikaa.
Elämme maallisessa elämässä, täällä ja nyt, silloin meidän on osattava yhdistää mallinen minä hengelliseen minään, tasapainoon, muussat tapauksessa opit on oppimatta, jonka seurauksena saa tuonpuoleisen jälkeen samanlaisen elämän uudelleen, jotta oppisi, sama toistuu kunnes opit on opittu. 

 

2015-07-04
Sielu vs ego

Oman sielun voi haudata, jos ei ole kykene voittamaan edes joskus oman egonsa vaatimuksia. Näin sielu jää unohduksiin, kuin hautaan. Sielu ei koskaan pääse esille näyttämään mikä on hyvää, ja mikä on hengellisyyttä ihmisessä. Persoonallisuuttaan korjaamalla, lähestyy sieluaan.
Jos ei välitä korjailla persoonallisuuttaan, silloin on täysin egonsa vallassa vielä. jolloin hengellisyys ei pääse ihmisestä esille. 

 

2015-07-04
Opimme täällä ja nyt

Täällä ja nyt on opittava omasta itsestään, parannettava itseään, muualla kuin täällä et siihen pysty. Meni ihminen minne tahansa kuoleman jälkeen, vie se mukanaan täällä maapallolla oppimansa, tehtävänsä.
Minä puhun pitemmälle katsottuna, en ainoastaan vain unissa matkailuista. Puhun ihmisen tulevaisuudesta, maapallolla ja hengellisissä maailmoissa. Kehitys kaikki kaikessa, hengellissyyttään voi kohottaa täällä maapallolla, muualla et sitä voi oppia mitä maapallolla ollessan voi oppia, jos on halukas oppimaan. 

 

2015-07-07
Henkisyys

Henkinen elämä on sitä...että tutkitaan itseä...Yritetään karsia omia uskomuksia pois... jotta se aito rakkaus löytyisi sieltä...Henkisyys yksilölle on se...mikä on henkilön tietoisuudessa...nykytietoisuuden ja absoluuttisen totuuden välissä...Jokainen kävelee tätä polkua omalla tasollaan...omalla tavallaan...omassa tahdissaan...Henkisyyson itsensä tutkimista ja kohottamista... kohti suurempaa rakkautta. 

 

2015-07-07
Henkisyyden kohottaminen

Omasta itsestään sitä on lähtävä, tutkia itseään, lakaista pois omia uskomuksia, tuntea rakkautta sekä itseään ja muita kohtaan. Mitä suuremman rakkauden tunteen oppii tuntemaan, sitä hengellisemmäksi tulee....Henkisyys ei tule unimaailmoiden maailmoista, vaikka niissä vierailisi kuinka monta kertaa tahansa....Mikään ei ole ilmaista, mitään ei saa ilmaiseksi. On itse työskenneltävä itsensä kanssa, jotta voisi kehittyä hengellisesti. 

 

2015-07-07
Erilaisuus

Että maailman kaikki ihmiset on eri tasolla henkisesti, se on tämän hetkinen totuus. Sitä ei voi pyyhkiä pois. Se on hyväksytävä. Jotta erilaisuuden voisi hyväksyä, on ensin hyväksyttä oma itsensä ja rakastaa itseään, vasta sen jälkeen tulee kyky rakastaa myös muita, erilaisuudesta huolimatta. Se miten jotkut muut ajattelee muista, on niitten muitten mielipide asiasta. Jokaisella on oikeus omiin ajatuksiin erilaisuudesta. Tämän takia erilaisuutta nähdään maailmalla sekä positiivisesti ja negatiivisesti ja myös neutraalisti, sillä ei kaikki voi olla aina samaa mieltä. Tärkeintä on, että rakastaa itseään ja myös muita. Se miten muut taklaa erilaisuutta, on heidän asia, ei sinun, ja ei minun. Jokainen tavallaan. Ei kannata loukkaantua tai vihastua siitä miten muut näkevät erilaisuuden. Miksi takertua kiinni siihen mitä muut ajattelee tai sanoo? Tärkeintä se, miten itse tuntee erilaisuuden. Tunteissa on myös yksilöillä hyvin näkyvät erot. Mitä positiivisemmin hyväksyt erilaisuudet, sitä isommaksi kasvaa henkisyys ja tietoisuus.

