-------------2019-08-01
Vierasta kulttuuria pelkäävät

He jotka kuvittelee 10%-20% ulkolaisten valtaavan Suomen ja suomalaisuuden ja laittavan omansa tilalle, sellaiset ihmiset ei ymmärrä miten esim. suomalaista kulttuuria pidetään yllä, pysyvänä, sen takia he mölisee ja kiukkuilee ja syyttää ulkolaisia...Jos suomalainen kulttuuri häviäisi, kenen vika se oliisi? ..Suomalaisten oma vika kun jättävät kulttuurinsa ja eivät ole älykkäitä pitämään kulttuuriaan. .Sillä kukaan ei tyrkytä vierasta kulttuuria suomalaiselle, suomalainen päättää itse ja jos hän päättää kuten muukalaisvihamieliset että Suomen kulttuuri on mennyttä, silloin se on mennyttä, kun eivät älyä itse pitää kiinni kulttuuristaan.
Ulkolaiset ei syö suomalaista kulttuuria loppuun, eivät syö sitä ollenkaan, heillä on oma kulttuuri ja loppujen lopuksi he ottaa hieman Suomen kulttuurista omaan kulttuuriinsa ja näin ollen he elää monikulttuurisena...
Suomalainen puolestaan tekee myös niin kuin itse haluaa, joko sekoittaa hieman vierasta omaan kulttuuriinsa, tai pitävät kiinni suomalaisesta kulttuurista kynsin ja hampain.
10-20% ulkolaisista Suomessa asuvista ei pysty hävittämään Suomen kulttuuria...Jos suomalainen kulttuuri häviää noin pienen ulkomaalaisryhmän takia, on vika suomalaisissa itsessään, heidän omassa heikkoudessa kun vähättelevät itseään ja kulttuuriaan niin huonoksi että 20% ulkolaisista kykenisi hävittämään suomalaisen kulttuurin.... 
----Arabikulttuuri esim. ei ole sen huonompi mitä suomalainen kulttuuri...Muukalaisvihamieliset ei halua tutustua kulttuureihin, antavat vihamielisyyden ja pelon värittää ajatuksiaan koko ajan.
Suomalainen kulttuuri tarvitsee vivahteita muista kulttuureista koko ajan...Kaikki kulttuurit vaikuttavat aina jonkin verran toisiinsa...Näin on ollut aina ja tulee olemaan tulevaisuudessakin näin.
Muukalaisvihamielisten kirjoitusten perusteella kuvittelevat maahanmuuttajia aseellisiksi ja sotiviksi indiviideiksi...
Se on muukalaisvihamieliset jotka sotii sanojen kanssa, verbaalisti siis, he on niitä ainuita sotijoita Suomessa, sotivat sanojensa kanssa, toivottavasti pysyvät sillä tasolla, eivätkä tartu aseisiin ja ala tappaa maahanmuuttajia... Heillä se on paljon suurempi potentiaali alkaa räyhäämään ja tappamaan, mitä ulkomaalaisilla...Ulkolaiset on aika hiljaa,..Se on muukalaisvihamieliset jotka vinkuvat ja narisevat ja ovat tyytymättömiä kaikkeen, jopa itseensä ja kulttuuriinsa, kun heillä ei näytä olevan älyä edes pitää suomalaista kulttuuria yllä...Muukalaisvihamieliset on roskajoukko Suomessa 
::Tämä on provosoivaa kirjoitusta minulta :)-------------------2019-08-01
Kritiikki

Kun ottaa vastaan kritiikkiä, on se näin: kiitos kritiikistä, katselen onko jotain mitä minä voisin muuttaa. :)
Vastakohta kritiille on hyväksyminen kaikelle mitä tapahtuu.
Sillä tapahtunutta ei voi muuttaa, se on tapahtunut, ollutta ja mennyttä.

