Att vissa dokusåpor mörklägger övergrepp under flera år...det är skandal...hur kan tv-bolagen tro att detta skulle kunnat fortsätta all evighet...har läst att t.ex PH har bra tittarsiffror...kanske tv-bolagen inbillat sig att det inte är övergrepp eller velat mörka det i rädslan att tittarsiffror skulle dala neråt.
Bra att tjejerna vågade ta upp övergreppen och polisanmäla det, för annars skulle dessa övergrepp bara fortsätta är efter år, när inte ens tv-bolagen har varit villiga att ta itu med detta.
Att ha sex på tv tycks ha blivit vardagsmat för ungdomar..
----------------------------------------------------------
minns för länge sedan när Caroline Gynning hade sex på Big Brother...det var där det startade detta med att ha sex på tv...på den tiden gillade man inte det, alltså tittarna, men tv-bolagen insåg att sex ger tittare och skandaler som ger utterligare mer tittare.
-------------------------------------------------------
Men att mörklägga övergreppen...det är botten tv det.
Att kvinnor nedvärderas på detta sett på tv, ucsh...och att unga killar gör så mot unga tjejer på tv, det är ofattbart hemskt...
-----------------------------------------------------------
Varför har sex och sexövergrepp mot unga tjejer på dokusåpor blivit vardagsmat? ..inte undra på att unga män tar för sig med våld...
Vad har dessa program gjort med alla dessa unga män som anser sig ha rätten att ha sex med tjejen utan tjejens medgivande...hoppas att PH gör nu stora förändringar, för det kan ju inte fortsätta i samma format som förut...dom har ju haft noll koll på detta genom att mörka.
--------------------------------------------------------
Sluta severa så mycker alkohol i dessa dokusåpor, redan det skulle minska sexövergreppen ganska mycket.
---------------------------------------------------------
Stå på er unga som gamla kvinnor...acceptera inte sexövergreppen, varken på tv eller annanstans...gör polisanmälan direkt.
----------------------------------------------------------------
Ni män, respektera kvinnans rätt till sin egen kropp.
----------------------------------------------------------------------
Gör sexakten till något intimt och vackert...njut, båda skall njuta av akten, inte bara männen.

svan-k%C3%A4rlek.jpg?1594031592