Kan man lita på Kristersson? Nej.
I Ekots lördagsintervju slog Moderaternas Ulf Kristersson fast att han vill regera med KD. SD skulle inte ingå. Men går det att lita på det, frågar sig Aftonbladets Lena Mellin.
”Det kan vara lika tomt prat som för två år sedan. Eller snarare, det är sannolikt lika tomt prat som före förra valet”, skriver hon.

- omni -

Kristersson lovade "heligt" före förra valet att inte ha med SD att glra, ändog är det inte så länge sedan när Kristesson närmare sig SD och lovade förhandla med dom...nu lovar Kristerson att inte ha SD i regeringen.
Man kan alltså inte lita på Kristersson...han hoppar hela tiden, lovar hela tiden, och sedan äter han upp sina ord igen.
Vid nästa val om Kristersson ser att endast med SDs hjälp kan han bilda regering, då närmar han sig SD igen och kanske släpper SD in i regeringen om det skulle vara det ända sötter för han att bli statsminister...tänk på detta...sätt foten på marken och kräv svar från Kristersson: Varför äter du upp dina ord hela tiden? varför ljuger du? Är du maktgalen?