Kritiikin antaminen on yksi destruktiisimmistä malleista mitä on.
Kritiikki on hyvin itsedestruktiivistä, se vahinhoittaa ihmistä psyykkisesti ja fyyssisesti, sillä ihminen ei voi hyvin kritisoidessaan, ei ole harmoonisesti tasapainoinen, kun tulee haluja kritidoida muita.

Maailma valitettavasti on täynnä kritiikkiä, kritisoime kaikkea mahdollista. Sisäisesti ihminen voi huonosti kun tuntee tarvetta kritisoida muita tai jotain, harvemmin ihminen on itse tietoinen miksi voi huonosti, miksi ei ole tyytyväinen muihin ihmisiin ja niin edelleen. Mieluummin ihminen syyttää muita jotka eivät elä heidän tavallaan ja ajattele heidän tavallaan.

Kaikki ei ymmärrä että muitten vaikeudet ja konfliktit näyttää usein poispääsyn vaikeuksista, opettavat, ovat siis opettavaisia. Kritiseeraamalla muita ottaa niin kuin oikotien parempaan päin, ymmärtämättä että kritiikki johuu omasta voinnista ja halusta muuttaa toisten ajattelutapaa ja elämäntapaa. Kaiken tuon sijasta olisi muutettava omaa elämäänsä ja ajattelutapaansa, parempaan suuntaan, sisäiseen harmoniaan.
Harmoniaa elämäänsä ei saavuteta kritisoimalla muita.

Kun kritiseeraa, silloin on odotuksia että kaiken pitäisi olla jollakin speciella tavalla. Joka kerta kun avaamme suumme, jätämme käyntikorttimme.

Jos välittäisimme koko ajan muitten heikkouksista ja niin edelleen, silloin "suuri työmme" on niin suuri että hukumme "suuren työmme" paljouteen. Meille ei riittäisi aikaa elää ja muuttaa itseämme paremmaksi. Voimme silloin erittäin huonosti.
Eikös tarkoitus kuitenkin ole että elää ja voi hyvin?

Kun katselee toisen puutteitten ohitse, silloin näkee myös sen ihmisen hyvät puolet ja varmasti löytyy myös sellaista jota voi "kehua" ja pitää hyvänä.

Elä omaa elämääsi. Anna sinun tavoitteesi olla vain sinun. Anna uskosi olla vain sinun usko. Anna sinun totuusesi olla vain sinun totuusesi. Anna nuitten pitää omansa. Acceptera toisten mielipiteet sata procenttisesti, äläkä vain 99,99%. Ei tarvitse olla samaa mieltä kuin muut, mutta opettele accepteeraamaan.

Ne ihmiset jotka jatkuvasti kritisoi muita, he on tavattoman onnettomia, he ei tykkää itsestään. Kun he kritisoi muita, kritisoi he oikeastaan itseään. Se on "spegeleffekt", reflektion.

Olisi opittava hyväksymään erilaisuudet. Monet haluaa että ympäristö voi huonosti heidän kritiikkinsa takia kun he kritisoivat muita ihmisiä. Miksi odottaa että muut onnistuvat kehityksessään kun et itsekkään ole vielä onnistunut siinä mitä vaadit muilta kritiikkisi kautta.

