2017-09-09
Islam, uskonto ja ihmiset ja tulkinta

He tarkoittaa, että niitten jotka saarnaa ja opettaa muille Islamin uskontoa, tulisi samaistaa opetuksensa nykyaikaan, tai ainakin sellaiseksi, että se sopisi valtion yhteiskuntaan.

Läheskään kaikki mitä saarnataan on tietenkin Koraanista, mutta irroitettuna kokonaisuudesta, aivan samalla tavoin kuin islamofobiset irrottaa jakeita Koraanista välittämättä missä yhteydessä ne jakeet on. Tuolla tavalla toimivat usein käyttää Koraania omaksi edukseen jonkin asian takia, heillä on oma tapa tulkit , niinhän se on Kristinuskonkin kanssa.

Koraania ei kuitenkaan lähiaikoina aleta muuttamaan, se on ihmisten kun on muutettava tulkintansa ja jättää pois kiihko ja pahuus. Ei kaikki saarnaajat saarnaa hyvää, heillä on paha mielessä, ei sellainen ole varsinaista Islamia. Paha ei ole uskontoa, paha tulee ihmisestä itsestä. Koraania voi lukea niin, että ymmärtää Kokonaisuuden eikä hurahda pahuuteen. Kaikki ihmiset ei voi hyvin jonkin asian takia, siksi kaipaavat pahuutta ympärilleen ja pahuutta muille.

He jotka sanoo, että Islamin on muututtava, he ei tarkoita, että Korraanin on muututtava, se on ihmisen jonka täytyy muuttua.

Toisekseen, normaalisti uskovat muslimit ei tee kenellekkään pahaa, heillä ei ola pahuus mielessä, heillä ei ole tarvetta olla paha muille tai toivoa pahaa muille ja heitä on paljon sellaisia muslimeja jotka osaa lukea Koraania ja ymmärtää lukemaansa ja on hyvä ihminen.

Rikollinen ei ole uskovainen sanan uskovainen merkityksessä. Uskovainen ei rikoksia tee.

Jos on syrjäytynyt, usein on syy yhteiskunnassa joka syrjii esim. muslimia, jos on syrjitty, silloin elämä on hyvin vaikeaa, oli kysymyksessä muslimi tai kristitty tai kuka tahansa.

Islam sopeutuu Eurooppaan, mutta eräät ihmiset ei ehkä halua sopeutua, he ei voi hyvon ja tai he on hurahtaneet kiikeitten opettajiensa saarnoihin. Eihän kaikki kristitytkään toimi Kristinuskon mukaisesti.

Suurin osa muslimeista on sopeutunut Eurooppaan, siis uskovaisista muslimeista.

 


2017-09-09
Uskonto ja ihminen

Islam suurenee koko ajan, aina enemmän ja enemmän ihmisiä liittyy mukaan Islamiin. On ymmärrettävä erottaa ihmiset ja uskonto toisistaan. Uskonto ei ole paha, mutta eräät ihmiset tekee ja puhuu pahojaan ja yrittävät hämätä tietämättömiä, jotta he luulisi heidän toimivan Uskonnon Islamin mukaisesti ja näin ollen antaa paha kuva Islamista. Monet länsimaiset uskookin noihin, menevät ansaan ja alkavat kuvitella esim. Islamin olevan sama kuin terrorismi. 
Väkivalta ei ole uskontoa, väkivalta on aivan jotain muuta kuin uskontoa, etkö ymmärrä tätä? Toisekseen, myös eräät uskomattomat, tai kristityt, käyttäytyvät hyvin ilkeästi ja fanaattisesti ja syrjintä heillä koko ajan mielessä, kuvittelevat olevansa maailman eliittiä :) Ilkeys ja pahuus ei katso uskontoon tai etnisyyteen, ilkeys ja pahuus asuu siinä ihmisessä itsessään jostakin syystä.

