"Aliansen" har just nu maktbegär och stort ett sådant...dom är ivriga att rentvå SD...särskilt Kristersson påstår att SD har ändrat sig...det är ett försök att försöka mildra fallet för sig själv inför svenska folket...men svenska folket är inte så dumma som politikerna tycks tro...varför kan dom inte vara rakryggade och säga som det är att dom vill ha makten med SDs hjälp...för det är ju det det handlar om...maktbegär så in i kaklet ;)
Föresten, SD har inte ändrat sig under åren...det är Kristersson och Moderater och Busch och Kristendemokrater som har ändrat sig.
Ebba Busch är på samma linje och omfamnar nu SD.
Nyamko Sabuni är med i spelet, men försvarar sig genom att säga att hon vill inte isolera någon parti i riksdagen som innebär ju att hon är öppen att gå med i en regering som är beroende av SD.
Samma händer ju även i USA...republikaner stöder Trump och extremhögern, för maktens skull.
Personligen litar jag inte på dessa politiker som omfamnar högerextremism för att få makten...jag kallar det för maktbegär och ingenting annat.
Kristersson är säkert färdig igen att gå in i kaklet för att försöka få makten:
Om man vänder på kakan...så gjorde nuvarande regering precis likadat...men dom slöt ett avtal som gäller nu...ett avtal som är en blandning av vänster- och höger-politik. januariavtalet.
Är Kristersson, Busch och Sabuni villiga att göra likadant, ett avtal med SD som skulle gälla under fyra år?
Löfven vågade...vågar Kristersson...eller vill dom att väljarna skall köpa grisen i säcken?

jaga11.jpg?1604435614