2015-09-04

Sananvapauden väärin käytöstä

Minä en vastusta sananvapautta. Vastustan vain sitä jos sananvapauden varjossa heittelee herjoja ja vihapuheita maahanmuuttajille ja maahanmuuttajista ja syyttävät viattomia ihmisiä kollektiivisesti eräitten teoista. Samoin vastustan sellaista jos uskonnonvapaus unohdetaan ja esim. muslimeja aletaan sortamaan ja pilkkaamaa yleisellä foorumilla, avoimesti ja vihaavasti.
Suomi demokraattisena ja ihmisystävänä nyt kuitenkin ottaa vastaa pakolaisia, kykynsä mukaan, sille et taida voida yhtään mitään, sillä ei Suomi ole diktatuuri valtio, Suomi ajattelee muitakin kuin vain itseään. Se erittäin hieno asia. Suomen politiikot, siis ainakin enemmistö, toimii hyvin tässä asiassa, eivät tee Suomesta suljettua yksinäistä valtiota, vaan toimivat avoimesti ja ihmisystävällisesti.
Vaikka Suomella ei olisikaan mitään velvollisuuksia muita ihmisiä kohtaan, toimii Suomi silti kansainvälisesti ja ystävällisesti ja auttavaisesti. Kiitos Suomi

 

2015-09-05
Taloudellinen lama...

Ei Sipilä suomalaisia köyhiä vihaa. Suomen talous on huono. Hallituuksen oli tehtävä jotain jotta talous ehkä hieman paranisi jonkun ajan kuluttua. Miksi hän ei rikkailta ottanut? Monet rikkaat on työnantajia, jos heiltä alettaisiin viedä pois, talous menisi entistä huonommaksi. Keiden rahat jyrää yrityksissä, työpaikoissa ja niin edelleen? Rikkaitten tietenkin. Rikas laittaa rahat kiertoon esim. työpaikoissa, antaa köyhille työtä ja palkkaa ja saa tuotteestaan rahaa ja raha jatkaa kierrettään. Mutta jos alat vähentämään rikkailta, lähtee he kehitysmaihin monet ja jättävät suomalaiset työntekijät nuolemaan tyhjiä käsiään.
Ruotsissa 8 vuoden aikana entinen hallituksemme touhusi koko ajan samalla tavalla. Ruotsissa on hyvä talous ja hyvin menee.
Tällainen tuntuu ehkä monesta ikävältä, etenkin jos se tuntuu pahasti omassa kukkarossa, sen ymmärrä.
Mitä tulee pakolaisiin, vuosien kuluessa useimmat heistä työllistyy, maksavat veroja ja parantavat Suomen taloutta. Näin on Ruotsissa. Ilman ulkolaisia pysähtyisi Ruotsi kokonaan, oltaisiin "kuse***", mikään ei toimisi kunnolla. 

 

2015-09-06
Sanojen tulkintaa...Se on tulkintaa, se on sananvapautta ilmaista itseään. Jokainen tulkitsee tavallaan. Hyvät ja pahat tulkinnat erottaa toisistaan helposti. Pahat tulkinnat syrjii muita, tuomitsee muita. Hyvät tulkinnat rakastaa kaikkia ihmisiä. Tämä pätee pyhien kirjojen tulkitsijoihin ja myöös muihin, kuten esim. ateistien ajatteluun, sillä ateistejakin monen eri ajattelun ilmaisijaa, sekä hyvää ja pahaa

 

2015-09-12
Pakolaiset lukee vihakommentteja mitä on kirjoitettu heistä

Ruotsin kielinen yle ottaa esille mitä monet suomalaiset pakolaisista kirjoittaa ja myös pakolaiset lukee mitä suomalaiset kirjoittaa. Saa taas jälleen kerran Suomi huonoa mainetta itselleen maailmalla.

Pakolaiset lukee vihakommentteja mitä on kirjoitettu heistä
Kun vihakirjoitukset saa kasvot. Turvapaikanhakijat, jotka tulevat Suomen lukee mitä on kirjoitettu heistä sosiaalisessa mediassa.

Viha joka on näkyvillä Internetissä pakolaisia vastaan, osoittaa, kuinka huonosti heidän "oma" Suomen väestö voi.
Miksi ei samaan aikaan enemmän rahaa mielenterveyspalveluihin Suomessa?

Jos intrnet olisi ollut toisen maailmansodan aikana ja Ruotsi sai vastaanottaa monta suomalaista lasta, miten se oli tuntunut, jos sinä olisit saanut samat sanat lapsillenne.

Keitä nämä inhottavat ihmisiä, jotka kirjoittaa vihaavia ja inhottavia asioita pakolaisista. Häpeän teitä, ja säälin teitä, ja toivon että saatte hoitoa ja sen tuen mitä tarvitsette, jotta osaisit käsitellä ongelmaa, koska hyvin et voi, jos sinussa asuu syvä vihaa pakolaisia kohtaan.

