Rasismi ja muukalaisviha

Rasismi, se kamala rasismi, 
muukalaisvihamaielinen fanaatikko.

Rasismi, muukalaisviha...kohottaa aina päätään euroopassa...kun on paljon työttömyyttä ja lama ja suurin osa kansasta köyhiä työläisiä....Silloin monet on huolissaan elämästään ja hakee tilanteelle syyllistä, syntipukkia...tällä kertaa syntipukki heille on maahanmuuttajat...etenkin muslimit...ennenvanhaan juutalaiset oli syntipukkeja näille köyhille...Huonoina aikoina se on aika yleistä, että heikompi osa kansasta etsii syntipukin itselleen...silloin he kuvittelee, että kaikki olisi hyvin jos ei olisi maahanmuuttajia ja etenkin muslimeja...Ennen vanhaan taisi nuo heikot kansalaiset tehdä rikkaista aateleista syntipukkeja... ainakin ajatuksissaan...vieläkin lukee ja kuulee kun eräät suomalaiset syyttää ruotsalaisia, siis Ruotsin ruotsalaisia...Jos ei olisi nyt maahanmuuttajia ja etenkin muslimeja...keitä nuo heikommat laittaisi silloin syntipukeiksi? Savolaiset? Karjalaiset? Saamet? 

----------------------------------------------------------

Isis ansaan menneet länsimaalaiset

Tutkikaa, opiskelkaa,
kysy, kysykää, keskustele,
kuuntele tietäviä,
älä sorru terroristien sanoihin.

On vaikea ymmärtää että länsimaisista eräät aikuiset ja pikkupojatkin, pitää isis oppia oikeana Islamina...Ja tuhat kertaa vaikeampi on ymmärtää eräitä länsimaalaisia aikuisia ja pikkupoikia, kun eivät ymmärrä että muslimeja on monenlaisia, he kun on vielä sen verran tietämättömiä että kuvittelevat kaikkien muslimien olevan isis terroristeja... Kuinka eräät länsimaalaiset voi olla noin tietämättömiä, itse kehuvat aina olevansa parempia kaikessa mitä muslimit, mutta hyvin vähän näkyvät tietävän. 

-------------------------------------------------------------------

Fundamentalistiset ateistit ja fundamentalistiset uskovaiset

Fundamentalistiset ateistit, 
fundamentalistiset uskovaiset, 
ja kaikki muut fundamentalistitit, 
samalla tavalla käyttäytyvät, 
ovat fanaattisia saoissaan ja teoissaan.

Fundamentalistiset uskovaiset ja fundamentalistiset ateistit käyttäytyvät ihan samalla tavalla...Kumpikin ryhmä huutelee oman uskomuksensa hyvyyttä ja pitää sitä ainoana totuutena ja syöttävät sitä joka päivä verkossa muille ainoana totuutena...Tässä asiassa fundamentalitiset ateistit ja fundamentalistiset uskovaiset on samanlaisia...ei paljoa eroa toisistaan...hyökkäävää ja tuomitsevaa heidän ulosantinsa on kummankin ryhmän...Ja sitä paitsi tavalliset ateistit ja fundamentalistiset ateistit, ei osaa Raamattua eikä osaa Koraaniakaan...silti he on olevinaan suuria uskonnontietäjiä

-------------------------------------------------------------------

Sananvapauden väärinkäyttö

Älä käyttäydy rasistisesti sananvapauden varjossa, 
se varjo ei ole kestävä, pahuutesi heijastuu muille.

