2020-06-25
Käänteistä rasismia ei ole
Käänteistä rasismia ei ole - et voi tukahduttaa sitä, joka sinua sortaa.
Jotta sortaaksemme jonkun, hänen on oltava valta-asemassa.
"Käänteisen rasismin" käsitettä käyttävät ihmiset pelkäävät menettää omat etuoikeutensa. 
He ovat niin tottuneet hyötyihinsä, että pitävät niitä itsestään selvinä ja saavuttavat usein itsensä.
Oikeistolaiset ottivat käyttöön "käänteisen rasismin" käsitteen, koska he olivat vihaisia ​​siitä, että heidän valkoiset etuoikeutensa asetettiin kyseenalaiseksi.
jeanetteohman - rbuf - sydsvenskan -


2020-06-30
Kritisoinnin negatiivisuus
Ihmisellä on monia vapauksia. Hän joka haluaa jatkuvasti kritisoida toisia, tekee sen, katsoo sen vapaudekseen.
Se joka ei halua toisia jatkuvasti kritisoida, ei tee sitä jatkuvasti, sekin on vapautta se.
Vapauteen kuuluu myös kertoa näistä asioista. Kertominen ei ole sama kuin henkilökohtainen kritiikki, eihän sillä heitetä lokaa toisen niskaan. Jos joku siitä loukkaantuu, on silloin kyse hänen tunne-elämästä, herkät tunteet, loukkaantuu helposti.
He jotka jatkuvasti kritisoi toisia, eivät siedä että kritisoinnista huomautetaan, he pahastuu ja näin ollen he katsoo senkin kritisoinniksi ja ottavat nokkiinsa.
Tunne-elämä jyllää negatiivisesti jatkuvasti kritisoidessa. Silloin ihminen elää negatiivisuudessa, negatiivisuuden varjossa, pälyilee koko ajan ympärilleen, ketä voisi kritisoida ja saada sillä hetken ajan hyvänolon tunteen.


2020-07-02
Miksi kritisoit?
Mistä ajattelette johtuvan sen että harrastatte toisten kritisointia ja menette niin pitkälle että tulkitsette toisten kirjoituksia ja näette ne juuri sinulle ja sinulle ja sinulle tarkoitetuiksi piikeiksi???
Miksi ei voi lukea suoraan sitä mitä on kirjoitettu ja jättää pois tulkinta ja kuvittelu että se olisi juuri sinulle kohdistettu kirjoitus???
Jos ei tunteile liikaa lukiessaan kirjoituksia ja syvällistyy vain sanoihin ja lauseisiin ilman tulkitsemista, silloin voi paljon paremmin, ei tuntisi huonoa vointia kirjoituksien takia, kun ymmärtää lukemansa.
Minä en kritisoi paljoakaan ketään henkilökohtaisesti, se ei kuulu tapoihini, mutta joskus minäkin lankean, valitettavasti, enhän ole täydellinen
Lukemisen ymmärtäminen tai pikemminkin ymärtämättömyys lukemaansa, johtaa aina itsetunnon alenemiseen ja huonoon vointiin sen takia.
On hyvin tärkeää yrittää opetella rakastamaan itseään niin paljon että hyväksyy itsensä, tykkää itsestään ja näin ollen ei pahoita mieltään omilla kuvitteluillaan joita on näkevinään toisten puheissa tai kirjoituksissa. Parasta on siis jättää pois kuvittelu ja toisten puheitten ja kirjoituksien tulkitseminen.
Myönnän että se ei ole helppoa, mutta ajan mittaan se helpottuu kunhan sitä opettelee aikansa. Siitäkin huolimatta joskus tuntuu pahalta edelleenkin jos sortuu kuvittelemaan toisten kirjoituksista. Mutta ei saa lannistua.
Ei siis saa antaa valtaa negatiivisille tunteille tuolla tavalla, on työskenneltävä niitten kanssa, jotta kehittyy.


2020-07-02
Fundamentalaistit ja terroristit vihaa suufeja
Sufismi on islamin suvaitseva versio, jonka ISIS, Al Qaida ja lukutaitoiset wahabitit ja salafistit ovat hylänneet. Nuo kirjaimellisesti uskovat fanaatikot kutsuvat sufilaisia ​​epäjumalanpalvojaksi.
Sufit kieltäytyvät johdonmukaisesti kaikenlaisesta politiikasta, mutta heidän äärimmäisen suvaitsevainen ja hieman salaperäinen tulkinta islamista ärsyttää ISIS:tä ja Al Qaidaa ja pitävät  suufien tappamista laillisena. Konservatiivinen muslimi veljeskunta uskoo myös, että sufifestivaalit on tuomittava.
Itse sufit vastaavat: ISIS:llä, Al Qaida:lla, wahabiteilla ja salafisteilla on veitsi sydämessään, he ovat unohtaneet, että islam on rakkaus ja suvaitsevaisuus. He eivät tunne Jumalaa, he tuntee vain terrorin , heidän sydämet ovat mustia.