2015-10-14
Kristinusko ja Vanhatestamentti....

Alkukristittyjen olisi heti alussa ollut käännettävä selkänsä Vanhalle testamentille, eikä siteerata sitä, sillä Vanhatestamentti on juutalaisten pyhä kirja joka on tulkittu jo ajat sitten juutalaisten taholta Talmudissa. Kristityillä ei ole tulkintaa Vanhastatestamentistä, siksi heidän on vaikeaa kun eräitä jakeita otetaan esille Vanhastatestamentista. Juutalaisuus ja Kristinusko olisi pitänyt erottaa toisistaa hieman paremmin, mutta se kai vaikeaa on kun juutalaisilla ja kristityillä kummallakin sama kirja, Vanhatestamentti.
Mutta loppujen lopuksi, Vanhatestamentti kertoo vain sen ajan tapahtumista ja niitä tapahtumia ei ole määrätty tapahtuviksi samalla tavalla myös tänä päivänä. Kertomukset on kertomuksia niiltä ajoilta, sen ajan ihmisten elämästä. Mitään hyötyä ei ole alkaa jankuttaa niistä, mennyt on mennyttä. Ja sitä vastoin Raamantun tekstejä on muunneltu niin paljon ja myös tapahtunut käännösvirheitä, tahallisesti tai tahattomasti, joilloin tekstiä on vaikea ymmärtää, etenkin kun eräät tekstit on kopioitu sumerien teksteistä ja lyhennetty niin paljon että vaikea ymmärtää mistä on kysymys.
Minun mielestä Raamaattua on paljon vaikeampi ymmärtää mitä Koraania. Ei sen puoleen, en ole ylettömän paljon Raamattua tutkinut, aikoinani jonkin verran tutkin. 

 

2015-10-14
Kristinusko ja Vanhatestamentti--...

Monet kristityt on sanonut että Vanhantestamentit lait on juutalaisten lakeja, ei kristittyjen?
Asiaa näkyy sekoittavan se että on vaikeaa minulle ja monelle muullekin näköjään pitää mielessä että Judaism ja Kristinusko on kaksi eri uskontoa. Mutta Kristinusko on kietoutunut myös juutalaisuuteen, lukevat Vanhaatestamenttiä, mutta eivät halua Vanhantestamentin lakeja, ottavat siis rusinat ja jättävät muun.
Ei sen puoleen, juutalaisuuskin on jättänyt pois vanhoja lakeja. Vain extreemit juutalaiset lukee Talmudia ja uskovat selityksiin, mutta etreemit juutalaiset kasvaa koko ajan hurjaa vauhtia Israelissa, joten ehkä joskus tulevaisuudessa he näyttävät kasvojaan maailmalla enemmän. 

 

2015-10-21
Rasistiset poliittiset puolueet

Ei kaikki SD-kannattajat ole rasistisia, monet ovat vain kyllästyneet huonoon vointiinsa yhteiskunnassa ja laittavat usein oman saamattomuutensa politiikkojen syyksi. Sd on luvannut vaikka mitä noille valittajille, kuitenkaan sd ei ole antanut heille yhtään mitään parantaakseen heidän elämäänsä yhteiskunnassa.

Päin vastoin, sd ei kannata avustuksilla eläjiä ja avustuksia kerjääviä, oli kysymyksessä ulkolaiset tai ruotsalaiset. Esim. sd petti ne vanhukset jotka äänesti heitä kun sd lupasi että alentavat eläkeläisten veroja. Sd petti, kun kaatoi hallituksen budgetin missä hallitus aikoi alentaa eläkeläisten veroja. Sd toimii aina omia lupauksiaan vastoin. Sd toimii saadakseen aikaan kaaoksen.

Sd on luvannut paljon muutakin äänestäjillen kuin että lopettaa maahanmuuton melkein nollaan. Mutta siitä huolimatta valittajat kannattaa sdtä, se kertoo jo eräänlaisesta tyhmyydestä. Esim. sd budgetti ei budgetoi niitä asioita mitä sd mukamas haluasi muuttaa. Heidän budget on tuulesta temmattu ja valittajat ei kai ymmärrä politiikkaa ja budgettia, siksi antavat sdn pettää itseään koko ajan.

Sdssä mukana monta rasistia. Sd-eliitti on jo potkinut ulos puolueestaan monta monta politiikkoa sen takia kun ne politiikot joutui mediassa kiinni rasismista ja eräät joutui kiinni sekä rasismista ja nasismista.

Åkesson on unelmoiva rasisti ja samoin hänen läheiset apulaisensa puolueessaan.

Norjassa ja Suomessa on rasistiset puolueet päässeet hallitukseen. Nyt kummassakin maassa rasistiset puolueet tippuu hurjaa vauhtia taaksepäin, kannatus vähentynyt valtavasti.
Ruotsissa valitettavasti sd on kohonnut, samoin Tanskassa on rasistipuolue pysynyt ennallaan.
Tanskassa rasisti puolue ei halua hallitukseen, he toimii apuna toisille puolueille.
Ruotsissa sd ei voi edes toimia apuna muille puolueille, koska täällä muut poliittiset puolueet ei halua edes neuvotella sdn kanssa. Ruotsin blockpolitiikka estää sd pääsyn hallitukseen niin kauan kuin muut blockit haluaa pitää sdn syrjässä.

