Stackars lilla tjej...hennes beteende har ändrats ganska mycket...livet i huset går inte hela tiden så att allt skulle vara så som man vill...mycket missförstånd...det tycks vara lätt att tolka fel vad andra säger eller hur dom agerar.
Ett privat samtal blev sedan husmöte och i slutet nämnes lilla tjejens namn och därmed förstog väl alla varför mötet hölls...nu är tjejen ledsen och gråter...men varför pratar hon inte igen med den äldre kvinnan, istället att älta det och gråta och vara ilsken....joo, det är inte lätt att prata med alla...olika åsikter helt enkelt...känslorna svämmar äver liksom.
Samtidigt har det kommit en nu donna i huset :) ..snygg och kaxig med hög skratt...tror att lilla tjejen har fått konkurrens nu vad gäller kaxighet och kakklande skratt ;)
Men nu är lilla tjejen kaxig igen...det fick snatt över...det riktigt skar i öronen hennes skratt...nu kom fram igen den gapiga onaturliga tjejen, men bra att hon vågar nu visa tårar också, på tv, förstår ni det, tidigare var hon förskräkt att grät på tv, det var då när hon trodde att hon skulle åka ut...synd att kaxigheten och hårdheten fortsätter, för det är ju inte hennes naturliga beteende.
Ganska konstig atmosfär vid matbordet nu, skratt efter skratt och konstigt beteende...snart är frågorna klara och sedan skall dom grillas, ...BB härmar nu PH lite...varför...kanske därför att PH har alltid haft mycket mer tittare än BB någonsin har haft.
Kanske BB skulle få mer vuxna tittare och tävlingarna och allt annat skulle vara vuxnare...barnsliga tävlingar sänḱer BB.

avlang-6.jpg?1563955610