2020-06-26
Att tänka är givande
Att tänka är givande...man tänker både stora och små saker...såsom livets mening...gur bli bättre...att sträva efter med andlighet...harmoni i livet...meditera och stilla sinnet...lära känna sig själv...bli vän med tystnaden...
Livet är kort...man måste hinna så mycket...och ändog hinner man inte allt i sin utveckling...man lär det man hinner...hela livet lär man nya saker om sig själv...man tänker...frågar sig...letar efter svaren inom sig själv.

 

2020-06-26
Varje människa speglar sig från andra människor ibland...oftast dock undermedvetet men ibland även medvetet...när man vet att man speglar är man då nervös, som om man skulle skämmas för det...denna känsla är säkert en sådan känsla att man känner igen det om man bara vill erkänna det...alla vill inte erkänna det...dom skyller på något annat eller någon annan...dom vill inte erkänna att dom speglar.

Det finns även människor som anklagar andra hela tiden om spegling...dom tolkar att det är så, dom vet inte, men dom tror...dom börjar tro att endast deras egen tolkning är rätt...precis som dom skulle kunna läsa andras tankar :)


2020-07-08
Förlåtelse är väldigt viktigt ... Så länge du inte kan förlåta, mår du  dåligt ... Så småningom när det gäller det ljusa ögonblicket ... och du vågar och vet hur man förlåter ... det gör det lättare ...Förlåtelse lyser upp själen ... låter krafterna gå framåt ... lämnar det negativa ... glöm inte det ... man lägger den händelsen i en liten "låda" efter att ha kunnat förlåta ...stegen går lätt i livet framåt.

 

2020-07-08
Alla människor begår "synd" ... Det finns homosexuella i alla religioner ... Likaså finns det föräktenskapliga troende i alla religioner ... Alla kommer att förlåtas för sina synder i sinom tid om Gud anser det lämpligt.
Numera är det bara extremisterna som främst pekar med fingrarna på andra ... letar efter människor att skälla på, som om det var en befallning från Gud att skälla på andra människor och skylla dem för deras sätt att leva.
Det är mycket bättre när vi förbättrar våra egna liv och låter andra vara ... för att ingen av oss är vakter för våra bröder och systrar, eller vakter för andra ... Låt oss bevaka våra egna liv ... låt oss skydda våra egna ord ... direkt vad vi är.
Om någon är homosexuell ... är det inte min sak att fördöma den personen ... Allt hur andra lever ... det är inte lämpligt att fastna i att börja skylla och anklaga en "syndare", eller på annat sätt en dålig person ... för att alla är syndare enligt religionens teser ... Varför pekar syndaren fingret på andra syndare? .. Spegla sig från den andra ... se sina egna fel ... Svårt att märka och erkänna sina egna fel, men dessa egna fel återspeglas från den andra personen.
Och naturligtvis har vissa en stor önskan att peka andra med fingrarna ... det orsakar ett ögonblick av extatiskt tillstånd i ens sinne ... han känner sig bättre än det eller det ... Men det är bara ett ögonblick av extas ... människan förstår sina egna svagheter och skäms själv för sig själv ... det är därför som fingrarna ibland på vissa pekar på andra ... att skylla och fördöma.

 

2020-07-08
Var inte rädd för morgon dagen
När vi väl har bott i den här världen måste vi försöka leva i den här världen för att komma överens. Du behöver inte oroa dig  för morgondagens och framtidens bekymmer. Framtiden ger något när det kommer, men det är hälsosammare att tänka på våra liv idag, för när vi lever gör vi goda eller dåliga gärningar, när vi lever säger vi gott eller ont. Så vi måste ta hand om vad vi gör och säger just nu, för det är vi, du, jag och du och så vidare. Morgondagen berättar ingenting annat än våra egna fantasier och drömmar. Livet idag berättar för oss hur en person är. En människas förflutna säger också mycket om en person

 

2020-07-08
Våra tankar är de viktigaste. Vi blir vad vi tycker, tänker.
- Buddha

Dina tankar, bara dina,
du är dina tankar, det är du
tankte + du, en och samma du.
När du öppnar munnen,
dina tankar kommer upp
du delar dina tankar med andra
naturligtvis inte alla dina tankar,
du bara berätta dessa tankar
vad du vill att andra ska veta
men det finns alltid nytt i dina ord.
Var noga med att 
inte berätta för dina hemliga tankar,
dina tankar är dock du, bara du,
bara du vet alla dina tankar och
du vet vad du är, vad du tycker, tänker.

 


2020-07-08
Ditt sanna jag
Vem är ditt sanna jag...det som du visar utåt eller det som sitter delvis dolt för andra...ditt sanna jag är det som sitter delvis gömt inom dig...det är ditt inre liv...
Ditt inre li, hur du än försöker gömma det, berättar om dig för andra...vårda ditt inre liv, tänk positivt...inre livet, dittä sätta att tänka, formar hela ditt liv i det reala livet...därför skall man vårda sina sina tankar...tankarna har ju en oerhört stor makt i ditt liv...dsu är som dina tankar.
Om du märker att dit liv börjar bli för negativt, granska då ditt inre liv...städa dina tankar...bli av med det destruktiva...sök harmoniska och guda tankar om allt...man kan faktiskt än dra sig om man vet hur man gör det.


2020-07-09
Vi människor är inte fullkomliga

Vi människor är inte fullkomliga...vi är långt ifrån perfekta...vi lär hela tiden något nytt om oss själva...fast vi vet att vissa saker och vissa beteenden är fel, fast vi vet det...varför...kanske därför att egot vill bestämma för mycket...
Man måste alltså stanna upp då och då och tänka...granska sig själv...förbättra sig sedan...man misslyckas ofta...vi vill men vi glömmer bort det...eller vi är arga och struntar i att försöka vara goda människor.
Livet är som en skola...ibland är det lätt att lära...ibland lär man ingenting...så är det mänskliga tillvaron på grund av att vi inte är fullkomliga.


2020-07-09
Att vara sig själv

Att vara sig själv...det är ett av livets meningar...man skall inte föreställa någon...man måste våga vara sig själv...om man inte vågar vara sig själv, då vet man ju själv att något är fel och då bör man ju försöka ändra på sig och bli sådan att man vågar vara sig själv.
Man vet ju innerst inne hur man är själv...samhället har regler och normer...så bör vi försöka granska hurudana vi är och försöka prestera oss själva att bli sådana att vi skulle våga vara oss själva i andras sälskap t.ex...då skulle man vara ärlig mot sig själv och ärlig mot andra.