2017-01-03
Terroristit ei toimi Islamin oppien mukaisesti

Totta, terroristit on syntyneet muslimiperheisiin, myútta iseimmat heistä ei koskaan ole olleet uskovaisia, ei myöskään heidän vanhemmat. Se, että on syntynyt muslimiperheeseen, ei välttämättömästi tee heistä uskovaisia muslimeja. Tuota on monen länsimaalaisen vaikea ymmärtää.
ja onhan asia tutkittu millaisia esim. ne nuoret on jotka on lähteneet Syyriaan sotimaan daeshin riveissä. He ole olleet uskovaisia, ovat tavanneet daesh värvääjiä ja värvääjät osaa puhua, hehän etsivät juuri sellaisia nuoria jotka voivat huonosti ja on syrjäytyneitä ja epätoivoisia elämäntilanteestaan vieraassa maassa, selliaset nuoret on helppo aivopestä.
Uskonto Islam kieltää terrorismin ja toisten tappamisen, joten tämän perusteella terroristit ei ei toimi islamin oppien mukaisesti, sanoi länsimaiset heitä sitten muslimeiksi tai miksi tahansa. Se on edelleenkin niin, että uskonto Islamin oppineet päättää ja näyttää Koraanista ja sunnasta millainen uskovaisen muslimin tulee olla. 
Daes johtajalle on satoja oppineita kirjoittanut pitkän pitkän kirjeen missä se selittää Koraania ja sunnaa apuna käyttäen kuinka väärässä terroristit on ja että terroristit on kaukana uskovaisista muslimeista. 
Monet terroristit kovettaa tuntgeensa huumejilla jotta pystyvät tappamaan ja menemään kuolemaan noin vain hyvy huulilla, pä täynnä huumeita monella heistä, se on mysö todistettu asia, ja se on seisonut myös maailman lehtien artikeleissa. tappaja ja narkotiikan käyttäjä ei ole enää muslimi saman muslimi varsinaisessa merkityksessä.
Eihän kristityistäkään murhaajista sanota, että ne on uskovaisia kristittyjä kun sellaista pahaa tekevät, tai onko se niin, että kristyt saa tehdä mitä tahansa pahaa, mutta jeesuksen nojalla he saa kaiken anteeksi, aina.
Tässä on juuri se, että länsimaisen on vaikea ymmärtää Islamia, etenkin jos ei ole opisellut Islamia
Esim. Ruotsalaiset päivälehdet kaunistelee niitä niin sanottuja jihadisteja jotka Ruotsista on lähtenyt Syyriaan, he luulee, että on kysymys uskonnon islam jihadismista, sen takia eivät uskalla suuremmin kritisoida ja ottavat avosylin takaisin kotiin palaavat tappajat, sotivat nuoret. Vain jos on video todisteen, että murhasiva, saavat he tuomionsa täällä, muussa tapauksessa heitä lellitää eräällä tavalla täällä. Se on karmeea, se on pelkäämistä ja tiedon puutetta uskonnosta Islam. 
Täällä on ollut helvetin moinen elämä kun tuli ilmi, että viranmaiset on antaneet lapsivaimojen asua aikuiten miestensä kanssa kun he tuli tänne pakolaisina. Tuollaista toimenpidettä on vaikea ymmärtää, sillä Ruotsissa lapsiavioliitot on lainvastaisia.
Ja edelleenkin, muslimit päättää omista uskonnollisista asioistaan, ei länsimaalaiset.


2017-01-05
Lähimmäisenrakkaus

Hienoa, että rakastat lähimmäisiäsi :)
Ja onhan se niin, että miten ja millä tavalla rakastaa itseään, niin se heijastuu myös siitä miten rakastaa lähimmäisiään.
Minulla on sellainen periaate, että ihmisiä voi rakastaa, mutta eräitä ihmisten tekemisiä ei voi rakastaa ja jos on huonokäytöksinen, niin en kunnioita haistattelevaa ihmistä, enkä myöskään ainaisia riitelijöitä ja kiukkuilijoita. Rajansa kaikella. Mutta sisimmässäni rakastan heitäkin, vaikka en hyväksykkään sitä huonoa käytöstä.
Minulle kiukkuilijat sanoo: 
Minulle huudetaan, että en ole henkinen kun sanon rakastavani kaikkia. Ei-henkisyydeksi on myös sanottu sitä, kun en halua riidellä ja jätän riitelijät riitelemään keskenään. Ei-henkiseksi sanotaan myös minua kun en kuunioita haistattelevia ja seksihulluja henkilöitä foorumilla jotka vaativat kunnioitusta itselleen täällä :)
En ole koskaan sanonut, että olen henkinen. Olen vain ihminen joka yrittää parantaa tapojaan ja olla riitelemättä ja tietenkin yritän kasvattaa sisäistä minääni, miksi sitä nyt itse kukin haluaa nimittää.


2017-01-06
Nykyhetki ja tulevaisuus

Nykyhetkessä on tulevaissuuden alku. Nykyhetki menee jo huomenna tulevaisuuden puolelle. Historia ei näytä paljoakaan ihmisä auttavan, huonot tapahtumat historiassa brukkaa aina pitkien väliaikojen kuluessa uusiutua, kansat ei ole oppineet historiasta mitään, toistavat jatkuvasti historiaansa.
Se miten elämme nyt ja miten ajattelemme nyt, se on siitä kun tulevaisuus alkaa, siksi se on hyvin tärkeää yrittää elää hyvää elämää nyt ja olla sovussa muitten kansojen kanssa ja jätettävä pois kateus ja ahneus ja pelko ja viha, jotta tulevaisuus toisi mukanaan hyvää maailmalle.


