avlang-7.jpg?1585016749

2021-03-07
Sabuni vill ha SD

Sabuni vädjar efter kritiken: ”Vi kan inte isolera SD – låt oss göra något nytt”
- omni -
Sabuni Sabuni...vad gör du...har du också blivit maktgalen...eller tror su att Liberaler får mer röster om du fjäskar för SD???...trodde aldrig det här om dig...nu vänder jag ryggen åt dig, du vill närma dig rasistiska SD, fyyyy....

2021-03-07
Marjoria Taylor Greenes meningslösa omröstningar

Marjorie Taylor Greene sparkades från samtliga kommittéuppdrag. Nu har den så kallade ”Qanon”-politikern börjat kalla till meningslösa omröstningar i representanthuset – som hämnd, rapporterar The Hill.
expressen - 
Hon hämnas, hon är arg, hon visar sin ilska...bara i USA kan sådant hända...löjligt beteende.

2021-03-07
Demostration mot coronarestriktionerna

Hundratals demonstranter samlades i en stor ”anticorona”-demonstration på Medborgarplatsen i Stockholm. När folksamlingen nådde Guldbron bildade polisen en ”mänsklig mur”. Den bröts senare. Sex poliser skadades i samband med demonstrationen varav en fick föras till sjukhus.
- aftonbladet - omni
Stackars människor, ovetande människor..kanske tror dom på konspirationsteorier...plus att demonstrationen hade kopplingar med extremhögern...vissa har en sådan tunnelseende att börjar tänka utanför det vettiga, tyvärr.

 

2021-03-05
Knivattaken

Verkar vara ur balns denna knivman...säger nu att inte minns och att han inte gjort något...tror faktist att många asylsökande som får leva månad efter månad eller år efter år i osäkerhet, kan till slut må psykiskt så illa att vad som helst kan hända...nu kommer han att få stanna i Sverige troligen måpnga år, i fängelset, tak över huvudet och mat på bordet
.
- omni -

2021-03-03
Tredje vågen i Stockholms-trakten
Smittan ökar kraftigt...är folk trötta på att hålla distanssen...min son har börjat använda munskydd dygnet runt i kollektivtrafiken och det är bra...själv sitter jag helst hemma just nu...väntar ivrigt på vaccinet men det lär djöja ett bra tag till...Varför lyder inte alla...nu har ju även yngre börjat bli dåliga i corona sägs det och ungdomar har sjuknat till ordentligt...nya mutationer tycks nu bita hårt även på yngre människor.

- omni - omni -

2021-03-03
Robinson 2021 startar den 21 mars

hänt -
Så han man äntligen något att titta på igen...2021 Robinson har spelats in i Haparanda trakterna, alltså i Sverige på grund av corona...Robinson är ju också en dokusopa, med hårda tävlingar och hårda pakter.

2021-03-02
Ebba Busch, lämna gamle mannen i fred

- omni -
Att Ebba fortsätter och fortsätter...ge dig Ebba...skäms du inte...har du ingen respekt för gamla människor...du tänker bara på dig själv och samtidigt förstör du den gamle mannens liv, plus att väljarna har nu inget större förtrående för dig...du har kört KD till botten med festaande och dina husafförer och på brist på medkänsla.

 

2021-03-01
Sverige kan svänga om Astra Zenecas vaccin

- expressen -
Det skulle faktiskt vara bättre att få Astras vaccin än att behöva vänta ett par månader till...få se vad regeringen bestämmer...ett år har gått...är inte trött ännu på att vara mest hemma...jag vill knappast gå ut...vill inte bli smittad.

 

2021-03-01
Nyamko Sabuni vågar inte säga sanningen

På svaret om hon stödjer eventuell regering som regerar med stöd av SD...svarade hon att hon kommer inte att isolera någon parti i riksdagen...med andra ord, hon kan tänka sig att sitta i en regering som är beroende av SD...fast hon vågar inte säga detta rent ut...Sabuni bör veta att folket är inte dumma...hon svarade faktist på frågan väldigt dåligt och luddigt och genomlysande, även hon vill sitta i maktens boning med hjälp av SD...denna maktbegär är fett arligt spel.
- omni

2021-03-01
Trump pratade om att kanske ställa upp i nästa val

Har känslan att han inte vågar ställa upp...men vem vet, han vågar fortfarande säga att han vann valet...fast han förlorade...hur kan republikaner fortfarande stödja Trump...Ett som är sant är att vissa partier stöder vad som helst om dom vill ha makten, detta sker just nu även i Sverige, tyvärr.
- omni -