torstai, 5. tammikuu 2017

Fil 1 -4

2016-11-17
Marisija
Miksi määrätä haluat?  Miksi mariset? Rauhoitu, Elä ja Anna myös muitten elää.2016-11-19
Älä valehtele
Älä valheisiin usko, tutki tarkkaan, razzet valehtelee, satuja kertovat, vihaa lietsovat, usko vain tilastoihin, usko "totuuteen", vihasivustot vihaa uhkuu, huono vointi, huono itsetunto, vihaisen ihmisen tuntomerkkejä on.


2016-11-22
- Rajaton rakkaus
Rajaton rakkaus, rakkaus voittaa, rajat katoaa, rakkaus kansainvälinen,  suurta on, rajat estä ei, rakkaus kukoistaa, rakkaus voittaa.


2016-11-28
- Tuuli vinkuu
Tuuli vinkuu, ulisee ja ulvoo, sihinä ja ujellus ulkona, myrskytuuli öinen, hyväksy sää, sää kuin sää, säälle mitään voi, myrsky hurjaa on, hurjaa mutta jännittävää, kuin Alaskassa olisi, kylmä myrskytuuli.


2016-1-28
- Miksi negatiivinen
Negatiivinen, houkutteleeko, miksi miksi? näetkö negatiivisyyttä, etsitkö negatiivisyytta, saatko mielihyvän, et positiivinen ole, et neutraali ole, etkö osaa olla, mikä sisimmässäsi jyllää, mikä sisimmässäsi kalvaa, etsi positiivisyyttä, voi paremmin, kritiikkinsä hän unohtaa, elämä mansikalle maistua alkaa :)


2016-11-28
- Ihminen
Ihminen, Maapallon asukas, ajatteleva ihminen, puhuva ihminen, ajattele hyvää, toimi viisaasti, rakasta luontoa, 
rakasta ihmisiä, rakasta itseäsi, hyvä näin tulee, maailma paranee :)


2016-11-28
- Ihmisystävä
Ihmisystävä, kuka on, oletko sinä, tai sinä, tai minä, ihmisystävä kaikkia rakastaa, ihmisiä rakastaa, kaikkia ihmisiä, positiiviset sanat esillä, empatia jyllää, harmoonisuus loistaa, ihanaaaaa!


2016-11-26
- Kukkahattu

Kukkahattu. Kuka kuka? Minä, minä, minä kukkahattu, kukkahattu iloinen, Kuka sinä? Kukkahattu? Rassehattu? Poista rassehattu, kukkahattu ole, kaikkia kunnioita, kaikkia rakasta, ihmisystävä ole.

 


2016-11-28
- Positiivinen kasvu
Elä sovussa, hyväksy kaikki, älä syyttele, kollektiivinen syyttely pois jätä, ole ihmisiksi, ole ihminen, ole empaattinen, elämäsi muuttuu, positiivisuus kasvaa, mukavalta tuntuu.


2016-11-28
- Menneisyydelle anteeksi anna
Menneisyys jätä, nykyhetkestä nauti, nykyhetkessä elä, menneisyys mennyttä, anteeksi menneisyydelle anna, elät nyt, elät tässä ja nyt, 


2016-11-28
- Paranna maailmaa
Maailma, maailmamme, ihmisten maailma, yhteinen maailma, elä sovussa, "rakasta" kaikkia, tee maailmasta hyvä, ole hyvä esimerkki, esimerkki hyvästä.


2016-11-28
- Virkistävä erilaisuus
Virkistävä erilaisuus, erilaisuus rikastuttaa, asioita opit, tietosi kasvaa, empatiasi kasvaa, maailmankatsomuksesi kasvaa, tulet maailman kansalaiseksi, internationell, rajaton ihminen :)


2016-11-28
- Ajatuksien voima
Ajatuksien voima, voima voimakas, ajatuksiesi kaltainen olet, etsi positiiva ajatuksia, ajatuksesi muokkaa,  pois negatiivisyys heitä, negatiiviset ajatukset negatiivisyyttä luo, opettele, opettele, uneksi valveilla ollessasi, uneksi positiivisiä tapahtumia, nauti mielikuvitus unistasi :) ajatukset luovia on, positiivisiä ajatuksia etsi, positiivisesti toimi, nauti täydellä sydämellä, 


2016-11-28
- Rakasta elämää
Rakasta elämää,kaikki elämää rakastaa, elä itse, anna muitten elää, iloitse elämästä, anna muitten iloitaelämästä, nauti elämästä, anna muitten iloita elämästä, ihmisiä olemme kaikki, maapallon asukkaita, 
rakastakaamme elämää, rakastakaamme toisiamme, näin hyvä tulee.