 

2017-01-14
Varovaisuus paikallaan siitä mitä puhuu muista

Täytyy olla varovainen eikä loukkaantua siitä mitä muut sanoo mielipiteitään muista, sillä valitettavasti monien mielipiteet muista on värittyneet. Sillä aina kun kertoo jotain negatiivistä toisesta ihmisestä , niin paljon mahtuu mukaan ennakkoluuloja ka omia kuvitelmia ja omia tulkintoja siitä mitä se toinen on sanonut.
Vvarovaisuus on paikallaan siitä miten paljon alkaa luottaa siihen mitä muut sanoo toisista, sillä useimmiten se muista sanominen on negatiivistä. Ei siis kannata reagoida suurestukkaan muitten negatiivisesti kalahteleviin ulosanteihin muista ihmisistä, siis meistä jotka kirjoitamme täällä foorumilla. 
Täytyy vain yrittää itse muistaa, että ei liikoja kritisoi muita.


2017-01-21
Eri tasolla elämässä

Esim, minä en ole koskaan kirjoittanut, että olisin parempi mitä muut. Jos lukija sillä tavalla esim. alkaa tulkita kirjoituksiani, osoittaa se vain, että kirjoituksieni tulkitsija jollakin tavalla tunsi alemmuutta minuun nähden kirjoituksieni takia ja suuttui silmittömästi. Ja sehän johtuu siitä kun alkavat kuvitella kaikenlaista siitä mitä toinen kirjoittaa. Noin ajattelevat ei halua hyväksyä, että kaikki ihmiset on eri tasolla kehituksessään, oli se sitten mitä kehitystä tahansa. Jokainen omalla tasollaan, katselkaa ympärillenne ja jutelkaa ihmisten kanssa eri asioista, niin ehkä joskus tunnustatte itsellenne, että jokainen ihminen on omalla tasollaan kehityksessä. Siinä ei pitäisi mitään suuttumista olla. Se miten on itse oman kehityksen laita eri asioissa, se on joskus tunnustettava itselleen jotta ihminen voisi psyykkisesti paremmin. Kun uskaltaa tunnustaa itselleen omat vikansa ja myös hyvät puolensa, niin siinä samalla alkaa tykätä itsestään, "rakastaa" itseään", silloin on paljon helpompi hyväksyä muut ihmiset. Silloin se riidanhalukin vähenee. Asioista voi aina keskustella ja olla eri mieltä, mutta ilman riitaa ja syyttelyä, silloin on jo edennyt jonkin verran sisäisessä kehityksessään eteenpäin.
Naiset yleisesti sanottuna on erittäin ilkeitä joskus toisilleen, kuin kaakattava kanalauma joka nokkii jotain jonka ovat tehneet syntipukiksi.
Se, että ihmiset on eri asteella, hyväksyn sen, mutta kenenkään ei tarvitse olla negatiivisessä ilmapiirissä pitempään mitä itse haluaa ja sillä sipuli. Jokainen valitsee oman seuransa.
Minä mielelläni valitsen rauhallisen seuran ja enää nykyään en paljoakaan osallistu pallon riitelyihin ja en täälläkään.


2017-01-28
Uskonnot ja homoseksuaalisuus

Nykyään ehkä ei ole enää niin uskaliaita ja uskovaisia, että he uskaltaisivat kertoa olevansa uusi profeetta, joka tulee uuden uskontonsa kanssa kertomaan Jumalallisesta uskostaan muille, opettamalla.
Islam sanoo, että Profeetta Muhammed oli viimeinen profeetta.
Mutta Bahai uskonnossa oli se ehkä viimeisin profeetta, Bahá'u'lláh. Ja Islamin haarassa Ahmadiyya oli myös aika uusi profeetta. . Bahai hyväksyy kaikki uskonnot. Bahai on lähtöisin Islamista, mutta ei ole Islamia. Bahai on siis hyvin suvaitsevainen uskonto ja haluaa yhdistää maailman kaikki kansat.
Mutta bahailla on yksi asia mitä se ei vielä hyväksy, ja se on homoseksuaalisuus.
Joten voi siis kaikessa rauhassa maailma odotella uutta profeettaa, joka myös hyväksyisi homoseksuaalisuuden. Mikään uskonto ei hyväksy homoseksuaalista, koska pyhissä kirjoissa ei hyväksytä homoseksuaalisuutta, niin ei myöskään tämän päivän uskovaiset mielellään hyväksy homoseksuaalisuutta.
Kaikkia käsittävä rakkaus, universaalinen rakkaus, on sielujen välistä rakkautta, jolloin kaikki ihmiset hyväksytää ja tunnetaan rakkautta joka ikistä kohtaan.
Vaikka uskonnoilta puuttuukin rakkaus kaikkia ihmisiä kohtaan, niin siitä huolimatta uskonnot on pohjimmiltaan hyviä, annettu ihmisille vain eri aikoina ja hieman eri muodossa.
Nykyajan uskovaiset jos vain halauavat, voivat rakastaa kaikkia, homojakin ja osoittaa näin ollen rakkautta, sielullista rakkautta kaikkia kohtaan.
Mutta sitten taas mitä tulee pyhiin kirjoihin, niin niitä tulkitaan. Koraani otti paljon Raamatusta ja sen takia esim. Koraani sai myös kielteisiä tekstejä homoseksuaalisuudesta.

