2017-09-09
Islam, uskonto ja ihmiset ja tulkinta

He tarkoittaa, että niitten jotka saarnaa ja opettaa muille Islamin uskontoa, tulisi samaistaa opetuksensa nykyaikaan, tai ainakin sellaiseksi, että se sopisi valtion yhteiskuntaan.

Läheskään kaikki mitä saarnataan on tietenkin Koraanista, mutta irroitettuna kokonaisuudesta, aivan samalla tavoin kuin islamofobiset irrottaa jakeita Koraanista välittämättä missä yhteydessä ne jakeet on. Tuolla tavalla toimivat usein käyttää Koraania omaksi edukseen jonkin asian takia, heillä on oma tapa tulkit , niinhän se on Kristinuskonkin kanssa.

Koraania ei kuitenkaan lähiaikoina aleta muuttamaan, se on ihmisten kun on muutettava tulkintansa ja jättää pois kiihko ja pahuus. Ei kaikki saarnaajat saarnaa hyvää, heillä on paha mielessä, ei sellainen ole varsinaista Islamia. Paha ei ole uskontoa, paha tulee ihmisestä itsestä. Koraania voi lukea niin, että ymmärtää Kokonaisuuden eikä hurahda pahuuteen. Kaikki ihmiset ei voi hyvin jonkin asian takia, siksi kaipaavat pahuutta ympärilleen ja pahuutta muille.

He jotka sanoo, että Islamin on muututtava, he ei tarkoita, että Korraanin on muututtava, se on ihmisen jonka täytyy muuttua.

Toisekseen, normaalisti uskovat muslimit ei tee kenellekkään pahaa, heillä ei ola pahuus mielessä, heillä ei ole tarvetta olla paha muille tai toivoa pahaa muille ja heitä on paljon sellaisia muslimeja jotka osaa lukea Koraania ja ymmärtää lukemaansa ja on hyvä ihminen.

Rikollinen ei ole uskovainen sanan uskovainen merkityksessä. Uskovainen ei rikoksia tee.

Jos on syrjäytynyt, usein on syy yhteiskunnassa joka syrjii esim. muslimia, jos on syrjitty, silloin elämä on hyvin vaikeaa, oli kysymyksessä muslimi tai kristitty tai kuka tahansa.

Islam sopeutuu Eurooppaan, mutta eräät ihmiset ei ehkä halua sopeutua, he ei voi hyvon ja tai he on hurahtaneet kiikeitten opettajiensa saarnoihin. Eihän kaikki kristitytkään toimi Kristinuskon mukaisesti.

Suurin osa muslimeista on sopeutunut Eurooppaan, siis uskovaisista muslimeista.

 


2017-09-09
Uskonto ja ihminen

Islam suurenee koko ajan, aina enemmän ja enemmän ihmisiä liittyy mukaan Islamiin. On ymmärrettävä erottaa ihmiset ja uskonto toisistaan. Uskonto ei ole paha, mutta eräät ihmiset tekee ja puhuu pahojaan ja yrittävät hämätä tietämättömiä, jotta he luulisi heidän toimivan Uskonnon Islamin mukaisesti ja näin ollen antaa paha kuva Islamista. Monet länsimaiset uskookin noihin, menevät ansaan ja alkavat kuvitella esim. Islamin olevan sama kuin terrorismi. 
Väkivalta ei ole uskontoa, väkivalta on aivan jotain muuta kuin uskontoa, etkö ymmärrä tätä? Toisekseen, myös eräät uskomattomat, tai kristityt, käyttäytyvät hyvin ilkeästi ja fanaattisesti ja syrjintä heillä koko ajan mielessä, kuvittelevat olevansa maailman eliittiä :) Ilkeys ja pahuus ei katso uskontoon tai etnisyyteen, ilkeys ja pahuus asuu siinä ihmisessä itsessään jostakin syystä.