Kun sinua kritisoidaan, kiitä kritiikistä, Jos kritiikki ei osu sinuun, anna kritiikin mennä menojaan, unohda se.2019-08-01
Kritiikki on negatiivistä
Kritisointi vaikuttaa olevan maailman laajuista...Ihmisillä on erittäin vaikeaa hyväksyä toinen toisiaan ja toistensa mielipiteitä.
Totta kai asiaa voi kritisoida, jos haluaa, mutta parempi on että ei kritisoi.,,Tarkoitinkin etupäässä sitä että toisen ihmisen kritisointi sille ihmiselle, on hyvin negatiivistä ja destruktiivistä kritiikkiä...Se kritiikki osoittaa että se kritisoiva ei pidä siitä jota kritisoi ja haluaa yrittää muutta sen toisen miepidettä, tai muuttaa koko ihmisen ajattelutapaa tai elämäntapaa, sellaisiakin kritisoivia on hyvin paljon maailmassa...He aiheuttaa paljon konflikteja ihmisten välille, he viljelee pahuutta ja pahansuopaa ympärilleen. Sellaisten ihmisten olemuksesta, eleistä jo näkee ja tuntee heidän negatiivisen energian, he imee itseensä toisten energiaa.
Lähimmöäisenrakkaus ja muu hyvyys, ystävällisyys, ei ole synonyymi kritisoinnin kanssa.
Jokainen kuitenkin itse päättää millä tavalla haluaa käyttäytyä muita kohtaan, ystävällisesti, tai esim. kritisoivana...
Jokaisen ihmisen sanat, kirjoitukset, kertoo millainen se ihminen on. Ihminen on sanojensa kaltainen...----------------2019-08-01
Valehtelija leikkii korkean tason ihmistä
Itseensä menneet fantasiassa eläjät saavat energiansa verkosta kun provovoivat muita ja muut kiukuissaan vastaa heille, siitä he saa energiaa itselleen ja samalla voivat pitää fantasiaansa elossa muitten avustamana.
Annat energiaasi heille joka kerta kun vaivaudut puuttumaan toisen fantasiakertomuksiin oikaisten heitä takaisin todellisuuteen. Sillä niitten fantasia ei voi elää ilman, että muut moittii heitä tai kehuu heitä. Hiljaisuus laimentaa niitten fantasiaa, sillä heillä ei ole tarpeeksi paljon energiaa pitää fantasiaansa päällä. Ei kannata edes lukea noita fantasioita. Kaikkein tärkeintä on, että pitää oman elämänsä tasapainossa ja voi hyvin kaikin puolin, eikä anna toisten varastaa energiaansa. Tietenkin joskus pieni huomautus voi olla paikallaan jos fantasiat menee liian pitkälle ----------------2019-08-01
Subjektiiviset kirjat

Jos paljon on lukenut, monet monet kirjat, erona vain, että kirjailija on eri ihminen, silloin havaitsee, että monet kirjoittaa samasta asiasta, mutta eri sanoilla, ilmaisten itseään ja tunteitaan sanoilla, sanat jotka ovat hänen omat....kun taas toinen kirjoittaa eri sanoin siitä samasta asiasta omin sanoin. Silloin kymmeninen ja edelleen kymmenien kirjojen jälkeen alkaa valita mitä kirjasta ottaa vastaan ja mitä ei, sillä en minä ainakaan voi ammentaa kaikkea itselleni jokaista vivahdetta kaikkien mielipiteistä. Tarkoitan, että aikanaan kyllästyy, vuosien vieriessä. Silloin useinkin avautuu näkökulma, että voi alkaa ajatella itse, tehdä omat mielipiteensä kaikesta, hiljakseen itselleen. Subjektiiviset tunteilut kirjamuodossa, avaa varmasti kirjailijan silmiä ja antaa kahisevaa taskuihin :)
Lukijat lukee oppiakseen jotain, jolleivat muulla tavalla opi. Kirjasta jää aina mieleen jotain ja kirjan tunteilu on tarttuvaa, tarttuvaa kuin jokin tartuntatauti. Toisin sanoen oma tunne-elämämme värittyy kirjailijan sanoilla. On hyvin helppoa alkaa ottaa todesta kaikki mitä subjektiivisen kirjan kirjoittaja tunteilee henkimaailmasta. On aiheellista lopulta pysähtyä ja miettiä ja kysyä itseltään, kuinka paljon on antanut noitten kirjojen värjätä ajatuksiaan ja tunteitaan.--------------2019-08-01
Median negatiivisuus
Lue uutisia neutraalisti, 
älä masennu uutisten negatiivisuudesta, 
elä omaa elämääsi hymyillen, 
elä ja nauti, 
anna myös muitten elää  ja nauttia.
Maailmaan mahtuu hyvin  paljon hyvyyttä...se on vain niin että media kertoo mieluiten vain negatiivisistä tapahtumista.
Media syöttää lukijoille koko ajan negatiivistä...monet menettää luottamuksensa maailmaan ja alkavat voida huonosti...medialla suuri vastuu kuvasta mikä lukijat luovat itselleen maailmasta. 
Miksi mediat ei voi kertoa yhtä paljon positiivisiä uutisia kuin kertovat negatiivisiä uutisia? Onko se niin vaikeaa?
Negatiivinen uutinen saa aina paljon lukijoita...media tietää tämän ja käyttää tätä hyväkseen  ja siksi media syöttää lukijoitaan vuorokaudet ympäsi kaikenlaisella negatiivisillä uutisilla.
Tietenkään media ei  ota vastuuta siitä miten lukijat reagoitsee...lukijat joutuu itse ottamaan vastuun siitä miten reagoitsevat ja toimivat.
Tämän takia  ei lukijan pitäisi ottaa kaikkea pahaa niin tosissaan mistä media kertoo...
Kaikkein tärkeintähän on se että lukija voi hyvin ja että lukija edelleenkin osaa katsella maailmaa avoimin silmin, positiivisesti ja luuttavaisesti...sillä lukija elää tässä maailmassa ja lukijan on osattava olla sen verran positiivinen että lukija ei ala vihata muita ihmisiä, vihata muita ihmisryhmiä median kirjoitusten takia:
Eräille lukijoille on raskasta ottaa oma vastuu lukemastaan...kaikki ei valitettavasti kykene lukemaan mediaa neutraalisti, heillä alkaa negatiiviset tunteet jyllätä.
Jokainen elää elämäänsä omien tunteittensa mukaisesti.


