Synen på oss äldre i Sverige är nog sämst i hela världen...tänk bara på t.ex coronan...vi äldre fick särskilda råd hur vi skulle leva...samtidigt sas det att man ville skydda oss och att vi skulle då t.ex inte föra smittan vidare...nu helt plötsligt har staten gett oss tillbaka vår frihet och eget ansvar, just nu när smittan i samhället ökar igen...varför ökar smittan...jo, yngre kan inte hålla distanssen (men vi äldre kan hålla distannen).
Varför fick vi äldre inte behålla vår frihet och ansvar tidigre...trodde man att vi inte skulle kunna hålla oss till råden...nu ser man iaf vilka som bryr sig inte om råd...det är yngre människor som struntar i smittan, dom festar och trängs överallt...
dom enstaka gångerna jag var ute bland folk tidigare, trändes ungdomar och kom alldeles för nära mig, dom brydde sig inte det minsta.
Under hela pandemin  är det glasklart att det är yngre som kan inte hålla distanssen till andra.
Så varför sätter inte staten nu särskilda råd till yngre människor, råd som enbart är riktade till yngre befolkning?
Man gjorde ju så till oss äldre...nu borde alltså riktas råd till bara yngre att hålla distanssen...men nej, det görs inte...man diskriminerar ju inte yngre...det är bara si äldre som diskrimineras av staten, av samhället.
Man börjar vänjas vid det här nu, att man har inget värde i Sverige när man blivit gammal.
Det är ju fakta att Sverige ligger sämst till, i världen, vad gäller synen på oss äldre...pandemin visade det tydligt...äldrevården så dålig att en massa äldre dog...ägarna, schefer, komuner, staten, skyllde på varandra hela tiden, ingen vill ta ansvar.
Tänker inte yngre att dom kommer också att åldras...tänker dom inte vilken äldrevård dom ha till sig själva?...eller tänker dom dö innan dom blir äldre?

jaga11.jpg?1596890326