Maailman levottomuus

Kukaan meistä tavallisista ihmisistä emme voi mitään, en minä, et sinä ja niin edelleene...yksin ei ole vahva tällaisissa asioissa.
Maailman johtajat voisi jos he todella yhdessä yrittäisivät, mutta mitäpä he, jokainen heistä ajattelee vain oman maansa parasta ja oman poliittisen uransa kohottamista olemalla kova muitten maitten johtajille.
Eikös sitä niin sanota että kansat saa sellaisen johtajan kuin kansat on "tienanneet".
Toisin sanoen, johtaja tulee kansasta on samanlainen kuin kansa.
Kansa, osa kansasta kovaäänisiä toisia maita moittijoita, jatkuvasti, vain negatiivisen ottavat esille, ei ihme että maailma voi huonosti.
Kuitenkin voi tuudittaa itsensä siihen uskoon että maailma selviytyy ja ihmiset selviytyy että jossakin vaiheessa kun asiat on jo niin huonosti, alkaisi maailma työskennellä yhdessä maailman ja ihmisten hyväksi.

----------------------------------------------------------

Lukemisen ymmärtäminen

Kaikki jotka lukee, osaa lukea ja ymmärtävät ne lukemansa sanat, mutta usein tulee eteen se että ei tyydytä siihen mitä lukee, tilalle astuu esille epäilevä ihminen joka haluaa tulkita kaikkea omien mielipiteittensö mukaisesti.
Mutta mitä tulee pyhiin kirjoihin, niin monet ei ymmärrä missä yhteydessä ne jakeet on ja sen takia "ymmärtää" lukemansa kirjaimellisesti, jolloin se on usein "väärä ymmärrys".

--------------------------------------------------------------

Rasisti, kiusaajat hoitoon ;)

Samhällsfarliga voisi laittaa pakkohoitoon joksikin aikaa.
En tarkoita aivopesua.
Tarkoitan että ihmisen kanssa voi psykiatri/psykologi keskustella, mutta ei aivopestä.
Aina on nimittäin toivoa että jotkut saavat ahaa elämyksen aikansa keskusteltuaan ja miettyään elämäänsä, vihojaan ja oloaan ja silloin on otollinen tilanne että hän tajuaa muuttaa mieltään.
Kysymys on siitä että itse ymmärtää lopulta muuttaa vihamielisiä mieliåpiteitään.
Mutta ensin on osattava rakastaa itseään, se taito on opittava ensi, vasta sen jälkeen on kykenevä rakastamaan muitakin.
Se on niin että jos rakastaa itseään, tykkää itsestään, silloin voi psyykkisesti hyvin ja näin ollen on se helppoa myös rakastaa muita.
Sanan rakastaa, sijasta voi sanoa esim. tykätä, hyvä'ksyä, ja niin edelleen, tiedän että on indiviidejä jotka ei voi sietää sanaa rakastaa, he katsoo kieroon sanaa rakastaa ja alkavat pitää sitä joka tällaisia puhuu, itserakkaana tai hölmönä :)
Kaikissa ihmisissä on potentiaalia parantua, tulla ihmisystävällisiksi.
Psykiatrinen tai psykologinen hoito ei ole aibopesua. Kysymyksessä on aina se että potilas itse täytyy saada ahaa elämyksen jossakin vaiheessa ja alkaa ymmärtää itseään ja toimintaansa ja sitä mukaa alkaa ymmärtää myös muita, jos on ensin oppinut taidon rakastaa itseään.

------------------------------------------------------