2016-11-28
- Ole tyytyväinen

Ole tyytyväinen, valita älä, vähempään tyydy, varojesi mukaan elä, elämästäsi nauti, positiivinen ole, raha merkitse kaikkea ei, terveys ja hyvinvointi kaikkein tärkeintä on, terveellistä elämää elä, nauti ja elä.


2016-11-28
- Ymmärtävä mieli
Ymmärtävä mieli, kaikkia rakastaa, kaikista tykkää, kaikista huolehtii, kaikille hyvää toivoo, ymmärtävä mieli, 
ystävällinen käytös, maaimaa parantaa, maailmaa avustaa, rakastaen kaikkia.


2016-11-28
- Hyvyyden tie

Hyvyyden tiellä pysy, kulje hyvää tietä, ekksy pahalle tielle älä, Hyvä tie hyvyyteen vie, hyvyys voittaa, hyvä antaa hyvää, paha antaa pahaa, hyvyys elämääsi valitse.


2016-12-02
- Ole ihmisystävä
Oletko ihmisystävä, rakastatko ihmisyyttä, rakastatko ihmisiä, rakastatko maailman ihmisiä, osoitatko rakkautta, 
osoitatko vihaa, osoitatko kateutta, millainen olet, miksi olet hyvä ihminen, miksi olet paha ihminen, hyvä ihminen tekee hyvyyttä, paha ihminen tekee pahuutta, Hyvä ihminen puhuu ystävällisesti, paha ihminen puhuu ilkeästi, 
kumman valitset...hyvyyden tai pahuuden, ehdotus...valitse hyvyys elämääsi.

Sana, rakasta, ei tarkoita sitä että hyväksyisi kaiken, pahuudenkin, 
pahuutta on uskallettava vastustaa, mutta pahuudesta huolimatta
voi tuntea ihmisrakkautta pahaakin ihmistä kohtaan, 
on oltava varuillaan jotta ei mene ansaan ja vaivu alas pahaan itse 
"taistellessaan" pahaa vastaan...pahaa vastaan voi "taistella" 
sivístyneessti, verbaalisti

 

3016-12-02
- Elä tässä hetkessä
Elä tässä hetkessä, katso älä taaksepäin, katso älä etennpäin pitemmälle, elä hetkessä, elä ja nauti, elä tässä ajassa, iloitse ja nauti.


2016-12-02
- Olet uniikki
Ihminen. uniikki olet, kaikki uniikkeja on, ihmisiä olemme, maapallon asukkaita, sinä uniikki, minä unikki, he uniikkeja, anna ihmisten elää, saat itsekkin elää, sopu sijaa antaa.


2016-12-02
- Aukaise sisäinen silmäsi
Aukaise silmäsi, aukaise sisäinen silmä, mitä näet, paljon ihmisiä, ihmisiä kadulla, kansainvälisiä ihmisiä, silmäsi näkee yhteyden, kaikki ihmisiä olemme, maapallon asukkaita, pehmennä sydämesi, ajattele kaikkia, rakasta kaikkia, ihmisiä vain kaikki olemme, samaa verta ja lihaa, pallomme asukkaita.


2016-12-02
- Rakas Stockholm

Katse länteen, katso oikealte, Katse taaksepäin, Katse eteenpäin, kaikkialla autoja. kaikkialla ihmisiä, suurkaupungin elämää rakas Tukholma, ihana kaupunki, ihmissuku...eri puolilta maailmaa, ihanaa musiikkia, ihanoa ääniä :) Tukholma, "Rakastan" sinua:)


2016-12-02
- Ihminen
Ihmiset, Inhimillisyys, monet värit sisimpä sama, kaikki ihmisiä on kaikki samanarvoisia, Olemme maailman väestö,  Olemme veljet ja sisaret, Meidän on rakastettava toisiamme.
 
 
2016-12-02
- Rakasta kaikkia
Rakkaus ihmiskuntaaole inhimillinen, osoita rakkautta, tunne sympatiaa,  rakasta ihmiskuntaa. rakasta maailman ihmisä.
 

