2015-09-04

Sananvapauden väärin käytöstä

Minä en vastusta sananvapautta. Vastustan vain sitä jos sananvapauden varjossa heittelee herjoja ja vihapuheita maahanmuuttajille ja maahanmuuttajista ja syyttävät viattomia ihmisiä kollektiivisesti eräitten teoista. Samoin vastustan sellaista jos uskonnonvapaus unohdetaan ja esim. muslimeja aletaan sortamaan ja pilkkaamaa yleisellä foorumilla, avoimesti ja vihaavasti.
Suomi demokraattisena ja ihmisystävänä nyt kuitenkin ottaa vastaa pakolaisia, kykynsä mukaan, sille et taida voida yhtään mitään, sillä ei Suomi ole diktatuuri valtio, Suomi ajattelee muitakin kuin vain itseään. Se erittäin hieno asia. Suomen politiikot, siis ainakin enemmistö, toimii hyvin tässä asiassa, eivät tee Suomesta suljettua yksinäistä valtiota, vaan toimivat avoimesti ja ihmisystävällisesti.
Vaikka Suomella ei olisikaan mitään velvollisuuksia muita ihmisiä kohtaan, toimii Suomi silti kansainvälisesti ja ystävällisesti ja auttavaisesti. Kiitos Suomi

 

2015-09-05
Taloudellinen lama...

Ei Sipilä suomalaisia köyhiä vihaa. Suomen talous on huono. Hallituuksen oli tehtävä jotain jotta talous ehkä hieman paranisi jonkun ajan kuluttua. Miksi hän ei rikkailta ottanut? Monet rikkaat on työnantajia, jos heiltä alettaisiin viedä pois, talous menisi entistä huonommaksi. Keiden rahat jyrää yrityksissä, työpaikoissa ja niin edelleen? Rikkaitten tietenkin. Rikas laittaa rahat kiertoon esim. työpaikoissa, antaa köyhille työtä ja palkkaa ja saa tuotteestaan rahaa ja raha jatkaa kierrettään. Mutta jos alat vähentämään rikkailta, lähtee he kehitysmaihin monet ja jättävät suomalaiset työntekijät nuolemaan tyhjiä käsiään.
Ruotsissa 8 vuoden aikana entinen hallituksemme touhusi koko ajan samalla tavalla. Ruotsissa on hyvä talous ja hyvin menee.
Tällainen tuntuu ehkä monesta ikävältä, etenkin jos se tuntuu pahasti omassa kukkarossa, sen ymmärrä.
Mitä tulee pakolaisiin, vuosien kuluessa useimmat heistä työllistyy, maksavat veroja ja parantavat Suomen taloutta. Näin on Ruotsissa. Ilman ulkolaisia pysähtyisi Ruotsi kokonaan, oltaisiin "kuse***", mikään ei toimisi kunnolla. 

 

2015-09-06
Sanojen tulkintaa...Se on tulkintaa, se on sananvapautta ilmaista itseään. Jokainen tulkitsee tavallaan. Hyvät ja pahat tulkinnat erottaa toisistaan helposti. Pahat tulkinnat syrjii muita, tuomitsee muita. Hyvät tulkinnat rakastaa kaikkia ihmisiä. Tämä pätee pyhien kirjojen tulkitsijoihin ja myöös muihin, kuten esim. ateistien ajatteluun, sillä ateistejakin monen eri ajattelun ilmaisijaa, sekä hyvää ja pahaa

 

2015-09-06
Pyhien kirjojen tulkinta....

Pyhä sota vääräuskoisia vastaan, etninen puhdistus ja rasismi löytyvät helposti Vanhasta testamentista. Yhtä lailla Raamatulla voi perustella suvaitsevaisuutta ja lähimmäisenrakkautta. On täysin tulkitsijasta kiinni, mihin kohtaan tarttuu. Iso kirja itse ei käytä valtaa. Sitä käyttävät sen tulkitsijat. Tämä pätee myös muiden uskontojen pyhiin kirjoihin, kuten islamin Koraaniin.

On siis tulkitsijasta kiinni, miten tulkitsee, miten haluaa tulkita ja mitä haluaa todistaa tulkinnallaan.

Paha ihminen haluaa tulkita mielellään pahuutta.
Hyvä ihminen tulkitsee hyvyyttä.

Onhan se parempi tulkita hyvyyttä kuin kallistua negatiiviseen pahuuteen vain. Miksi olla negatiivinen vain sen takia että saisi syrjiä esim. joitakin muita pyhän kirjansa varjossa? Tai miksi eräät rienaa ja tulkitsevat vain pahuutta uskonnoissa? Kuvaileeko sellainen pahuuden tulkitseminen heidän oman sielunsa paha tilanteen? Sanoisin, kyllä taitaa näin olla.

Raamatun alku vanhassa testamentissa sanotaan tulevan sumerialaisten vanhoista kil-kirjoituksista, siis Raamatun teksteistä tulee sumerien ajalta, joilta Raamattua kirjoittavat on lainanneet tekstejä, mutta lyhentäneet niitä niin paljon että lukija ei ymmärrä mitä lukee.
Olen aikoinani joskus opiskellut Kristinuskon historiaa, oli hyvin mielenkiintoista nähdä miten Kristinusko alkoi ja miten se muuttui koko ajan ajan kuluessa. Monesti kirkkoherrat teki muunnoksia teksteihin oman mielipieensä mukaan ja monista heidän mielipiteistään tuli sen ajan Kristinuskon teesejä, joita vielä tänä päivänäkin eräät kunnioittaa.