 

2017-09-12
Islamin vihaajat

Maailmassa on paljon muslimeja ja muslimitaustaisia, mutta vain pieni lauma heistä on radikaaleja ja terroristeja. Silti eräät länsimaalaiset pitää heitä ainoina uskonnon Islam edustajina, samaistavat siis terrorismin ja radikaalit muslimit ainuiksi uskonnon Islam edustajiksi.
Miksi ajattelevat tuon pienen radikaalin lauman olevan niitä ainuita oikeita muslimeja? Haluavatko he, että ainoat ja oikeat muslimit heidän mielipiteensä mukaan pitäisi olla radikaaleja, väkivaltaisia ja niin edelleen?
Miksi ajattelevat noin? Suuri himo mustamaalata uskontoa Islam ja muslimeja? Miksi? Rasismi? Viha? Miksi? Miksi tarve vihata muita?

 

2017-09-30
Fiktio ja absolyyttinen totuus :)

Kaikki taitaa olla jonkinlaista fiktiota...Olemme kuin sätkynukkeja, jokainen omalla tavallaan ja eräät haluaa niin mielellään pitää omia sätkynykkemielipiteitään ainoina oikeina mielipiteinä ja paheksuvat muitten mielipiteitä ja uskomuksia.
Miksi ei voi antaa kaikilla olla omat uskot? ..Kukaan ei loppujen lopuksi tiedä mitä kaikkea todellisuus oikeastaan on... Tiede ei tiedä paljoa sekään, mutta tiedettä uskovat fanaatikot pitää tiedettä absolyyttisenä totuutena aivan samalla tavalla kuin fanaattiset uskovaiset pitää uskoaan absolyyttisenä totuutena.
Noin kun on asian laita, on turhaa huudella, minä olen oikeassa, sillä kaikki voi olla oikeassa osittain...Ihmisen psyykkeä ei ole paljoakaan paljastettu, vain päällimiten...Kukaan ei tiedä mitä kaikkea voi olla, siksi se on aivan turhaa kiistellä uskoista, lasken myös tieteeseen fanaattisesti uskovat uskovaisiksi aivan samalla tavalla kuin uskontoon fanaattisesti uskovat lasken fanaattuisesti uskovaksi.
Opetelkaamme suvaitsevaisuutta. Älkäämme uhotko omien mielipiteittemme paremmuudesta, ei sellaisella ole mitään virkaa.2017-10-20
Monikulttuuri

Kyllä monikulttuuri toimii enimmäkseen. Esim. Ruotsissa on aika hyvin toimina monikulttuuri.

Monikulttuuria voi olla kahta eri tyyppistä sanotaan.

1: eri kulttuurit rinta rinnan. Jokainen saa pitää kulttuurinsa.

2: eri kulttuutit sekoitetaan toinen toisiinsa luonnollisesti ilman valtion tai muun toimesta.

Tuollaistahan on melkein kaikkialla maailmassa. Normaalaisti ihmiset tulee aika hyvin toimeen keskenään eri kulttuureista huolimatta.

HUOM: monikulttuuri ei ole rikollisuutta. Monikulttuurista puhuttaessa on osattava erottaa rikollisuus pois, sillä rikollisuus on maailmassa oleva paha asia jota on kaikissa kulttuurien edustajissa ja kaikissa valtioissa on rikollisia sekä oman maalaisia ja ulkolaisia. Rikollisuus ei istu vain maahanmuuttajissa. Rikollisuus istuu jokaisessa valtiossa eräitten yksilöitten joukossa, oli he oman maalaisia tai maahanmuuttajia.
Muistan ennen kuin muutin Ruotsiin, silloin oli paljon rikollisuutta Suomessakin vaikka pakolaisia silloin ei näkynyt vielä missään päin Suomessa. Rikollisuutta on vaikka ei olisi yhtään ainutta pakolaista.

"Tuntuu, että monikulttuurisuuskritiikin kärki kohdistuu nimenomaan islamin uskontoon ja sen ääri-ilmiöihin."
VESA HEIKKINEN

Totta, monikulttuuria negatiivisesti katselevat, samaistaa monikulttuurin Islamin uskontoon useimmiten ja näin ollen he on siis väärässä. Monikulttuurisuushan käsittää kaikkia eri kulttuureja rinta rinnan.