Kun rasistiset puolueet pääsee hallitukseen, ei se saa syrjivää tahtoaan läpi ja silloin heidän kannatus vähenee huimasti, kannattajat ei enää luota heihin.
Niin kävi Suomessa, persut mennyt rajusti taaksepäin, kannatus vähentynyt huimasti.

Rasistiset puolueet saavat enemmän kannattajia kun ovat oppisition ja suulaita huutajia. Hallituksessa he ei pysty huutelemaan ja heidän on opeteltava neuvottelemaan, tekemään sopimuksia ja niin edelleen ja se johtaa siihen että kannattajat suuttuvat heihin :) koska razzepuolue syö koko ajan sanansa kannattajien mielestä.

Ei kaikki jotka vastustaa kasvavaa pakolais"tulvaa" ole rasisteja.
Mutta kaikki he jotka syyttää pakolaisia ja kirjoittelee tai puhuu syyttävästi kaikista pakolaisista rikollisina, terroristeina ja niin edelleen, he on rasisteja.

YK sanoo että kaikilla ihmisillä on oikeus anoa asyyliä, se on yksi ihmisoikeuksista. rasistit haluaa toimia YKta vastaan ja kieltää ihmisiltä oikeuden anoa asyyliä.

Rasistpartier går bakåt
Både i Finland och Norge sitter högerpopulistiska partier i regeringsställning, men nu rasar de handlöst i opinionsundersökningarna. På bara sex månader har Sannfinländarna tappat nästan hälften av sitt stöd.
– Partierna straffas på alla fronter när de sitter i regering, säger statsvetaren Ann-Cathrine Jungar vid Södertörns Högkola.

Sannfinländarna
• Har flera tunga ministerposter med utrikesminister (Timo Soini), försvarsminister (Jussi Niinistö) och justitie- och arbetsminister (Jari Lindström), men har inte nått några framgångar inom några av dessa områden. Finland har sen en tid tillbaka ett kraftigt ökat flyktingmottagande och sparpaket har röstats igenom. Man har dessutom fått lägga sig i EU-frågan och straffas för det i opinionen, vilket har gjort det oroligt i partiet, säger Ann-Cathrine Jungar.

.http://www.etc.se/inrikes/rasistpartier-gar-bakat

 

2015-10-23
Koulumurhat Ruotsissa oli rasistinen teko.

Ei kuitenkaan mitään uutta Ruotsissa. Täällä on rasistisia murhia tapahatunut jo 90-luvulta lähtien. Itse olen myös saanut pelätä yhden kahelin luoteja Tukholmassa kun se ammuskeli maahanmuuttajia ja tappoi pari ainakin.
Malmössä vuosia sitten ammuskeli yksi suomenruotsalaistaustainen maahanmuuttajia ja tappoi kolme muistaakseni.
ja niin edelleen. Tällaisia ei mielellään ala muistelemaan.
Vahinko, että vasltio tehnyt virheitä aikaisemmin, joita on nyt vaikea alkaa korjaamaan. Maahanmuuttopolitiikassa on toimittu väärin, ei ole välitetty maahanmuuttajista, on vain annettu olla. Myös rasismiin ei ole täällä koskaan suhtauduttu tarvittavan paljon, joten rasismi on saanut kyteä ja heikot ihmiset, etenkin nuoremmat sortuu hullujen tekoihin.

Ruotsin poliisi: Kouluisku oli rasistinen viharikos – Uhrit maahanmuuttajataustaisia
Sanomalehti Göteborgs-Posten kertoo, että epäilty tekijä olisi jättänyt jälkeensä jäähyväiskirjeen.

http://yle.fi/uutiset/ruotsin_polii...rikos__uhrit_maahanmuuttajataustaisia

 