Minä en vastusta sananvapautta...Vastustan vain sitä jos sananvapauden varjossa heittelee herjoja ja vihapuheita maahanmuuttajille ja maahanmuuttajista ja syyttävät viattomia ihmisiä kollektiivisesti eräitten pahoista teoista tai sanoista...Samoin vastustan sellaista jos uskonnonvapaus unohdetaan ja esim. muslimeja aletaan sortamaan ja pilkkaamaa yleisellä foorumilla, avoimesti ja vihaavasti.
Suomi demokraattisena ja ihmisystävänä nyt kuitenkin ottaa vastaa pakolaisia, kykynsä mukaan, sille ei muukalaisvihamaieliset taida voida yhtään mitään, sillä ei Suomi ole diktatuuri valtio, Suomi ajattelee muitakin kuin vain itseään...Se erittäin hieno asia...Suomen politiikot, siis ainakin enemmistö, toimii hyvin tässä asiassa, eivät tee Suomesta suljettua yksinäistä valtiota, vaan toimivat avoimesti ja ihmisystävällisesti.
Vaikka Suomella ei olisikaan mitään velvollisuuksia muita ihmisiä kohtaan, toimii Suomi silti kansainvälisesti ja ystävällisesti ja auttavaisesti...Samoin tekee kotimaani Ruotsi. :)

--------------------------------------------------------

Kiihkouskoisuus

Hillitkää itsenne, 
uskonto on hyvää, 
olkaa hyviä ihmisiä, 
rakastakaa kaiakkia, 
olkaa ystävällisä.

Useat helluntalaiset on yhtä jyrkkiä, syrjiviä ja toisista pahaa puhuvia, kuin on ääri-islamistitkin...
Kaikki johtuu siitä, kun ovat menneet "rajan" yli, ylittäneet "rajan", menneet pois uskosta, tilalle heille tullut hirvittävä halua saarnata ja käännyttää muita uskoonsa...Eivät pahukset ymmärrä, että toisia moittimalla ja tuomitsemalla, he ei ketään käännytä uskoonsa...Normaali ihminen ei syrji muita, normaali ihminen elää rauhassa uskonsa kanssa. 

------------------------------------------------------------

Kansanedustajan käyttäytyminen 

Osaatko käyttäytyä, kansanedustaja? 
syrjitkö, alennatko muita? 
Lopeta puhumasta pahaa muista, 
älä syrji ketään, 
käyttäydy sivistyneesti.

Kansanedustaja ajaa kansan asioita ja puolueensa yhteistä agendaa...silloin ei ole viisasta heittää mukaan omia mielipiteitään jotka esim. on ihmisarvoja alentavia ja syrjiviä...Tyhmä se sellainen politiikko on joka käyttäytyy sivistymättömästi...On kuitenkin otettava ehkä huomiion että nuo yksilöt...heillä on itsellään vaikeuksia itsensä kanssa...he ei kykene olematta heittämättä omia "sairaita" ajatuksiaan uskonnosta Islam ja muslimeista.

-------------------------------------------------------------------------

 Kristiusko ja Vanhatestamentti

Kristinusko, vanhatestamentti, 
Vanhatestamentti juutalaisten Torah, 
Uusitestamentti kristittyjen sanoma, 
sekamelskaa täynnä Kristinusko, 
sekä juutalaisuutta ja kristillisyyttä, 
juutalaisuus mukana Kristinuskossa.

Alkukristittyjen olisi heti alussa ollut käännettävä selkänsä Vanhalle testamentille, eikä siteerata sitä, sillä Vanhatestamentti on juutalaisten pyhä kirja joka on tulkittu jo ajat sitten juutalaisten taholta Talmudissa...Kristityillä ei ole tulkintaa Vanhastatestamentistä, siksi heidän on vaikeaa kun eräitä jakeita otetaan esille Vanhastatestamentista... Juutalaisuus ja Kristinusko olisi pitänyt erottaa toisistaa hieman paremmin, mutta se kai vaikeaa on kun juutalaisilla ja kristityillä kummallakin sama kirja, Vanhatestamentti.
Mutta loppujen lopuksi, Vanhatestamentti kertoo myös sen ajan tapahtumista ja niitä tapahtumia ei ole määrätty tapahtuviksi samalla tavalla myös tänä päivänä...Kertomukset on kertomuksia niiltä ajoilta, sen ajan ihmisten elämästä...Mitään hyötyä ei ole alkaa jankuttaa niistä, mennyt on mennyttä...Ja sitä vastoin Raamantun tekstejä on muunneltu niin paljon ja myös tapahtunut käännösvirheitä, tahallisesti tai tahattomasti, joilloin tekstiä on vaikea ymmärtää, etenkin kun eräät tekstit on kopioitu sumerien teksteistä ja lyhennetty niin paljon että vaikea ymmärtää mistä on kysymys.
Minun mielestä Raamaattua on paljon vaikeampi ymmärtää mitä Koraania...Ei sen puoleen, en ole ylettömän paljon Raamattua tutkinut, aikoinani jonkin verran tutkin. 