-----------------------------2020-02-17
Sananvapaus on kaikilla

Rasismia ja muukalaisvihaa ja muitten ryhmien syrjintää ei tarvitse hyväksyä vaikka sanookin rakastavansa kaikkia ihmisiä siellullisella tasolla, siis rakastaa kaikkia ihmisiä.
Kaikkia rakastaminen ei tarkoita pahuuden suvaitsemista ja se puolestaan ei tarkoita että ei rakasta "pahoja" ihmisiä. .)

Jokaisella on oikeus sananvapauteen, vaikkakin rajalliseen sellaiseen. Mutta jokaisella on se sama oikeus.
Jos joku kirjoittaa esim. muukalaisvihamielisesti tai näyttää vihaa jotain valtiota kohtaan, on hänellä oikeus sanoa sen.
Ja esim. muilla on oikeus sanoa että sellainen on pahuutta ja rasismia ja syrjintää.
Kummallakin on samanlainen sananvapaus.
Sananvapaus ei ole ainostaan joitakin vihaavilla ja muukalaisvihamielisillä ja Ruotsia vihaavilla.
-
On siis kestettävä saamansa kritiikki eikä alkaa solvata persoonaa ja alkaa käyttää ad hominem.
On yritettävä pysyä erossa henkilöön kiinni menemisestä, siis ad hominem kommentit osoittaa vain että argumentit loppui ja alkoi solvaus ja se jos jokin näyttää että ei pidä siitä henkilöstä ollenkaan.---------------------2019-08-01
Nauti elämästäsi
Mietin maailman menoa...ei mitään uutta taivaan alla...samat metkut melkein kaikkialla...on sotaa...on kahinaa...ihmiset tappaa toisiaan...
miksi rauhaa ei rakasteta? 
Millainen olisi maailma jos maailma olisi vain yksi ainoa valtio? 
Olisiko sodat silloin poissa? 
Miksi ihminen tappaa toisen ihmisen? ..Onko kyseessä älyn puute, tai musta negatiivinen pahoin voipa psyykke? ¯\_(ツ)_/¯
Maailma on kaaoottien...kaaos melkein kaikkialla tavalla tai toisella kertoo media.
- - - - 
Mutta ei vaivuta synkkyyteen...maailma on myös kaunis...oma pieni pallomme avaruudessa...kaikkien ihmisten koti...on  ihanaa elämää ja onnellisuutta...
Se pahuus vain näkyy ja kuuluu eniten, valitettavasti.
Joten hymyä huuleen ja elämännautintoa...ihmisen täytyy etsiä onnellisuutta elämässään...ei siis tarvitse masentua pahuudesta mitä maailmassa on...sillä hyvyys on se joka antaa ihmiselle hyvän mielen...jota ottakaamme enemmän hyvyyttä  vastaan kuin pahuutta, oman itsemme takia ja lastemme takia...Eikö niin?


