Högerextrema muslimhatare sprider sin hatprpbaganda i i en högerextrem blogg...han har väl ingen annanstans att skriva länge...han har bränt sina broar till vanlig media för länge sedan...Eddie Råbock alia mohamed omar.
Han provoserar och säger att i Skåne finns sharialagar öven svenska lagen...det på grund av Koran-bränningen som högerextrema gjorde och unga huliganer protesterade våldsamt och Råbock vill få sina läsare att tro att dessa unga huliganer är muslimer som tillämpar sharia med hjälp av poliser som förbjöd Koran-bränningen och förbjöd den danska högerextremisten att komma till Sverige.
Undrar vad Råbock får ut av sina provokativa skrivelser...det är väl hans sista rop ut i till en liten skara tönttiga läsare...tycker synd om Råbock som har sjunkit så lågt...men han får ju skylla på sig själv och ingen annan av sina valda vägar han vandrat...han har själv ursakat sitt dilemma som han har idag.
Denna Råbock saknar säkert det intellektuella i vanlig media...så nu spyr han istället galla ut till högerextrema läsare.
Sharia i Skåne, Råbock lurar sina läsare...dom som inte vet, kommer att tro på Råbock och sprida Råbocks provokation vidare i tron att det är sanning...vad gör Råbock, sprider hat och osämja i Sverige, tyvärr.

Råbock skriver även att muslimska flyktingar gör det att yttrandesfriheten försvinner från Sverige...men Råbock vill inte förstå att det finns faktiskt gränsser vid yttrandesfriheten, har varit redan länge, man får inte spotta ut vad som helst...hat är inte yttrandesfrihet...hat är samhällsfientligt och måste bekämpas.

Jag ger ingen länk till hans skriverier, tänker inte sprida vidare Råbocks hatprobaganda om muslimer.

Önskat att dom som läser dent högerextrema bloggen, någon gång skulle bli intelligentare och människovänligare och förstå ta avstång från dessa hatspriadare.

tr%C3%A4denGr%C3%B6nskar.jpg?1598224412