Toisaalta taas, Raamatun ja Koraanin homoseksuaalisuuden kieltämistä, voi tulkita eritavalla mitä eräät uskovaiset yleisesti tekee. 
Näin:
Jumala ei kieltänyt homoseksuaalisuuta, mutta Jumala kielsi raiskaukset ja ja siis yleensäkin miesten himot väkisin maata muita miehiä, siis niin sanottua irstailua. Tavallinen kahdenkeskinen fyyssinen rakkaus, kenen ihmisen kanssa tavansa, oli suvaittua ja tavallista.
On paljon ihmisiä jotka tulkitsee näin. Mutta on myös paljon ihmisiä jotka tuomitsee edelleenkin homoseksuaalisuuden, oli sitten kysymyksessä uskovainen tai uskomaton.


2017-02-05
Omakehu haisee ja luulottelu on sairasta

** Kultainen sääntö on, että ei sanoillaan kohota itseään korkeammalle mitä muut, omakehu haisee ja saa vain haukkumiasia päälleen, joten sellainen peli ei kannata.
* Mutta kukaan ei voi sille yhtään mitään, jos joku on tunnistavinaan itsensä muitten kirjoituksista, niin silloin probleema on sen joka tunnistaa tai on tunnistavinaan itsensä muitten kirjoituksista. 
Suoraan puhuminen ja rääkyminen ja syyttely ja ainainen riitely on hyvin negatiivistä. Kenenkään ei ole pakko ottaa negatiivistä energiaa vastaan jatkuvasti. Parempi on kääntää selkä jatkuvalle negatiivisyydelle, sillä negatiivinen ihminen kylvää negatiivisyyttään ympärilleen ja sen on helposti tarttuvaa jos ei osaa olla varuillaan.
** Se, että jotkut tulkitsee rajusti muitten kirjoituksia ja ovat näkevinään omaakehua rivien välissä, se taas puolestaan kertoo tuhat kertaa enemmän rivien välistä lukijasta :)
On siis parasta katsoa omaa käytöstään, eikä mennä mukaan negatiivisten soppaan

 

2017-02-15
Neljä ohjetta/normia elämässä (2)

Sana hyväksyminen ei aina tarkoita vain sitä, että kaikki olisi hyväksyttävä sanan hyväksyminen tarkoituksessa puhekielessä.
Tunnemaailmassamme tunteet voi kertoa, että kaiken voi hyväksyä, sekä hyvän ja pahan, siis hyväjsyä se tapahtuneeksi, sillä sehän on jo tapahtunut ja se jos sanoo, että ei hyväksy sitä ei kuitenkaan vie pois sitä tosi seikkaa, että se on jo tapahtunut.
**Monia vaikeita asioita on aina vaikea sanoa, että hyv
äksyy ne tapahtumat, sillä ihmisen tunteet jylläät silloin negatiivisesti, surullisesti, vihaisesti ja niin edelleen, silloin on odotettaava, että tunteet rauhoittuu hieman ja sitten se onkin jo helpompi sisimmässää tunteittensaa kautta hyväksyä se tapahtuma tapahtuneeksi.

1- reagoi siihen
2- hyväksy se
3- käsittele se
4- pudota pois se

1- Ensin reagoitsee tapahtumaan. 
**Jos se on paha negatiivinen tapahtuma, silloin reagoitsee vihaisesti, surillisesti ja niin edelleen ja sanoo, että ei hyväksy tapahtumaa
**Hyvä positiivinen tapahtuma sen sijaan herättää positiivisia tunteita ja reagoitsemme iloisesti ja hyväksymme heti sen tapahtuman.

2- Sen jälkeen hyväksyy sen tapahtuman, sillä tapahtunut on tapahtunut ja sitä ei saa tapahtumattomaksi.
**On siis jo ehkä aikansa ollut vihainen ja tai surullinen ja katakera ja aika on jo hieman parantanut haavoja ja alkaa nähdä sen kylmän totuuden, että se on jo tapahtunut, että vihaisuus ja surullisuus ja katkeruus ei vie pois sitä tapahtumaa, ja näin ollen ihminen vihdoin ja viimein on rauhoittunut sen verran, että hyväksyy tapahtuman tapahtuneena, sillä sitä tapahtumaa ei voi tehdä tapahtumattomaksi.
**Hyvän ja iloisen tapahtuman ihminen hyväksyy melkein heti mitään sen enempää miettimistä.

3- Sitten käsittelee/hanterar sen.
**Nyt voi alkaa käsittelemään asiaa, tapahtumaa ja ymmärtää , että tunnepohjalta kamppailemme aina negatiivisia tapahtumia vastaan ja positiivisten tapahtumien käsittely ajatuksissamme, tunteissammen, tapahtuu nopeaan ja helposti. Käsittelemme tapahtuman tunteittemme kautta.