.................2020-02-22
Suomen kaksi virallista kieltä
Ruotsia puhuvat ei puhu ruotsia ärsyyttääkseen suomen kielisiä tai pahoittaakseen suomen kielisten mielen.
Ruotsi on Suomen toinen virallinen kieli.
Suomessa eräät puhuu pakkoruotsista.
Ei ole kuulunut pakkosuomesta mitään vielä.
Jokaisella on oma kieli mitä osaa paremmin ja silloin se on täysin normaalia että tarvittaessa puhuu omaa kieltää, etenkin kun suomen kieliset ymmärtää ruotsia ja ruotsin kieliset ymmärtää suomea, siis Suomessa.
Turhaa sanahelinää kielistä, Suomen kahdesta virallisesta kielestä.
Sopeutukaa, se on sopeutumisesta kiinni jos puhuu pakkoruosista.----------------2019-08-01
Kritiikistä
Maailma on täynnä kritiikkiä, mutta maailmaan mahtuu myös ilman kritiikkiäkin tai ainakin niin vähäisellä kritiikillä kuin vain mahdollista...Ilman kritiikkiä ihminen muuttuu rauhallisemmaksi ja saa harmoonisemman elämän, silloin on erittäin helppo hyväksyä muut ihmiset ja heidän mielipiteensä ja antaa heidän itse etsiä sitä mitä etsivät ja kohottaa henkistä olemustaan kykyjensä mukaan, silloin kun se sopii heille...
Kaikki olemme maapallon asukkaita, yhtä hyviä ihmisiä ja täytyy osata  rakastaa kaikkia ja olla auttavainen, etenkin hädässä olevien auttamista.

Jokainen menee menojaan, aikanaan valmistautuu, opettelee ja niin edelleen...Kritiikin viljely ei ole auttavaa tai neuvovaa...Kritiikkissä kohotetaan aina etusormi pystyyn ja osoitetaan muita, ymmärtämättä, että todellisuudessa he osoittaa sormellaan itseään. kertovat itsestänsä, jättävät käyntikortin joka on negatiivinen. ..Mielipiteitään tulee aina joskus vaihtamaan jonkin verran, se on kehitystä se, aika ja kokemukset kehittää...Tietenkin kritiikin saaja voi saada ahaa elämyksiä kritiikistä...Mutta mukavin tie oppia ja saada ahaa elämyksiä on kun ne tulee omalta itseltään, ymmärtää...Maailma on täynnä kritiikkiä vielä, se on opittua jo lapsesta lähtien.---------------2019-08-01
Sanojen tulkintaa