 

2015-07-08
Rakasta itseäsi

Oppia rakastamaan itseään on todellakin vaikeaa, mutta sitten kun jo hieman osaa rakastaa itseään, silloin alkaa olo tuntua hyvältä. Monet voi huonosti ympäristönsä takia, tai ainakin luulevat voivansa huonosti mitä ympäristössä tapahuu, he antaa muitten vaikuttaa omaan psyykkiseen oloonsa.
Kun tarkistelee omaa itseään, myös niitä puolia joista ei pidä, juuri niistä puolista olisi alettava tykkäämään, sillä ne on minä, kaikkea kun ei voi itsessää muuttaa, silloin ei auta muu kuin hyväkstä ja alkaa akastaa itseään.
Jos ei vielä pysty rakastamaan itseään, voi rauhoittaa itseään ulkoilemalla, pitkillä kävelyreitellä. Voi myös affirmoida itselleen sanoen monen monta kertaa, esim. "olen hyvä ihminen", ja niin edelleen.

 

2015-07-16
Jokaisella on vastuu omasta itsestä

Jokainen on vastuussa omasta henkisestä tilastaan, sinäkin. Henkistä tilaansa voi parantaa, aina ei edes uskontoa tarvita siihen, jos on kykyjä ja haluja. Henkisyyttään voi parantaa uskonnolla, filosofialla, psykologialla ja omaa minäänsä, egoansa tarkastelemalla ja tekemällä parannuksia. Mutta ne parannukset on tapahduttava hyvyyden merkeissä, ei kiivailemalla ja ei fanaattisuudella.
Jos ei ymmärrä uskontoja, niitten oppeja, henkistä oppia, silloin näkee vain haluja tuomita muita, pilkata muita.... 

 

2015-07-18
Annatko kaikkien kukkien kukkia?

Rauhallisesti, rauhallisesti, antakaa toinen toistenne elää kuvitelmissaan, filmeissään, missä tahansa, ainakin niin kauan kuin eivät toisten silmille hypi kuvitelmiensa kanssa. Se taitaa olla aika harvat jotka eläytyy täysin filmien maailmoihin :) Muut yrittää elää maallista elämäänsä niin hyvin kuin vain mahdollista. Äälkäämme unohtako, että jokainen etsii tasapainoa elämäänsä omalla tavallaan. Jotkut hakee apua filmeistä ja kuvitelmista ja unista. Ok, jos he tuntee tulleensa autetuiksi jollakin tavalla, niin älkäämmen väheksykö heidän tien valintaansa. Eräät meistä hakee tasapainoa elämäämme itse elämisestä, itsensä auttamisesta, sisäisen minänsä tuntemisesta. Kaikki tiet johtaa jonnekkin.

 

2015-07-25
Rakasta itseäsi ja lähimmäisiäsi

Jos ei rakasta itseään, ei kykene rakastamaan ketään muutakaan. Tällä ei tarkoiteta itsekästä itserakkautta. Tällä tarkoitetaan sitä että olisi opeteltava tykkäämään/rakastamaan itseään niin että ei ole kateellinen, on tyytyväinen ulkonäköönsä ja henkiseen elämäänsä ja maalliseen elämäänsä. Kaikkea tuota, siis itsensä tykkäämistä, rakastamista ei tavoita, jollei ymmärrä alkaa parantaa itseään, tutkia sisäistä minäänsä, käyttäytymällä niin että on hyvä ihminen. Ja niin edelleen.....kun itsestään tykkää, rakastaa itseään, silloin on myös kykenevä rakastamaan lähimmäisiään, maailman kaikkia ihmisiä. 

 

2015-07-08
Negatiiviset tunteet

Kun saa negatiivisiä tunteita, ei niitä saa laittaa piiloon, niitä on tutkittava ja hyväksyttävä ne ensin, sen jälkeen voi alkaa miettiä miten niistä pääsisi ohitse ja jollei pääse, antaa niitten olla ja yrittää mennä eteenpäin, ajan kuluttua negatiivinen tunnekkin laimenee jonkun verran.

