Abort borde kunna göras bara, då kvinnans liv är i fara. Kvinnor kunde föda sina barn och adoptera sedan bort barnen. Många anser att sådan åsikt är gammalt och förlegat. Kan hända att det ses så. Med den öppna sexualiteten, t.ex sex redan vid mycket unga ålder, och sex till vänster och höger utan tanke på någonting annat än sex, har blivit accepterat i västvärlden. Det är bara att ha sex med vem man vill, när man vill, utan skydd också, för sedan kan man ju göra abort. Abort används i många fall som preventiv-medel. Det aborteras t.ex i Sverige, otroligt mycket årligen.
Fri abort har både för- och nack-delar.
Tänk efter, Sverige ropar efter folk, det födds för få barn i Sverige. Istället aborteras det mycket på grund av den fria aborten, aborten används ofta som preventiv-medel.
Barn har ju inga rättigheter, foster allra minst. Huvudsaken tycks vara att kvinnan kan göra vad som helst med sin kropp. Visst, kvinnans kropp är hennes. Men fostret är även något mer än bara en kvinnan kropp.
Jag är inte religiös, men jag är emot helt fria aborter, gillar inte att abort används som preventiv-medel. Det finns ju preventiv-medel för alla att köpa/använda. Så varför används då inte preventiv-medel tillräckligt ofta? Man borde satsa på att lära folket att använda preventiv-medel även här i Sverige, då skulle det inte behövas göra så mycket aborter.
Världen är galen.I annastans födds det alldeles för många barn, barnrika familjer, fast det råder stor fattigdom. I Sverige ropas det efter mer barn och samtidigt aborteras det här otroligt mycket.
Jag vet, jag har lite annorlunda syn på fria aborter, än d flesta. Istället för abort bör man lära sig använda preventiv-medel, i det har Sverige inte lyckats. Det är väl även en moral-sak, liksom en feminist fråga.

natur2.jpg?1584317743