Se on tulkintaa, se on sananvapautta ilmaista itseään...Jokainen tulkitsee tavallaan...Hyvät ja pahat tulkinnat erottaa toisistaan helposti...Pahat tulkinnat syrjii muita, tuomitsee muita...Hyvät tulkinnat rakastaa kaikkia ihmisiä... Tämä pätee pyhien kirjojen tulkitsijoihin ja myöös muihin, kuten esim. ateistien ajatteluun, sillä ateistejakin monen eri ajattelun ilmaisijaa, sekä hyvää ja pahaa------------------2019-08-01
Fanaattisuus
Fanaattisuutta on monenlaista...Uskonnollista fanaattisuutta ja maallistunutta fanaattisuutta...Plus paljon muuta...
Entäs pelifanaattisuus? ..Pelaa ja pelaa pelejään ja jatkaa reaalissa pelin teemaa leikkimällä olevansa peliin kuuluva hahmo.,,
Ja sitten on roolipelejä, joissa todellakin pelaavat rooleja ja yrittävät eläytyä rooleihinsa hyvin...Jotkut menee niin pitkälle, että yrittävät pelata, leikkiä rooliansa myös reaalielämässä, kaikkialla ja samalla he tekee itsestään naurunalaisia...
Fanaattisuus on negatiivistä, oli sitten kysymyksessä millainen fanaattisuus tahansa.
Ajatelkaa esimerkiks Star wars filmien fanittajia, eräiltä on mennyt filmi, roolipelit ja reaalielämä aivan sekaisin, leikkivät olevan jedejä, sellaisia kuin niissä elokuvissa oli...Se on ymmärrettävää kun lapset leikkii jedejä ja muita filmin teemoja...Star wars filmien tarinoitten keksijä ei koskaan arvannut, että eräät ihmiset alkaa hupsutella hänen kuvitustarinoittensa kanssa tullen fanaattisiksi ...Jos aikuinen leikkii fanaattisesti silloin on jotain vialla sillä ihmisellä ja fanaattisuus on saanut asuinsijan siinä ihmisessä....
...aivan samalla tavalla kuin jokaisesa uskonnossa on fanaattisia yksilöitä, niin on jediä leikkivät aikuiset myös fanaattisia.
Mistä sen huomaa, että ne on fanaattisia?
He on täysin kiinni teemassaan, pelissään, roolipelissään, syöttävät syöttämällä satujaan muille, jopa uhkailevat kriittisiä... Fanaattinen ei halua puhua muusta kuin siitä mikä hänen fanaattisuutensa teema on.
Fanaattisuus on hyvin ikävää kuultavaa, fanaattisuus on toisinaan hyvin lapsellista ja joskus tappavaa, riippuen mistä fanaattisuudesta on kysymys.
Monet fanaattiset kuvittelee, että se on heidän oikeus pilkata muita, tappaa muita, kehua omaansa, kehua itseään, kerskua, sanoa olevansa parempia kuin kaikki muut, ja niin edelleen.
Jostkut fanaatikot ei uskalla näyttää omia kasvojaan muille he tekee kaikkensa internetissä yrittäen pysytellä piilossa niin, anonyyminä ja menevät esim. kirjoitusvirheitten taakse piiloon , jotta henkilöllisyys ei paljastuisi ja sellainen osoittaa, että se fanaattinen ei edes itse usko roolileikkiinsä, pelkää tulla naurunalaiseksi reaalimaailmassa siksi toimivat anonyymisti...He jotka on täysin aivopestyjä uskomaan fanaattiseen rarinaan he uskaltaa näyttäytyä julkisesti omalla nimellään, sillä hehän kuvittelee, että se fanaattisuus on totta ja että kaikki muut on väärässä.
Herkkä ja huonoa itsetuntoa poteva on helppo saalis fanaattisuudelle heidät on helppo aivopestä.


2019-08-02
Elä tässä ajassa
Koraania kuten Raamattua tulee viisaitten osata paneutua nykymaailmaan. Emme elä enää menneisyydessä. Elämme nykyajassa ja viisas ihminen seuraa aikaa ja elää ajassa, eikä menneisyydessä.
Menneisyyttä rakastava haluaa menneisyydessä elää tai ainakin haluaa että eräät muut täytyisi elää menneisyydessä edelleenkin, eivät ymmärrä sitä että kukaan ei sellaista ihmistä tottele.
Viisas ihminen etsii hyvän tien kulkea, tien joka on Jumalaa rakastava ja elämää rakastava. Jumalaa ja elämää rakasta kulkee nykyajassa. Tätä on faktaa. Vain fanaattiset kulkee menneisyydessä ja toisille pahaa haluavat kulkee menneisyyden varjossa vaatimuksineen toisille


2019-08-10
ERÄILLÄ miehillä on suuri himo yrittää päättää naisen vaatteista.

Useat modehuset om miesvaltaisia ja naiste vaatteista päättää mies silloin.