4- Ja sitten jättää sen pois, sillä on käsitellyt/hanterat asian loppuun ja menee elämässä eteenpäin.
**Kun on nuo kolme vaihetta mennyt läpi, silloin on helpompaa mennä eteenpäin elämässä. Tapahtumat ei enää vaivaa yhtä voimakkaasti tunteitamme kuin aikaisemmin.
Siis aika ja tunteemme parantaa haavat. Laittaa sekä positiiviset ja negatiiviset tapahtumat hieman loitommalle, ei unohduksiin silti, mutta elämässä tapahtuu koko ajan uutta, kaikkea vanhaa ei voi ikuisuuksia murehtia alati. Monet asiat laitetaan kuin salaiseen suljettuun laatikkoon aivoihimme, tunteisiimme ja menemme eteenpäin uusien tapahtumien piiriin 
:)


2017-02-15
Ääri-ihmiset

Ei kannata levitellä äärikristityn höpinöitä totuuksina. Paavola on samanlainen extremisti ja vihaaja kuin on eräät ääriislamistitkin. Samaa porukkaa, samanlaiset vihaiset ajatukset ja vihaiset sanat ja toisten vihaaminen.
**Jokainen joka levittää ääriuskovaisten sivustoja ja sanomisia totuuksina, on itse ääriihminen kun hyväksyy ääriuskovaisten karmeat mielipiteet.
**Koska poksahtaa? :) Sinulla on jo posahtanyút siellä yläkerrassasi :)
**Vilkaisin Paavolan kirjoitusta. Hän puhuu Islamista terroristien, daesh sanojen mukaan aivan kuin daesh sanelisi millainen uskonto Islam on. Terroristit ei elä Koraanin sääntöjen mukaan. He tulkitsee Koraania omaksi edukseen, poliittisesti, saadakseen vallan itselleen. Ei sellainen ole Islamia. Yksikään muslimihallitus ei ole käskenyt heitä tappelemaan ja teurastamaan ihmisiä. He toimii omin nokkinensa. Ja vain joko tyhmä tai erittäin tietämätön alkaa paasata Islamista terroristien sanoin :)

 

2017-02-16
Mitä maksaa maahanmuutto?

Jos se amerikkalainen olisi oikeassa niin silloinhan pakolaisuus tänä vuonna 2017 tulee maksamaan amerikkalaisen mukaan siis vain 2 200 000 000 euroa. Siis paljon paljon paljon pienempi summa mitä Ruotsi laski sen, 67 000 000 000 kruunua, siis 6 696 986 356,14 euroa

Flyktingarna kostar läskigt mycket - men vi har råd
Så mycket kostar flyktingarna
2016 - 58 miljarder kronor
2017 - 67
2018 - 68
2019 - 71
2020 - 72

.AF ... AF

Amerikkalaisen summa vuodeksi 2017, on 2,2 miljarder euroa, siis 2 200 000 000 euroa ja sen kun kääntää kruunuiksi niin se on 20 075 220 000 kruunua. Mutta  Ruotsi budgetoi 67 000 000 000 kruunua vuodelle 2017, paljon paljon enemmän mitä se amerikkalainen arvioi


2017-02-22
Ihminen

Ihminen kuin ihminen. Ihonvärillä ei ole mitään merkitystä, eikä etnisyydellä, kaikki olemme yksinkertaisesti vain ihmisiä, maapallon asukkaita. Hyväksykäämme toisemme. Rikollisia on kaikissa kansoissa. Puhukaamme rikollisista rikollisina, eikä etnisinä.2017-02-26
Sananvapaus

Monessa valtiossa vallitsee sananvapaus. Esim. täällä pohjoismaissa vallitsee sananvapaus.

USAssa Trump yrittää vaientaa sanavapautta kaikella mahdollisella suulaalla tavallaan ja käyttäytymisellään mediaa kohtaan.
http://nyheter24.se/nyheter/utrikes...es-fran-vita-husets-presstraff-under-fredagen
.
http://yle.fi/uutiset/3-9480488?origin=rss

Entäs sitten pohjoismaissa?
Eräät valittaa julkisesti muitten sanomisista ja jopa yrittävät saada politiikkoja kiinnostumaan rajoittamaan sananvapautta asuinalueillaan.

Idean avaukseeni sain toisesta avauksesta, jossa kerrottiin Ruotsin Hysbyssä asuvan naisen valituksesta asuinalueensa "moraali-poliisien" moralisointiin.
http://www.expressen.se/debatt/darfor-lamnar-jag-husby/

**Tällainen ei ole mitään uutta täällä, monet maahanmuuttajanaiset kirjoittelee elämästään ja kokemuksistaan ja näkemisistään ja kuulemisistaan medioissa.
Mutta politiikot ei voi reagoida joidenkin yksittäisten naisten valituksiin.
Mitä asian hyväksi voisi tehdä? Ruotsissa kuten muuallakin on uskonnonvapaus ja sananvapaus.