Jokaisella on oikeus uskontoonsa, ei siinä auta tieteelliset kirjoitukset ja yritys niitä kumota. Usko antaa lohtua monelle ja turvallisuutta ja tasapainoista iloista elämää

 

2015-09-12
Terrorisia torjuvat muslimi-oppineet ympäri maailmaa

Monet arabimaat ja niitten johtajat on vastaan terroristeja ja sanoneet sen julkisesti lehdissä ja teeveessä.
Tuossa on saudi kunkun lausuma julkaisu:

Religious extremism is a perversion which must be eradicated, Saudi Arabia's King Abdullah said on Sunday, with his air force engaged in a U.S.-led campaign against jihadist militants in Syria.
"Extremism, which has generated terrorism, behooves us to combine our efforts to fight it and defeat it because it has nothing to do with Islam," the king said in an annual address to leaders of delegations from Islamic nations which performed the annual hajj pilgrimage, the official SPA news agency reported.
Saudi Arabia and four other Arab countries have joined an American-led coalition which is conducting air strikes against Islamic State group rebel positions in Syria.
The militants, who have also seized territory in Iraq, have carried out a series of atrocities including crucifixions and beheadings which have been condemned by Muslims worldwide.
Extremism "is a perverse factor which we can only remedy by eradicating," the king said in an address delivered by Crown Prince Salman bin Abdul Aziz, who also holds the defense portfolio.
"And we are engaged in eradicating it unwaveringly and with determination," he said to an audience which included presidents and other senior officials of Islamic nations.
He said young people must be protected from extremist ideas.
Saudi authorities have long feared blowback from jihadist groups, particularly after al-Qaeda attacks in the kingdom from 2003 to 2006.
The royal address occurred in Mina, where two million Muslim pilgrims from around the world engaged in a ritualized stoning of the devil on Sunday, the second-last day of the annual hajj.

http://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2014/10/05/Saudi-king-hails-security-forces-for-foiling-extremist-plots.html

Myös eräät Islamin oppineet on jo ajat sitten kirjoittaneet yhteisen kirjeen isikselle ja sanoivat sanottavansa heille. he kertoi terroristeille mitä Islam sanoo isiksen pahoista teoista.

Tässä koko kirje jos tain kiinnostaa, englanniksi.
http://www.lettertobaghdadi.com/
http://www.lettertobaghdadi.com/14/english-v14.pdf

Muslim Scholars Release Open Letter To Islamic State Meticulously Blasting Its Ideology
Here is the executive summary of their letter:
1. It is forbidden in Islam to issue fatwas without all the necessary learning requirements. Even then fatwas must follow Islamic legal theory as defined in the Classical texts. It is also forbidden to cite a portion of a verse from the Qur’an—or part of a verse—to derive a ruling without looking at everything that the Qur’an and Hadith teach related to that matter. In other words, there are strict subjective and objective prerequisites for fatwas, and one cannot ‘cherry-pick’ Qur’anic verses for legal arguments without considering the entire Qur’an and Hadith.

2. It is forbidden in Islam to issue legal rulings about anything without mastery of the Arabic language.
3. It is forbidden in Islam to oversimplify Shari’ah matters and ignore established Islamic sciences.
4. It is permissible in Islam [for scholars] to differ on any matter, except those fundamentals of religion that all Muslims must know.
5. It is forbidden in Islam to ignore the reality of contemporary times when deriving legal rulings.
6. It is forbidden in Islam to kill the innocent.
7. It is forbidden in Islam to kill emissaries, ambassadors, and diplomats; hence it is forbidden to kill journalists and aid workers.
8. Jihad in Islam is defensive war. It is not permissible without the right cause, the right purpose and without the right rules of conduct.
9. It is forbidden in Islam to declare people non-Muslim unless he (or she) openly declares disbelief.
10. It is forbidden in Islam to harm or mistreat—in any way—Christians or any ‘People of the Scripture’.

11. It is obligatory to consider Yazidis as People of the Scripture.
12. The re-introduction of slavery is forbidden in Islam. It was abolished by universal consensus.
13. It is forbidden in Islam to force people to convert.
14. It is forbidden in Islam to deny women their rights.
15. It is forbidden in Islam to deny children their rights.
16. It is forbidden in Islam to enact legal punishments (hudud) without following the correct
procedures that ensure justice and mercy.
17. It is forbidden in Islam to torture people.
18. It is forbidden in Islam to disfigure the dead.
19. It is forbidden in Islam to attribute evil acts to God.
20. It is forbidden in Islam to destroy the graves and shrines of Prophets and Companions.
21. Armed insurrection is forbidden in Islam for any reason other than clear disbelief by the ruler and not allowing people to pray.
22. It is forbidden in Islam to declare a caliphate without consensus from all Muslims.
23. Loyalty to one’s nation is permissible in Islam.
24. After the death of the Prophet, Islam does not require anyone to emigrate anywhere.

http://www.huffingtonpost.com/2014/09/24/muslim-scholars-islamic-state_n_5878038.html?&ncid=tweetlnkushpmg00000055