Nuo miehet ei päätä ainoastaan millaisia vaatteita naisille tehdään....
....he päättää myös millainen naisen vartalon täytyisi olla. Niin laiha kuin vain mahdollista.

Modellit jotka esittelee ne vaatteet on laihija ruipeloita. Modehuset haluaa modellejen olevan niin laihoja kuin vain voivat.
Modellit rääkkää itseään nälässä ja voivat huonosti ja ovat fyyssisesti heikkoja vähäisen ruuan takia.

Ja tuosta nuoret naiset ja tyttölapset ottaa mallia ja monet saa anorexin.

Kaiken tuon päälle on miehiä jotka haluaa päättää miten musliminaiset pukeutuu ja joissakin maissa jo on esi. hijab kiellett
ja nigab kielletty...
myös muslinaista vartioivat millaiset uimavaatteet musliminaisella on ja nekin kielletty joissakin maissa.
Mustat vaatteet mitä jotkin musliminaiset pitää yllään haluaa myös ERÄÄT miehet päättää pois heiltä.

Se että ERÄÄT muslimiperheet määrää tyttätiään pitämään hijabia on myös väärin.

Ja siihen päälle siis ERÄÄT länsimaalaiset miehet valittaa koko ajan musliminaisten vaatteista ja haluaisi pakottaa musliminaiset pukeutumaan oman tahtonsa mukaisesti.

Tuo tuo esille että kaikissa kansoissa on miehiä jotka haluaa päättää jopa naisen pujeutumisesta, ainakin musliminaisen pukeutumisesta ja se taas puolestaan heijastaa heidän ennakkoöuuöojaan ja tai rasismiaan.

Naisen täytyy saada olla vapaa.
Länsoimaalaiset naiset ERÄÄT heistä kuten ERÄÄT miehetkin kulkee kesäisin läskit hyllyen puolialastomina ja se hyväksytää. Hyvä näin.
Mutta myös musliminaisille täytyy antaa avapaus pukeutua miten he itse haluaa.
Täytyisi siis antaa kaikille naisille samat arvot ja kohdella heitä tasaveroisesti.
Ja antaa musliminaisille niin kuin muillewkkin naisille vapauden päättää itse pukeutumisestaan.

Niin kauan kuin on miehiä vaatimuksiensa kanssa mitä tulee ERÄITTEN musliminaisten vaatteisiin, ei ole tasaa-arvoa kaikilla anaisilla.
ERÄÄT miehet, oli he muslimimiehiä tai länsimaalaisia miehiä, ovat samaa maata, naisten sortajia.


2019-08-12
Lue Koraania ja Raamattua nykyaikaisesti

Koraania kuten Raamattua tulee viisaitten osata paneutua nykymaailmaan. Emme elä enää menneisyydessä. Elämme nykyajassa ja viisas ihminen seuraa aikaa ja elää ajassa, eikä menneisyydessä.
Menneisyyttä rakastava haluaa menneisyydessä elää tai ainakin haluaa että eräät muut täytyisi elää menneisyydessä edelleenkin, eivät ymmärrä sitä että kukaan ei sellaista ihmistä tottele.
Viisas ihminen etsii hyvän tien kulkea, tien joka on Jumalaa rakastava ja elämää rakastava. Jumalaa ja elämää rakasta kulkee nykyajassa. Tämä on faktaa. 
Vain fanaattiset kulkee menneisyydessä ja toisille pahaa haluavat kulkee menneisyyden varjossa vaatimuksineen toisille


