Hur illa är undervisningen i svenska skolan? ..dom vet inte var olika länder ligger...dom vet inte var värlsdelarna är på kartan???? ..herre gud...jag skrattar så tårarna rinner...det är ju inte så länge sedan dom var i skolan...vad lärde dom...inte mycket tycks det vara...hur kan detta vara möjligt? botten kunskap har dom av geografi.
Den äldre kvinnan är lika dålig...vet inte vart länderna ligger...ändon ger F.D bra vink.
-----------------------------------
Hur kan jag veta var länderna ligger? Jag vet var länderna ligger ocg olika världsdelar...måste vara så att åratal sedan fick vi bättre undervisning än nu..men den äldre kvinnan är ju också gammal men hon vet inte..deltagarna är ute och cyklar.
Lilltjejen och den äldre kvinnan tycks vara dom alra sämsta som vanligt.
Men man får ju inte ocm man prickar maträtterna på rätta länder...BB kommer att mäta vem som har sammanlagt det kortaste väger sammanlagt...så vem som helst kan vissa, särskilt när dom gissar nästan hela tiden.
Och F.D kan inte hålla sig för skratt ;) 
--------------------------------
F.D tog upp vardagsrasismen och olyckligt formade meningar och håglandet i huset...ingen ville prata om hångel...F.D tog upp rasismen...såg att den äldre kvinnan skruvade sig på stolen och rynkade ansiktet och tittade på golvet och såg väldigt besvärad ut...tror hon kände sig lite skyldig...F.D tog upp ett exempel som hänt i huset och då diskuterade dom 2 som var berörda...tror att gamlingen suckade av lättnad :)

apor-250x186.jpg?1600145272