 

2017-10-20
Monikulttuurinen ihminen

Sitten voi myös kysyä, millainen on monikulttuurinen ihminen?

Onko se sitä, että on hieman sekoittanut eri kultuureja jollakin tavoin omaan kulttuuriinsa?

Kyllä se taitaa noin olla ja mennä ja näin ollen jokainen kulttuuri tulee aikojen kuluessa muuttumaan ja kulttuurit on saaneet itseensä vaikutteita muista kulttuureista.

Ei suomalainenkaan kulttuuri ole jotain puhdasta suomalaista kulttuuria, se on saanut vaikutteita vieraista kulttuureista aika paljon ja saa koko ajan. USA vaikuttaa suuresti, ehkä kaikkein eniten juuri nyt. Moni suomalainen esim. inhoaa Ruotsia ja ruotsin kieltä, mutta ihannoivat valtavasti englannin kieltä ja kaikkea muutakin USAsta. Jotta eikö tuollainen todellakin muuta esim. suomalaista kulttuuria koko ajan?

Se esim. millainen kulttuuri on nyt Suomessa suomalaisilla ja Ruotsissa ruotsalaisilla, on tämän ajan elämää miten eletään juuri nyt, siis miten suomalainen elää Suomessa ja miten ruotsalainen elää Ruotsissa ja siihen päälle kaikki muu yhteiskunnallinen oman maalaisten yhteydessä. Se on kulttuuria, muuttuvaa kulttuuria. Yhteiskunnat muuttuu koko ajan ja näin ollen muuttuu kulttuuritkin jonkin verran. Noin on aina ollut ja noin tulee aina olemaan.

 

2017-10-24
Syrjijä

Syrjivä ihminen itse usein voi huonosti ja haluaa syrjinnällä näyttää itselleen, että ainakin hän itse on parempi mitä nuo joita hän syrjii ja tuolla tavalla se syrjijä saa hetkeksi aikaa hyvänolon tunteen, voi siis hetken hieman peremmin, saa onnenhuumaa hetkeksi syrjimällä muita.

 

2017-11-09
Maailman hankala tilanne

Se on kaikkialla maailmassa niin, että se apu minkä annetaan paikan päällä apua tarvuitseville, on niin vähäistä, että se kuin neula heinäkasassa.
Monet puhuu, että pitäisi auttaa paikan päällä. Paikan päällä autetaan jo, mutta se on niin pientä, että se ei riitä, sillä maailmassa on niin paljon eriarvoisuutta ihmisten välillä, että ja ja valtioitten välillä ja maailman rikkauksian kanssa, että ihmiset kärsii janosta, nälästä, sodista, ja muusta.
Puhe auttamisesta ei riitä. Maailmassa ihmisillä on suuri hätä. Kun apua ei ole, niin silloin ihmiset lähtee vaeltamaan etsimään parempia oloja. 
Näin on ollut aina ja näin tulee olemaan. valitettavasti. Ja näin kun on, niin silloin olisi yritettävä auttaa jotenkin, esim. intergoituḿaan, ottaa töihin, lopettaa puhua pakolaisista kuin eläimistä (monet tekee niin).
Ennen kuin ihmiset kohottavat henkistä tasoansa korkeammalle, siihen taitaa kulua tuhansia vuosia vielä, niin toivottomalta jos toisinaan näyttää, niin maailma ei muutu paremmaksi, ihmisiä on aina hädässä. Egoismi kukoistaa. Yleisesti sanottuna ihmiskunta ei ole kehittynyt vielä tarpeeksi paljon, tunteakseen yhtäläisyyttä kaikkiin kansoihin ajatellen kaikkien parasta. Paljon riippuu siitä millainen, millaiset on valtioitten johtajat, mitä päätöksiä ekevät ja kansa seuraa perässä.
Kansa on aina enemmän tai vähemmän johtajansa kaltainen. Kansat on johtajansa ansainnut.