Muslimioppineet eri puolilta maailmaa ovat kirjoittaneet avoimen kirjeen, jossa he tuomitsevat Irakissa ja Syyriassa toimivan Isis-järjestön teot. Kirje on suunnattu liikkeen johtajalle Abu Bakr Al-Baghdadille sekä Isisin taistelijoille ja seuraajille. Asiasta uutisoi Huffington Post.
- Islamilaiseksi valtioksi itseään kutsuvalle Isisille suunnattu avoin kirje julkistettiin Yhdysvalloissa keskiviikkona 24. syyskuunta. Arabiankielinen 18-sivuinen kirje on englanniksi käännettynäkin monen länsimaisen vaikea ymmärtää, sillä siinä viitataan jatkuvasti klassisiin uskonnollisiin teksteihin ja Isisinkin käyttämiin uskonoppineisiin, kertoo amerikkalais-islamilaisten suhteiden neuvoston johtaja Nihad Awad.
- "Tätä kirjettä ei ole tarkoitettu liberaalille yleisölle", Awad sanoo Huffington Post -lehden mukaan. Awadin mukaan myös keskivertomuslimin voi olla vaikea ymmärtää kirjettä.
-Kirjeen on tarkoitus osoittaa kohta kohdalta vääräksi Isiksen väkivaltainen filosofia. Huffington Postin mukaan kirje sisältää muun muassa seuraavanlaisia kannanottoja: "Kidutus on islamissa kiellettyä", "pahojen tekojen lukeminen Jumalalle on kiellettyä islamissa", "islamin mukaan on kiellettyä julistaa ihmisiä ei-muslimeiksi ennen kuin he avoimesti julistavat epäuskoaan."
-Kirjoittajat myös kritisoivat järjestön itsestään käyttämää nimeä "Islamilainen valtio ja pyytävät, ja pyytää ettei tätä nimeä käytettäisi. "Lakatkaa kutsumasta heitä 'islamilaiseksi valtioksi', koska he eivät ole valtio eivätkä he ole uskonto", sanoo Ahmed Bedier, muslimi ja United Voices for America -järjestön johtaja.
-Kirjettä ovat olleet laatimassa muslimimaailman tunnetut johtajat, kuten Egyptin suurmufti, šheikki Shawqi Allam sekä Jerusalemin ja Palestiinan mufti, šheikki Muhammad Ahmad Hussein.

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/yli-120-muslimioppineelta-avoin-kirje-isisille/

 

2015-09-12
Pakolaiset lukee vihakommentteja mitä on kirjoitettu heistä

Ruotsin kielinen yle ottaa esille mitä monet suomalaiset pakolaisista kirjoittaa ja myös pakolaiset lukee mitä suomalaiset kirjoittaa. Saa taas jälleen kerran Suomi huonoa mainetta itselleen maailmalla.

Pakolaiset lukee vihakommentteja mitä on kirjoitettu heistä
Kun vihakirjoitukset saa kasvot. Turvapaikanhakijat, jotka tulevat Suomen lukee mitä on kirjoitettu heistä sosiaalisessa mediassa.

Viha joka on näkyvillä Internetissä pakolaisia vastaan, osoittaa, kuinka huonosti heidän "oma" Suomen väestö voi.
Miksi ei samaan aikaan enemmän rahaa mielenterveyspalveluihin Suomessa?

Jos intrnet olisi ollut toisen maailmansodan aikana ja Ruotsi sai vastaanottaa monta suomalaista lasta, miten se oli tuntunut, jos sinä olisit saanut samat sanat lapsillenne.

Keitä nämä inhottavat ihmisiä, jotka kirjoittaa vihaavia ja inhottavia asioita pakolaisista. Häpeän teitä, ja säälin teitä, ja toivon että saatte hoitoa ja sen tuen mitä tarvitsette, jotta osaisit käsitellä ongelmaa, koska hyvin et voi, jos sinussa asuu syvä vihaa pakolaisia kohtaan.

En pidä näsitä kirjoituksia. Ne ovat inhottavaa, se on varmasti aivan oikein mitä pakolais poika sanoi, auttakaa meitä sodan lopettamiseksi, emme halua Eurooppaan.


ja
niin
edelleen

Katso millaista sontaa muukalaisvihamieliset suomalaiset sanoo pakolaisista.
Ps. video on ruotsin kielelle tulkattu.
https://www.facebook.com/svenskaylen...47/?permPage=1

Flyktingar läser upp hatkommentarerna som skrivits om dem

Yle har låtit asylsökande som kommit till Finland läsa upp vad som skrivits om dem på sociala medier. Att se blickarna hos offren för hatkommentarerna är förkrossande. 
http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/...krivits-om-dem

 

2015-09-14
Extreemit ihmiset...

Kaikki extreemit tarvitsee toinen toisiaan. Extreemit kristityt, etreemin muslimit ja etreemit rasistit ja extreemit muukalaisvihamieliset, toinen toisiansa tarvitsevat tuekseen.


2015-09-14
Muslimien raiskauksista kiinnostuneet länsimaalaiset asistit...

Mistä mahtanee johtua, että niin monet muukalaisvihamieliset on niin äärettömän kiinnostuneita maahanmuuttajaraiskaajista? Heitä ei kiinnosta ollenkaan suomalaisten tekemät raiskaukset. Kiihottaako maahanmuujaraiskaajien teot muukalaisvihamielisiä? Taitaa tehdä, sillä kun katselee suomalaisia foorumeja, niistä aina löytyy muutama jotka silmät kiiluen kaivavat Ruotsin uutisia ja oikein himokkaasti etsivät raiskauksia jonka olisi tehnyt maahanmuuttaja 

 

2015-09-18
Raiskauksista Ruotsissa uudelleen...