2015-10-23
Rasismia täytyy vastustaa

Rasismia pitää vastustaa, siksi sdtä ei lasketa mukaan, sen takia heidän kanssa ei neuvotella ja sen takia kukaan muu puolue ei halua olla missään tekemisissä sdn kanssa.
Ruotsissa on blockpolitiikka. On kolme poliittista blockia.
1. De rödgröna
2. Alliansen
3. Sverigedemokrater
Ei muitten blockien tarvitse ottaa sdtä mukaansa blockiinsa koska sdn politiikka eroaa niin paljon kaikkien muitten puolueitten ja blockien politiikasta.
Demokratiassa ei voi pakottaa muita blockeja ottamaan mukaansa jotain puoluetta jos sen puolueen politiikka ei heitä miellytä.
Eihän Suomessakaan toimita niin. Esim. Suomen oikeisto ei huolinut sosiaalidemokraatteja hallitukseen.
Joten miksi eräät suomalaiset Suomessa uikuttaa että sd pitäisi ottaa mukaan hallitukseen? Ruotsin politiikka ei kuulu suomalaisille Suomessa yrittää päättä miten täällä toimitaan.
Ruotsin poliittinen systeemi on ihan erilainen mitä Suomessa. Ehkä sen takia monet Suomessa ei ymmärrä Ruotsin blockpolitiikkaa.
Blockpolitiikka on hyvin tehokkaasti estänyt sdn rasistista agendaa saamaan mitään valtaa.
Sd tietää tämän, mutta monet suomalaiset Suomessa ei tiedä tätä. Tämän takia sd räyhää ja järjestää aina silloin tällöin poliittisen kaaoksen i riksdagen. Niin yrittävät jälleen, mutta tällä kertaa eivät kykene siihen, koska Alliansen ei suostu sd vaatimuksiin millään tavalla.
Esim. sd teki valituksen yhdestä hallituksen ministeristä. I riksdanen äänestys asiasta. ei edes puolet sd äänestäjistä äänestänyt ollenkaan. Allianen ei äänestänyt ollenkaan. De rödgröna/hallitus äänesti. Sd hävisi tällä tavoin.
Nyt sd valittaa Löfvenistä, haluavat erottaa Löfvenin. Kohta tulee taas äänestys. Mutta sd jää taas jälleen kerran tappiolle.
Sd haluaa kaaosta ja pahaa aikaan. Eivät ymmärrä käyttäytyä sivistyneesti. Tuomalla rasismia ja kaaosta, he itse aiheuttavat sen että heillä ei ole mitään mahdollisuutta saada mitään aikaan, koska heidät syrjäytetään heidän kaaoksen ja rasismin takia.
Sd on lähtöisin nasismista jollet sitä ennen ole tiennyt ja heillä on edelleenkin monilla tekemistä nasistien kanssa. Tässä aivan hiljakkoin heidän kokouksessa oli nasisteja mukana jotka haluaa auttaa sdtä. Jos sd olisi ollut viisas, he olisi ajaneet nasistit pois kokouksestaan.      

 

2015-10-23
Rasismi

Se ei johdu maahanmuuttajista että joistakin tulee rasisteja. Turha syyttää maahanmuuttajia kanta-asukkaiten rasismista. Kyllä se rasismi ihan sieltä omista ajatuksista kumpuaa, ja kasvatuksesta myös ehkä, riippuu kuinka altis on painostukselle.
Voin kertoa että minun vanhempani oli suuria rasisteja, he vihasi romaneja sielunsa pohjasta ja he vihasi afrikkalaisia. Kasvoin sellaisessa tilanteesa, mutta minusta he ei kuitenkaan saaneet rasistia, jo lapsena aloin sanoa heitä vastaan. Turpiin tuli kun en totellut, mutta minä en siitä huolimatta suostunut syrjimään koulussa luokallani olleita romanilapsia. Kerran isäni uhkasi tappaa minut. Mitä vanhemmaksi kasvoin, sitä ilkeimmiksi vanhempani muuttui minua kohtaan. Tässä on selitys miksi muutin jo teininä Ruotsiin.

Ruotsissa on jo aikoja sitten ollut rotuoppeja, Hitlerin aikana ja se taisi jatkua aika pitkään. Suomalaistenkin kalloja tutkivat ja pitivät suomalaisia alempiarvoisina kuin ruotsalaisia, suomalaisten kallon muodon takia.
Tuosta on kuitenkin luovuttu. Nyt on jo vuosikausia ollut rasismin vastustusta täällä hyvin paljon. Hyvä että ääni kellossa on muuttunut.

Suomi on noin 20 vuotta jäljessä Ruotsista, monesa asiassa, ei vain maahanmuutto asioissa.

Rasismiin täällä suhtaudutaan aika löysästi edelleenkin silloin kun rasismia esiintyy kansan keskuudessa.
Mutta jos rasismia esiintyy politiikkojen ja muitten offentliga ihmisten keskuudessa, saa he kuulla kunniansa ja politiikot erotetaan virastaan.
Rasismiin olisi suhtauduttava kovin ottein.

Ruotsin maahanmuuttomalli ei ole onnistunut. Ruotsi antaa kaikkien päättää kaikesta itse ja näin ollen monet on halunneet mennä asumaan samoille alueille saman etnisten kanssa. Se on Ruotsin systeemin vika, ei pakolaisten. Pakolaisia olisi heti alussa jo kauan sitten täytynyt laittaa asumaan määrätyille alueille missä on töitä ja asuntoja ja ehkä vasta 5 vuoden kuluttua antaa lupa päättää itse minne muuttaa jos kykenee elättämään itsensä ja on työpaikka. Mutta näinhän ei tapahdu, jokainen saa mennä heti tänne tultuaan minne itse haluavat. Valtio sanoo että kaikilla ihmisillä täällä täytyy olla sama vapaus valita missä haluavat elää. Oikein, Mutta se on tuo joka on tehnyt sen että noita etnisiä enklaaveja on täällä monissa kaupungeissa. Nyt niistä napistaan. Myöhäistä napista virheistään, niitä virheitä ei voi enää korjata. Mutta voisi toimia niin että nyt ei tekisi samoja virheitä. Lakia voisi muuttaa ja sillä sipuli.

