Varje människa speglar sig från andra människor ibland...oftast dock undermedvetet men ibland även medvetet...när man vet att man speglar är man då nervös, som om man skulle skämmas för det...denna känsla är säkert en sådan känsla att man känner igen det om man bara vill erkänna det...alla vill inte erkänna det...dom skyller på något annat eller någon annan...dom vill inte erkänna att dom speglar.
Det finns även människor som anklagar andra hela tiden om spegling...dom tolkar att det är så, dom vet inte, men dom tror...dom börjar tro att endast deras egen tolkning är rätt...precis som dom skulle kunna läsa andras tankar :)
------------------------------------------------------------------------------
Jokainen ihminen peilaa jonkin verran itseään muista, useimmiten alitajuntaisesti, ei tiedä peilaavansa. Mutta joskus tietää peilaavansa ja usein silloin se hermostuttaa ihmisen, ihan kuin häpeäisi omia ajatuksiaan. Tuo tunne on varmati tuttu meille kaikille jonkin verran, jos vain haluaa tunnustaa, että näin on. Kaikki ei halua tunnustaa tätä, he keksivät jotain muuta syyksi, eivät uskalla edes itselleen tunnustaa, että peilasivat.
On myös olemassa ihmisiä jotka syyttää kaikkia peilaamisesta, he tulkitsee, että se on niin, eivät tiedä, mutta tulkitsevat muitten sanomisia ja väittävät, että näin on aina. Omaa tulkintaansa alkavat pitämään todellisena totuutena muitten ihmisten ajatuksista, ihan kuin he olisi ajatusten lukijoita.