Maahanmuutto puolella olen monta kertaa selittänyt Ruotsin statistiikasta raiskauksista, mutta harva ymmärtää, moni haluaa mieluummin ymmärtää vain syytökset että lähes kaikki raiskaajat olisi muslimeja ja he ei ymmärrä että Ruotsissa on laki erilainen mitä tulee raiskauksiin, muutettiin vuonna 2005.

Monet islamofobiset väittävät että raiskaajat on muslimeja. Kuitenkin asia on niin että Ruotsissa ei lajitella ihmisiä etnisyyden mukaan, ei edes rikoksissa ja näin ollen ei ole mitään statistiikkaa raiskaajien etnisyydestä, jolloin voi sanoa että he jotka yrittää väittää että aiskaajat on muslimeja, puhuvat valheellisella kielellä yrittäessään näyttää kuinka karmeita muslimitt on.

Enempää en viitsi tästä asiasta enää kirjoittaa, en jaksa samasta asiasta jaaritella aina uudelleen muutaman kuukauden kuluttua tällä foorumilla.

Ketjun aloittaja oli laittanut avauksensa tueksi näköjään muukalaisvihamielisen kirjoittajan selostuksen, jossa kehuttiin sverigedemokraatteja ja syyteltiin muslimeja vaikka statistiikkaa ei täällä esitetä etnisyyksien perusteella. Raiskaus on aina raiskaus, etnisyydstä huolimatta.

Tässä muutama linkki heille jotka haluaa lisää tietoa. Mutta jos mieli halajaa syyttää vain muslimeja ja maahanmuuttajia yleensä, silloin on parasta että ette aukaise linkkejä, sillä siinä tapauksessahan ne ei kiinnosta teitä koska ne vie jalat alta teiltä ja tietenkin on kysymyksessä myös se kuinka paljon ymmärtää sitä mitä lukee ja kuinka paljon ihmisellä on ennakkoluuloja esim. muslimeista. Kysymys on lukemisen ymmärtämisestä.

Myten om våldtäktsstatistiken
http://polimasaren.se/myten-om-valdtaktsstatistiken/

Rapport som Visar att Våldtäktsmän är Muslimer – Osann
https://politifon.wordpress.com/2013...nn-uppdaterad/

Våldtäkt och sexualbrott
https://www.bra.se/bra/brott-och-sta...xualbrott.html

Våldtäkt
https://sv.wikipedia.org/wiki/V%C3%A5ldt%C3%A4kt

Sweden's rape rate under the spotlight
http://www.bbc.com/news/magazine-19592372

Den nya sexualbrottslagen
https://www.advokatsamfundet.se/Advo...albrottslagen/

 

2015-09-18
Raiskauksista....

Monet on tietoisia siitä että lakia muutettiin vuonna 2005 ja tietoisia myös millä tavalla statistiikka tehdään. Statistiikkahan esittää vain lukumäärää tapauksista joita sanotaan ilmitetuiksi raiskauksiksi, todellisuudessa vain pieni osa niistä lain mukaan on raiskauksia ja harva saa niistä tuomion. Tuomitut raiskaukset on hyvin pieni määrä luvusta mitä statistiikassa sanotaan ilmoitetuiksi raískauksiksi. Ilmoituksia tehdään nykyään hyvin herkästi, usein on sana sanaa vastaan ja mitään todisteita ei ole. Monessa tapauksessa esim. vaimo syyttää että aviomies on raiskannut hänet ainakin 20 kertaa, jolloin statistiikassa se näyttää 20 raiskausta lisää.
Statistiikan mukaan myös raiskauksia tapahtuu kaikkein eniten perhepiirissä ja tuttava piirissä, joka siis näyttää että raiskaukset perhepiirissä ja tuttavapiirissä on suuri enemmistö raiskausilmoituksista ja että tuntematon raiskaaja on pieni vähemmistö statistiikassa. 

 

 

2015-09-20

Raiskauksista jälleen kerran

Ruotsin raiskausluvut on liioiteltuja.

Monet on tietoisia siitä että lakia muutettiin vuonna 2005 ja tietoisia myös millä tavalla statistiikka tehdään. Statistiikkahan esittää vain lukumäärää tapauksista joita sanotaan ilmitetuiksi raiskauksiksi, todellisuudessa vain pieni osa niistä lain mukaan on raiskauksia ja harva saa niistä tuomion. Tuomitut raiskaukset on hyvin pieni määrä luvusta mitä statistiikassa sanotaan ilmoitetuiksi raískauksiksi. Ilmoituksia tehdään nykyään hyvin herkästi, usein on sana sanaa vastaan ja mitään todisteita ei ole. Monessa tapauksessa esim. vaimo syyttää että aviomies on raiskannut hänet ainakin 20 kertaa, jolloin statistiikassa se näyttää 20 raiskausta lisää.
Statistiikan mukaan myös raiskauksia tapahtuu kaikkein eniten perhepiirissä ja tuttava piirissä, joka siis näyttää että raiskaukset perhepiirissä ja tuttavapiirissä on suuri enemmistö raiskausilmoituksista ja että tuntematon raiskaaja on pieni vähemmistö statistiikassa.

