Att uttrycka sig----Alla pratar olika...Har tänkt på länge att ändra på mitt sätt uttrycka mig. Mitt innersta känsla säger till mig att vara behärskad, inte simma med alla fiskar, utan gå min egen väg...och det innebär att jag vill undvika att uttrycka mig negativt, och inte vill mata andra med mina åsikter om t.ex invandring och även annat...Om man hela tiden gnäller och eller kritiserar andra eller andras åsikter, är man en negatiiv människa som sprider negativa vibrationer omkring sig. Varför vara alltid negativ? Negativitet visar ju bara att den negativa människan är i obalans med sig själv och omvärlden. Negativitet skapar bara mera negativitet. Gnällandet skadar bara en själv.

---Du är som en trädgren.---Med trädgren menas väl våran personligheter, hurudana vi är, våran utseenden och våra gener. Trädstammen är det varifrån vi härstammar, vår släkt, mamma och pappa. Trädgrenen, det är vi, det vad vi blivit efter födsel, vad vi ärft och senare i livet anammade egenskaper, åsikter, vad vi pratar och självklart alla våra handlingar.
Av allt detta kan man se, vilka vi är, hurudana vi är. Vilken slags trädgren man är, det kan man inte gömma eller hålla hemligt. Allt detta kan andra se och höra hos oss. Även vår kropp-språk talar vilka vi är. “Oksa kertoo, mistä rungosta se tulee.” (arabialaista viisautta).

Känslor-----Alla har känslor...Känslor, vad vore vi människor utan känslor. Är man känslig om man fäller några tårar t.ex nu när prinsessan Lilian dog? Jag tycker det kallas faktist att man har medkänslor för andra människor att man helt enkelt känner...Känner både glädje, sorg och förargelse, mm. Inte bara känner, alla känner ju,  att man visar öppet sina känslor. Det gör jag oftast. Minns när jag var yngre, försökte gömma mina känslor för andra, alltså vissa känslor....Numera släpper jag loss alla känslor, fritt och öppet. Tur att jag är inte särskilt arg eller aggressivt av mig :) Gråter när gråten vill komma, fäller tårar vid känsliga händelser, ler när jag är glad, skrattar när jag är ännu gladare, stor-skrattar okontrollerat ibland med tårarna rinnande på kinderna...pratar ofta ute med helt främmande människor, börjar alltså kommunicera med folk jag inte känner....Är känslomänniska. Alla är vi känslomänniskor, vi lever genom våra känslor. Våga visa du också dina känslor. Visa vem du är.

Tiden går..----Tiden den går och allt annat följer i stort sätt med i tiden...I tiden måste jag gå, med i tiden, följa tiden...känns faktist bra att följa med tiden..att klara leva i nutiden...Tiden springer och springer, kan inte komma ikapp tiden, tiden är alltid före mig, alltid...Tiden springer, tiden går snabbt, tidens gång är smygande, men snabb...Vad är tid? Tid visar att du lever, tid visar att du blir äldre. Tiden stannar inte, tiden fortsätter, tiden fortsätter att vandra vidare...Och jag måste följa med i tiden, oavsett om jag vill eller inte. Tiden går inte att stoppa, tidens gång är evig, smygande...Tiden rullar i väg hela tiden och jag rullar med tiden, i tiden.

Mitt liv, mina känslor-----I min värld......Jag brukar numera inte tänka negativt, inte mycket iaf. Har upptäckt för länge sedan att positiva tankar medför även ett positivare liv. Ju mer positivt man kan se på omgivningen, samhället, människorna, ju trevligare och skönare känns livet...Jag accepterar alla kulturer, inom svensk lag så klart. Accepterar även människor, olika människor, med olika känslor och olika liv...Accepterar även religionerna, inom svensk lag så klart. Alla har rätt att vara religiös. Sverige har religionsfrihet...I min värld försöker olika människor med olika religioner och olika nationaliteter att samsas med varandra, lära av varandra, respektera varandra...I min värld hatar man ingen...i min värld vet man skillnaden på religion och samhälle...I min värld är det var och ens eget ansvar att idka sin kultur...i min värld får alla ha sin kultur i fred, men inom lagen så klart.