Monet kristityt on sanonut että Vanhantestamentit lait on juutalaisten lakeja, ei kristittyjen?
Asiaa näkyy sekoittavan se että on vaikeaa minulle ja monelle muullekin näköjään pitää mielessä että Judaism ja Kristinusko on kaksi eri uskontoa...Mutta Kristinusko on kietoutunut myös juutalaisuuteen, lukevat Vanhaatestamenttiä, mutta eivät halua Vanhantestamentin lakeja, ottavat siis rusinat ja jättävät muun...
Ei sen puoleen, juutalaisuuskin on jättänyt pois vanhoja lakeja...Vain extreemit juutalaiset lukee Talmudia ja uskovat selityksiin, mutta extreemit juutalaiset kasvaa koko ajan hurjaa vauhtia Israelissa, joten ehkä joskus tulevaisuudessa he näyttävät kasvojaan maailmalla enemmän. 

--------------------------------------------------------------

Rasistiset poliittiset puolueet

Ei kaikki SD-kannattajat ole rasistisia, monet ovat vain kyllästyneet huonoon vointiinsa yhteiskunnassa ja laittavat usein oman saamattomuutensa politiikkojen syyksi.,,Sd on luvannut vaikka mitä noille valittajille, kuitenkaan sd ei ole antanut heille yhtään mitään parantaakseen heidän elämäänsä yhteiskunnassa.

Päin vastoin, sd ei kannata avustuksilla eläjiä ja avustuksia kerjääviä, oli kysymyksessä ulkolaiset tai ruotsalaiset... Esim. sd petti ne vanhukset jotka äänesti heitä kun sd lupasi että alentavat eläkeläisten veroja...Sd aikoinaan petti, kun kaatoi hallituksen budgetin missä hallitus aikoi alentaa eläkeläisten veroja...Sd toimii usein  omia lupauksiaan vastoin...Sd toimii saadakseen aikaan kaaoksen.

Sd on luvannut paljon muutakin äänestäjillen kuin että lopettaa maahanmuuton melkein nollaan...Mutta siitä huolimatta valittajat kannattaa sdtä, se kertoo jo eräänlaisesta tyhmyydestä...Esim. sd budgetti ei budgetoinut niitä asioita mitä sd mukamas haluasi muuttaa...Heidän budget on tuulesta temmattu ja valittajat ei kai ymmärrä politiikkaa ja budgettia, siksi antavat sdn pettää itseään koko ajan.

Sdssä mukana monta rasistia...Sd-eliitti on jo potkinut ulos puolueestaan monta monta politiikkoa sen takia kun ne politiikot joutui mediassa kiinni rasismista ja eräät joutui kiinni sekä rasismista ja nasismista.
Åkesson on unelmoiva rasisti ja samoin hänen läheiset apulaisensa puolueessaan.

Norjassa ja Suomessa on rasistiset puolueet päässeet hallitukseen...Nyt kummassakin maassa rasistiset puolueet tippuu hurjaa vauhtia taaksepäin, kannatus vähentynyt.
Suomessa hiljakkoin Persut jakautui kahtia ja muukalaisvihamaieliset Halla-ahon kannattajat pois hallituksesta joutui.
Ruotsissa valitettavasti sd on kohonnut, samoin Tanskassa on rasistipuolue pysynyt ennallaan...
Tanskassa rasisti puolue ei halua hallitukseen, he toimii apuna toisille puolueille.
Ruotsissa sd ei voi edes toimia apuna muille puolueille, koska täällä muut poliittiset puolueet ei halua edes neuvotella sdn kanssa...Ruotsin blockpolitiikka estää sd pääsyn hallitukseen niin kauan kuin muut blockit haluaa pitää sdn syrjässä.