2019-09-01
Erilausuuden hyväksyminen

Erilaisuus on maailman rikkautta. 
Erilaisuus on maailman rikkautta ja erilaisuudesta saa puhua jos puhuu positiivisesti niistä.
Ei saa ummista silmiään erilaisuuksille maailmassa
Miten kurja paikka maailma olisi jos kaikki olisimme samanlaisia.
Onneksi maailmassa on paljon erilaisuutta josta me jotka hyväksymme erilaisuuden ja me jotka uskallamme puhua erilaisuudesta positiivisesti, hyväksyen.
Mutta tietenkin lakeja noudattaen, kaikista löytyy paljon hyvää jos jos vain uskaltaa katsella tai etsiä sitä hyvää erilaisuuksista.
Erilaisuutta ei pidä pelätä tai arastaa. Erilaisuuteen pitää tutustua, silloin se ei enää tunnukkaan niin erilaiselta vaikka erilaista onkin, siihen siis tottuu erilaisuudesta huolimatta.
Mutta harva tottuu rikollisuuteen ja muuhun pahaan vaikka ne onkin tavallaan erilaisuuksia.
Viisas pysyy erossa rikollisuudesta ja rikollisista ja "pahasta" sillä ne ei ole positiivistä ja ei mukanaan mitään hyvää kenellekkään.


A-ak
2019-09-04

Pakolaismaahanmuutto tai työperäinen maahanmuutto?

Se alkaa mennä täysin ulalle kun pakolaismaahanmuutosta alkaa tulla työperäinen maahanmuutto.
Kenen toimesta? No tietenkin porvarien toimesta.
Luvataan ja annetaan työlupia esim. irakilaisille, huonosti koulutetuile, heidät palkataan esim. tiskaajiksi, siivoojiksi ja niin edelleen, Työnantajat maksaa sen mahdollisimman pienimmän palkan heille ja teettävät paljon töitä.
Työnantajat rikastuu kun eivät tarvitse maksaa yhtä hyviä palkkoja mitä oman maalaisille täytyy maksaa ja lisäksi pakolaistyöläinen on tyytyväinen, ei valita ja vaadi lisää, kuten usein oman maalaiset vaatii ja valittaa.
Eräät porvaripuolueet haluaa pienentää pakolaisten vastaanottoa melkein olemattomiin nykyisestä ja sen sijaan he haluaa enemmän työperäistä maahanmuuttoa mutta he ei puhu koulutetusta maahanmuuttajista. He haluaa haaliaa ihmisiä tänne jotka tekevät halpahommat pienimmällä mahdollisella palkalla, sillä oman maalaiset ei sellaisiin palkkoihin suostuisi.
Porvarit siis keksineet raha-arkun pakolaisista :( Tuollainen on hyväksikäyttöä eikä mitään muuta.


A-ak
2019-09-09

Mihin ihmiskunta on menossa?

Taistelua, ympäristön pilaantumista ja sotaa jatketaan herkällä planeetallamme kaikkialla.
Minne olemme menossa? Meillä on Yksi planeetta, ja sitä todella lyödään!
Ympäristön tuhoaminen, salametsästykset, soturit, tyrannit, vallan hulluus, korruptio ... luetteloa voidaan tehdä pitkä ... valitettavasti!
Onko rauhan merkkiä tulevaisuudessa?
Mietin yhä enemmän sitä, onko seuraavalle sukupolvelle mahdollista kokea rauhaa ja vapautta. Voidaksesi kasvaa myrkyttömänä, suojella eläimiä, luontoa, ilmaa, vettä ja ympäristöä.
Kuinka hemmetissä se voi olla näin? Miksi me kaikki heräämme niin myöhään? - liian myöhäistä?
Ei riitä se että myrkytämme ja saastutamme planeetan, syrjimme myös muitten valtion kansalaisia, emme halua heille hyvää, haluamme heidän elävän sotaisissa valtioissaan, ilman ruokaa ja ilman suojaa. Onneksi ei kaikki ole egoisteja, pieni valo pilkistää hyväntahtoisuutta, mutta maailman egoistit laittaa vastaan.
Inhimillisyyttä, rakkautta, empatiaa ja naurua ei ole enää tällä hetkellä paljoakaan.
Mistä luulet voimme aloittaa? Me kaikki!
Sen ei tarvitse olla mega iso, ei ollenkaan ... on aina hyvä aloittaa joka päivä, pienten asioitten kanssa. Jostainhan on aloitettava.