Alla skrattar nu åt sina "egenskaper"...men det finns faktist en liten sanning i dessa tilldelade egenskaper...dom tycks vara ovilliga att medge detta...när tittarna röstade, röstade dom ju så som tyckte, vilka egenskaper passar dom...jag i min enfald trodde att dom skulle kanske öppet medge...men nej...kritik är alltid kritik, i vilken form det nu ges...tyckcte det var harigt av deltagarna att inte våga sig själva...eller är det verkligen så att dom är inte medvetna om sina egenskaper...tyckte att egenskaperna stämde ca 80%.
Nu pratar dom att egenskaperna säkert är baserade bara för för denna dags händelser...och så säger dom att egenskaperna stämmer inte...och nu börjar dom försiktigt se andras fel...men tyvärr, inte sina egna fel...men det är väl så människan fungerar...verkar vara bara en kille som vågar erkänna egenskaperna när andra kritiserar nu honom....när det är pinsamt, skrattar man kanske bort det och spelar pajas, som många dom gör nu...ett par stycker blev faktiskt lite sura.
----------------------------
Det skitigaste, den egenskapen stämde.
Latast, det stämde.
Suraste stämde också.
-------------------------------
Det är lite barnsligt att dom leker nu...att dom törs inte granska sig själva, på ett vuxet sätt...tyvärr dom kritiserar nu hela tiden en av killarna...han är hackkyckling just nu...jag tror att vissa av dom tog kritiken till sig fast dom leker och skojar nu...är BB gjort för barn? ..tror inte det men många deltagare har under årtionden betet sig som barn där i huset.

PS.
EDIT...
Visst, till slut vågade många att prata om sina fel och brister...det tog ett tag, men det kom...alla gjorde det inte...men några vågade faktist och det är bra.

 

avlang-2.jpg?1585016742