Världens folk----Känslan att kunna älska alla folk, det känns härligt...känslan att förstå att alla människor är lika värda, är en underbar känsla...Oavsett vilken religion man har, är vi lika värda alla människor på Jorden...Kärlek, kärlek mot sina medmänniskor..viktigt, oerhört viktigt att kunna älska alla människor...Det är då man har förmågan att leva i fred med alla människor...Jag kanske inte gillar allt vad vissa säger eller gör...isf brukar jag inte söka deras sällskap särskilt ofta....Det bästa är att försöka hålla sig sams med alla...om det inte går...undvika den värsta sorten...bättre att vara positiv istället...

Världsmedborgare----Känner mig inte som finne...känner mig inte som sverigefinne...känner mig inte som svensk heller...Vad är jag? ...En värlsmedborgare...känner mig som en sådan...Varför? Varför har jag ingen nationell känsla? ...Svaret är enkelt...jag känner gemenskap med alla människor på Jorden...Med lätthet...med varmt hjärta...famnar jag hela världen ;)  När jag känner så här...då älskar jag verkligen alla Jordens människor...känner med dom...hittar alltid något gott att säga om alla människor, alla länder....Då är jag väl en världsmedborgare i mina tankar...i min själ....Men men...kom ihåg att...man kan inte vara en världsmedborgare i sin själ, om man inte har förmågan att älska Jordens alla människor.

Omgivningens vibrationer----Det är som en blixt slog in i mig...Miljö, positiv energi slår mig...miljö av negativ energi slår mig...jag känner...Jag känner med varenda cell i min kropp...Miljö negativitet vill inte jag släppa taget...men...Jag omfamnar positivitet i miljön...Jag väljer själva vad jag får...Jag väljer, och jag känner

Jag förlåter---jag förlåter...jag visar tålamod...Jag kommer inte att skada någon...Ilska är dåligt...Gud älskar den som kan förlåta...jag förlåter...Jag kommer aldrig att glömma...men jag förlåter...förlät du också...alltså..det är en bra egenskap att kunna förlåta att säga förlåt och mena det....Religiös eller icke-religiös människa...spelar ingen roll...att kunna förlåta...att våga säga förlåt...gäller för alla...

Rynkfri hjärta----När människor blir äldre...är det ganska så enkelt att se vilka som av dessa äldre har en rynkfri hjärta... följt med i tiden med öppna ögon och med öppet sinne...Hur man är när man är äldre...kan man få små vinkar av att titta på kläderna...uppträdandet...humor...vilken attityd man har till ungdomar...Håll ditt hjärtna rynkfri, genom att bli mer tolerant och vänlig.

Starka träd...----Milda, trevliga, starka och "vackra"...som t.ex moder-Teresa, Dalai Lama...dom är som träden...håller sig uppe...starka och ståtliga, alltid....oavsett årstider...Regnet, hetluft, kallhet, snö, kan ej rubba dessa träd.

Önska lagom----Man skall inte önska för mycket...lagom är bäst...titta inte i det blå...vara nöjd med det man har...ta emot det man får...Att önska för mycket kan göra oss bittra då man inte får sina önskningar uppfyllda...Man skall vara glad...njuta av livet...leva positivt...tänka positivt

Lev som du lär..----Det är lätt att prata...men mycket svårt att leva så som man pratar...svårt att leva så som man lär andra att leva...Allmänt är det så där...Människans tunga är mycket hal...tungan säger många gånger alldeles för mycke...En människa som lever som han lär andra att leva...får rfespekt av andra...

Vet du något?----Allmänt sagt...vi vet det vad andra skrivit i sina böcker...vad vi läst...Det är det vi vet...Nästan jämt använder vi det vad andra har kommit till slutsats i fakta frågor...vi vet ju inte själva...vi har ju inte uppfunnit...Fakta är inte det samma som en åsikt...Man hör ofta sägas åsikter som fakta och krävas att lyssnarna skall ta deras åsikter för fakta...Dom har fel, mycket fel.