Vielä tuosta viharikoksista. Niitä on aina ollut täällä. ND aikoinaan oli rasistinen puolue. Nyt sd, joka on nasismista tullut, nasistiset juuret ja edelleenkin nazzejen kanssa ystäviä sd on. Kun sd on saanut nyt enemmän kannattajia, niin sitä mukaan on lisääntyneet myös avoin rasismi ja viharikokset. Tuokin murhaaja oli sdn kannattaja.

sd-kannattajat Face Bookissa usuttavat toinen toisiaan murhapolttoihin vastaanottopaikoissa ja muuhun terrori-iskuun.
http://expo.se/2015/uppmaningar-till...pper_6953.html

Itse olen kahden vaiheilla ollako tällä foorumilla tai ei....minun kai on häivyttävä, eräät kauhistui sitä kun modet sallii paskan jauhannan minua kohtaan. Eräs kirjoitti heti alussa kun tuosta koulumurhasta kirjoittivat että se murhaaja on minun kaveri. Minä kun oikaisin että murhaaja on ruotsalainen rasisti, niin mode radeerasi viestejäni koko ajan, mutta antoi sen heppulin heitellä herjojaan. 

Tutkija varoittaa Suomea pakolaiskriisin seurauksista: Johti Ruotsissa epäsuorasti jopa pommeihin ja surmiin
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/ar...490606727.html

 

2015-10-25
Islamofobiset fanittaa terrorismia

Terroristit ei ole uskovaisia muslimeja siinä mielessä, koska eivät noudata Islamia. Suuren suuri enemmistö maailman uskovaisista muslimeista vastustaa terrorismia ja eivät toimi terroristien raakuuksien tavoin. Kaikki suunnat Islamissa vastustaa terroristeja, joten et voi sanoa terroristien olevan uskovaisia, kun eivät toimi islamin mukaan.

Et ole tainnut tästä ketjusta lukea mitä ole kopioinut tänne ja näyttänyt Koraanista ja sunnasta, että terroristit ei toimi Islamin mukaan.

Ei kaikki jotka huutaa Herraa pahaa tehdessään, ole uskovaisia. Terroristit yrittää hakea Islamisra tukea pahoille teoilleen, mutta eivät kykene siihen. Ehkä he kuvittelee, että saavat paljon kannatusta sekä lähi-idässä ja lännessä. Terroristien kannatus ei kuitenkaan ole suuri.
Mutta olen jo ajat sitten huomannut, että eräät nuoret muslimit lännessä eivät tunne kunnolla uskontoaan ja monet heistä ei lähde terroristien joukkoon uskonnon takia, mukana on poliittiset ajatukset etupäässä.
Sen sijaan eräät länsimaalaiset uskoo ja luottaa terroristeihin ja kuvittelevat terroristien edustavan ainoaa oikeaa Islamia. Tuollainen johtuu siitä, kun eivät tunne Islamia ja luottavat vihasivustojen kirjoituksiin ja monella heistä on taka-alalla ajatus, että jos uskontoa Islam alentaa sanomalla sitä terroristien uskonnoksi, niin se jotenkin parantaisi asiaa :D Miten? Sitä en tiedä, eivätkä taida tietää itsekkään.

Ne jotka väittää terroristien olevan ainoita oikeita muslimeja, fanittaa terrorismia, auttavat terroristeja. Terroristit ei saisi niin paljon kannatusta jos länsimaalaiset islamofobiset ei fanittaisi terrorismia.

Tiedätkö mistä isis sai alkunsa? Se ei saanut alkua uskovaisista muslimeista. Alku tuli kostonhalusta jossa ei Koraani ja sunna ollut mukana. Oletettavasti terroristit alkoi hakea Koraanista mukamas apua pahuudelleen, jotta saisivat heikot nuoret muslimimiehet puhuttua ympäri ja myös heikot länsimaalaiset islamofobiset joilla ei ole myöskään tietoa Islamista.

Olen huomannut myös, että islamofobiset ei välitä mitä heille sanoo ja selittää ja todistaa, he on takertunut kiinni islamofobiaansa täydellä teholla, heille ei mene perille opetus. Mitä sellaisista voi sanoa? Puupäitä? :)

Useimmat muslimilapset, ei heitä aiviopestä Islamiin jo lapsesta lähtien. Esim. Ruotsista isisn joukkoihin lähteneet, ei useimmat heistä ole uskovaisista perheistä. Mielessä on kosto ja jännityksen etsiminen etupäässä.

Muistan historiasta, kun Suomessa punaiset ja valkoiset tappoivat toisiaan, ei ollut auttanut heitä koulunkäynti eikä sivistys, eikä uskonto, tappaa vaan piti, tappaa omia kansalaisiaan.