 

2015-07-16
Jokaisella on vastuu omasta itsestä

Jokainen on vastuussa omasta henkisestä tilastaan, sinäkin. Henkistä tilaansa voi parantaa, aina ei edes uskontoa tarvita siihen, jos on kykyjä ja haluja. Henkisyyttään voi parantaa uskonnolla, filosofialla, psykologialla ja omaa minäänsä, egoansa tarkastelemalla ja tekemällä parannuksia. Mutta ne parannukset on tapahduttava hyvyyden merkeissä, ei kiivailemalla ja ei fanaattisuudella.
Jos ei ymmärrä uskontoja, niitten oppeja, henkistä oppia, silloin näkee vain haluja tuomita muita, pilkata muita.... 

 

2015-07-08
Tutki egoasi

Kun ihminen tuntee voivansa hyvin, silloin voi tutkia egonsa tuotteita ja ehkä karsia jotain pois, sillä ego on loppujen lopuksi hyvin itsekäs usein. Sehän on itsensä kehittämistä jos uskaltaa olla kriittinen egolleen joskus.

 

2015-07-18
Annatko kaikkien kukkien kukkia?

Rauhallisesti, rauhallisesti, antakaa toinen toistenne elää kuvitelmissaan, filmeissään, missä tahansa, ainakin niin kauan kuin eivät toisten silmille hypi kuvitelmiensa kanssa. Se taitaa olla aika harvat jotka eläytyy täysin filmien maailmoihin :) Muut yrittää elää maallista elämäänsä niin hyvin kuin vain mahdollista. Äälkäämme unohtako, että jokainen etsii tasapainoa elämäänsä omalla tavallaan. Jotkut hakee apua filmeistä ja kuvitelmista ja unista. Ok, jos he tuntee tulleensa autetuiksi jollakin tavalla, niin älkäämmen väheksykö heidän tien valintaansa. Eräät meistä hakee tasapainoa elämäämme itse elämisestä, itsensä auttamisesta, sisäisen minänsä tuntemisesta. Kaikki tiet johtaa jonnekkin. 

 

2015-07-25
Rakasta itseäsi ja lähimmäisiäsi

Jos ei rakasta itseään, ei kykene rakastamaan ketään muutakaan. Tällä ei tarkoiteta itsekästä itserakkautta. Tällä tarkoitetaan sitä että olisi opeteltava tykkäämään/rakastamaan itseään niin että ei ole kateellinen, on tyytyväinen ulkonäköönsä ja henkiseen elämäänsä ja maalliseen elämäänsä. Kaikkea tuota, siis itsensä tykkäämistä, rakastamista ei tavoita, jollei ymmärrä alkaa parantaa itseään, tutkia sisäistä minäänsä, käyttäytymällä niin että on hyvä ihminen. Ja niin edelleen.....kun itsestään tykkää, rakastaa itseään, silloin on myös kykenevä rakastamaan lähimmäisiään, maailman kaikkia ihmisiä. 

 

2015-07-26
Monenlaista rakkautta

Rakkautta on monelaista, on...rakkautta miehen ja naisen välillä, on sukupuolineutraalia rakkautta, on vanhempien rakkaus lapsiaan kohtaan, on lasten rakkaus vanhempiaan kohtaan, on rakkaus lähimmäisiään kohtaan, on rakkaus kaikkia maailman ihmisiä kohtaan.
Tuo viimeinen, rakkaus kaikkia maailman ihmisiä kohtaan, tuottaa hyvin monelle vaikeuksia. Valitettavasti monen lähimmäisenrakkaus ulottuu vain omaan itseensä ja ehkä lapsiinsa, perheeseensä.
Rakkaus ei siis ainoastaan vain ole sukupuolista kanssakäyntiä 
Man förlåter så länge man älskar
Google suomennos
Sinä annat anteeksi niin kauan kuin rakastat.

 

2015-0801
Puhdista luonnettasi, tule henkisemmäksi

Puhdista luonnettasi...luovu pahuudesta ja ilkeydestä...ala vaeltaa henkisen ihmisen tiet...täällä ja nyt...sillä olemme täällä ja nyt...muuta elämää ei ole juuri nyt...silloin on hyväksyttävä elämä...opeteltava elämään ja kohottamaan henkistä minäänsä korkeammalle...opettelemalla esim. käyttäytymään...lopettamaan kiroilu ja haistattelut...siitä on hyvä alkaa ja pikku hiljaa mennä eteenpäin.