 

2018-01-28
Raiskausilmoitustilasto vuodelta 2017

Huomiotavaa, että kysymyksessä on ilmoitukset.

Ilmoitetut raiskaukset on lisääntyneet 10% kertoo BRÅ.
Huomioikaa, että kysymyksessä ei ole raiskauksiksi todetut, ainoastaan siis vain ilmoitetut raiskaukset. Kirjoittivat, että siitä tulee noin 20 raiskausta päivittäin, siis 20 raiskausilmoitusta.
Joukkoraiskaukset, tai ulkona tehnyt raiskausilmoitukset, on vähentyneet hieman. 
Yleensä muukalaisvihamieliset syyttää muslimeja kaikista raiskausilmoituksista joissa vieras mies raiskaa naisen ja nainen tekee siitä raiskausilmoituksen. 
Siinä siis muukalaisvihamieliset syyttää kaikkia muslimeja kollektiivisesti raiskaajiksi, vaikka esim. on kysymys raiskausilmoituksista vain ja Ruotsissa ei lajitella rikollisia etnisyyden mukaan.
Raiskausilmoituksissa
Sen sijaan kotona tehdyt raiskaukset ja tai jonkun tunnetun tekemä raiskaus ilmoitukset sen sijaan on lisääntyneet. Yhdeksi syyksi sanotaan metoo kamppanjaa, naiset ilmoittaa rohkeammin, eivät häpeä enää yhtä paljon kuin aikaisemmin.
Syy miksi Ruotsissa on aina paljon raiakausilmoituksia, johtuu siitä, jos esim. mies raiskaa vaimonsa 30 kertaa ja lopulta vaimo kyllästyy ja tekee raiskausilmoituksen, niin se ilmoitus ei käsitä sitä, että olisi tapahtunut yksi raiskaus, vaimon tekemä ilmoitus esim. tässä tapauksessa on 30 raiskausilmoitusta.
Siis raislausilmoitukset lisääntyi silloin kolmellakymmenellä raiskausilmoituksella.
Tuollaisia tapahtumia on monia, jotka nostaa siis raiskausilmoituslukua koko ajan.

BRÅ kirjoittaa sivullaan raiskausilmoituksista näin:
** Vid tolkning av statistiken bör man tänka på att enstaka anmälningar med ett stort
antal brott kan ge upphov till årliga variationer i statistiken. Även förändringar i
anmälningsbenägenheten och lagstiftningen kan påverka antalet anmälda våldtäkter.
 

Suomennos:
** Tilastoja tulkittaessa on syytä muistaa, että yksittäiset ilmoitukset, joissa on paljon rikoksia, voivat aiheuttaa vuosittaisia varierande tilastotietoja. Raportointikyvyn ja lainsäädännön muutokset voivat myös vaikuttaa raportoitujen raiskausten määrään.
Källa: BRÅ

** – Det är en lätt panikartad stämning i Sverige kring de här frågorna. Sett till antalet våldtäkter utomhus, vilket brukar kopplas till så kallade överfallsvåldtäkter, så har de faktiskt inte ökat utan snarare minskat. Ökningen handlar om våldtäkter inomhus, där förövaren är kvinnans partner eller bekant sedan tidigare. 
- Stina Holmberg, forsknings- och utredningsråd på Brå. 
** "Den stora ökningen av antalet anmälda våldtäkter visar på vilken kraft #metoo har haft. Äntligen tas kvinnors utsatthet på allvar och att ett sexualbrott aldrig är okej. Nu är det dags för polisen att prioritera och utreda brotten."
- Linda Westerlund Snecker

- expressen

---------------------------------------------------------

2018.01-31
Suomalaiset rikolliset Ruotsissa

Kuten tiedetään, niin Ruotsissa ei enää tehdä stataistiikkaa etnisyyden mukaan.