Tappaminen ja mahdin haku ei ole uskonnoista kiinni.      
  

 

2015-11-02
MV: Ruotsissa raiskataan  164 naista joka päivä!

Tämä ylen uutinen on hyvin kirjoitettu...kertoo miten se rasistien lehti MV vääristelee asioita. Alhaalla on linkki ylen artikkeliin, kannataa lukea artikkeli sietä :)
Se on aika ihmeellistä miten MV vääristeklee tietojaan. MV viittaa johonkin Human Right Watchin artikkeliin, mutta heillä ei taida olla sellaista artikkelia...alku tuosta MV jutusta läksi liikkeelle verkossa, kun joku linkitti italiankielistä blogia missä nuo luvut oli ja siellä sanottiin, että Human Right Watch on niin sanonut...kukaan rasisteista ei ole ollut halukas hakemaan tietoja Ruotsin tilastoista...nyt Yle näyttää miten MV cvääristelee kirjoituksiaan ja MVn lukijat nielee kaiken totuutena...ihan naurattaa kuinka surkeaa porukkaa MV lukijat on kun uskovat kaikkea ja eivät älyä itse ottaa asioista tietoa...kiitos ylelle artikkelista, hyvä artikkeli.
Informazione Libera minkä MV ja muut rasistiset paikat on antanyut lähteeksi, juuri tuossa urlissa oli se italialaisen blogin kirjoitus Ruotsin valtavasta raiskausmäärästä...on näköjään ottaneet pois kirjoituksen sieltä...ovat huomanneet, että se olikin väärennettyä tietoa, siis ei mitään tietoa.

Ruotsissa raiskataan 164 naista joka päivä!

Ruotsin raiskausluvut puhuvat puolestaan ja ovat kammottavat: Ruotsissa on kirjattu 60.000 raiskausta vuodessa⁶, eli noin 5000 raiskausta kuukaudessa.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että jokaisena päivänä Ruotsissa raiskataan keskimäärin 164 naista.

Tämä on 20 kertaa enemmän kuin muiden Euroopan maiden keskiarvo.⁷

Raiskausten lukumäärä kasvoi 12% vuosina 2009 ja 2010.⁸

Muslimien osuus raiskauksista on noin 77 prosenttia (maahanmuuttajat yleensä, 90%).⁹

Human Right Watchin Euroopan yksikkö raportoi lisäksi, että joukkoraiskaukset Ruotsissa ovat kasvaneet 377 % vuosien 1995 – 2006 välillä. Kodin ulkopuolella tehdyt raiskaukset kasvoivat 300 % vuodesta 1975 vuoteen 2007.¹⁰

Human Rights Watchin kyselyn mukaan 82% ruotsalaisista naisista¹⁰, jotka asuvat suurissa kaupungeissa, ilmoitti, että he eivät uskalla tai pelkäävät poistua yksin kodistaan myöhään illalla.

Yllä olevan esimerkkijutun analyysi

Perättömät tiedot ovat ilmeisesti laajalle levinneitä verkkohuhuja, jotka kiusaavat toistuvasti Ruotsin Rikostorjuntayksikköä.

Yllä olevan esimerkkijutun analyysi

Perättömät tiedot ovat ilmeisesti laajalle levinneitä verkkohuhuja, jotka kiusaavat toistuvasti Ruotsin Rikostorjuntayksikköä.

Uutisen todenperäisyys: Esitellyt luvut ovat täysin ristiriidassa Ruotsin oikeusministeriön alaisen Rikostorjuntayksikön (Brottsförebyggande rådet - Brå) tilastojen kanssa. Esimerkiksi vuonna 2014 poliisille raportoitiin 20 300 seksuaalirikosta, joista 6700 kirjattiin raiskauksiksi. MV-lehden luku – 60 000 raiskausta vuodessa – on liki yhdeksänkertainen näihin tilastoihin verrattuna.

Jutussa esiteltyihin prosenttilukuihin maahanmuuttajien ja muslimien osuuksista rikoksiin pitää suhtautua mitä suurimmalla varauksella, sillä Ruotsissa ei tilastoida rikollisten kansallisuutta, etnistä taustaa tai uskontoa. Maahanmuuttajien rikollisuutta on tarkasteltu lukuisissa ruotsalaistutkimuksissa, kuten Tukholman yliopiston tutkimuksessa Crime as the price for equalityTukholmalaisten kantaruotsalaisten ja maahanmuuttajien rikoksia ja rikosepäilyjä vertaillut tutkimus osoittaa, että maahanmuuttajat tekevät keskimäärin enemmän rikoksia kuin Ruotsin kantaväestö. Erot pienenevät kun kantaruotsalaisiin verrataan ensimmäisen polven maahanmuuttajien sijaan toisen polven maahanmuuttajia, tai kun otetaan huomioon väestön taloudellinen tilanne ja koulutusaste.