Kun rasistiset puolueet pääsee hallitukseen, ei se saa syrjivää tahtoaan läpi ja silloin heidän kannatus vähenee huimasti, kannattajat ei enää luota heihin.
Niin kävi Suomessa, persut meni rajusti taaksepäin, kannatus vähentyi huimasti.

Rasistiset puolueet saavat enemmän kannattajia kun ovat oppisition ja suulaita huutajia...                        Hallituksessa he ei pysty huutelemaan ja heidän on opeteltava neuvottelemaan, tekemään sopimuksia ja niin edelleen ja se johtaa siihen että kannattajat suuttuvat heihin :) koska razzepuolue syö koko ajan sanansa kannattajien mielestä.

Ei kaikki jotka vastustaa kasvavaa pakolais"tulvaa" ole rasisteja.       
Mutta kaikki he jotka syyttää pakolaisia ja kirjoittelee tai puhuu syyttävästi kaikista pakolaisista rikollisina, terroristeina ja niin edelleen, he on rasisteja.

YK sanoo että kaikilla ihmisillä on oikeus anoa asyyliä, se on yksi ihmisoikeuksista. rasistit haluaa toimia YKta vastaan ja kieltää ihmisiltä oikeuden anoa asyyliä.

--------------------------------------------------------------------------------


Terroristit, extreemit ja länsimaalaiset niin sanotut islamtietäjät

Kun lukee terroristien mielipiteitä uskonnosta Islam ja muitten extreemien kirjoituksia uskonnosta Islam ja länsimaisten niin sanottujen "islamtietäjien" kirjoituksia uskonnosta Islam...niin havaitsee hyvin helposti että noilla kolmella ryhmällä on aivan samanlaiset mielipiteet uskonnosta Islam.

Olen huomannut että lähes kaikki niin sanotut länsimaalaiset "islamtietäjät" ei tykkää siitä jos vastustaa terrorismia ja terroristeja ja extreemejä fanaattisia saarnaajia. Haluaisitte niin mielellänne että omaksuttaisiin teidän luulo Islamista, siis että Islam paha uskonto ja että terroristit ja extreemit on niitä oikeita muslimeja jotka sanelee mitä uskonto Islam on, sanelee siis samalla tavalla kuin länsimaalaiset "islamoppineet".
Miksi pitäisi omaksu terroristien, muitten extreemien ja länsimaalaisten "islamtietäjien" raaka näkemys islamista?? Miksi pitäisi alkaa pahaksi  ja pilata elämänsä? Mistä tuollainen kumpuaa? Taidan tietää :)
Samalla kuitenkin on suvaittava määrätyissä rajoissa harhakuvianne uskonnosta Islam, teillä on oikeus harhakuvaanne, ettehän ole opiskelleet Koraania, olette vain lukeneet terroristeista ja eräistä extreemeistä hihuleista ja niitten sanat ja teot on taakertuneet kiinni teihin, aivan kuin olisitte tulleet aivopestyiksi. Se on tietenkin oma asianne.
Toivon että länsimaiset "islamtietäjät", terroristit ja muut extreemit, herää joskus harhastaan, kai se aika teille joskus koittaa, ainakin heille jotka saavat ymmärrystä ja ottavat asiaoista selvää.
Luulen että se on teille hyvin hyvin vaikeaa, Koraania ei ole helppo opiskella, se vie vuosia ja silti ei osaa kaikkea.
Se että on oppinut erottamaan akanat jyvistä, siitä se alkaa pikku hiljaa, mutta jos rähmii koko ajan akanoissa, saa valitettavasti vaikutuksen akanoista ja tulee akanoitten kaltaiseksi monella tavalla ja silloin ei Islam avaude sellaisille ihmisille, he on jo avautuneet terrorismille, extreemeille ja muulle pahalle.