"dårar" kan ha rätt----Alla kan ha rätt ibland...både kloka och mindre-kloka...När man förstår detta...har man blivit lite klokare...En människa som hela tiden tror att bara hon/han har rätt och alla andra fel...är oerhört oklok..."dum i huvudet"...Man måste försöka förstå att åsikter är inte detsamma som fakta.

Du och dina ord----Orden...orden flödad...Orden är talande för sig...Orden kan vara kloka eller tokiga...Orden bildar meningar...meningar som vi förstår...Vi förstår ordet och meningarna...Tala så att orden är kloka...okloka ord stämplar en till något obehagligt...Måste använda orden klokt...Försök, var inte en bråkstake...en satkärring eller en satgubbe...Var vänlig i dina ord...då får du vänlighet tillbaka.

Försiktiga ord----Att prata...Säga det man vill säga...Säg din mening...öppna dig...var inte rädd att tala att skriva...När man säger sin mening, åsikt...öppnar man sig, visar, vem man är...Om man inte vågar säga sin mening...är man ju ingenting, inget, bara tystnad...Säg någonting, låt din röst höras...låt alla veta dina åsikter...Men var varsam med dina ord...var vänlig, var snäll...Endast då blir du respekterad...var en balanserad människa

Dina ord = du-----Dina ord berättar vem du är...det vad du säger, det är du...Dina ord säger att det är du...dina ord berättar hur du mår...Om du mår dåligt, är dina ord negativa...du är kanske arg, sur, aggressiv...Om du mår bra, då är du positiv och dina ord är positiva...Var nöjd med dig själv...var nöjd även med andra...Var positiv i dina ord...då kan du bli omtyckt av många.

Härlig tystnad---Spara din röst ibland...Att vara tyst är en konst...bli tystare och tystare för en tid...Tungan behöver vila ibland...läpparna behöver vila också...I tystnaden kan man hitta annat...det riktiga livet framför allt...Internet livet är virtuelt...riktiga livet är det som gäller...även virtuel du behöher tystnad ibland...

Detsruktiv kritik----Man bör lämna bort andras kritiserande...till det minimala...Människor som hela tiden kritiserar andra...rosar sig själv i sina egna tankar...Vad kallas det för? ...Egoism kanske? ...Egenkärlek? ...Narcissism? ...Troligen narcissism... Allt brukar kretsa kring dessa narcistiska människor.... Alla kritiserande människor är inte narcistiska.... Kritik bör man kunna våga ge vid behov...Vad är det för mening att hitta fel hos andra hela tiden? ...Kanske den kritisernade på det viset känner sig bättre en liten stund...

Glad känsla---Bra och glad känsla...det värmer en, det ger en lugn känsla...Lev lugnt...prata positivt...minska det negativa i dig...Var så lugn du kan..var så god du kan...i ditt prat och i dina skrivelser...Du är som dina ord...dina ord avslöjar vem du är...hurudan du är

Det goda vinner----Godheten segrar alltid det onda ... nästan alltid ... Godhet är positivt... ondska är negativt... Var alltid en bra och god människa... var god mot alla ... Respektera alla människor ... behandla alla väl, även dom onda ... Visa dom onda att du är god ... att du är god jämfört med det onda ... Lev så att du visar godhet för alla...då visardu för andra, är ett exempel på godhet ... Du gör själv så som du lär andra att göra ... du är en förebild för andra.

Vandra framåt----Låt bli allt gammalt...försök gå framåt i ditt liv...öppet och med ett ljust sinne....Man skall försöka vända allt negativt till något positivt...om det går...man skall inte fastna i det förgågna...Det som varit...har varit...det går inte att ändra på det som varit, hänt...Därför är det bästa att våga gå framåt.

Älska alla----Man kan älska alla människor...Älskar du alla människor...om inte...då bör du lära dig konsten att älska alla...Lär dig gilla alla...i alla människor finns något gott...Såååå, acceptera alla människor...acceptera alla religioner...acceptera alla kulturer...inom lagens långa armar alltså...Var en god människa...Visa att du är god...visa att du är människovänlig...