Uutisessa käytetyt lähteet: On vaikea selvittää mistä hurjat luvut ovat alun perin peräisin. MV-lehden uutinen on kuvakaappaus, joka on kopioitu ruotsalaisesta petterssonsblogg-blogista. Blogin lähde on Informazione Libera, mutta uutiseen vievä linkki johtaa umpikujaan.

Ruotsin rikostorjuntayksikön lehdistövastaava Monica Landergård kertoi Ylelle törmäävänsä vastaaviin lukuihin ja kyselyihin toistuvasti, joten kyse on ilmeisen laajalle levinneestä verkkohuhusta. Googlaus osoittaa, että vastaavilla luvuilla shokeeraavia artikkeleita löytyy verkosta helposti ja monilla kielillä. Jutuista ei kuitenkaan löydy selkeitä lähdeviitteitä siitä mihin luvut lopulta perustuvat. Yhtäkään tarkalla linkillä varustettua lähdettä ei ole merkitty myöskään MV-lehden kohu-uutiseen. Jutussa viitataan Human Right Watchin kyselyyn ja raporttiin. HRW ei kuitenkaan Ylen pyynnöstä huolimatta löytänyt itsekään tietoja, joihin MV-lehden jutussa viitataan. On siis epäselvää, onko mainittuja artikkeleita olemassa.

Lähteet: Ruotsin rikostorjuntayksikön tilastot, Tukholman yliopiston tutkimus Crime as the price for equality, Ruotsin rikostorjuntayksikön lehdistövastaavan Monica Landergårdin haastattelu, alkuperäinen MV-lehden artikkeli.

http://yle.fi/uutiset/nain_somehuhusta_tulee_totta__tarkastelussa_kolme_vastamedian_uutista/8420146

 

2015-11-04
SD ja rajoitettu sananvapaus ja väkivaltaan usuttaminen pakolaisia vastaan

SD ja Åkesson ei pidä demokratiasta.He haluaa rajoittaa valtalehtien kirjoituksia jos he olisi vallassa. Sd ei anna kaikkien jornalisten raportoida esim. sdn omissa tilaisuuksissa, sd valitsee ketkä journalistit saa tulla.
Lehtien ja journalistien sananvapautta sd haluaa rajoittaa. Ei sellainen ole demokraattista. Sellainen on Saudiarabian tyyliä :D

Kenenkään ei tarvitse hyväksyä muitten mieliteitä demokratiassa, mieliteet on mielipiteitä. Mutta jos haluaa rajoittaa sananvapautta kuten sd haluaa, on sellainen kaukana demokratiasta.

Lehdillä on sananvapaus raportoida tapahtumista. Sd ei kuitenkaan halua, että heistä raportoidaan mitää negatiivistä. Sd haluaisi, että kaikki tanssii heidän pillin mukaan. Kaikki sdn politiikkaa vastustavat ovat sdn mustalla listalla ja jos sdllä olisi valta, häviäisi Ruotsista demokratia ja sananvapaus ja ihmisoikeudet.      

Usutukset väkivaltaan...

Yksi mies joka on pyrkinyt sd-politiikoksi, on perustanut, suljetun FB ryhmän, missä osallistujat kehoittavat toinen toisiaan sytyttämään pakolaisvastaanottopaikkoja tuleen, laittamaan päälle sisällissodan ja käyttämään aseita saadakseen pakolaiset pois Ruotsista.
Samaan aikaan sd-politiikko Kent Ekeroth yrittää villitä kannattajiaan reagoitsemaan pakolaisvastaanottopaikkoihin. Reagoimaan, mutta millä tavalla?
Tällaista tekee sd ja heidän kannattajat. Ei auta vaikka suomalaiset rasset kuinka ylistäisi sdtä, Ruotsissa ei heitä ylistetä. Normaali ruotsalainen ja maahanmuuttajat täällä ei anna edes pikkusormeaan rasistiselle sdlle ja heidän väkivaltaisille kannattajilleen.

Expressen on tehnyt monta julkaisua sd-politiikoista ja heidän kannattajistaan, julkaissut nimiä ja julkaissut heidän kuvat lehdessä, jolloin esim. sd on joutunut antamaan potkut jo monelle kymmenelle politiikolleen.

Tuo on yksi asia miksi sd haluaisi rajoittaa hyvin paljon sananvapautta jos heillä olisi valta. Sd ei voi sietää kun heidän touhujaan tutkitaan ja julkaistaan valtalehdissä :) Sd haluaisi pitää salassa kaikki rasistiset politiikot ja heidän kirjoittelut internetissä tai heidän sanomiset. Tämä todistaa sen, että sd on vielä kaukana salonkikelpoisuudesta, sen näkee monen heidän huonosta käytöksestä, ovat vielä tappelukaudella, eivät ole vielä sivistyneitä kansalaisia monet heistä.

Lukekaa:
http://www.expressen.se/nyheter/har-hetsar-mannen-till-nya-asylattacker/

 

2015-11-07
  Ruotsi on tietoinen mitä maailmalla puhutaan nyt Ruotsista. 