Mutta onhan noita vanhoja kirjoituksia olemassa.
,,,,,
Miksi Ruotsin lehdistö ei mainitse etnistä alkuperää rikosuutisoinnissa

Diplomaattina Ruotsin Suomen suurlähetystössä toiminut Risto Laakkonen kertoo YLEn radio-ohjelmassa Historiansarjoja: Raggarit, rasismi ja suomalaiset, miksi Ruotsin lehdet lakkasivat ilmoittamasta rikoksen tekijän kansalisuutta eli etnistä alkuperää vuonna 1970. Lehdet lopettivat kansalaisuuden ilmoittamisen Suomen suurlähetystön pyynnöstä. Suurelähtystö ja sanomalehtien päätoimittajat neuvottelivat tästä päätöksestä, koska Ruotsin lehdistössä oli paljon rikosuutisia, joissa kerrottiin suomalaisten maahanmuuttajien Ruotsissa tekemistä rikoksista. Tästä uutisoinnista oli Ruotsissa jo muodostunut sanaparsi "En finne igen".

Suurlähtystö vetosi lehdistöön, koska kansalaisuuden mainitseminen uutisoinnissa uhkasi vaikeuttaa suomalaisten maahanmuuttajien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa.

Pitää muistaa, että aina kun arvostellaan sitä, että lehdet Ruotsissa ja Suomessa eivät kerro rikoksentekijän etnistä alkuperää, niin lähtökohta syy tähän on alun perin suomalaisten maahanmuuttajien suojeleminen syrjinnältä Ruotsissa.
-http://mikkoahola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/104918-miksi-ruotsin-lehdist%C3%B6-ei-mainitse-etnist%C3%A4-alkuper%C3%A4%C3%A4-rikosuutisoinnissa

........

Folkpartiet aikoinaan, olisikohan ollut kymmenisen vuotta sitten tilasi statistiikkaa, rikollisista, jotka saivat tuomiota kaksi vuotta ta enemmän, ajattelivat, että lähi-idän miehet olisi etusijalla statistiikassa. Ehdotus oli, että kun kerran sanottiin kaikkialla, että lähi-idän rikollisia olisi enemmän, niin takaisin kotimaihinsa lähetettäisiin. Mutta mites kävikään? Pohjoismaalaiset, suomalaiset, norjalaiset, tanskalaiset ja islantilaiset, oli etusijalla rikollisuudessa. Siinä ei katsottu prosentuaalista määrää lukumäärästä johtuen. Katsottiin vain rikollisten lukumäärää Ruotsissa.
-
Seuraava tilastointi on vuodelta 2016, aika uusi siis.
.....
Kriminalitet
"De som dominerar bland de misstänkta utrikesfödda är dock nordbor, då personer från Finland, Norge, Danmark och Island utgör ca 5 procent av de misstänkta (eftersom de dominerar bland utrikesfödda i Sverige), medan personer från exempelvis Nordafrika utgör 0,7 procent."'
https://www.migrationsinfo.se/valfard/kriminalitet/
-

Tuollaisia atrikkeleitä löytyy paljon jos on kiinnostusta etsiä.

Tässä yksi Ruotsin jahdatuimmista rikollisista, suomalainen nimi miehellä.
https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/de-ar-sveriges-mest-jagade-man/

-

Jos sinua kiinnostaa, niin googlaa, ei me suomalaisetkaan ulkomailla ole kaikki kuin puhtaita pulmusia.

