Paktandet har börjat...dom är oeniga om vissa saker...pakta ni bara, det är meningen okså att ni skall pakta och bråka :) ..nu kommer iaf fram deras riktiha personligheter...nu är det rosa rummet mot det turkosa rummet...nu borde ju lilltjejen och lillkillen byta rum också :) ..har dom glömt bort att dom skall inte pakta som sjäv sagt...nu snackar rom skit om dom andra, aj aj aj vad dom håller på...lilltjejen säger att dom andra har lurat tittarna...oj oj oj ..det här skall bli kul...hon säger sanningen säger lilltjejen...men hon förstår inte att det är bara hennes sanning och ingen annans sanning...hon fattar inte att alla behöver inte vara som hon...hur hon än skyller på dom andra, så är det hon själv som agerar fel nu genom att snacka skit om dom andra...hon är arg att hon fick inte bestämma...nu är hon arg som ett bi.
------------------------------------------------
Att förra säsongens kille blockades bort frän tävlingen på grund av att ha har redan gjort detta, man vill alltså att denna säsongens deltagare får chansen denna gång...men lilltjejen, lillkillen, och några andra av den pakten ville blocka den starka killen.
-------------------------------------------------------
Jag gillar inte hur lilltjejen har blivit nu...men det är ok. nu ser man hur i verkligheten är...men ärligt sagt detta har man ju sett hela tiden...hon vill bestämma, hon vet allt bättre än andra...det är bara hon hon hon och ingen annan. ;)
------------------------------------------------
Man kan lungt säga att förra säsongens kille tog med sig mycket dålig energi in i huset...och lilltjejen rider med homom, plus den buttra tjejen bidrar till negativ energi...och lillkillen spribgen från deltagare till deltagare, lyssnar och håller med alla och snackar skit om alla...
--------------------------------------------
Nu visas verkliga känslor i huset...bra...allt är inte bara kärlek, så är det i verkliga livet...dom har levt i en drömvärld där i huset och fantiserat om kärlek...nu är allt detta nästan bortglömt...redan det är en utvecklig, en personlig utveckling så att säga...återstår bara hur var och en klarar detta...vissa är enormt känsliga.

ah2sei.jpg?1604435584