Bra atmosfär-----Bra och glad känsla...det värmer en, det ger en lugn känsla...Lev lugnt...prata positivt...minska det negativa i dig...Var så lugn du kan..var så god du kan...i ditt prat och i dina skrivelser...Du är som dina ord...dina ord avslöjar vem du är...hurudan du är.

Mildhet mot dårar-----Visst är det så att mildhet, håller "dårarna" lugna...det gäller att stryka "dårarna" "medhårs"...hålla dom på gott humor...Då mår alla bra...Dårar kan vara många olika sorter...man behöver alltså inte vara en obotlig dåre...Om man vill ha stilla samvaro med alla...håll dig vän med alla...en konstlad vänskap med alla slags "dårar" är bättre än hemska ordkrig...

Njut av livet----Att njuta av livet...det är ett måste i livet...familjen, arbete och annat skall inte vara nummer ett i ens liv...man måste lära sig att ha roligt...njuta av sin tillvaro...sluta stressa och leva livet med harmoni, lugnt...när man lär sig njuta av livet, mår man bra...då har man lämnat alla onödiga måsten bort från sitt liv...man kan faktist njuta av livet fast man är fattig...ett lyckligt liv är inte detsamma som en massa pengar, en massa köpande, stressande i jobbet och stressande hemma...Lyckan sitten i välmåendet, psyket mår bra...man kan le och ha trevligt, ha kul, arbeta hemma och jobbet, utan att stressa sig sönder...man måste lära prioritera sig själv ibland...om man inte mår bra, mår inte ens närmaste heller bar...

Fredag den 13:de----Man skall inte grubbla för mycket...fredag den trettonde är inget olycksdag...den kan bli jobbigt ifall man väntar att det skall hända något negativt...Tänk positivt...var och en regisserar själv sitt liv...i stort sätt regisserar man själv sitt liv...man får det man väntar sig att få...Vänta något gott, tänk positivt, då är chansen större att ens liv bli bra...Tanken har en fruktansvärt kraft, men många är helt omedvetna om sina egna tankars kraft och makt över sina liv...När man blir medveten om tankens kraft...då förstår man och börjar tänka mer positivt...

2014-01-13
Det  finns inga främlingar---Främlingar, finns det främlingar? Nej, det finns inga främlingar på planeten Jorden...det finns bara människor som vi inte ännu lärt känna...Alla människor är samma släkte, vi är inte främlingar till varandra...Den människofientliga rasisten kallar flyktingar för främlingar...Har aldrig hört eller läst att rasisten skulle kalla obekanta svenskar t.ex till främlingar...Visst kan man kanske kalla en obekant för främling...men hur man säger det och vem man kallar för främling och vilken tonläge man har...det visar hur man tänker om oss människor...främlingsfientliga sår sitt hat...Människovänliga ser inga främlingar någonstans...människovänliga ser bara andra människor som han hon inte ännu lärt känna.

2014-01-25
En vacker kvinna---Vacker kaka utanpå...men hur är kakan inifrån?...Fast man är vacker, är det inte alltid samma sak som att man är klok... Och en klok kvinna är inte alltid vacker. ..Men vad som är vackert, det sitter i betraktaren öga...Därför kan en och samma kvinna få höra att hon är vacker, ful, intetsägande, trevlig…och det viktigaste, kvinnans miner,... minspel, visar hurudan hon är och då kan betraktarens öga tycka att kvinnan är vacker... men menar då inte enbart det yttliga,... utan det inre som speglar av kvinnans miner, den sk. tysta kommunikationen.

 Ombytliga tankar---Ombytlig, det är jag, iaf i mina tankar...vill alltid bättra på allt, ändra liksom...sådan är jag...ombytlig, flexibel...känslorna varierar, tankarna varierar...en del skulle kanske kalla mig för "orolig"...Orolig är jag dock inte...Det är bara känslorna som springer, som en våg, upp och ner, höger och vänster...Är kanske lite annorlunda i mina känslor än majoriteten...Accepterar mig sådan jag är...har haft ju en lång tid att lära känna mig själv...mina känslor är mina...vill inte bli någon annan...jag är jag...jag och mina känslor, mina ombytliga tankar och känslor :)

