Somliga kommer med påståenden att Big brother är precis som det verkliga livet? Och att klagarna klagar fast det är så livet brukar vara, som inne i BB-huset? Är det så? Delvis är det så.
Men hela det reala livet är inte som Big briother livet. Det är bara en del av befolkningen som lever lika galet liv som BB-deltagarna. Övriga befolkningen, majoriteten av folket är inte lika extrema som BB-deltagarna. Därför är det fel att påstå att Big brother är som det verkliga livet. För i verkliga livet är inte majoriteten av folket särskilkt galna  I BB tas ju in d allra extremaste fallen. Det är så TV skapar ett galet liv i huset. Sådant liv existerar bara i vissa enstaka människors liv.
Så man kan lungt säga att Big brother livet är inte hela svenska folkets liv. Nääää, så galna är vi inte. Man skall inte jämföra hela svenska folket med dessa extrema människor i BB-huset.
Jag läste nyligen att någon kom med påståenden att Big brother livet är det reala livet. Det är ett fel påstående. Vissa ungar kanske vill inbilla det. D tror på sagor.  Synd att ungar tar BB på allvar och inbillar att det är så livet är även i verkligheten. Här skapar BB-produktioner sjuka illusioner i huvudet på lättpåverkade människor.

1bminatofflor.jpg?1578643231