Jokainen saa sanoa mielipiteitään vapaasti, myös nuo miehet. Niinhän ne rasistitkin ja nazistit saa sanoa vapaasti mielipiteitään asuinalueillaan.
**Se on joskus probleema kun on vapaus ilmaista itseään, joskus ja joskus, joskus aika useinkin ihmisten mielipiteet suututtaa muita.
**Jos kaikki mikä suututtaa muita olisi karsittava pois, olisi poliisin ja tai joidenkin muitten virkavallan oltava mahdissa ja kieltää sananvapaus yleisellä paikalla, kieltää se kaikilta sellailta jotka loukkaa ja uhkaa sanoillaan muita ihmisiä.
Keitä kiellettäisiin?
Fanaattisia uskovaisia jotka syöttää uskoaan muille ja vaativat tottelemista.
Rasistit hiljennettäisiin.
Nazistit hiljennettäisiin.
Kaikki maahanmuuttajiin kohdistuva puhe/kirjoitus kiellettäisiin.
Salatiittoteorioitten levittelijät hijennettäisiin.
ja
niin
edelleen.
Saananvapaus loppuisi. Demokratia katoaisi ja tilla asuisi diktaattorinen hallinta.

En puolla ketään. Mutta en suostu diktatuuriseen hallintaan.
Ihmisillä täytyy olla kaikilla vapaus ilmaista itseään kuten nytkin, sekä rasisteilla, nazisteilla, maahanmuuttajan vastustajilla, uskonnollisilla fanaatikoilla, suvaitsevaisilla......ja niin edelleen.

Ja me, ne, jotka on eri mieltä, meillä on oikeus sanoa mielipiteemme ja olla eri mieltä :)

Mitä olette mieltä, pitäisikö valtion alkaa moraali-poliisiksi ja kieltää kaikki sellainen puhe ja kirjoitus ja käytös joka jollakin tavalla vahingoittaaa tai loukkaa muita?
Oletteko samaa mieltä, että se olisi diktatuurimaista hallintaa kansalaisia kohtaan?
 :)

PS. en kannata fanaattisuutta missään muotoa, oli kysymyksessä sitten uskovaiset, tapauskovaiset, ateistit, rasistit, nazistit, suvaitsevat, salaliittoteoriat, ja niin edelleen.
Mutta siltikin, jokaisella on sananvapaus puoltaa mielipidettään vaikka kaikki ei siitä mielipiteestä pitäisikään.

 

2017-03-04
Universaalinen rakkaus

Rakkaus on Jumalan tavoin abstrakti tunne.
Universaalinen rakkaus on tunne joka kohdistuu kaikkiin ihmisiin.
Tällä en tarkoita, että eri persoonallisuuksien kaikkia tekoja tai sanoja tulisi jatkuvasti hyväksyä, mutta itse ihmiset tulee hyväksyä ja rakastaa heitä.
Rakkautta tuntee sielun tasolla, sillä ei ole mitään tekemistä fyyssisen tai verbaalin ilmauksien kanssa..
Sielujen tasolla olemme kaikki samanlaisia ja voimme rakastaa toinen toistamme, universaalinen rakkaus, tunne joka ei vaadi toiselta yhtään mitään, se on vain tunne jonka tuntee. jos siis tuntee, abstraktinen tunne.


2017-03-19
Rakkaus muukalaisia kohtaan

** Voi jättää pois uskonnolliset ajatukset ja toimia sivistyneen ihmisen tavoin, rauhaa rakastavan tavoin ja osoittaa rakkautta ja ystävällisyyttä kaikkia ihmisiä kohtaan ja auttaa aina jos joku on hädässä. Näin rauha ja ystävällisyys lisääntyy maailmassa. Sivistynyt ihminen toimii näin.
** Maailman rauhaa ja rauhaa kaikkien kansojen välille ei rakenneta rasismilla, muukalaisvihamielisyydellä, eikä myöskään ennakkoluuloilla ja kuvitelmilla, kaikki tuollainen vihaisuus muukalaisia kohtaan johtaa sekasortoon maailmalla ja vihaiset ihmiset menettää malttinsa estot häipyy ja estojen tilalle vihaiset muukalaisvihamieliset saa katkeran luonteen ja tyhmät ajatukset, jotka johtaa muukalaisvihamielisen mustaakin mustempaan olotilaan, inhimillisyys on häipynyt ja tilalla on kadehtiva ja pelkäävä varjo jäljellä siitä ihmisestä, ihmisestä joka osoittaa muukalaisia sormellaan, mutta muukalaisvihamielinen ei ymmärrä, että siinä samalla hän osoittaa tuhat kertaa enemmän sormellaan itseään ja antaa muidenkin nähdä hänen mustaakin mustempi katkera olotila.


2017-03-22
Vaimoista, elannosta, valtion laista ja sharialaista.

Ruotsin lain mukaan moniavioisuus on rikollista, siis lanvastaista.
Koraanissa kehoitetaan kunnioittamaan ja elämään sen maan lakien mukaan missä asuu.
Koraani antaa luvan miehille ottaa neljä vaimoa, mutta sillä ehdolla, että mies kohtelee kaikkia vaimojaan samalla tavalla.
Koraani määrää myös, että miehen on elätettävä perheensä, siis vaimonsa, lapsensa ja itsensä.
Koraanin uskonnolliset lait, mitkä esim. on Ruotsin laissa eri tavalla, onei päde Ruotsissa, sillä muslimin tulee Koraanin mukaan noudattaa aina sen maan lakeja missä asuvat.