------------------------------------------------------------

Islamofobisten sieluntila

Muslimit ja terrorismi on eräitten mielessä koko ajan. Sellaiset ajatukset kalvaa ja vaivaa heitä. Tuon takia heillä on vaikeuksia ihmissuhteissa muslimien kanssa. Ainakin verkossa on noin. Reaalielämässä he varmasti on hiljaisia hiiriä eivätkä uskalla julistaa terrorismia. Verkossa he uskaltaa. He on kuin aivopestyjä terroristien alamaisia. He ei osaa enää ajatella omilla aivoillaan. Siksi heillä palaa suuri sammuttamaton tulenlieska heidän sielussa, tulenlieska joka kalvaa ja polttaa, tuli vaatii koko ajan lisää palavaa materiaalia, palava materiaali heidän tuskaiselle sielulle on, kritisoida muslimeja ja puolustella terrorismien ajattelutapaa. Kaikki tuollainen käytös verkossa johtaa siihen että he ei osaa keskustella muslimien kanssa, eivät myöskään muitten uskovaisten kanssa. Ihmissuhde esim. muslimeihin puuttuu heiltä kokonaan. Eivät kykene. Mikä heille avuksi? Millä saada heidät ihmisystäviksi? Millä saada heidät ymmärtämään että kollektiivinen syyttely on tyhmyyttä? 

-----------------------------------------------------------

Rikolliset ei ole oikeita uskovaisia

Aivan samalla tavalla rikollisten muslimien laita kuin kristittyjen rikollisten kanssa, eivät usko, kun rikoksiin sortuvat. Jotkut istuessaan vankilassa alkavat ajatella tekosiaan ja alkavat tutkia uskontoaan ja ehkä tulevat uskovaisiksi...voivat siis olla kristillistaustaisia tai muslimitaustaisia...eivät kuitenkaan uskovaisia sanan uskovainen varsinaisessa merkityksessä...kristillistaustaisia, siis esim. kaikkia suomalaisia, ei missään kutsuta kristityiksi...mutta kun on kyse muslimitaustaisista, niin aina huudetaan kovaan ääneen että muslimeja ovat...muslimi on uskovainen ihminen...muslimitaustainen taas puolestaan ei ole uskovainen.

-------------------------------------------------------------

Koraani on Jumalan sanaa, mutta samalla myös kertomuksia sen ajan elämästä ja tapahtumista

Koraani on Jumalan sanaa, mutta samalla myös kertomuksia sen ajan elämästä ja tapahtumista...
Koraani ei yksinään ole mikään lakikirja, jota olisi seurattava sanatarkasti, silloinhan ei muslimit voisi elää esim. länsimaissa ollenkaan, jolloin voisi aivan hyvin väittää että länsimaissa asuvat muslimit ei ole uskovaisia muslimeja jos eivät noudata Koraanin jokaista sanaa kaikessa.
Entisajan kertomukset, sodat ja kahinat Koraanissa, ei ole kehoitettu tapahtuvaksi jatkuvasti vuosisadasta toiseen...eihän kristitytkään tee Raamatun aikaisia sotia ja kahinoita jatkuvasti vuosisadasta toiseen...