 

2017-09-12
Islamin vihaajat

Maailmassa on paljon muslimeja ja muslimitaustaisia, mutta vain pieni lauma heistä on radikaaleja ja terroristeja. Silti eräät länsimaalaiset pitää heitä ainoina uskonnon Islam edustajina, samaistavat siis terrorismin ja radikaalit muslimit ainuiksi uskonnon Islam edustajiksi.
Miksi ajattelevat tuon pienen radikaalin lauman olevan niitä ainuita oikeita muslimeja? Haluavatko he, että ainoat ja oikeat muslimit heidän mielipiteensä mukaan pitäisi olla radikaaleja, väkivaltaisia ja niin edelleen?
Miksi ajattelevat noin? Suuri himo mustamaalata uskontoa Islam ja muslimeja? Miksi? Rasismi? Viha? Miksi? Miksi tarve vihata muita?

 

2017-09-30
Fiktio ja absolyyttinen totuus :)

Kaikki taitaa olla jonkinlaista fiktiota...Olemme kuin sätkynukkeja, jokainen omalla tavallaan ja eräät haluaa niin mielellään pitää omia sätkynykkemielipiteitään ainoina oikeina mielipiteinä ja paheksuvat muitten mielipiteitä ja uskomuksia.
Miksi ei voi antaa kaikilla olla omat uskot? ..Kukaan ei loppujen lopuksi tiedä mitä kaikkea todellisuus oikeastaan on... Tiede ei tiedä paljoa sekään, mutta tiedettä uskovat fanaatikot pitää tiedettä absolyyttisenä totuutena aivan samalla tavalla kuin fanaattiset uskovaiset pitää uskoaan absolyyttisenä totuutena.
Noin kun on asian laita, on turhaa huudella, minä olen oikeassa, sillä kaikki voi olla oikeassa osittain...Ihmisen psyykkeä ei ole paljoakaan paljastettu, vain päällimiten...Kukaan ei tiedä mitä kaikkea voi olla, siksi se on aivan turhaa kiistellä uskoista, lasken myös tieteeseen fanaattisesti uskovat uskovaisiksi aivan samalla tavalla kuin uskontoon fanaattisesti uskovat lasken fanaattuisesti uskovaksi.
Opetelkaamme suvaitsevaisuutta. Älkäämme uhotko omien mielipiteittemme paremmuudesta, ei sellaisella ole mitään virkaa.2017-10-20
Monikulttuuri

Kyllä monikulttuuri toimii enimmäkseen. Esim. Ruotsissa on aika hyvin toimina monikulttuuri.

Monikulttuuria voi olla kahta eri tyyppistä sanotaan.

1: eri kulttuurit rinta rinnan. Jokainen saa pitää kulttuurinsa.

2: eri kulttuutit sekoitetaan toinen toisiinsa luonnollisesti ilman valtion tai muun toimesta.

Tuollaistahan on melkein kaikkialla maailmassa. Normaalaisti ihmiset tulee aika hyvin toimeen keskenään eri kulttuureista huolimatta.

HUOM: monikulttuuri ei ole rikollisuutta. Monikulttuurista puhuttaessa on osattava erottaa rikollisuus pois, sillä rikollisuus on maailmassa oleva paha asia jota on kaikissa kulttuurien edustajissa ja kaikissa valtioissa on rikollisia sekä oman maalaisia ja ulkolaisia. Rikollisuus ei istu vain maahanmuuttajissa. Rikollisuus istuu jokaisessa valtiossa eräitten yksilöitten joukossa, oli he oman maalaisia tai maahanmuuttajia.
Muistan ennen kuin muutin Ruotsiin, silloin oli paljon rikollisuutta Suomessakin vaikka pakolaisia silloin ei näkynyt vielä missään päin Suomessa. Rikollisuutta on vaikka ei olisi yhtään ainutta pakolaista.

"Tuntuu, että monikulttuurisuuskritiikin kärki kohdistuu nimenomaan islamin uskontoon ja sen ääri-ilmiöihin."
VESA HEIKKINEN

Totta, monikulttuuria negatiivisesti katselevat, samaistaa monikulttuurin Islamin uskontoon useimmiten ja näin ollen he on siis väärässä. Monikulttuurisuushan käsittää kaikkia eri kulttuureja rinta rinnan.