**Se mitä hihulit puhuu, on asia aivan erikseen. Ne länsimaalaiset muukalaisvihamieliset ja muslimihihulit länsimaissa, jotka luottaa uskonnollisiin hihuleihin ja tai terroristeihin, voi myös pitää hihuleita, sillä he uskoo ja luottaa kaikkeen siihen mitä hihulit sanoo ja kirjoittaa. Hihuleita on monenlaisia 


2017-04-27
Maailman laajuinen rakkaus auttaa

Hän, he , jotka haluaa yrittää osoittaa rakkautta kaikkia ihmisiä kohtaan, saa tehdä sen, sillä se on hyvä ja positiivinen asia. Ainoastaan hyvyys ja sopu, auttaa maailmaa.
Sen sijaan sota, viha, katkeruus ja muu negatiivisyys lisää maailman huonoa tilannetta.
Joten ei ole mitään aihetta yrittää työntää pois rakkautta ja ystävällisyyttä kansojen välillä, sillä onhan kysymyksessä maailmanrauha ja rauha ihmisten välille maailmassa.
Rauhaa ja hyvin voipaa maailmaa ei luoda vihalla ja syrjinnällä.

 

2017-04-28
Katso sisääsi löytääksesi ne näkymättömät asiat

Ymmärtääksemme itseämme hieman paremmin lajina, on aina mielenkiintoista katsoa neuropsykologiaan. Aivot kehittyvät negatiivisiin kokemuksiin pohjautuen, sillä tällä tavoin opimme selviytymään, sillä esi-isiemme piti kohdata erittäin vaikeita tilanteita.

Tämä voi auttaa meitä ymmärtämään että meidät on ohjelmoitu keskittymään elämämme negatiivisiin puoliin. Mutta on aika mennä tästä eteenpäin. Jos olemme selviytyneet vastoinkäymisistä lajina, on aika siirtyä eteenpäin ja oppia olemaan onnellinen. Sillä seuraava evoluution askel on tietoisuus.

Kehitetään intuitiivisempaa tietoisuutta tunteista, vastavuoroisuudesta, kunnioituksesta ja empatiasta. Opitaan olemaan tietoisia kauniista asioista jotka ympäröivät meitä jotta voimme kasvaa niiden kanssa, pitää niistä huolta, ja rohkaista niitä. Meidän tulisi sallia itsemme olla onnellisia sillä olemme jo oppineet olemaan vahvoja.


https://mielenihmeet.fi/kauneimpia-asioita-elamassa-ei-nahda-tai-kosketeta-ne-tunnetaan/

Tunne-asioista on turha kiistellä. Jokaisella on omat tunteet. Tunteekin kehittyy iän mukana, aina oppii jotain uutta itsestään.
Rakkaus on tunne. Rakkautta on monenlaista.
Rakkaudentunne voi esiintyä monella eritavalla ihmisen tunnemaailmassa.
On siis turhaa vähätellä esim. universaalista rakkaudentunnetta, sillä se tunne ei tee pahaa kenellekkään. Mutta se voi tehdä pahaa heidän itsetunnolle jotka ei ole vielä saavuttaneet tunnetta, että ehkä kaikkia voi rakastaa :)
Onnellisuus menee käsi kädessä rakkaudentunteen kanssa.
Maailmassa on niin paljon negatiivisuutta, lehdet huutaa joka päivä negatiivisuutta lukijoilleen, meitä syötetään päivästä toiseen negatiivisyydellä. Monet on kiinni negatiivisessä ketjussa joka karusellin tavoin jatkaa pyörimistään päivästä toiseen, vuodesta toiseen....
Joskus joillekkin ihmisille koittaa aika, joilloin he "kääntää lehteä" elämässään ja havaitsevat, että tunne-elämä sisältää paljon positiivistä, jos vain uskaltaa tai haluaa tai ymmärtää alkaa tutkia omi tunteitaan ja alkaa etsiä positiivisempaa tunne-elämää. 
Positiisempi tunne-elämä tekee ihmisestä onnellisemman.
Jokainen voi olla parantaja itselleen, jos niin haluaa.
Mutta kukaan ei voi auttaa ketään toista, jokaisen on itse ymmärrettävä auttaa itse itseään.

 

2017-04-29
Yksi ihmislaji, rakasta kaikkia

Jos ei ole sitä rakkaudentunnetta kaikkia kohtaan vielä, niin ei voi tietää miltä se tunne tuntuu ja vaikka kuinka yrittäisin sanoilla kertoa tästä tunteesta, et ymmärä sitä, jos sinulla ei ole sitä tunnetta vielä- Se on tunnettava itse jotta ymmärtää millaista se on.
Jos ei tykkää esim. muukalaisista, maahanmuuttajista ja muun kansalaisista ja niin edelleen, niin silloin se rakkauden tunne ei ole lähettyvillään vielä sille ihmiselle, jolloin hän on kynemätön tuntemaan laajempaa rakkaudentunnetta.
Mutta älä pelkää, ehkä joskus tulet tuntemaan tunteen, että kaikista voi tykätä, että kaikkia voi rakastaa, sillä olemme kaikki maapallon asukkaita, yksi ihmislaji ja näin ollen on se aivan luonnollista, että rakastaa kaikkia ihmisiä (eikä siis vain ehkä omaa perhettään ja itseään).