---------------------------------------------------------------------

Euroopan näkemys muslimeista ja Islamista

Euroopan näkemys muslimeista ja Islamista...on islamofobista...eräitten luulottelu...Hullumpaa logiikkaa on syyttää muslimeja kollektiivisesti joidenkin yksilöitten tai terroriryhmien pahoista teoista. Ei ole mitään universaalista lakia jossa sanotaan että muslimien tulee tuomita kaikkien muslimitaustaisten pahat teot, julkisesti
Ottakaa huomiion että eihän Suomen kansakaan tuomitse suomalaisten rikoksia julkisesti missään, suurin osa kansasta on hiljaa.
Yksikään muslimi ei ole vastuussa muitten teoista.
Sana muslimi tarkoittaa että on uskovainen muslimi, rauhaa rakastava muslimi, joka elää rauhallisesti uskontonsa kanssa.
Rikokset on kiellettyjä Islamissa. Terroristit ja muut pahantekijät ei enää elä Islamin mukaan, ovat erkaantuneet pois Islamista. Voi siis sanoa että terroristit ja muut pahantekijät on muslimitaustaisia, mutta eivät uskovaisia muslimeja.
Suuri viha meitä muslimeja kohtaan johtuu juuri siitä että kiihkoisat länsimaalaiset vetää kaikki muslimit saman kamma läpi, syyttäen kaikkia muslimeja.
Ja lisäksi se seikka aiheuttaa suurta hämminkiä eräissä länsimaalaisissa, kun heillä ei ole kykyä tutkia Islamin oppeja ja sen takia ovat kiihossaan joutuneet terroristien ansaan ja luulottelevat nyt että terroristit edustaa sitä ainoata oikeaa Islamia, he fanittaa terrorismia ja terroristeja ja terroristit kai on mielissään kun ovat saaneet apua länsimaisilta kiihkoilijoita jotka fanittaa heitä koko ajan

-------------------------------------------------------------

Terrorismia torjuvat muslimi-oppineet ympäri maailmaa

Monet arabimaat ja niitten johtajat on vastaan terroristeja ja sanoneet sen julkisesti lehdissä ja teeveessä.
Tuossa on saudi kunkun lausuma julkaisu:

Religious extremism is a perversion which must be eradicated, Saudi Arabia's King Abdullah said on Sunday, with his air force engaged in a U.S.-led campaign against jihadist militants in Syria.
"Extremism, which has generated terrorism, behooves us to combine our efforts to fight it and defeat it because it has nothing to do with Islam," the king said in an annual address to leaders of delegations from Islamic nations which performed the annual hajj pilgrimage, the official SPA news agency reported.
Saudi Arabia and four other Arab countries have joined an American-led coalition which is conducting air strikes against Islamic State group rebel positions in Syria.
The militants, who have also seized territory in Iraq, have carried out a series of atrocities including crucifixions and beheadings which have been condemned by Muslims worldwide.
Extremism "is a perverse factor which we can only remedy by eradicating," the king said in an address delivered by Crown Prince Salman bin Abdul Aziz, who also holds the defense portfolio.
"And we are engaged in eradicating it unwaveringly and with determination," he said to an audience which included presidents and other senior officials of Islamic nations.
He said young people must be protected from extremist ideas.
Saudi authorities have long feared blowback from jihadist groups, particularly after al-Qaeda attacks in the kingdom from 2003 to 2006.
The royal address occurred in Mina, where two million Muslim pilgrims from around the world engaged in a ritualized stoning of the devil on Sunday, the second-last day of the annual hajj.

http://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2014/10/05/Saudi-king-hails-security-forces-for-foiling-extremist-plots.html

Myös eräät Islamin oppineet on jo ajat sitten kirjoittaneet yhteisen kirjeen isikselle ja sanoivat sanottavansa heille. he kertoi terroristeille mitä Islam sanoo isiksen pahoista teoista.

Tässä koko kirje jos tain kiinnostaa, englanniksi.
http://www.lettertobaghdadi.com/
http://www.lettertobaghdadi.com/14/english-v14.pdf

Muslim Scholars Release Open Letter To Islamic State Meticulously Blasting Its Ideology
Here is the executive summary of their letter:
1. It is forbidden in Islam to issue fatwas without all the necessary learning requirements. Even then fatwas must follow Islamic legal theory as defined in the Classical texts. It is also forbidden to cite a portion of a verse from the Qur’an—or part of a verse—to derive a ruling without looking at everything that the Qur’an and Hadith teach related to that matter. In other words, there are strict subjective and objective prerequisites for fatwas, and one cannot ‘cherry-pick’ Qur’anic verses for legal arguments without considering the entire Qur’an and Hadith.