Tällainen raportointi ei ole minun tyyliäni. Mutta kun kysytään, niin vastasin :)

 

--------------------------------------------------

 

2018-02-19
-----Terroristit, extreemit ja länsimaalaiset niin sanotut "islamtietäjät"

Olen huomannut että lähes kaikki niin sanotut länsimaalaiset "islamtietäjät" ei tykkää siitä jos vastustaa terrorismia ja terroristeja ja extreemejä fanaattisia saarnaajia. Haluaisitte niin mielellänne että omaksuttaisiin teidän luulo Islamista, siis että Islam paha uskonto ja että terroristit ja extreemit on niitä oikeita muslimeja jotka sanelee mitä uskonto Islam on, sanelee siis samalla tavalla kuin länsimaalaiset "islamoppineet".
Miksi pitäisi omaksu terroristien, muitten extreemien ja länsimaalaisten "islamtietäjien" raaka näkemys islamista?? Miksi pitäisi alkaa pahaksi  ja pilata elämänsä? Mistä tuollainen kumpuaa? Taidan tietää :)
Samalla kuitenkin on suvaittava määrätyissä rajoissa harhakuvianne uskonnosta Islam, teillä on oikeus harhakuvaanne, ettehän ole opiskelleet Koraania, olette vain lukeneet terroristeista ja eräistä extreemeistä hihuleista ja niitten sanat ja teot on taakertuneet kiinni teihin, aivan kuin olisitte tulleet aivopestyiksi. Se on tietenkin oma asianne.
Toivon että länsimaiset "islamtietäjät", terroristit ja muut extreemit, herää joskus harhastaan, kai se aika teille joskus koittaa, ainakin heille jotka saavat ymmärrystä ja ottavat asiaoista selvää.
Luulen että se on teille hyvin hyvin vaikeaa, Koraania ei ole helppo opiskella, se vie vuosia ja silti ei osaa kaikkea.
Se että on oppinut erottamaan akanat jyvistä, siitä se alkaa pikku hiljaa, mutta jos rähmii koko ajan akanoissa, saa valitettavasti vaikutuksen akanoista ja tulee akanoitten kaltaiseksi monella tavalla ja silloin ei Islam avaude sellaisille ihmisille, he on jo avautuneet terrorismille, extreemeille ja muulle pahalle.

 


2018-02-23
SD halauaa pois Ekerothin

Ruotsissa se muukalaisvihamielinen poliittinen puolue, SD, ei ole laittanut Kent Ekerothia mukaan listalle riksdags-vaaleihin.

Ekeroth on puoliksi juutalainen, syntynyt Ruotsissa, hänen juutalainen äiti  on syntynyt ja kasvanut Kazakhstanissa, hän on siis toisen generations maahanmuuttaja.

Hänen ainoa suuri työnsä i riksdagen on ollut puhua p***** uskonnosta Islam ja muslimeista. Hän on ollut siellä Suomessakin persujen jossain kokouksessa ja se valehteli aika paljon siellä statistiikasta ja persut uskoi siihen ja ne suomalaiset jotka kuunteli ja katsoi sen videon uskoi tietenkin myös kun Ruotsin suurin islamofobi leikki statistiikalla.

Ekeroth oli kerran töissä Israelin jossakin paikassa, poliittisesti, hän sai sieltä potkut kun tuli ilmi mitä hän kirjoittelee ja puhuu muslimeista. Israel antoi hälle kenkää takamuksiin.

Nyt ehkä riksdagen pääsee eroon Ekerothista. Se olisi tavallaa tervetullut asia, mutta samalla se on huono asia, sillä niin kauan kuin Ekeroth on mukana SD, niin SDllä ei ole minkäänlaista mahdollisuutta olla yhteistyössä esim. M kanssa tai KD kanssa. Nyt jos Ekeroth häipyy, niin Åkesson ja komppania tulee yrittämään kaikkensa jotta voisivat lähestyä M ja KD.
Minun mielipiteeni on että Ekeroth saisi olla mukana SD, sillä se takaisi sen että SD ei voi voisi lähestyä muita puolueita. Sd pitää nyt Ekerothia rasitteena.

https://www.expressen.se/nyheter/kent-ekeorh-petas-fran-sds-riksdagslista-/

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/qnkyX1/sd-petar-kent-ekeroth-fran-riksdagslistan

https://www.dn.se/nyheter/politik/kent-ekeroth-petas-fran-riksdagen-av-egna-partiet/

https://www.svd.se/kent-ekeroth-petas-fran-riksdagen

 

 

2018-02-23
Japani ja pakolaisuus

Monet tulee turisteina japaniin ja jäävät sinne ja anovat asyyliä. Vuosia sitten Japanissa oli noin 300 000 ihmistä laittomasti maassa. Alkoivat tekemään tarkkoja tarkastuksia rajoilla, nyt laittomien lukumäärä on laskenut noin 60 000:teen.

