Maailman levottomuus

Kukaan meistä tavallisista ihmisistä emme voi mitään, en minä, et sinä ja niin edelleene...yksin ei ole vahva tällaisissa asioissa.
Maailman johtajat voisi jos he todella yhdessä yrittäisivät, mutta mitäpä he, jokainen heistä ajattelee vain oman maansa parasta ja oman poliittisen uransa kohottamista olemalla kova muitten maitten johtajille.
Eikös sitä niin sanota että kansat saa sellaisen johtajan kuin kansat on "tienanneet".
Toisin sanoen, johtaja tulee kansasta on samanlainen kuin kansa.
Kansa, osa kansasta kovaäänisiä toisia maita moittijoita, jatkuvasti, vain negatiivisen ottavat esille, ei ihme että maailma voi huonosti.
Kuitenkin voi tuudittaa itsensä siihen uskoon että maailma selviytyy ja ihmiset selviytyy että jossakin vaiheessa kun asiat on jo niin huonosti, alkaisi maailma työskennellä yhdessä maailman ja ihmisten hyväksi.Lukemisen ymmärtäminen

Kaikki jotka lukee, osaa lukea ja ymmärtävät ne lukemansa sanat, mutta usein tulee eteen se että ei tyydytä siihen mitä lukee, tilalle astuu esille epäilevä ihminen joka haluaa tulkita kaikkea omien mielipiteittensö mukaisesti.
Mutta mitä tulee pyhiin kirjoihin, niin monet ei ymmärrä missä yhteydessä ne jakeet on ja sen takia "ymmärtää" lukemansa kirjaimellisesti, jolloin se on usein "väärä ymmärrys".