Det verkan som att Pence har nu ingenstans att gå...att vara trofast och lojal mot Trump nästan ända till slutet, har inte lönat sig...Trump är nu arg på Pence...och andra republikaner börjar inse att Trump-tid är förbi...dom lojalaste föraktas nu överallt...även Trumps anhängare föraktar Pence.
Är Mike Pences politiska karriär slut nu på grund av Trump och på gruns av hans lojalitet gentemot Trump?
Jag kan förstå varför Pence höll med Trump...Pence är ju evangelical-kristen, alltså en mycket gammalmodig version av Kristendomen...med evangelicalisternas röster blev ju Trump precident...evangelicala väntade att Trump skulle göra vissa saker, som t.ex göra det svårare för kvinnor att göra abort och försvåra livet för hbtq-personer och Trump skulle fjäska för Israel...
Jag tycker synd om Pence...han tycks ha offrat sin politiska karriär för att vara nära Trump och "vägleda" Trump att göra vissa saker som evangelicalister vill.
Jag påstor inte att jag skulle gilla dessa gammalmodiga evangelicalister och deras tro och liv...men jag är faccinerad av deras tro, vad dom är villiga att offra.
Jag hoppas att Pence reder ut allt nu och att ha skulle fortsätta med politik i den mån det är möjligt för han...men troligen kommer Pence att ha det nu väldigt svårt med politiken...Pence har väl själv velat bli precident någon gång...men nu efter Trump-perioden har Pence svårt att kandidera till precidenposten, för republikaner har andra namn, inte vill dom troligen ha en Trump-anhängare till precidenkandinat till nästa val.
Som sagt, tycker synd om Pence...man får väl hoppas att evangelicalister tar bra hand om Pence och belönar honom på något sätt på grund av att han stog ut med Trump så länge.

- omnitheatlantic -

aa34.jpg?1593650954