epäilyttävä
Määrä epäiltyä raiskauksen oli 1010 henkilöä 2014. Tämä on vähennystä 57 henkilöä eli viisi prosenttia verrattuna vuoteen 2013. Määrä epäiltyjen raiskauksista on lisääntynyt vuodesta 2005, mistä 613 ihmistä enimmäismäärä 1 130 henkilöä vuoden 2010 aikana.
nousu selittynee osittain uuden seksuaalirikoksia lainsäädäntö tuli voimaan 1. huhtikuuta 2005. Se tarkoittaa, että tietyt toimet, jotka on aiemmin pääesiintyjänä kuin seksuaalista hyväksikäyttöä, luokitellaan nyt raiskaus.
.
Misstänkta
Antalet misstänkta för våldtäkt var 1 010 personer 2014. Det är en minskning med 57 personer, eller fem procent, jämfört med 2013. Antalet misstänkta för våldtäkt har ökat sedan år 2005, från 613 personer till en högsta nivå på 1 130 personer under 2010. Ökningen kan sannolikt till viss del förklaras av den nya sexualbrottslagstiftning som trädde i kraft den 1 april 2005. Den innebär bland annat att vissa gärningar, som tidigare rubricerades som sexuellt utnyttjande, nu rubriceras som våldtäkt.

.https://www.bra.se/bra/brott-och-statistik/valdtakt-och-sexualbrott.html
.
.Lue tarkkaan alla oleva

.Luin NTU 2013 raportista, sexbrott, siis sexuaalisista rikoksista.

NTU on tehnyt kyselyjä ja kyselyissä monet kertoivat joutuneensa sexuaalisen rikoksen uhriksi.

0,8% heistä sanoi kokeneensa sexbrott, joka on siis noin 62 000. Luku 60 000 mitä nyt kaikkialla kauhistellaan ja kutsutaan sitä että Ruotsissa on 60 000 raiskausta vuodessa, on siis NTU'n mukaan luku joka käsittää kaikkia sexbrott yhteensä.

Kysymys ei ole 60 000:sta raiskauksesta vuodessa. kysymyksessä on kysely mihin vastattiin

Kysymus oli:
Ahdistiko, pakotti tai pahoinpitelikö joku sinua seksuaalisesti?

Kysyivät: Ofredade, tvingade eller angrep någon dig sexuellt?
Suomeksi: Ahdistiko, pakotti tai pahoinpitelikö joku sinua seksuaalisesti?


Jokaisessa valtiossa on omat lakinsa ja norminsa. Ruotsissa esim. sanotaan sexbrot jo jos mies taputtaa naista pyllylle, tai katsoo "sillä silmällä" kuin haluaisi jotain tytöltä, naiselta, blottare (joka näyttä sukupuolielimiiän) ja niin edelleen.

Todellisuudessa siis tuo luku 60 000 mitä tälläkin palstalla sanotaan raiskuksia, on vain pieni osa raiskauksia.
Eniten vastanneista jotka kokivat joutuneensa sexbrotin uhriksi, oli nuoria, alle 25 vuotiaita.
Karmeinta on se että jopa Ruotsissa eräissä tahoissa ovat lukeneet väärin miten NTU esittää asian.

Sexbrott mistä tehdään ilmoituksia:
Våldtäkt och sexualbrott.
Under 2013 anmäldes 17 700 sexualbrott, varav 6 000 rubricerades som våldtäkt. De anmälda våldtäkterna minskade med 5 procent jämfört med året innan. Sett över en tioårsperiod så har anmälda våldtäkterna ökat kontinuerligt, vilket har ett flertal orsaker.

.http://www.bra.se/bra/brott-och-statistik/valdtakt-och-sexualbrott.html

Lopuksi mainitsen vielä, vilkaisin läpi koko tutkimuksen. Ei siellä missään puhuttu muslimeista, eikä maahanmuuttajista [​IMG]

.http://www.bra.se/download/18.35c681d4143337cb6b29e9/1395068368052/2013_1_NTU_2013.pdf

s.49
I NTU ställs följande fråga:
Ofredade, tvingade eller angrep någon dig sexuellt under förra året (2012)? Det gäller både allvarliga och mindre allvarliga händelser, till exempel hemma, på jobbet, i skolan eller på någon allmän plats.

Av de tillfrågade uppger 0,8 procent att de utsattes för sexualbrott under 2012, vilket motsvarar ungefär 62 000 personer i befolkningen (16–79 år). Andelen utsatta för sexualbrott har varit relativt stabil över de åtta mättillfällena (se tabell 3A). Precis som vid hot och misshandel har de flesta personer som utsatts för sexualbrott under 2012 utsatts för en enstaka händelse, men det finns en mindre grupp som är upprepat utsatt. Antalet händelser uppgår uppskattningsvis till ungefär 223 000. Det är viktigt att notera att sexualbrott innefattar ett brett spektrum av brott – allt från lindrigare händelser, som blottning, till mycket allvarliga händelser, som våldtäkt. Det är sannolikt att mönstren för dessa olika typer av sexualbrott skiljer sig åt när det gäller typen av brotts plats och relationen till gärningspersonen.
s.51
Ungefär vart sjätte fall (16%) beskrivs av de utsatta som en våldtäkt
. Det skulle innebära att det skattade antalet våldtäkter i befolkningen uppgår till drygt 36 000 händelser under 2012. Här bör noteras att det kan vara svårt för en person att tolka huruvida en händelse juridiskt sett ska bedömas som sexuellt tvång eller våldtäkt. Det innebär att de våldtäktshändelser som rapporterats i NTU i juridisk mening kan vara lindrigare sexualbrott, som sexuellt tvång, eller vice versa. Man bör också vara medveten om att det, precis som för hot och misshandelsbrott, finns anledning att tro att händelser där personer utsatts för sexualbrott av en närstående person, troligen ofta i hemmet, är underrepresenterade i undersökningen. Den typen av utsatthet kan upplevas som särskilt känslig och är därmed svår att fånga upp i en frågeundersökning.

