al16.jpg?1625559439

Stenevi från MP kräver ursäkt av Kristersson när Kristerssom sa att Sverige har haft alldeles för stor invandring som har skapat problem, att den stora invandringen har blivit en belastning...men detta är ju sant...man måste kunna förstå vad som  sas ...alla vet ju att Sverige har under många nånga år haft en enorm stor invandring om t.ex jämför med Finland eller andra nordiska länder...
Detta innebär inte att invandrare är dåliga...detta innebär att Sverige har inte kunnat integrera invandrare...detta har gjort att vissa lever liksom utanför samhället...även vissa ungdomar lever utanför samhället...Sverige har inte haft krafter att integrera dessa ungdomar fast många av dom är födda i Sverige...även skolan fungerar dåligt för dessa utsatta områden.
Stenevi tycks inte vilja se dessa problem som Sverige har...ok. Kristerssom pratade typ som sverigedemokrat, korthugget...oavsett....det är inte ok. att blunda för dessa problem...Kristerssom menade inte att alla invandrare är dåliga för Sverige...Stenevi, ta upp glasögon och tänk lite till så kanske du förstår :)
------------------------------------------------------
Allt vad jag nu sagt, innebär inte att jag skulle gilla Kristerssons politik...snart kan man inte tycka om någons politik...allt tycks bara vara teater, mobbning, krav, bråk, elände...enbart Vänsterpartier tycks ha växt...bra...Nooshi är bra...snart är det kanske dags att bli vänsterpartist.
- omni -