 Nattliga känslor----Känslan av tystnad...nattens tystnad...känns i hela kroppen..i själen...hela jag känner tystnaden...det känns harmoniskt, lugnt, stilla, underbart helt enkelt...Älskar en stunds tystnad varje dag...en liten stund tystnad är bra för själen, psyket...jag stillar mitt sinne i tystnaden...mår bra...det kommer djupa tankar...lätta tankar...tankarna virrar och irrar hit och dit...ibland vill jag stanna vid en tanke...stannar tankens blixtsnabba gång...tänker på någon av mina tankar...fördjupar mig i det...Jag väljer, min själ väljer då...sinnet har just då förlorat sin makt över mig för en liten stund...underbar känsla att vara en liten stund åtminstone sin "egen herre"...I tystnaden kan man bröva sig själv...putta bort sinnet en liten stund...tänka klart och tydligt...vara herre över sina egna tankar...känslan är underbar :)

---2014-10-08
Sura och ilskna miner gör ansiktet ful...spelar ingen roll hur vacker man anser sig vara...t.ex BB Julia...Kollade ett tag ...dom fick veta vilka var nominerade..."Gudarnas himmel" vad hon bler sur...hon skall inte vara med dom andra mera...Men sådant beteende kommer ju orsaka att hon blir nominerad nästa vecka också...Vad bitter hon är...tittar på hennes ansikte...hon ser inte vacker ut...ilskna och sura miner gör ansiktet mycket fult...Man kan tycka att man ett vackert ansikte...men när man är sur...ser ansiktet inte vackert ut...Som i detta fall...Men var och får det dom beställer...i detta fall har hon beteet sig bossigt och elakt mot vissa i huset...hon är husets dramadrottning...Hon är den enda som har blivit så där sur...hon trodde väl att alla gillar henne och lyder henne...nu säger hon att alla är falska och att ingen gillar henne... stackars  kvinna...hur skall detta sluta...Detta dåliga , sura och ilsket beteende är ganska kvinligt...tyvärr...ett kvinligt attribut...som förvandlar ansiktet så att det blir ett fult ansikte...

2014-05-22
 Harmoniskt liv...Det där med livet, harmoni och lugn...Har du ett lugnt och harmoniskt liv? ..Kan arbetande människor vara lugna hela tiden? ..Kan man balansera lugnet och arbetslivet? ..Man kan balansera lugnet och arbetslivet...men då måste man våga vara lugn och sluta stressa och inte bry sig om omgivningens stressande och chefernas uppmaningar att jobba mer...jobba mer...jobba snabbare...jobba snabbare...Det krävs mod att hoppa av denna ekorrhjul av stress i arbetslivet...Få lyckas med det...Dom som lyckas..känner sig lyckliga och lugna...Arbetslivet behöver inte vara stressigt...Jobba i din egen takt...alla har ju sin individuella arbets-takt...Ingen är lik den andre...Därför är det helt galet att cheferna kräver att alla skall jobba lika mycket..ungefär i samma takt...Det bästa är att våga bryta sig ur denna ekorrhjul till arbete...Du måste ju även leva när du är äldre...du måste orka leva även när du blivit äldre...Det är meningslöst att slava som dåre...Väx upp, ta hand om din hälsa...Hälsan är viktigare, än ägarnas vinst och hälsan är viktigare än det materiella...Sedan man blivit pensionär...kan man ta det lugnt om inte innan...om man kan...man måste lära sig att leva utan stress...Dagens samhälle är ju mycket stressigt...det gäller att lära avstå från stress...leva så att kroppen och psyket hänger lugnt med :)

---2014-10-06
---Längta inte för mycket...Att längta för mycket...är mångas problem...dom längtar och längtar och önskar och önskar...dom längtar efter en man...dom längtar efter en kvinna...så mycket...att dom mår psykiskt dåligt av sin längtan som aldrig infinner stadigt i deras liv...Varför kan dom inte vara nöjda med det dom har? ..Dom tror att där borta är det grönare...Dom spiller sin tid och energi för att leva i fantasin...att längta...deras verkliga liv blir lidande...dom lägger en massa tid för sina dagdrömmar, sin eviga längtan...Sluta längta så mycket...lev i nuet...skaffa dig intressen...man kan ha närhet med andra människor utan att längta efter en partner hela tiden...Troligen har dom en mycket starkt sexdrift som dom har inte lärt att hålla i balans...När jag läser när t.ex vissa kvinnor år efter år...skriver om sin längtan efter en partner..gör det ont i min själ...dessa stackare lider ju så oerhört mycket, helt i onödan...Man kan faktist lära sig att ta kontrollen över sitt liv...och vara herre över sinnet ibland...

