avlang-7.jpg?1585016749

2021-03-13
Löfvens känga: ”Vem vågar då lita på Ulf Kristersson?”

Att SD skulle få ministerposter vid en ny regeringsbildning säger Kristersson nej till. I frågan om SD-tjänstemän är han inte lika tydlig, vilket enligt Stefan Löfven ”är helt nya och avgörande besked”
”En så snabb förflyttning saknar motstycke i svensk politik. Vem vågar då lita på att Ulf Kristersson aldrig kommer erbjuda Richard Jomshof eller andra sverigedemokrater en plats i en framtida regering?”, skriver han och fortsätter:
”Det högerkonservativa blocket som många av oss varnat för tar form. Moderaters avståndstaganden mot islamofoba uttalanden framstår som blott läpparnas bekännelse och samtidigt anpassar sig Sverigedemokraterna till Moderaternas välfärdsfientliga politik. Det oroar.”

- aftonbladet -

2021-03-13
Damberg: M har förändrats, inte Sverigedemokraterna

Det är Moderaterna som har förändrats och inte Sverigedemokraterna. Det säger inrikesminister Mikael Damberg (S) till GP efter att M-ledaren Ulf Kristersson i dag inte stängt dörren för SD-tjänstemän i regeringskansliet i framtiden.
– Moderatledarens största prioritet verkar vara att skapa ett högerkonservativt block där SD ges avgörande inflytande över svensk politik, säger Damberg.
Damberg säger vidare att det inte var särskilt länge sedan som Kristersson uteslöt samarbete mellan partierna.

- omni -
Precis, SD har inte ändrat sig, det är Moderater som har ändrat sig i sin makthunder.

2021-03-12
Jomshof står fast vid utspel: ”Avskyvärd religion”

– Så som majoritetstolkningen ser ut i den muslimska världen: Ja det är en avskyvärd religion.
- omni -
Jomshof kan vara själv avsyvärd...han äriaf islamofob...han förstår inte att islamism är inte detsamma som Islam...hur ländernas makhavare använder religion för att kuva folket, är inte detsamma att religionen är avskyvärd...istället kan man säga att dom som använder religionen för att kuva andra, är avskyvärdä manniskor.

 

2021-03-112021-03-11
Åkesson och Jomshofs vet inte skillnaden på islamism och Islam

Sverigedemokraten Richard Jomshofs uttalande om islam har mött skarp kritik från flera håll.
M-ledaren Ulf Kristersson har sagt att uttalandet är ”direkt stötande”.
Nu har Jimmie Åkesson, partiledare i SD, gett en kommentar:
– Givet att det är islamism han talar om, så står jag bakom resonemanget, säger han

- expressen -
SD är precis likadan som den alltid varit...islamofobiska...dom kan inte skilja islamism och religion Islam...Jomshofs iaf är ute och cyklar, han låter som Ekeroth, dumma ointelligenta påstoenden om Islam och muslimer.

2021-03-10
Islamofobi
SD-toppen Jomshof kallar islam ”avskyvärd religion”

- omni - expressen -
Sd har inte ändrat sig något...Moderaternas Kristersson sa att SD har ändrat sig...men det stämmer inte...samma islamofobi finns som förut...lika klumppiga påståenden  gör sd-politiker fortfarande...Jomshof pratar rappakalja, han kan inte skilja religion Islam från islamism eller terrorism...han har finsk bakgrung, jag skäms för att så många sverigefinnar röstar på SD och sväljer deras islampfobi.

2921-03-10
I väntan på stormen Evert

Imorgon på eftermiddag sägs det storma ordentligt...snö och kraftiga vindar väntas.

- omni -

2021-03-09
Kvinnornas underliv sys ihop inför bröllopsnatten

- expressen -
Dessa kvinnofientliga kulturer...vissa tjejer behåller sin oskuld tills dom gifter sig...andra förlurar sin oskuld och sedan syr dom ihopp sig lite i underlivet för att det skulle komma lite blod vid första samlag med maken...sådant förekommer även i Sverige...vad hemskt.

2021-03-08
Årets influensaepidemi verkar utebli: ”Helt otroligt”

- omni -
På grund av alla restriktionerna har säsonginfluensan uteblivit hittils...bra

 

2021-03-08
Isis kvinna

Svensk kvinna tar sin 2-åriga son till Isis i Syrien - domstolen ger tre års straff för bortförande av barn. Barnets far hade trott att kvinnan skulle resa till Turkiet.
- omni -- IS - (på finska)
Otroligt korkat gjort av dessa kvinnor att ta sina barn med till terrorister...hur kan en mor göra så mot sitt barn.

2021-03-08
Sabuni känner ”stort stöd” från partiets medlemmar

- omni -
Sabuni önskar att stödet vore större...Nu har Sabuni öppet gett sitt stöd till SD och detta kommer naturligtvis sänka henne ännu mer...partiet är ju nästan på botten nu och där kommer dom troligtvis att stanna...att fiska röster genom att ge sitt stöd till SD, kommer att sitta fast hos Sabuni under hela hennes livstid, likadant som Kristersson och Busch sitter nu fast i Åkessons rävsax...stora majoriteten av folket ger inte sitt stöd till ett sådant rösatfiske och makthunger.