ak4.jpg?1622839267

Tyst från Löfven än så länge...idag skall han ju prata med talmannen och säga hur sonderingen gick...läste just att Centerns Lööf bestämt att ha egen budget och gå i opposition men släppa fram Löfven...om det är sant återstår att se senare idag.
Lööf fortsätter att mobba Vänsterpartiet och vill inte förhandla om budgeten med V...Lööf är en högfärdig en...hon tror sig att C är en mittenparti...men högerpartier är inte några mittenpartier...hörde även KDs Ebba kalla sitt parti för mittenparti...dom ser S, V och SD som höger eller vänsterpartier...Lööf är mycket höger...hon har utnjutjat Löfven i januariavtalet och sugit åt sig så mycket som möjligt...nu tycks det vara slut kanske...allt spricker på grund av Lööfs mobbaraattityd.
På sätt och vis skulle det vara bra om detta januariavtal sprack helt och hållet...men Lööf vill ha januariavtalet kvar och trycker på Löfven om detta, i gengäld skulle Lööf släppa fran Löfven...

Tyvärr, svensk politik handlar alldeles för mycket om personliga negativa åsikter om andra partier och partiledare...det är som på en snadlåda...barnen bråkar ;)
Det är svårt att lämna det gamla bakom sig...vissa vuxna är helt fastlåsta i sina vanor och sina vanemässiga åsikter om andra...ingen respept där, nej...synd att att dett skall vara på det sättet...vissa politiker är som åsnor helt enkelt....tyvärr Löfven har anammat mycket av denna åsneaktighet från Lööf...vilken parhäst det varit men nu kanske paråsnorna skall skiljas åt och orsaken är mobbning....Löfen fortsätter också att mobba SD.

Förståt dessa politiker inte att man anammar inte andras politik genom att prata med alla? ..hur länge skall detta mobbning pågå i Sveriges riksdag?
- omni -