---2014-10-07
---Du regisserar ditt eget liv---Det är sååå lätt att skylla på andra, när ens liv går dåligt...Det är inte lätt att se sina egna fel...det är inte lätt att förstå att alla har en fri vilja...en vilja...att själv välja vad man gör i sitt liv...vilka val man gör...vad man pratar, osv osv...Varför är det så svårt? ...Kan det berå på att det är också sååå svårt att själv ta ansvar för sina dåliga val? ..Valet är nästan alltid fritt...vårt eget val...ingen tvingar oss...Människan bör undersöka sitt inre...sinnernas påverkan på handlingar...Allmänt kan man väl säga att vi alla är mer eller mindre våra sinnes slavar...sinnet är herre över människan...När man vet detta...kan man sakta men säkert börja förstå sitt eget handlande...och kanske agera lite bättre i situationer man har dålig omdöme...
Mycket dumma val har t.ex jag gjort i mitt liv...och även sagt att skulden ligger inte hos mig...nu när jag är fri som en fågel...känns livet mycket lätt...inte brottom någonstans...gör vad jag vill...Förstår nu att livet kan vara oerhört fel på grund av att man gjort dåliga val...jag själv har regisserat mitt liv...precis som alla andra har regisserat sina egna liv...man skall inte anklaga andra för sina svårigheter...

---2014-10-08
---Livets huvudsakliga mening är att njuta av det---Kan du njuta...leva och njuta av din tillvaro? ...Alla djur, utom människan, vet mycket väl att livets huvudsakliga mening är att njuta av det. / Samuel Baulder...Många har nog glömt bort att njuta...mångas tillvaro är bara, arbete, äktenskap, hemmet, bilen, semestern, tjäna mera pengar...köpa mera saker...Det är ju bara stress och åter stress...Man kan faktist leva med mindre pengar...man behöver inte köpa allt man ser...tänk efter...stressen är tärande...stressen tär både kroppen och psyket...Det gäller att lära sig njuta av livet...livet är kort...vi lever bara en gång...då skall man väl leva bra...mår bra...njuta av livet...Materiella ting är bara saker...det viktigaste...är du...ta hand om dig...lev i harmoni...njut av ditt liv...då är du glad och känner tillfredtällelse med ditt liv...

---2014-10-08
---Sura och ilskna miner gör ansiktet ful...spelar ingen roll hur vacker man anser sig vara...t.ex BB Julia...Kollade ett tag ...dom fick veta vilka var nominerade..."Gudarnas himmel" vad hon bler sur...hon skall inte vara med dom andra mera...Men sådant beteende kommer ju orsaka att hon blir nominerad nästa vecka också...Vad bitter hon är...tittar på hennes ansikte...hon ser inte vacker ut...ilskna och sura miner gör ansiktet mycket fult...Man kan tycka att man ett vackert ansikte...men när man är sur...ser ansiktet inte vackert ut...Som i detta fall...Men var och får det dom beställer...i detta fall har hon beteet sig bossigt och elakt mot vissa i huset...hon är husets dramadrottning...Hon är den enda som har blivit så där sur...hon trodde väl att alla gillar henne och lyder henne...nu säger hon att alla är falska och att ingen gillar henne... stackars  kvinna...hur skall detta sluta...Detta dåliga , sura och ilsket beteende är ganska kvinligt...tyvärr...ett kvinligt attribut...som förvandlar ansiktet så att det blir ett fult ansikte...

