jags5.jpg?1604435543

2021-03-28
Liberalerna röstar ja till att öppna för samtal med SD 
- omni -
Stackars Liberalen och Sabuni...säljer sig till SD, för att få makt och härlighet...detta är politiskt komedi så det skriler om det...men SD tycks inte bry sig om Sabuni och Liberaler, bra om det är så.

2021-03-27
Uppsalaläkare: I princip att betrakta som ett nytt virus

Spridningen av den brittiska virusvarianten i Uppsala är troligtvis orsaken till att fler unga blir svårt sjuka i covid-19. - omni -
Nu börjar sjukhusens IVA-avdelningar vara fulla med 18-60-åringar...det brittiska virusmutationen sägs vara som en ny virus, mycket smittsam san.

2021-03-25
Vegetarianer har långa liv – men beror det på matvalet?

Alltså: Vegetarianer som grupp tycks visserligen leva längre liv, men det kan också bero på andra livsstilsfaktorer. Personer i gruppen är exempelvis mer benägna att träna, att gifta sig och att vara normalviktiga. Samtidigt undviker de rökning, alkohol och processad mat i högre utsträckning än allätarna.
...vegetarianer får i sig mycket hälsosam mat, som frukt, grönsaker, baljväxter, nötter och frön. Näringsämnena i kosten tros skydda mot flera sjukdomar, vilket i sin tur skulle kunna leda till en ökad livslängd. 
- omni -

2021-03-24
Mejl visar spricka inom SD: ”Tölpargumentation” 
- omni -
Richard Jomshof sa att Islam är en vidrig religion...Åkesson argumenterade senare emot detta och sa att sådana där utalande försvårar samarbete med Moderater...senare i mejlen har Åkesson skrivit att det Jomshof sa var en tölpargumentation...verkar som att Jomshof är kvar i Ekeroths hatiska tid.

2021-03-23
Nattsvart i Tjeckien – viruset har tagit 25 000 liv 
- omni
Tjeckien har lite mer antal befolkning än Sverige...år 2020 hadeTjeckien 10.71 miljoner invånare...i Tjeckien har det hittills dött i covid-19 över 25 000 människor...hemsk siffra...ändog är kritik mot Sverige stort...vi är faktist inte dom sämsta.

2021-03-23
Inga hårdare regler vid påsk – trots hög smittspridning 
- omni -
Sverige fortsätter med den mjuka linjen som vanligt, oavsett hög smittspridning...tyvärr.

2021-03-23
Fler okända ufon

– De beter sig på sätt som är svåra att förklara. Rörelser som är svåra att återskapa, som vi inte har teknologin för eller som flyger i hastigheter över ljudvallen utan en ljudbang - omni -
Visst finns det ufo.

2021-03-22
Regeringen vill bryta avtal med Portugal och Grekland: ”Sätter punkt för gräddfil”

Uppsägningen ska ske från och med den 31 december i år vilket innebär att Portugalsvenskarnas tjänstepensioner beskattas från och med nästa år. - omni -
Det var på tiden, för bara dom som har pengar har kunnat utnjuta denna system...vanlig folk har ingen möjlighet till detta...undrar om detta går genom...eller kommer dom borgerliga säga emot.

2021-03-22
Sabuni förtydligar sig i brev – ”ganska obegripligt” 
- omni -
Sabuni tror att ett samarbete med SD skulle ge henne mer röster...tror att Sabuni är ute och cyklar...men ok. Sabuni ser att M och KD sökt sig till SD  och att M har inte tappat väljare...men Sabuni ser kanske inte att KD har tappat väljare, men KDs väljartapp beror på nog mest av Busch, hennes personliga affärer och festande oh ja, även närmanden till SD....jo, vad gör inte partiledarna för att få makt...nästan vad som helst...i det här fallet söker man sig till extremhögern, alltså SD.