 

2015-09-25
Vihapuheen keskellä on puolustettava inhimillisyyttä...

Yle Keski-Suomen lähetysikkuna ei ole suomalaisen maahanmuuttokeskustelun keskeisiä alustoja. Oman osansa sekin on silti saanut. Muun muassa näin: "Irakilaista terroristia syötät niin kauan kuin se raiskaa ja tappaa suomalaisen teinitytön. Ei jestas sun humaaniutta, avaa silmät", ja "Humaaniudella ja hyysäyksellä ei näköjään ole rajoja. Otetaan miljoona pakolaista, ja katotaan kenen syliin ne kaatuu. Niin sinisilmäistä touhua, että ei voi käsittää. No kysyn sitten kun on aika uudestaan, tätäkö halusitte? Joka kulmassa on minareetti, yötä päivää raikaa hullun laulu".
----------------------------------------
– Melko tyypillistä islamofobiaa, minareetit tulevat ja terrorismi leviää. Kärkevää kielenkäyttöä, ja mennään siinä rajoilla, että leimataanko tässä kokonainen ihmisryhmä ja uskonto hyvin negatiivisesti, sanoo äärioikeistoa tutkinut tutkijatohtori Tommi Kotonen Jyväskylän yliopistosta.

Osa suomalaisista näyttää kuvittelevan muun muassa, että irakilaisten leimaamisessa raiskaaviksi terroristeiksi on kyse maahanmuuttokriittisyydestä, tai että maahanmuutto muuttaa Suomen islamilaiseksi valtioksi.

– Jos kovin paljon yleistetään, syrjitään jotain tiettyä ihmisryhmää, kiihotetaan jotain ryhmää vastaan, silloin ei olla rakentavan keskustelun poluilla, ja voidaan puhua jopa rasismista, Kotonen sanoo. 


Lue lisää:
http://yle.fi/uutiset/maahanmuuttoke...ihinsa/8328366

 

2015-09-29
Kuplissa elävät rasistit...

Eräät suomalaiset netti-ihmiset elää omassa pienessä kuplassaan, kuplassa jossa kaikki pakolaiset on heidän mielikuvituksen mukaan muslimeja.

 

2015-09-29
isis

Khawaridjs åsikt om Djihad
Det här är Khawâridjs åsikt. Ahl us-Sunnah säger att det måste finnas en fana och att det måste finnas en ledare. Det här är muslimernas metodik från Profetens (sallâ Allâhu 'alayhi wa sallam) tid. Den som ger fatwa att man inte behöver ha en ledare eller en enad fana och att alla följer sina lustar och begär, det här är khawâridjs åsikt.

http://fatwa.se/fatwas/fiqh/djihad/r...r-en-enad-fana

Idag är det tillåtet att göra djihad utan någons tillåtelse?
Detta är inte sant, djihâd finns kvar i detta samfund till Domedagen, men djihâd måste vara organiserat av ledaren.
För om det inte blir organiserat av ledaren så blir det kaos, och olika grupper kommer att skryta om att de gjort si och så vilket inte är bra. Det är vad som skedde i Afghanistan t.ex. För folket hjälpte afghanerna väldigt mycket och nu ser vi hur resultaten blev.

http://fatwa.se/fatwas/fiqh/djihad/r...rna-ar-svikare

Djihâd för att upphöja Allâhs ord, för att skydda Islam, för att se till att Islam sprids och för att bevara dess ära är obligatoriskt för den som kan.
Men det måste vara någon som sänder iväg arméerna och organiserar dem så det inte blir kaos och det sker saker som man inte vill.
Därför är det något som går tillbaka till landets ledare. Det är upp till de lärda att uppmana honom till det. Om han börjar kalla muslimerna till det så måste alla som kan besvara och vara uppriktiga och söka att sanningen skall segra och för att skydda Islam.
Den som inte besvarar då den kallas till Djihâd och inte har en ursäkt är en syndare.

http://fatwa.se/fatwas/fiqh/djihad/r...a-i-olika-krig

Vad anser ni gällande de strider som sker mellan olika islamiska grupper?Gällande krig muslimerna emellan så har Profeten (sallâ Allâhu 'alayhi wa sallam) sagt:
"Att verbalt förolämpa en muslim är olydnad, och att kriga mot honom är otro" [Bukhari och Muslim]
Dvs. det är en otrogen handling, för hur kan en muslim bära vapen mot sin muslimska broder? Av den anledningen beskrev Profeten (sallallahu aleyhi wa sallam) att denna handling var otro och han sade även:
"Den som bär vapen mot oss, är inte ifrån oss" [Bukhari och Muslim].
Det är obligatoriskt för muslimerna då det sker dessa prövningar att de skall hålla tillbaka sina tungor och vapen från att ge sig in i detta, förutom den som är kapabel att medla mellan dem.
Allah säger nämligen:

"Om två grupper av troende skulle råka i delo med varandra, försök då mäkla fred mellan dem, men om den ena [gruppen] grovt kränker den andras rätt, ingrip då mot de skyldiga tills de fogar sig efter Allâhs bud; och, om de fogar sig, medla då mellan dem båda med rättvisa och opartiskhet. Allâh älskar de opartiska. De troende är bröder. Försona därför två bröder [som är oense] och frukta Allâh - kanske skall ni erfara barmhärtighet." [al-Hudjurât: 9-10]

http://fatwa.se/fatwas/fiqh/djihad/a...sig-till-detta

 

2015-09-30
Isis ei ole sama kuin Islam

Saudien uskonto on Islam, aika tavalla kirjaimellisesti uskottava Koraani. Vaikka heitä wahhabeiksi sanotaan, on heillä Koraani siinä missä muillakin. Koraani ei salli itsensä tappamista. Koraani ei salli terrorismia. Koraani ei salli omaaloitteista hyökkäystä kenenkää kimppuun.