---2014-10-12
---TV tittande kan bli ett beroende...Jag tänker på TV tittande...eller TV tittande genom datan...ibland fastnar man på vissa program...vill se mer och mer...det kan bli väldigt inrutat och en jobbig vana ifall man inte är försiktig...i värsta fall kan det ju bli ett beroende...en vana man kommer inte ifrån...man kan ju titta t.ex amerikanska kanaler hur mycket som helst...eller svenska...och så har vi ju även Netflix...och massa amerikanska sidor med filmer och serier och tv-shower...Anser nämligen att livet måste innehålla mycket mer än bara tv tittande...Utbudet är kolossalt stort...så det gäller att prioritera vad man vill se utöver att leva i nuet, i det verkliga livet...leva fullt ut och vara lycklig...utan några måsten och tvång...TV är inte allt i världen...det gäller att skapa ett eget liv...då blir man inte beroende av TV...

---2014-10-13
---Behåll dina hemligheter för dig själv...Det bäst ät att behålla sina hemligheter själv...Behåller jag min hemlighet, så är den min fånge. Släpper jag ut den, är det jag som är dess fånge. (arabisk visdom)...En hemlis är alltid en hemlis så länge man häller tyst om det...och då är hemlisen din fånge...inget kommer ut...ingen utom du vet om din hemlis...Men är du pratsam och släpper ut din hemlis...då blir du fånge hos din hemlis...Alla människor är mer eller mindre skalletackor...man kan skvallra oskyldigt...man kan skvallra elakt och illa sinnat...en smaskig hemlis sprider sig ganska snabbt...många kommer att gotta om det...skratta och peka finger åt dig bakom din rygg...Tänk på detta innan du släpper din hemlis fri...lita inte någon vad gäller detta...håll tyst om din hemlis...

Kärlek är...Kärlek är...omtänksamhet...passion...njutning :) ..allt

Katt-människa vs hund-människa...Är du katt-människa? ..Då är du kattens tjänare, du dyrkar katten :) ..Är du hund-människa? ..Då är hunden din tjänare, hunder dyrkar dig...Kan det vara så att en hund-människa är dominant? ..Kan det vara så att en katt-människa är vänlig och mjuk?

Smicker...Vanligtvis, svårt känna igen riktigt menad smicker...Försiktig måste man vara...smickraren vill dig någåt, vill påverka dig...Falsk smicker farligt kan vara...var försiktig.

Givmild...Givmild, en bra egenskap...Hjälpa, vara givmild, sprida lite glädje...Givaren mår bra, underbart att ge, underbart att hjälpa andra...och den som får, mår bra...Var givmild, ge hjälp till behövande.

Känslomänniska...Känslomänniska, det är jag det, det är du med, och det är ni med...alla känslomänniskor vi är...Vi leva genom känslorna, annars vore vi inte tänkande...Tar vara på mina känslor, både positiva och negativa...Livet inte alltid en dans på rosor,..känslorna går i vågor,..toppar och dalar...

Att känna kärlek och empati...Ett litet fråga,..Vågar du älska alla? Visa kärlek och omtanke? I en galen värld...det ett välsignelse är, att känna kärlek, universal kärlek...älska alla människor...Allt detta gör, att man vuxit...vuxit mentalt, psykiskt...själsligt...man mognat har :)

Älska alla...Lär dig älska alla...Kärlek är svaret...älska hela världen...Njut av känslan att känna kärlek...du kommer också få kärlek tilbaks...Tusen gånger bättre att vara accepterande...än att vara hatiskt...Fred på Jorden...kärlek...

Planeten Jorden allas hem är...Alla människopr har lika värde...alla är vi människor...planetens medborgare...Jorden är vår allas hem...älskade planeten, Jorden...Vi skall respektera varandra...acceptera varandra...älska varandra.

2015-03-06
Olika folk...I historien...ett folk lyckades...andra...lyckades inte...Omständigheterna spelar in...islolering, rikedom, fattigdom, bra klimat, dålig klimat, bra ledarskap, dålig ledarskap, olika förutsättningar...Där har vi världen,,,Folket inga idioter,,,finns bara, olika förutsättningar

2015-04-04
Tyst och stilla...Härligt harmoniskt...stilla och tyst...manna för öronen...manna för själen...finns inget bättre än lugn och harmoni...harmonisk tillvaro...känns i hela kroppen...i