2. It is forbidden in Islam to issue legal rulings about anything without mastery of the Arabic language.
3. It is forbidden in Islam to oversimplify Shari’ah matters and ignore established Islamic sciences.
4. It is permissible in Islam [for scholars] to differ on any matter, except those fundamentals of religion that all Muslims must know.
5. It is forbidden in Islam to ignore the reality of contemporary times when deriving legal rulings.
6. It is forbidden in Islam to kill the innocent.
7. It is forbidden in Islam to kill emissaries, ambassadors, and diplomats; hence it is forbidden to kill journalists and aid workers.
8. Jihad in Islam is defensive war. It is not permissible without the right cause, the right purpose and without the right rules of conduct.
9. It is forbidden in Islam to declare people non-Muslim unless he (or she) openly declares disbelief.
10. It is forbidden in Islam to harm or mistreat—in any way—Christians or any ‘People of the Scripture’.

11. It is obligatory to consider Yazidis as People of the Scripture.
12. The re-introduction of slavery is forbidden in Islam. It was abolished by universal consensus.
13. It is forbidden in Islam to force people to convert.
14. It is forbidden in Islam to deny women their rights.
15. It is forbidden in Islam to deny children their rights.
16. It is forbidden in Islam to enact legal punishments (hudud) without following the correct
procedures that ensure justice and mercy.
17. It is forbidden in Islam to torture people.
18. It is forbidden in Islam to disfigure the dead.
19. It is forbidden in Islam to attribute evil acts to God.
20. It is forbidden in Islam to destroy the graves and shrines of Prophets and Companions.
21. Armed insurrection is forbidden in Islam for any reason other than clear disbelief by the ruler and not allowing people to pray.
22. It is forbidden in Islam to declare a caliphate without consensus from all Muslims.
23. Loyalty to one’s nation is permissible in Islam.
24. After the death of the Prophet, Islam does not require anyone to emigrate anywhere.

http://www.huffingtonpost.com/2014/09/24/muslim-scholars-islamic-state_n_5878038.html?&ncid=tweetlnkushpmg00000055

Muslimioppineet eri puolilta maailmaa ovat kirjoittaneet avoimen kirjeen, jossa he tuomitsevat Irakissa ja Syyriassa toimivan Isis-järjestön teot. Kirje on suunnattu liikkeen johtajalle Abu Bakr Al-Baghdadille sekä Isisin taistelijoille ja seuraajille. Asiasta uutisoi Huffington Post.
- Islamilaiseksi valtioksi itseään kutsuvalle Isisille suunnattu avoin kirje julkistettiin Yhdysvalloissa keskiviikkona 24. syyskuunta. Arabiankielinen 18-sivuinen kirje on englanniksi käännettynäkin monen länsimaisen vaikea ymmärtää, sillä siinä viitataan jatkuvasti klassisiin uskonnollisiin teksteihin ja Isisinkin käyttämiin uskonoppineisiin, kertoo amerikkalais-islamilaisten suhteiden neuvoston johtaja Nihad Awad.
- "Tätä kirjettä ei ole tarkoitettu liberaalille yleisölle", Awad sanoo Huffington Post -lehden mukaan. Awadin mukaan myös keskivertomuslimin voi olla vaikea ymmärtää kirjettä.
-Kirjeen on tarkoitus osoittaa kohta kohdalta vääräksi Isiksen väkivaltainen filosofia. Huffington Postin mukaan kirje sisältää muun muassa seuraavanlaisia kannanottoja: "Kidutus on islamissa kiellettyä", "pahojen tekojen lukeminen Jumalalle on kiellettyä islamissa", "islamin mukaan on kiellettyä julistaa ihmisiä ei-muslimeiksi ennen kuin he avoimesti julistavat epäuskoaan."
-Kirjoittajat myös kritisoivat järjestön itsestään käyttämää nimeä "Islamilainen valtio ja pyytävät, ja pyytää ettei tätä nimeä käytettäisi. "Lakatkaa kutsumasta heitä 'islamilaiseksi valtioksi', koska he eivät ole valtio eivätkä he ole uskonto", sanoo Ahmed Bedier, muslimi ja United Voices for America -järjestön johtaja.
-Kirjettä ovat olleet laatimassa muslimimaailman tunnetut johtajat, kuten Egyptin suurmufti, šheikki Shawqi Allam sekä Jerusalemin ja Palestiinan mufti, šheikki Muhammad Ahmad Hussein.

