2020-06-25
Käänteistä rasismia ei ole
Käänteistä rasismia ei ole - et voi tukahduttaa sitä, joka sinua sortaa.
Jotta sortaaksemme jonkun, hänen on oltava valta-asemassa.
"Käänteisen rasismin" käsitettä käyttävät ihmiset pelkäävät menettää omat etuoikeutensa. 
He ovat niin tottuneet hyötyihinsä, että pitävät niitä itsestään selvinä ja saavuttavat usein itsensä.
Oikeistolaiset ottivat käyttöön "käänteisen rasismin" käsitteen, koska he olivat vihaisia ​​siitä, että heidän valkoiset etuoikeutensa asetettiin kyseenalaiseksi.
jeanetteohman - rbuf - sydsvenskan -


2020-06-30
Kritisoinnin negatiivisuus
Ihmisellä on monia vapauksia. Hän joka haluaa jatkuvasti kritisoida toisia, tekee sen, katsoo sen vapaudekseen.
Se joka ei halua toisia jatkuvasti kritisoida, ei tee sitä jatkuvasti, sekin on vapautta se.
Vapauteen kuuluu myös kertoa näistä asioista. Kertominen ei ole sama kuin henkilökohtainen kritiikki, eihän sillä heitetä lokaa toisen niskaan. Jos joku siitä loukkaantuu, on silloin kyse hänen tunne-elämästä, herkät tunteet, loukkaantuu helposti.
He jotka jatkuvasti kritisoi toisia, eivät siedä että kritisoinnista huomautetaan, he pahastuu ja näin ollen he katsoo senkin kritisoinniksi ja ottavat nokkiinsa.
Tunne-elämä jyllää negatiivisesti jatkuvasti kritisoidessa. Silloin ihminen elää negatiivisuudessa, negatiivisuuden varjossa, pälyilee koko ajan ympärilleen, ketä voisi kritisoida ja saada sillä hetken ajan hyvänolon tunteen.


2020-07-02
Miksi kritisoit?
Mistä ajattelette johtuvan sen että harrastatte toisten kritisointia ja menette niin pitkälle että tulkitsette toisten kirjoituksia ja näette ne juuri sinulle ja sinulle ja sinulle tarkoitetuiksi piikeiksi???
Miksi ei voi lukea suoraan sitä mitä on kirjoitettu ja jättää pois tulkinta ja kuvittelu että se olisi juuri sinulle kohdistettu kirjoitus???
Jos ei tunteile liikaa lukiessaan kirjoituksia ja syvällistyy vain sanoihin ja lauseisiin ilman tulkitsemista, silloin voi paljon paremmin, ei tuntisi huonoa vointia kirjoituksien takia, kun ymmärtää lukemansa.
Minä en kritisoi paljoakaan ketään henkilökohtaisesti, se ei kuulu tapoihini, mutta joskus minäkin lankean, valitettavasti, enhän ole täydellinen
Lukemisen ymmärtäminen tai pikemminkin ymärtämättömyys lukemaansa, johtaa aina itsetunnon alenemiseen ja huonoon vointiin sen takia.
On hyvin tärkeää yrittää opetella rakastamaan itseään niin paljon että hyväksyy itsensä, tykkää itsestään ja näin ollen ei pahoita mieltään omilla kuvitteluillaan joita on näkevinään toisten puheissa tai kirjoituksissa. Parasta on siis jättää pois kuvittelu ja toisten puheitten ja kirjoituksien tulkitseminen.
Myönnän että se ei ole helppoa, mutta ajan mittaan se helpottuu kunhan sitä opettelee aikansa. Siitäkin huolimatta joskus tuntuu pahalta edelleenkin jos sortuu kuvittelemaan toisten kirjoituksista. Mutta ei saa lannistua.
Ei siis saa antaa valtaa negatiivisille tunteille tuolla tavalla, on työskenneltävä niitten kanssa, jotta kehittyy.


2020-07-02
Fundamentalaistit ja terroristit vihaa suufeja
Sufismi on islamin suvaitseva versio, jonka ISIS, Al Qaida ja lukutaitoiset wahabitit ja salafistit ovat hylänneet. Nuo kirjaimellisesti uskovat fanaatikot kutsuvat sufilaisia ​​epäjumalanpalvojaksi.
Sufit kieltäytyvät johdonmukaisesti kaikenlaisesta politiikasta, mutta heidän äärimmäisen suvaitsevainen ja hieman salaperäinen tulkinta islamista ärsyttää ISIS:tä ja Al Qaidaa ja pitävät  suufien tappamista laillisena. Konservatiivinen muslimi veljeskunta uskoo myös, että sufifestivaalit on tuomittava.
Itse sufit vastaavat: ISIS:llä, Al Qaida:lla, wahabiteilla ja salafisteilla on veitsi sydämessään, he ovat unohtaneet, että islam on rakkaus ja suvaitsevaisuus. He eivät tunne Jumalaa, he tuntee vain terrorin , heidän sydämet ovat mustia.