 

2017-10-20
Monikulttuurinen ihminen

Sitten voi myös kysyä, millainen on monikulttuurinen ihminen?

Onko se sitä, että on hieman sekoittanut eri kultuureja jollakin tavoin omaan kulttuuriinsa?

Kyllä se taitaa noin olla ja mennä ja näin ollen jokainen kulttuuri tulee aikojen kuluessa muuttumaan ja kulttuurit on saaneet itseensä vaikutteita muista kulttuureista.

Ei suomalainenkaan kulttuuri ole jotain puhdasta suomalaista kulttuuria, se on saanut vaikutteita vieraista kulttuureista aika paljon ja saa koko ajan. USA vaikuttaa suuresti, ehkä kaikkein eniten juuri nyt. Moni suomalainen esim. inhoaa Ruotsia ja ruotsin kieltä, mutta ihannoivat valtavasti englannin kieltä ja kaikkea muutakin USAsta. Jotta eikö tuollainen todellakin muuta esim. suomalaista kulttuuria koko ajan?

Se esim. millainen kulttuuri on nyt Suomessa suomalaisilla ja Ruotsissa ruotsalaisilla, on tämän ajan elämää miten eletään juuri nyt, siis miten suomalainen elää Suomessa ja miten ruotsalainen elää Ruotsissa ja siihen päälle kaikki muu yhteiskunnallinen oman maalaisten yhteydessä. Se on kulttuuria, muuttuvaa kulttuuria. Yhteiskunnat muuttuu koko ajan ja näin ollen muuttuu kulttuuritkin jonkin verran. Noin on aina ollut ja noin tulee aina olemaan.

 

2017-10-24
Positiivisuus vs negatiivisuus

Valitettavasti negatiiviset uutiset vetää lukijoita puoleensa, positiiviset tapahtunat pidetään valitettavasti ainoastaan luonnollisina ja mielenkiintoisina. Lehtien toimittajat tietää mikä tuo lukijoita, skandaalit, juorut ja rikokset ja muut negatiiviset tapahtumat. Lehdet haluaa lukijoita.
Mitä tulee ihmiseen, negatiivinen ihminen ei voi henkisesti hyvin, jokin painostaa psyykkeä, huono olo, huomo ekonomia, huono itsetunto ja niin edelleen.
Maailmassa on myös aika paljon positiivisiä ihmisiä, mutta valitettavasti heihin ei kiinnitetä sen enepää huomiota, ainoastaan se negatiivisyys kiinnittää huomiota, se näkyy olevan kuin Akilleen kantapää monille ihmisille maailmassa ja tietenkin media käyttää sitä hyväkseen sadakseen paljon lukijoita.
Usein negatiivinen ihminen kääntää melkein aina positiivisen negatiiviseksi, aivan kuin he ei kykenisi keskustelemaan positiivisesti positiivisestä asiasta tai positiivisestä mielipiteestä. negatiivisuus vetää monia puoleensa.
Lisään:
Sehän on jokaisen ihmisen oma vastuu elämästään ja toiminnoistaan. Ihminen itse valitsee onko positiivinen tai negatiivinen. Negatiivisen tapahtuman ja tai negatiivisen tapahtuman lukiessaan, on ihmisen osattava mennä positiivisesti eteenpäin, eikä paneutua sinne negatiivisuuteen aivan kuin asumaan.
Lisäys 2
Positiivisten ihmisten lisääntyessä maailmassa, muuttuu lopulta maailma hieman paremmaksi paikaksi asua.

 

2017-10-24
Syrjijä

Syrjivä ihminen itse usein voi huonosti ja haluaa syrjinnällä näyttää itselleen, että ainakin hän itse on parempi mitä nuo joita hän syrjii ja tuolla tavalla se syrjijä saa hetkeksi aikaa hyvänolon tunteen, voi siis hetken hieman peremmin, saa onnenhuumaa hetkeksi syrjimällä muita.