2017-05-01
Tunne-elämä

Totta, jokainen pystyy kertomaan omalla tavallaan omista tunteistaan. Mutta se ei ole ollenkaan päivänselvää, että kaikki ymmärtää mitä yrittää omista tunteistaan kertoa. Jokainen ymmärtää toisen sanomiset omalla ymmärryksellään, omalla ymmärryksellään joka saattaa olla ihan eri tasolla asiasta kuin sillä toisella, silloin ei ymmärretä.
Tunne-elämästä on turha kiistellä. Jokaisen tunteet on omat ja kenelläkään muulla ei ole prikulleen samanlaisia tunteita.
Ihmiset elää omissa tunnemaailmnoissaan, sillä olemme tunne-ihmisiä, elämme tunteittemme kautta.
Ja lisäksi esim., sekä puhuessa ja kirjoittaessa, on aina ihmisiä jotka ymmärtää sen puhutun tai kirjoitetun omalla tavallaan ja joskus ymmärtävät siis aivan väärin, sillä heidän tunne-elämä ei ole prikulleen samalla tasolla kuin hänen jonka tunteita tulkitsivat oman tunne-elämänsä kautta.
Olen aikaisemmin sanonut, että jokainen ihminen on omalla tasollaan sekä tunne-elämässä ja muussakin kehityksessä. Se ei tarkoita sitä, että sanon olevani parempi kuin jotkut muut. Se on vain totuus, kukaan ihminen ei ole samanlainen ajatuksiltaan, tunteiltaan ja niin edelleen, jokainen esiintyy oman tasonsa mukaisesti.
Vertaa esim. lapsia koulussa, samalla luokalla olevat on usein eri tasolla oppimiskyvyssään ja saavuttavat erilaisia koetuloksia ja jotkut on eteviä ja saa korkeat sanat, todistuksen, useimmat on keskiveroisia ja eräät on siellä alempana. Kaikki tuo johtuu ihmisen psyykkisestä, henkisestä kehitystilasta.
Ihmisen kehitys ei kulje prikulleen ikävuosiin nojaten, kehitys johtuu hyvin paljon persoonan omasta individuaalisesta kehittymisestä, eikä lauamakehhittymisestä yhdessä samanlaiseksi.
**Ja tämän takia ihmisrakkaudessakin me ihmiset olemme eri tasolla. Jotkut rakastaa kaikkia. Jotkut yrittää rakastaa kaikkia ja jotkut sanoo että ei tarvitse rakastaa kaikkia. kaikki siis oman tunne-elämän tason mukaisesti.


2017-05-01
Jokaisella oma tunne-elämä

Jo se näyttää, että tunnetta, jos haluaa yrittää rakastaa kaikkia ihmisiä, ei hyväksytä esim. tällä foorumilla, jo se selittää, että tässä asiassa ollaan eri tasolla ja näin ollen ei ymmärretä, kun ei tunnista tai ei edes tunnista, että sellaista tunnetta voisi olla, ei siis sallita, että sellaista tuinneta olisi joillakin muilla, sanotaan vaan, että selitä selitä. Selittelyt ei kelpaa sellaisille jotka ei tunne että tunnetta jossa rakastaa kaikkia on ja sanoo että sellaista tunnetta ei tarvita. Tässä tapauksessa selittelyt ei auta :)
Tunne-asioista on turhaa kiistellä.
Jokaisella omat tubteet, jokainen menee ja toimii omien tunteittensa mukaan, se on hyväksyttävä, vaikkei se mieluiselta tuntuisikaan.
On hyväksyttävä eri ihmisten tunne-maailma, vaikka itsellään ei oliskaan samoja tunteita.
Tunne-asioista voi puhua, mutta niistä on turha kiistellä, nehän ei ole mitään faktoja joihin löytyisi jokin vetenskaplinen fakta. Tunteet on tunnetta, jokaisella omat tunteet, sen takia sillä hetkellä on jokaisen tuneet oikeat juuri sille ja sille henkilölle. Myöhemmin usein tunteet muuttuu ajan mittaan. Tunteet on lenteleviä, kehittyviä, ne ei koko elämän ajan ole samanlaiset.
Silti voi tunteista keskustella ilman, että alkaa syyttää sen toisen tunnetta vääräksi tai huonoksi tunteeksi ja sitten sanoo henkilöä huonoksi ihmiseksi.
Ihminen ei koskaan ole huono ihminen, se on vain ihmisen tunne-elämä joka joskus tekee kepposia ihmiselle ja ihminen alkaa jonkin aikaan toimimaan destruktiivisesti, siis negatiivisesti ehkä.
Universaalista rakkautta ei kannata yrittää mitätöidä. Se on puhdasta rakkautta, ei vaadi mitään takaisin keneltäkään.