Noin 80% Japanin pakolaisista on Aasian maista, siis siitä lähettyviltä, siis naapurimaista esimerkiksi.
--------------
"Of the 19,628 applicants in 2017, Filipinos accounted for a quarter, followed by Vietnamese and Sri Lankans, the preliminary data showed.
Of the 20 people who won asylum last year, five were from Egypt, five from Syria and two from Afghanistan. The ministry declined to specify the nationalities of the remaining eight, citing concerns that they might be too easily identified."

https://www.reuters.com/article/us-japan-immigration-r
efugees/japan-took-in-20-asylum-seekers-last-year-as-nearly-20000-applied-idUSKBN1FX12I

-------------

Voihan sitä verrata esim. Ruotsia ja japania keskenään.
--------------------
Japan

Yta: 377 962 km²
Befolkning: 127 miljoner (2016) Världsbanken
https://sv.wikipedia.org/wiki/Japan
-------------------------
Sverige

Yta: 447 435 km²
Befolkning: 9,903 miljoner (2016) Världsbanken
https://sv.wikipedia.org/wiki/Sverige

--------------------------

Kuten näkyy, niin Japanin pinta-ala on pienempi mitä Ruotsin, mutta japanissa on tavattoman paljon ihmisiä. Ruotsissa vain noin vähän alle 10 miljoonaa ihmistä ja japanissa noin 130 miljoonaa ihmistä.

Siinä on siis suuri ero. Japani on tiuhaan asuttua, ehkä siinä on yksi syy miksi lisää porukkaa ei haluta ja toinen syy on tietenkin se että japanilainen kulttuuri ja japanilaiset ja Japani on hyvin homogeeninen, japani on siellä hieman sivussa, ei sinne monikaan esim. lähi-idän pakolaisista taida lähteä seikkailemenaan etsimään asyyliä, jotkut on sen tehnyt kuitenkin  heistä on saanut asyylin muutama, käy siis selville kun lukee tuon Reuterin artikkelin.

Minun tietääkseni Japani tulkitsee pakolaisuuden eri tavalla mitä esim. EU.
----------------------

http://www.oikoscommunity.org/2016/09/27/varfor-accepterar-japan-sa-fa-flyktingar/

http://omni.se/20-beviljades-asyl-i-japan-dorren-har-stangts/a/m6KXJ0

https://en.wikipedia.org/wiki/Immigration_to_Japan

 

 

2018-03-02
SD vaihtaa 44% riksdagsmän uusiksi

SD vaihtaa 44% i riksdagen istuvista politiikoistaan uusiksi...uudet politiikot listalla...vanhat on unohdettu...ketkä on poissa vaalilistalta...ne jotka sd pitää rasitteena...Kent Ekeroth on myös poissa listalta...SD eliitti on ja pysyy, sen sijaan sd vaihtaa politiikkoja i riksdagen...sd eliitti haluaa että rasitteet pois kokonaan...sen sijaan sd eliitti ei vaihda itseään pois...sd on ainut puolue joka noin tekee...muut puolueet vaihtaa johtajiaan aika usein jos huonosti menee...sd vaihtaa politiikkojaan...sd eliitti vaikuttaa diktatooriselta...onhan se tietenkin ok. että laittavat pois niitä räyhääjiä, islamofobisia ja muita rasittavaa...
Esim. jos sdssä olisi suomalaisten kaltaisia islamofobeja, niin ne laitattaisiin pois vaalilistalta...mitähän suomalaiset islamfoobikot siitä ajattelee :)
Ruotsissa toimivat aivan eri tavalla tällaisissa asioissa mitä Suomessa.
expressen -