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/yli-120-muslimioppineelta-avoin-kirje-isisille/

--------------------------------------------------------------------


Muslimi on uskovainen ihminenMuslimi on uskovainen ihminen.

Luuletteko ihan tosissasi, että kaikki muslimimaissa syntyneet on uskovaisia?
Ei esim. kaikki Ruotsissa muslimiperheisiin syntyneet ole uskovaisia.

Yleensä muukalaisvihamieliset käyttää sanaa muslimi kaikista jotka tulee lähi-idästä, oli he sitten muslimeja tai kristittyjä.
Olen lukenut sellaistakin moskaa kun muukalaisvihamielinen suomalainen Suomessa väittää, erään Ruotsin kaupungin rikollisjengiä muslimeiksi siitäkin huomimatta, että joku oli etsinyt todisteen, monta ruotsalaista lehti-artikkelia, missä kirjoitettiin sen kaupungin kristitystä rikollisjengistä.
Mikähän tuollaistakin oikein vaivaa? Vaivaa se, että ei anna periksi, haluaa kaikkien rikollisten olevan muslimeja vastatodistuksista huolimatta. Tuollainen jos jokin tuo esille muukalaisvihamielisen tyhmyyden :D

Totta kai, monet tulkitsee pyhiä kirjoja. Mutta jos katsotaan miten eri uskonnolliset suunnat tulkitsee pyhiä kirjoja, niin Islamista puheen ollen, isis ei ole mikään uskonnon suunta, ei ole mikään suuri suunta joka sanelisi tulkinnan kansalle,

Tyhmää sekin on muukalaisvihamielisiltä sanoa, että teroristit on uskovaisia, muslimeja. Terroristit ei kunnioita Koraanin sanaa eikä mitään muutakaan sanaa, muuta kuin omaa sanaansa vain. Isis on poliittinen terrorijärjestö, joka sai alkunsa kostonhalusta amerikkalaisille ja shiamuslimeille, siinä mitään uskonnon suuntaa ole mukana.

Tiedän, että muukalaisvihamieliset esim. ei tiedä miten aseellinen jihad laitetaan alkuun ja ketkä saa osallistua ja keiltä jihadistien tulee ensin saada lupa tai kehoitus. Koraani ja sunna määrittelee kaiken tuon. Ja kun isis ei toimi uskonnon Islam mukaan, silloin he ei ole uskovaisia ja heitä ei voi enää oikeastaan edes sanoa muslimeiksi, koska tappavat kaikkein eniten muslimeja, ovat siis murhaajia, jotka ei tiedä mitä Koraanissa sanotaa murhista ja asellisesta jihadista ja muusta.

Vielä lopuksi se, että ei kaikkien pikku ryhmien tulkinnat uskonnoista ole sen uskonnon suuntaus millään tavalla. Pikku ryhmät yleensä on oikuttelevia ja riiteleviä ja mahdinhaluisia, siksi eivät sopeudu uskontoihin, kun haluavat omansa olevan mukamas uskonnon normi. Uppiniskaista porukkaa, jota muut uskovaiset ja uskonto Islam ei hyväksy.

Samalla tavalla voi sanoa muukalaisvihamielisistä, uppiniskaisia suunsoittajia joiden sydämessä asuu viha.  

------------------------------------------------------------------