2020-06-18
Maapallo on kaikkien ihmisten koti
Me elämme ihanassa maailmassa...pallomme on kaunis pallo,..miksi pallomme rikkaulsia ei jaeta tasan kaikkien ihmisten kanssa...miksi annetaan joidenkin kerätä rikkauksia ja eräitten muitten annetaan nähdä nälkää ja kuolla nälkään.
Voi kun olisimme kaikki kaikkia rakastavia...maailma olisi hyvä paikka kaikille ihmisille...pallomme on kaikkien auin paikka...antakaamme kaikille heidän osuutensa pallostamme, niin että kukaan ei nälkää näe.
Rakasta nin sinua rakastetaan takaisin.


2020-96-23
Rakkaus tulee voittamaan
Uskotko että joskus vielä tapahtuu niin että rakkaus voittaa ja rajat katoaa...että ihmisten tekemät valtion rajat katoaa ja että kaikki rakkaus joka ei vahingoita ketään, voittaa ja ihmiset on vapaita rakkaudessaan koko maailmassa.
Utopinen ajatus kun ajattelee millainen maailma on nyt, miten ihmiset ajattelee...liian paljon tuomitsevia ihmisiä maailmassa vielä.
Mutta joskus harmaassa, tai valoisassa tulevaisuudessa koittaa vielä aika jolloin rakkaus on voittanut.


2020-06-23
Se on rikkautta jos antaa paljon

Se on rikkautta jos antaa paljon...antaa voi melkein mitä tahansa...rahaa, ruokaa, vaatteita ja niin edelleen...antaa voi myös rakkautta, kuunnella toista, antaa ystävyyttä, antaa neuvoja jos neuvoja kysytöön, ja niin edelleen...silloin on rikas.
Rikas voi myäs siis olla ainoastaan vain henkisellä tasolla...rikas sisimmässään.


2020-06-23
Kohtele lapsiasi hyvin

Jos kohtelet lapsiasi hyvin ja hellästi ja huolehtivasti ja sitten kun sinä itse tulet vanhaksi niin myös sinun lapsesi tulee silloin olemaan hyvä sinua kohtaa kaikella tavalla.


2020-06-23
Pyyteetön rakkaus on rakkauksista ihanin.
Mitä pyyteetön, täysin ehdoton rakkaus tarkoittaa. Pyyteetön rakkaus, rakkaus ilman mitään ehtoja, on kaikkien uskontojen ydinsanoma. Rakkauden paradoksi on, että rakastaa voi vain tuntemalla rakkautta itse, kukaan meistä ei voi koskaan saada rakkautta keneltäkään toiselta. Todellinen rakkaus on meissä itsessämme ja tulee meiltä itsestämme..


2020-06-23
Ei kukaan kerro imartelevansa

Ei kukaan kerro imartelevansa jotakin...kun imartelee, silloinhan haluaa miellyttää sitä toista ja saada se toinen puolelleen ehkä...
Parasta olla imartelematta ketään.

 

2020-06-2
Ongelmat voi uusiutua

Ongelmat uusiutuu eri tavalla eri aikakausina, jotta mitä niistä ajattelemme, muuttuu myös ajan mukana..toisin sanoen, on opittava elämää tässä ajassa ajan muka ja jätettävä meneisyys taaksepäin, mutta muistaa yrittää oppia menneisyydestä jotain jotta ei erehty tekemään samoja ongelmia ja vikoja uudelleen....ja jos eriin ilmestyy niitä menneisyyden ongelmia, on ne ratkaistava nykyajan mukaisesti.


2020-06-26
Värit on värejä, kauniita värejä kaikki
Värit on värejä. Värejä on kaikkialla. Kaikki värit on hyviä ja kauniita.
Ihminen lähti eteenpäin Afrikasta. Ihminen silloin ei ollut valkoinen ja Jeeuskaan ei ollut valkoinen.
Polveudumme kaikki tummista ihmisistä, polveudumme Afrikasta.
Hyväksykäämme kaikki kansat, sillä loppujen lopuksi olemme kaikki sukulaisia toisillemme, kuulumme samaan lajiin, ihmisiin.
Kukaan emme ole toinen toistamme parempia tai huonompia. Olemme vain ihmisiä kaikki.


2020-06-26
Vaihteleva sää
Säästä puhuminen on enimmäkseen neytraalia monilla ihmisillä, sillä emme voi muuttaa säätä, sää on se kuin se on ja siihen on tyydyttävä kun säätä ei muuttaa.
Rauhallisesti vaan sopeutuu säähän, niin se kuumuuskin ja kylmyyskin tuntuu siedettävältä.
Säästä emme pääse eroon. Säät on vaihtelevia, onneksi on näin. Onhan meillä 4 vuodenaikaa, kevät, kesä, syksy ja talvi ja saamme kokea erilaista säätä. Vaihtelu virkistää.
Yhden viikoon kestää kuka tahansa kuumuutta. Ei ole mikään pakko voivotella ja valittaa.
Ottaa päivät niin kuin ne tulee ja elää rauhallisesti, nauttien elämästään, niin hyvin menee, oli sitten kuuma tai kylmä

 

2020-08-12
Se mitä teet on korkeampi kuin mitä sanot ... voit puhua paljon täältä ja sieltä, mutta et harjoittele sitä mitä opetat muille ... sinun pitäisi yrittää olla esimerkkinä muille tekemällä mitä vaadit toisten tehdä.


2020-08-12
Katso itseäsi, muuta itseäsi, tällä tavoin sinulla on mahdollisuus muuttaa maailmaa ... joten sinun on ensin muutettava itsesi paremmaksi henkilöksi, jolla on hyvät ajatukset ... sinun on aina aloitettava muutos itsestäsi ... sinä ei voi muuttaa toisia riippumatta siitä kuinka paljon sinä krisoit tahansa... kaikki menevät oman ymmärryksensä ja tunteittensa mukaisesti ... kukaan ei voi muuttaa toista ihmistä ... voit muuttaa vain itseäsi.


2020-08-12
Meitä arvioidaan sen perusteella, kuinka kohtelemme köyhiä tai muita, jotka tarvitsevat apua jollain tavalla ... ole avuksi, auta kykysi mukaan.


2020-08-12
Ihmisen ajatukset ovat joskus outoja ja lentävät nopeasti ... ajatukset vilkkuvat nopeasti ja katoavat ja uudet ajatukset tulee koko ajan esille ... joskus alat ajatella jotain erityistä ja keksit sitten omat oletuksesi, omat mielipiteesi ...sitten kun ilmaistaan ​​ajatuksiaan muille, on oltava varovainen ... on oltava tietoinen siitä, että kaikki ajatukset eivät ole tosiasioita tai edes ehkä oikein.


2020-08-12
Jos sinulla on vähän lapsuutta itsessään, sitä voidaan pitää myös aikuisena ... koska tietysti on aikuista jotka uskaltaa jättää pienen osan lapsellisuutta tietyissä tilanteissa ... sinun ei aina tarvitse olla vakavaa ja täysin aikuinen ... sinun täytyy rentoutua ja olla kuka olet ...lapsen mieli aikuisena tarkoittaa, että olet aikuinen, et voi aina olla aikuinen ja jäykkä ... sinun on kyettävä elämään, lapsellisuus on joskus kuin raikas tuuli ... se osoittaa, että uskallat, uskallat vitsailla ja uskallat pelata niin sanotusti teatteria :)