Saudiarabia ei toimi IS mukaan, saudit ei hyökkää viattomien kimppuun tappamalla heitä, kuten IS tekee. Islamin mukaan on oppineitten annettava lupa tehdä aseellinen hyökkäys ja se annetaan Koraanin mukaan vain silloin jos joku on hyökännyt heidän kimppuun ja silloin kun heidän kimppuun hyökätään heidän uskonnon takia.

IS on monenmaalaisten ryhmä. Ketkään muslimimaitten oppineista ei ole antanut heille lupaa hyökätä kenenkään kimppuun. IS toimii omaaloitteisesti, himoiten valtaa ja mahtia, he on Islamin mukaan, Khawaridjs, eivät toimi Islamin mukaan.

Saudiarabilainen mufti sanoo näin: Terroristit on khawaridjs, eivät toimi Islamin mukaan.
Det här är Khawaridjs åsikt. Ahl us-Sunnah säger att det måste finnas en fana och att det måste finnas en ledare. Det här är muslimernas metodik från Profetens (sallallahu aleyhi wa sallam) tid. Den som ger fatwa att man inte behöver ha en ledare eller en enad fana och att alla följer sina lustar och begär, det här är khawaridjs åsikt.
http://www.islam.nu/terrorism-artikl...ividuell-jihad
Google suomennos:
Tämä on Khawaridjs lausunnossa. Ahl us-Sunnan mukaan on oltava lippu, ja että täytyy olla johtaja. Tämä on muslimien menettelytavoista Profeetta (sallallaahu aleyhi wasallam) aikaa. Joka antaa fatwan, että yksi ei tarvitse olla johtaja tai yhtenäinen banneri ja kaikki, jotka seuraavat niiden himot ja halut, tämä on khawaridjs lausunnon.

 

2015-09-30
Mitä tiedät Islamista?

Mitä tiedät alku Islamista? Vetoat valloituksiin. Mutta kerro mitä tiedät alku Islamista, miten soditaan, saako tappaa, saako tappaa naisia ja lapsia ja viattomia? Mitä tiedät nyky-ajan saudeista? Mitä tiedät heidän uskonnosta? Koska viimeksi olet lukenut että saudit hyökkäsi viattomien kimppuun ja tappoi ja alisti heitä?
Nuo linkit mitä olen laittanut, ne on saudien kirjoituksia, uskovaisten saudien kirjoituksia. He ei harrasta terrorismia. Eikä myöskään valtio Saudiarabia tee terrori-iskuja. Saudit tuomitsee jyrkästi terrorismin, kuten he tuomitsee kaiken muunkin pahan, sharia avulla. Sharia ei kehoita terrorismiin, Koraani ei kehoita terrorismiin. Ainoastaan yksittäiset vallan ja mahdin haluiset indiviidit harrastavat terrorismia, saadakseen mahtia ja tunteakseen itsensä "herroiksi", he nauttii kun heitä pelätään, se kohottaa heidän itsetuntoa.

Kehoitan sinua lueskelemaan saudien, siis uskovaisten saudien kirjoituksia, ennen kuin alat syyttämään heitä terrorismin kannattajiksi. Terrorismi ei lähde uskonnosta. Terrorismi lähtee ihmisestä, ihmisen vallan halusta, ihmisen halusta peloitella muita.
Ja kuten kirjoitin, aseellista jihadia ei saa kukaan yksittäinen tehdä omaaloitteisesti, se on Islamin vastaista, jo sen takia kaikki muslimivaltiot tuomitsee terrorismin. Muslimivaltiot tai uskonto Islam ei ole vastuussa siitä mitä yksittäiset hihulit tekee vallanhimossaan jossain muualla. Islam on uskonto. Jokaisessa muslimimaassa om omat lakinsa ja omat hallitusmuotonsa, mikään niinstä valtioista tai heidän oppineista, ei ole antanut lupaa aseelliseen jihadiin esim. Irakissa, Euroopassa, USAssa ja ei muuallakaan.

Huomautan myös että kulttuuri ei ole sama asia kuin uskonto. On osattava erottaa kulttuuri ja uskonto toisistaan. 