 

2020-07-17
Rasistit
Rasistit katselee vain mitä mamut tekee ja huutelevat mamujen rikoksista.
Rasistit ei huutele suomalaisten ja muitten valkoisten rikoksita mitään vihamielisen rasistista.
Juuri tuosta erottaa rasistit eroon muista.
'Rasistit omilla sanoillaan näyttää että he on rasisteja.
Rasistit ei anna kaikille ihmkisille samoja arvoja.
Rasistit syyttää aina kollektiivisesti kaikkia pakolaisia tai kaikkia muslimeja, se on se kaikkein näyttävin seikka mistä näkee rasistin eroon muista,
Rasistit ei onneksi itse ymmärrä tätä.
Se on harva rasisti joka julkisesti uskaltaa sanoa olevansa rasisti.
Puskista verkossa huutelevat ei uskall reaalissa tehdä samaa ja se on hyvä.
Harvat rasistit on julkisia ja maantientallaaja rasisteistakin harva myöntää olevansa rasisti.
Tietenkään ei pidä hyväksyä rikollisuutta, rikollisuuden vastustajat yleensä vastustaa sanoillaan kaikkia rikollisia.
Rasistit sen sijaan osoittaa sormellaan vain pakolaisia kollektiivisesti.
Rasisti on helppo erottaa eroon muista, heidän sanat paljastaa heidät.

 

2020-07-17
Rasisti on myös ihminen
En tunne pienintäkään rasistista syytöstä suomalaisia kohtaan rasististen suomalaisten poikien rasistisista sanoista..
Ainoa mitä teen, reagoitsen rasistisiin sanoihin, en itse rasistiin.
Rasisti on ihminen siinä missä kaikki muutkin on ihmisiä ja ja ihmisoikeudet käsittää myös rasistit.
Rasistit ei anna samoja ihmisoikeuksia pakolaisille, mutta minä annan samat ihmisoikeudet sekä rasisteille ja pakolaisille ja kaikille muille

 

2020-07-17
Rasistisa sanoja ei voi kunnioittaa
Kukaan järkevä ihminen ei kunnioita rasistisia mielipiteitä, mielipiteitä jotka ei anna samoja ihmisoikeuksia kaikille ihmisille.
Itse ihmistä, rasistia esim. minä kunnioitan ihmisenä, mutta en kunnioita rasistisia mielipieitä sillä jos ne pääsisi valtaa esim. Suomessa, niin se rasistinen valta tekisi kaikkien pakolaisten olon Suomessa erittäin vaikeaksi juuri sen takia että rasistinen valta ei myöskään antaisi samoja ihmisoikeuksia pakolaisille kuin oman maalaisilleen.
Tuon takia rastista vuodatusta ei voi ja ei saa kunnioittaa.


2020-07-28
Maahanmuuttajat yliedustettuina coronakuolemssa Ruotsissa

Ne maahanmuuttajat Ruotsissa jotka ei alun perin opettele elämään kuin ruotsalaiset, on aina allttiita kaikelle, kuten esim. coronalle.

Se ei ole Ruotsin kansan tai poplitiikkojen vika, jos maahanmuuttajat ei kunnolla halua sopeutua Ruotsin oloihin.

Noin se taitaa olla kaikissa maissa. Ne jotka ei sulaupu maan tapoihin paljokaan, heillä on aina edessä joskus vaikeuksia, sillä hehän on omilla tavoillaan eristäytyneet jonkin verran yhteiskunnasta.

En tarkoita sitä että pitäisi assimilotua täydellisesti, mutta sopeutuminen maan oloihin kannattaa aina. Pienikin eristäytyminen johtaa siihen että erottuu ruotsalaisista ja esim. nyt coronan aika se aiheuttaa sen että monet maahanmuuttajat on olleet erittäin alttiita coronalle.

Monet ruotsinsuomalaiset ei ole erikoisasemassa Ruotsissa suomalaisuutensa takia, joten corona iski moneen suomalaiseen vanhukseen.
Elintavat, lihavuus, tupakointi ja tietenkin alla olevat sairaudet tekee sen että on altis viruksille.
Monessa muussa tapauaksessa ahdas asunto jossa pari kolme generatiota asuu yhdessä oli hyvin hyvin altis corolalle.

Corona näyttää nyt sen että hyvä sopeutuminen yhteiskuntaan ja luukunta ja terveellinen ruokavalio on hyvin tärkeää ihmiselle.

Tietenkin maahanmuuttajat teklevät mielestään hyviä menetelmiä elämässään ja tykkäävät voivansa hyvin, mutta kun virus tuleem, silloin iskee se lujemmin moniin maahanmuuttajiin. Valuitettavasti.

Suomalainen sanonta kuuluu että "maassa maan tavalla", niinhän monet muukalaisvihamieliset julistaa aika usein Suomessa.

Mutta kun ketään ei voi pakottaa elämään kuin esim. suomalaiset Suomessa tai ruotsalaiset Ruotsissa.
Tietenkin on myös monia maahanmuuttajia jotka on sopeutuneet hyvin ja heillä ei ollut samaa riskiä coronaan.
Mutta se taitaa olla aivan luonnollinen asia että maahanmuuttajat yleisesti sanottuna monet haluaa olla enemmän oman maalaistensa kanssa. Ja siitä lähtee sitten se pieni eristäytyminen ja ruotsalaistuminen ei onnistu kaikilta.
Tämä taitaa ola kuin akilleen kantapää kaikkialla maailmassa maahanmuuttajien porukoissa.

Jotta se on mielestäni aika turhamaista esim. syytellä ruotsalaisia tai politiikkoja siitä että ruotsinsuomalaisia kuoli paljon.
Jokaisen valitsee itse elämäntapansa.