 

2017-05-11
Vastatuuli ja myötätuuli elämässä

Elämä on useimmiten kuin vastatuulessa kävelyä, on yritettävä tehdä parhaansa. Meno elämässä saattaa tosiaankin olla joskus vastatuuleen menemistä ja silloin se meno voi tuntua hankalalta. Tuulet kun ei aina puhalla meidän menosuuntaan. Elämä on kuin laiva. Joskus mennään vastatuuleen ja meno on hankalaa ja täytyy työskennellä kovasti itsensä kanssa, jotta pääsisi kunniakkaasti eteenpäin. 
Joskus saamme mennä tuulen mukana, rauhallisesti, hymyillen, nauttien elämästämme. 
Paljon voi itse vaikuttaa, mihin suuntaan ne tuulet puhaltavat. 
Vastatuulia on monenlaisia ja monista asioista johtuvia. Kaikki vastatuuli ei ole omaa vikaa, muista se aina. Älä tuomitse itseäsi. Joskus vastatuulessa juoksee ihmisiä jotka haluavat vaikuttaa jollakin tavalla elämääsi ja tunteisiisi, tietoisesti tai tietämättään. Kaikki mikä johtuu omasta itsestä, omista päätöksistä, sitä voi parantaa, yrittää parantaa. Jos vastatuuli on jonkun muun vastatuuli, käännä selkäsi toisen vastatuulelle ja muuta suuntaa.
Jos elämä olisi vain aina myöttuulessa menoa, silloinhan emme enää oppisi paljoakaan uusia asioita, oppisimme jonkun verran, mutta hitaammassa tahdissa.
Vastatuulessa oppii paljon, oppii tuntemaan omaa itseään. Vastatuuli on kuin oppikirja. Vastatuulessa ollessa on tarkasteltava millainen se vastatuuli on, joshtuuko omista päätöksistäsi, tai onko vastatuuli jonkun toisen vastatuuli joka yrittää riepotella sinua.
Vastatuulen puhallellessa voi siis kiittää sisimmässään vastatuulta, olla kiitollinen opetukselle minkä vastatuuli antoi.
Näin kehitymme, kehitämme itseämme.


2017-05-27
Kukaan ei ole seppä syntyessään

Ei ole kyseessä, että juuri minun tunteeni olisi aina oikeassa. 
Kyseessä on se, että positiivinen tunne on aina paljon parempi mitä negatiivinen tunne.
Negatiivinen tunne aiheuttaa toisille pahaa ja samalla se aiheuttaa myös pahaa sen negatiivisen tunteen omistajalle itselleen.
Sen sijaan positiivinen tunne on hyväksi kaikille ihmisille ja maailmalle ja samalla se tekee hyvää sille positiivisen ajatuksen omistajalle.
Maailma paranee hieman mitä enemmän positiivisyyttä löytyy.
Negatiininen on kalvavaa ja katkeraa. Kun kylvää negatiivisyyttä ympärillee, näkee muut sen negatiivisyyttä kylvävän katkerana ihmisenä ja moni saattaa katkeroittaa mielensä hänen takiaan.
Kylvä hyvyyttää niin paljon kuin vain mahdollista, se on antoisampaa kaikille.
Ja sen myönnän, että ainaisesti negatiiviset ei ymmärrä positiivisyyden vaikutusta. Joten heitäkin tulee ymmärtää. kaikki tapahtuu aikanaan. Kukaan ei ole seppä syntyessään.


2017-05-27
Omista kokemuksista oppii

Jos ei ole vielä kehittänyt tarpeeksi esim. empatiaa, silloin ei pysty ymmärtämään toisen positiivisia tunteita. Ei siis ole omakohtaisia kokemuksia. Omista kokemuksista oppii, oli ne negatiivisiä tai positiivisiä. Etenkin negatiivisistä kokemuksista aikanaan tulee oppimaan paljon ja tunteet muuttuu positiivisimmiksi ymmärryksen myötä ja lisääntyneen empatian myötä.


2017-05-27
Ihmisen psyyken kehitys

Ei se ole uskovaisuudesta kiinni, osaako rakastaa muitakin kuin vain itseään ja lähisukulaisiaan tai partneria. 
Se on kiinni ihmisen psyykestä, kehittymisasteesta, empatiasta ja siitä miten hyvin tuntee itsensä ja rakkaudesta itseään kohti. Jos rakastaa itseään, silloin rakastaa muitakin.


2017-05-28
Rakkaus kaikkia kohtaan

Kun rakastaa kaikkia, silloin on vihantunne poissa, kateus on poissa, syrjintä on poissa, rasismi on poissa, muukalaisvihamielisyys on poissa, ei ole haluja riidellä kenenkään kanssa, pitää kaikkia saman arvoisina ihmisinä, on halukas auttamaan ketä tahansa avuntarpeessa olijaa, ymmärtää, että maailma on kaikkien ihmisten koti, ymmärtää, että me ihmiset olemme yksi ja sama ihmisryhmä, veljiä ja sisaria toisillemme, ymmärtää jättää pois ihmisten negatiivinen arvostelu, ei haasta riitaa, uskaltaa olla kaikkien maailman kansojen kansalaisten kanssa tekemisissä ja tulee hyvin heidän kanssaan toimeen, pitää kaikista ihmisistä, sillä loppujen lopuksi nahkamme alla on samaa verta ja samaa lihaa ja luustoa, olemme yksi ryhmä, ihmisryhmä, rakkaus tuntuu sisimmässä, on lauhkea lempeä olo kaikkia kohtaan, uskaltaa hymyillä kaikille joita kohtaa ja usein saa myös silloin hymyn takaisin. Se on syvää rakkauden tunnetta kaikkia eläviä kohtaan täällä maapallolla ja toivoo vain kaikkea hyvää kaikille ihmisille, oli kysymyksessä kuka tahansa. Ja niin edelleen......