ab4.jpg?1599822373

2021-04-03
Majoriteten av näthatet i Malmö drabbar minoriteter

Den stora majoriteten av hatet på nätet riktar sig mot minoriteter och i synnerhet mot personer med muslimsk eller utomeuropeisk bakgrund. Det visar en kartläggning som Malmö stad gjort lokalt. Andra liknande undersökningar visar samma trend. - expo -
Hatet har alltid riktats mot minoritetsgrupper...som t.ex romer, muslimer, judar, samer, plus vi skall inte glömma afrikaner...detta gäller inte bara i Malmö...det gäller i hela Sverige.

2021-03-31
Löfven försvarar VPK – får skarp kritik: ”Hårresande”
- expressen -
Ms Kristersson och KDs Busch försvarar SD och påstår att SD har förndrats så därför kan dom samarbeta med dom...nu gör Löfven likadant och försvarar V och dess historia...men vad händer...Kristersson säger emot...vilket politiskt dama och kaos...S har arbetat med V redan en lång period utan att demokratin varit i fara...men eventuell samarbete med SD kommer att sätta demokratin i fara...SD har inte förändrat sig något...likadana invandrarfientlika tölpar är dom...V har förändrat sig mycket sedan sin födelse för länge sedan...och för det andra...Vs historia har aldrig varit en fara för demokratin...SD däremot är fortfarande en fara i samhället.

2021-03-30
Sabuni dömer ut Löfven: ”Inte levererat på något” 
- expressen -
Oj vad Sabuni försöker få M och KD och Sd att bli intresserade av henne och Liberaler...hon tycks vara genom negativ...hon fiskar röster...stackars henne, hur lågt hon har sjunkit, hon försöker gå i högerextremas famn för att få röster till sig och sitt fallande småparti.

2021-03-29
Varför ska någon nu rösta på Liberalerna? 
- omni -
Liberaler kan nu rösta direkt på sverigedemokrater..Sabuni och L har sålt sin själ till högerextremisterna och det finns knappast någon återvändo...Sabunis dröm har nu förverkligats att samarbeta med SD och hoppas att partiet nu skall öka...men halloo liberala röstare...rösta nu på SD för liberalernas parti är nu helt onödig och ni som tycker inte om detta, börja rösta t.ex på Centern eller sossarna eller Mp...visa att ni är inte med i Sabunis dröm....var inte som Kristersson och andra moderater och som Busch och kristendemokrater...visa att ni är liberaler.