2016-12-02
- Todellinen ystävä
Tule tänneanna minulle halaus, halaan sinua  Olet ystävä  olet todellinen ystävä olet ihana minulle rakas olet
 
 
2016-12-02
- Tykkää kaikista
Tykkää  kaikista,  rakasta kaikkia, pakolaistia romaneja, ...rakasta  kaikkia...kaikki ihmisiä olemme, ole inhimillinen, ole suvaitsevainen, osoita rakkautta, ole empaattinen

 

2016-12-02
- Etsi harmoniaa

Etsi rauhaa etsi harmoniaa, anna apua tarvitseville, hyväksyä kaikki, rakasta kaikkia uskalla olla kriittinen tarvittaessa,
kriittinen vääryyttä kohtaan, kriittinen vihaa vastaan... rakasta kaikkia, auta rauhan etsimisessä.

2017-01-03
Älä puhu pahaa muista
Kritisoitko,  puhutko pahaa, juoruatko, kanalauma kaakattaa, kaakattaa ulvoen, ulvoen kuin sudet, nokkivat toisiaan, 
riidanhalu suuri, naiset kuin kanalauma, naiset naiset, tukekaa toisianne, olkaa ystävällisiä, opetelkaa.

2017-01-03
Älä tulkitse kaikkea
Älä tulkitse kaikkea, lue kirjoitus, luota sanoihin kirjoituksessa, lopeta tulkkaaminen, se luulottelua useimmiten on, riita suuri syntyy, rauhoittukaa, olkaa ystävällisiä, riita destruktiivista on.

2017-01-03
Älä kritisoi liikoja
Älä kritisoi liikoja, kritiikki negatiivistä on, älä henkilöllisyyksiin mene, yritä neutraali olla, jos joku alkaa riidellä, poistu paikalta, riitaiset riidelköön keskenään :) sinun tarvitse ei moitteita ja piikittelyä vastaanottaa, poistu rauhaisasti, suojele itseäsi riitaisilta.
 
2017-01-03
Mikä vaivaa? 
Mikä vaivaa? miksi kritisoit, miksi huudat, miksi osoitat etusormella, mikä vaivaa sinua, miksi pahoin voit, rauhoitu, poistu ja rauhoitu, kasva aikuiseksi.

 

2017-01-04
Sanaharkka
Sanaharkkaa syntyy helposti, jos alkaa moittia muita koko ajan...Sanat voi satuttaa...On varottava ettei loukkaa sanoillaan muita, vaikka suoraan haluaakin sanoa mitä tahansa, sanomalla, että "olen vain rehellinen"...Sillä tyyllä saa aina nenilleen muilta, on valinnut tien jolla moititaan muita..."Rehellisyys" sanoissa moittiessa jotakin, on vain sen ihmisen "rehellisyys", ei muitten, sillä jokaisella ihmisellä on oma "rehellisyys" ja oma tulkinta.

 

2017-01-05
Osaatko antaa anteeksi
Anteeksi anto on hyvin tärkeää...Niin kauan kuin ei voi antaa anteeksi, tulee  voimaan hyvin huonosti...Lopulta kun koittaa se valoisa hetki...ja uskaltaa ja osaa antaa anteeksi...se helpottaa...helpottaa synkkää ja vihaista sieluntilaa...Anteeksi anto valaisee sielun...antaa voimia mennä eteenpäin... jättää negatiivinen taaksepäin...ei unohtaa sitä...mutta laittaa se tapahtuma pieneen "lokeroon" sen jälkeen kun on pystynyt antamaan anteeksi...sen jälkeen askeleet etenee keveästi elämässä eteenpäin.

 

2017-01-05
Syrjintä
Toisten ihmisryhmien syrjijät olisi kitkettävä pois yhteiskunnasta...Syrjintä on äärettömän alaarvoinen toimenpide joka näyttää syrjijän rappautuneen sielutilan...Syrjijä ei halua antaa samoja ihmisarvoja kaikille ihmisille...Syrjijät tullaan joskus aikoinaan tulevaisuudessa kitkemään pois yhteiskunnasta...Miten? ..Kasvattamalla lapsia koulussa lähimmäisiään rakastaviksi...Se joka tekee vanhemmista hyvät vanhemmat...ei ole sukupuolesta...homoudesta tai heteroudesta tai kansallisuudesta kysymys...Hyvät vanhemmat kasvattaa lapsistaan hyviä ja lähimmäisiään rakastavaisia ihmisiä...Syrjijä ei ole hyvä vanhempi...syrjijä opettaa lapsiaan syrjimään muita...Se on huono ominaisuus syrjivissä vanhemmissa.

Kommentit

Ladataan...