Philips domstol var igår klockren...förrra säsongens kille är manipulativ, nasissistisk, han bär ofta en offerkofta och han skapar kaos och oreda och startar ofta bråk och han har inte förändtrats det minsta...
Hur kunde produktionen ta in honom? ..är tittarsiffrorna så dåliga att man satsaar på en bråkstake i tron att tittarsifforna skulle höjas? --är produktionen alltså desperat?
Produktionen är alldeles för tam, lam...deltagarna har för mycket tid att slöa...ingen tittare gillar sådant...samt det där att dom fick inte pakta från början, tycks vara dödstöten för programmet...gruppen blev en harig, rädd grup, dom försökte älska varandra hela tiden genom att rabbla "vi älskar alla här", som en mantra.
Nu när dom får pakta går det väldigt trögt.
Nåja, så man bäddar så får man ligga...produktionen har satt regler för gruppen, men gruppen bryter reglerna hela tiden, utan någon straff...att produktionen kan inte vara hårdare är ett minus det med för deras konto så att säga.
Men sista droppen är att man tog in förra säsongens deltagare...det förstörde hela denna säsong, plus att paktförbudet gav en rädd och harig grupp som är ganska trista att titta på...tittarna gillar aktion, men inte nödvändligtvis bråk...när skall tv4 förstå detta?

ase1.jpg?1604435473