2015-09-30
Taistelu isisiä vastaan

On Monday night, Pentagon spokesman Rear Admiral John Kirby said in a statement that US army and “partner nation forces are undertaking military action against ISIL terrorists in Syria using a mix of fighter, bomber and Tomahawk Land Attack Missiles.”
US media reported that the Arab countries of Bahrain, Jordan, Qatar, Saudi Arabia and the United Arab Emirates had joined in the attacks.

http://www.presstv.ir/detail/2014/09...-out-in-syria/

Under måndags kvällen, sade Pentagons talesman, John Kirby, i ett uttalande att USA:s armé och ”partner nationernas styrkor genomför militära aktioner mot IS terrorister i Syrien genom att använda en blandning av kämpe, bombplan och landmissiler.” Amerikanska medier rapporterar att de arabiska länderna Bahrain, Jordanien, Qatar, Saudiarabien och Förenade Arabemiraten hade anslutit sig till attackerna.
http://mellanosternbladet.se/usa-i-f...isis-i-syrien/

 

2015-09-30
Muslimimaat jotka taistelee isisä vastaan

Juuri nyt nämä muslimivaltiot ovat samalla linjalla USA kanssa että IS terroristeja on vastusttettava.

Arabförbundet
Bahrain
Egypten
Jordanien
Libanon
Marocko
Oman
Qatar
Saudi-Arabien

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19590911.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19590760.ab

Kysymyksessä on IS tuhoaminen. Kukaan ei ole tuhoamassa uskontoa Islam.
Jos haluaisit, olist voinut googlen kanssa kääntää kaikki se mitä linkitin saudiarabian fatwasta ja saudien uskonnolliselta sivustolta. Tietenkään google ei käännä sanatarkkaan ja usein tulee virheitä, mutta kokonaisuuden saa selville siltikin. Minä luen usein arabian kielisiä sivustoja, ja en osaa läheskään täydellistä arabiaa ja en osaa taitoa kirjoittaa arabiaksi ja lukea sitä, mutta google avustaa hyvin paljon, jos todellakin haluaa tietää enemmän. Jos haluaa tietää, silloin on laitettava aikaa tiedon hakuun, eikä vain ainoastaan luottaa länsimaisten islamofobisten kuvitelmiin. Hyvin harva näillä palstoilla tietää Islamista paljoakaan, tieto näkyy liikkuvan enimmäkseen vain terrorismissa ja kuvittelussa että terrorismi on uskonto Islam. Olen inte muslimi, ollut jo monet vuosikymmenet, käännynnäinen, mutta en koskaan ole edes ajatellut alkaa terroristiksi tai uskomaan kiihkoisia terroristeja ja muita jotka käyttävät uskontoa Islam hyödykseen. Naureskelen usein kun aina joka puolella näkee noita länsimaalaisia jotka puhuu Islamin tietäjinä Islamista ja muslimeista ja uskonnosta Islam, mutta todellisuudessa heidän tieto uskonnosta Islam on hyvin hyvin vähäistä. Silloin kun ei tiedä, juuri silloin on helppo alkaa kuvittelemaan ja uskomaan isompien poikien kirjoituksiin Islamista, etenkin jos itsellään ei ole haluja ottaa selvää asioista, silloin on aina tyydyttävä sekunda tietoon, joka usein on hyvin vajaavaista ja valitettavasti usein harhaan johtavaa, sillä onhan isompien poikien tarkoituskin saada Islam näyttämään terrororismilta ja pahalta, he vastustaa Islamia ja muslimeja, kaikkia muslimeja ja harhaanjohdettu valitettavasti uskoo heihin 

 

2015-10-03
Maahanmuuttajakriittiset

Tervo ei kritisoinut kaikkia suomalaisia. Tervo kritisoi vain heitä jotka osoittivat mieltään pakolaisia vastaan ja eräät heistä oli jopa väkivaltaisia.
Tervo kritisoi heitä suorasanaisesti ja ironisesti. Luulisin että juuri se ironisuus teki kipeää muukalaisvihamielisiin.

Nyt väittävät että Tervo kritisoi maahanmuuttokriittisiä. Vad då maahanmuuttokriittisiä? "Roskaväki" ei kritisoinut maahanmuuttoa. "roskaväki" kritisoi pakolaisia ja osoitti mieltään pakolaisille plakaattien kanssa missä luki, "Go home isis" ja eräs mielenosoittaja oli pukeutunut tötterö Ku Klux Klan asuun ja eräät oli väkivaltaisia.
Olisiko Tervon pitänyt taputella olalle noita pakolaisia kritisoivia ja kehua heitä?

Valitettavasti muukalaisvihamieliset melkein aina sekoittaa maahanmuuttokriittisyyden ja maahanmuuttajakriittisyyden toisiinsa.

Järkevä ihminen joka sanoo itseään maahanmuuttokiittiseksi, kritisoi maahanmuuttoa ja heitä jotka sallivat maahanmuuton, siis päättäjiä.

Muukalaisvihamielinen sen sijaan kritisoi maahanmuuttajia, pakolaisia ja näyttivät tällä kertaa mielenosoitustaan suoraan pakolaisille, kasvotusten.

Tervon kirjoitus oli naseva ja osuva ja ironinen. Ja Tervon kirjoitus näkyi menneen hyvin perille. Se osui kuin naulan kantaan kaikkiin muukalaisvihamielisiin

 

2015-10-03
Maahanmuuttajakriittiset

Nuo mielenosoittajat ei kritisoineet maahanmuuttoa. He kritisoi maahanmuuttajia, pakolaisia, kasvotusten ja eräät heistä oli väkivaltaisia.

Maahanmuuttoa kritidodaan heille jotka on vastuussa maahanmuutosta, siis hallitus, sinne hallitukselle se maahanmuuttokriittisyys olisi osoitettava.

Näyttämällä mieltään pakolaisille, kasvotusten, näytti he mieltään pakolaisille. He on siis maahanmuuttajakriittisiä, muukalaisvihamielisiä.