Dokusåpor som Big Brothet och särskilt PH, sker tafsanden ofta och det beror på den stora alkohol-komsumtionen i dessa såpor och att tjejerna försöker vara så sexiga som möjligt, lättklädda och sittandes i killen knä med benen rejält särade, och ibland ges det lappdance...killarna blir sexuelt upphetsade av sådant och när alkohol är blandat i leken, kan det hända saker.
Den västerländska kulturen är ju sådan att tjejer skall vara lättklädda och sexiga och sexet är fritt, då sker ofta dessa sk. överträdelser när alkohol är med.
Och dessa såpor lever ju på det att det finns sex med i programmet och annat, skandaler lyfter ju upp dessa program ett tag iaf...att få tittare, så mycket är tillåtet, produktionen t.om frågar deltagarana om dom är villiga att ha sex i tv...så tafsandet tillhör tyvärr dessa program
Den bittra tjejen satt ju i hans knä med benen brett isär, redan det var en provoserande ställning kan man säga...att killen lyfte upp hennes korta kjol kan uppfattas på flera olika sätt...det att den bittra tjejen drog ner den mycket korta och avslöjande kjolen var kanske en refleks från hennes sida att inte visa hennes bar rumpa...dom har ju bar rumpa på grund av sina sexiga stringbyxor...men övrigt är dessa tjejer villiga att visa sina bara rumpor i programmet utan några problem som helst...den bittra tjejens bar rumpa har syns ofta i tv, faktiskt är det så.
--------------------------------------------------------
Jag försvarar inte killarnas beteende lika lite som tjejernas beteende...båba könen tror sig göra bra tv, ju grövre, desto bättre tror dom.
Jag tycker att båda könen är skyldiga, alla är alkoholpåverkade och tjejerna försöker vara så sexiga som möjligt med så lite kläder på sig som möjligt...att vara jätte avklädd och sexig, visar ju att tjejen vill att killarna skall lägga märke till henne.
Så mitt reagerande på detta i BB och händelsen på PH är lite annorlunda än vissa andra kvinnors, det inser jag, men jag har min åsikt och dom har sin årikt...så är det bara.

ma4.jpg?1617359973