Ruotsi teki muutamille valtioille kyselyn, saivat vastata muutamaan kysymykseen, myös Suomi vastasi.
Jokainen valtio vastasi sekä positiivisesti ja negatiivisesti, kertoivat mitä kansan keskuudessa huhuillaan ja sanotaan ja kertoivat myös kuinka Ruotsi on hyvin humaaninen valtio ja auttavainen.
Monet luulee, että Ruotsi on kohta raunio, konkurssin alla ja niin edelleen. Tuo ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Pakolaisten vastaanotto tietenkin maksaa ja nyt on asunnot loppu ja asuntopulaa pahentaa sd-kannattajien tuhopoltot.
Ruotsissa on hyvä asua. Mitään remmin puristusta ei ole tehty kansalaisille. Rahat pakolaisrten vastaanottoon on otettu rahoista jotka on siihen tarkoitukseen ollut jo vuosikaupalla tarkoittetu. Nyt tänä vuonna otettiin enemmän kehitysavusta. Kaikkea ei voi ottaa pois kehitysavusta, joten Ruotsi pyysi apua EU:lta. Ruotsi on ottanut kaikkein eniten vastaan pakolaisia Ruotsin asukaslukuun verrattuna ja näin ollen on apu nyt tarpeellista. Rajoja ei laiteta kiinni, kaikilla on oikeus anoa asyyliä, mutta noin puolet yleensä saa kieltävän vastauksen.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21719655.ab

 

2015-11-07
Ruotsi huolestuttaa muualla Euroopassa

Asiantuntija: turvapaikkapolitiikka on korostettu varoittavaksi esimerkkiksi.
.http://www.aftonbladet.se/nyheter/utrikes/article21709576.ab
.
Paljon huhuja maailmalla menossa juuri nyt Ruotsista. Muukalaisvihamielisten huhut ja valheet on muutamissa maissa otettu poliittisella taholla totuuksina :D

 

2015-11-23
Valehtelija leikkii korkeantason ihmistä :)

Itseensä menneet fantasiassa eläjät saavat energiansa verkosta kun provovoivat muita ja muut kiukuissaan vastaa heille, siitä he saa energiaa itselleen ja samalla voivat pitää fantasiaansa elossa muitten avustamana.
Annat energiaasi heille joka kerta kun vaivaudut puuttumaan toisen fantasiakertomuksiin oikaisten heitä takaisin todellisuuteen. Sillä niitten fantasia ei voi elää ilman, että muut moittii heitä tai kehuu heitä. Hiljaisuus laimentaa niitten fantasiaa, sillä heillä ei ole tarpeeksi paljon energiaa pitää fantasiaansa päällä. Ei kannata edes lukea noita fantasioita. Kaikkein tärkeintä on, että pitää oman elämänsä tasapainossa ja voi hyvin kaikin puolin, eikä anna toisten varastaa energiaansa. Tietenkin joskus pieni huomautus voi olla paikallaan jos fantasiat menee liian pitkälle 

 

2015-12-03
Väärennetyt passit

Suomeen on aikaisemmin tullut hyvin vähän pakolaisia ja varmasti Suomen medialla ei ole ollut tarvetta pohtia väärennettyjä passeja.

Ruotsissa on asia toisin. On medioissa jatkuvasti ollut kirjoituksia ja tutkimuksia väärennetyistä passeista ja muista väärennetyistä id-handlingar

Kreikassa voi ostaa passeja muita papereita, väärennettyjä, aika kalliita eräät niistä.

Yksi mies myy väärennettyjä passeja vain kristityille pakolaisille, kirkko ja pappi on mukana toimessa. Hän sanoo, että hänen uskonto,siis Kristinusko sanoo, että täytyy auttaa.

Hänkäyttää Kristinuskoa apunaan kun toimii lainvastaisesti ja on rikollinen.

Samanlainen systeemi myy myöspasseja kenelle tahansa, uskonnosta piittaamatta.

.http://www.aftonbladet.se/nyheter/granskning/article21513999.ab
.
.http://www.aftonbladet.se/nyheter/granskning/article21494380.ab
.
.http://www.dn.se/sthlm/lang-resa-for-flyktingar-fran-damaskus-till-marsta-pa-35-dagar/
.
.http://www.aftonbladet.se/nyheter/granskning/article21493697.ab
.
.http://www.expressen.se/nyheter/har-saljer-han-svenska-pass/
.
.http://www.aftonbladet.se/nyheter/granskning/article21487041.ab
.
.http://www.svd.se/eu-inleder-jakt-pa-flyktingsmugglare
.
.Ja niin edelleen.......
.
.https://www.google.se/webhp?hl=sv&b...r=lang_sv&hl=sv&tbs=lr:lang_1sv,sbd:1&tbm=nws
.      

 

2016-01-06
Missä eniten pakolaisia?

Se on vain pieni ripe maailman pakolaisista jotka hakeutuu Eurooppaan. Suurin osa pakolaisista pysyy oman maansa sisäpuoöeööa ja tai pakenevat naapurimaihin.

Se, että pakolaisleireillä on paljon pakolaisia, esim. Libanonissa on jo yli 1 miljoona syyrialaista pakolaista. Ei 1yli miljoonaa pakolaista noin vain yksi valtio pysty elättämään niissä leireissä, sen takia YK on ottanut vastuulleen kerätä rahaa pakolaisia varten.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5827169

Kaikkein eniten oli pakolaisia vuonna 2014, Turkissa ja seuraavaksi tulee Pakistan, Libanon, Iran, Etiopien, Jornadien. Euroopan valtiot on kaukana pakolaismääristä näissä maissa.
[​IMG]
.http://www.migrationsinfo.se/migration/varlden/flyktingar-i-vrlden/
.
.http://www.aftonbladet.se/nyheter/paflykt/article21438630.ab
.
.Kuten sanoin aikaisemmin, pakolaiset ei pakene läheskään kaikkiin muslimimaihin, he haluaa vapautta, siksi eivät esim. pakene Saudiarabiaan tai Afghaniostaniin.
Iranissa on kai kovemmat olot hallituksen taholta ja lait on kovat, mutta siellä pakolaisia on valtavasti kuitenkin.

Saudiarabia rikas valtio, Saudiarabia on antanut suuri rahasummia noille muslimivaltioille joissa on noita pakolaisleirejä. Pakolaisia ei tule Saudiarabiaan paljoakaan, mutta saudit avustaa muita maita ja antaa suuria rahalahjoituksia pakolaisia varten.
Minulla on ollut uutinen tästä, en vain nyt löydä sitä. Jos löydän myöhemmin, taitan linkin tähän.
.
.Se on turhaa puhetta, että muslimimaat ei avausta pakolaisia. Köyhät muslimimaat kuten esin. Libanon, ei he pysty elättämään yli miljoonaa pakolaista yksinään, sen takia YK avustaa, avustaa muuallakin kuin vain Libanonissa.
Suomi ja Ruotsi ei varmasti ottaisi miljoonaa syyrian pakolaista maihinsa, ei edes leireille jos sellaisia olisi pohjoismaissa.
.
.Länsimaiset mediat kirjoittaa usein, että muslimimaat ei ota vastaan pakolaisia. Ottavat vastaan ehkä aika vähän, mutta toisaalta taas kune sanoin, pakolaiset valitsee itse minne menevät, minne tietävät pääsevänsä ehkä ja sen takia esim. harvemmin valitsevat Saudiarabian, sillä tietävät, että siellä ei eletä länsimaalaiseen tyyliin ja vapautta ei siellä ole, vapautta mihin he on aikapaljon tottuneet.
Eräät muslimimaat pelkää kapinoita ja muuta haittaa voisi tulla pakolaisten mukana, siksi eivät mielellään ota vastaan pakolaisia, sillä monet pakolaiset on tyytymättömiä kotimaittensa hallituksiin.
.
.

Största bidragsgivare/per capita till Syrien 2013

.https://kit.se/2015/09/04/9016/de-ar-nagra-av-varldens-rikaste-lander-men-tar-emot-0-flyktingar/
.
.
När FN ansökte om bidrag för syriska flyktingar 2014 fick de nästan 150 miljoner dollar från Kuwait, 14 miljoner från Qatar, 14 miljoner från från Saudi Arabien och 10 från Förenade Arabemiraten.
- Totalt har Gulfstaterna skänkt mer än 900 miljoner dollar till syriska flyktingar enligt ReliefWeb

.https://kit.se/2015/09/04/9016/de-ar-nagra-av-varldens-rikaste-lander-men-tar-emot-0-flyktingar/

 

2016-01-09
Sanojen tulkinta...

Se taitaa olla ihmisen luonteesta kiinni, miten suhtautuu asioihin, miten reagoitsee ja miten tulkitsee toisten sanoja.

 

2016-01-09
Käyttäytyminen extreemien yhteydessä...

Myös se, että ei aina verbaalisti, sanallisesti, tuomitse ja, että on hiljaa ja ei vastaa extreemeille heidän extremistisille kirjoituksilleen, jo se on tuomitsemista. Hiljaisuus näyttää mitä mieltä on aivan samalla tavalla kuin mitä kaikiin asioihin puuttuminen "tuomitsemisen" merkeissä.
On luonteesta kiinni, miten käyttäytyy ja miten suhtautuu asioihin. Sille emme paljoakaan voi mitään, jokainen meistä toimii luonteemme mukaisesti, sillä tasolla kuin juuri nyt satumme olemaan.

 

2016-01-09
Hiljaisuus voi tarkoittaa kahta eri asiaa...

Hiljaisuus ei aina tarvitse tarkoittaa, että on samaa mieltä. Hiljaisuus voi myös tarkoittaa, että ohittaa extreemit kirjoitukset, etenkin jos on kokemusta, sillä tietää ehkä, että extreemien kanssa ei kannata keskustella, sillä se ei johda muuhun kuin vain riitaan ja huonoon