En pidä näsitä kirjoituksia. Ne ovat inhottavaa, se on varmasti aivan oikein mitä pakolais poika sanoi, auttakaa meitä sodan lopettamiseksi, emme halua Eurooppaan.


ja
niin
edelleen

Katso millaista sontaa muukalaisvihamieliset suomalaiset sanoo pakolaisista.
Ps. video on ruotsin kielelle tulkattu.
https://www.facebook.com/svenskaylen...47/?permPage=1

Flyktingar läser upp hatkommentarerna som skrivits om dem

Yle har låtit asylsökande som kommit till Finland läsa upp vad som skrivits om dem på sociala medier. Att se blickarna hos offren för hatkommentarerna är förkrossande. 
http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/...krivits-om-dem

 

2015-09-14
Extreemit ihmiset...

Kaikki extreemit tarvitsee toinen toisiaan. Extreemit kristityt, etreemin muslimit ja etreemit rasistit ja extreemit muukalaisvihamieliset, toinen toisiansa tarvitsevat tuekseen.


2015-09-14
Muslimien raiskauksista kiinnostuneet länsimaalaiset asistit...

Mistä mahtanee johtua, että niin monet muukalaisvihamieliset on niin äärettömän kiinnostuneita maahanmuuttajaraiskaajista? Heitä ei kiinnosta ollenkaan suomalaisten tekemät raiskaukset. Kiihottaako maahanmuujaraiskaajien teot muukalaisvihamielisiä? Taitaa tehdä, sillä kun katselee suomalaisia foorumeja, niistä aina löytyy muutama jotka silmät kiiluen kaivavat Ruotsin uutisia ja oikein himokkaasti etsivät raiskauksia jonka olisi tehnyt maahanmuuttaja 

 

2015-09-18
Raiskauksista Ruotsissa uudelleen...

Maahanmuutto puolella olen monta kertaa selittänyt Ruotsin statistiikasta raiskauksista, mutta harva ymmärtää, moni haluaa mieluummin ymmärtää vain syytökset että lähes kaikki raiskaajat olisi muslimeja ja he ei ymmärrä että Ruotsissa on laki erilainen mitä tulee raiskauksiin, muutettiin vuonna 2005.

Monet islamofobiset väittävät että raiskaajat on muslimeja. Kuitenkin asia on niin että Ruotsissa ei lajitella ihmisiä etnisyyden mukaan, ei edes rikoksissa ja näin ollen ei ole mitään statistiikkaa raiskaajien etnisyydestä, jolloin voi sanoa että he jotka yrittää väittää että aiskaajat on muslimeja, puhuvat valheellisella kielellä yrittäessään näyttää kuinka karmeita muslimitt on.

Enempää en viitsi tästä asiasta enää kirjoittaa, en jaksa samasta asiasta jaaritella aina uudelleen muutaman kuukauden kuluttua tällä foorumilla.

Ketjun aloittaja oli laittanut avauksensa tueksi näköjään muukalaisvihamielisen kirjoittajan selostuksen, jossa kehuttiin sverigedemokraatteja ja syyteltiin muslimeja vaikka statistiikkaa ei täällä esitetä etnisyyksien perusteella. Raiskaus on aina raiskaus, etnisyydstä huolimatta.

Tässä muutama linkki heille jotka haluaa lisää tietoa. Mutta jos mieli halajaa syyttää vain muslimeja ja maahanmuuttajia yleensä, silloin on parasta että ette aukaise linkkejä, sillä siinä tapauksessahan ne ei kiinnosta teitä koska ne vie jalat alta teiltä ja tietenkin on kysymyksessä myös se kuinka paljon ymmärtää sitä mitä lukee ja kuinka paljon ihmisellä on ennakkoluuloja esim. muslimeista. Kysymys on lukemisen ymmärtämisestä.

Myten om våldtäktsstatistiken
http://polimasaren.se/myten-om-valdtaktsstatistiken/

Rapport som Visar att Våldtäktsmän är Muslimer – Osann
https://politifon.wordpress.com/2013...nn-uppdaterad/

Våldtäkt och sexualbrott
https://www.bra.se/bra/brott-och-sta...xualbrott.html

Våldtäkt
https://sv.wikipedia.org/wiki/V%C3%A5ldt%C3%A4kt

Sweden's rape rate under the spotlight
http://www.bbc.com/news/magazine-19592372

Den nya sexualbrottslagen
https://www.advokatsamfundet.se/Advo...albrottslagen/

 

2015-09-18
Raiskauksista....

Monet on tietoisia siitä että lakia muutettiin vuonna 2005 ja tietoisia myös millä tavalla statistiikka tehdään. Statistiikkahan esittää vain lukumäärää tapauksista joita sanotaan ilmitetuiksi raiskauksiksi, todellisuudessa vain pieni osa niistä lain mukaan on raiskauksia ja harva saa niistä tuomion. Tuomitut raiskaukset on hyvin pieni määrä luvusta mitä statistiikassa sanotaan ilmoitetuiksi raískauksiksi. Ilmoituksia tehdään nykyään hyvin herkästi, usein on sana sanaa vastaan ja mitään todisteita ei ole. Monessa tapauksessa esim. vaimo syyttää että aviomies on raiskannut hänet ainakin 20 kertaa, jolloin statistiikassa se näyttää 20 raiskausta lisää.
Statistiikan mukaan myös raiskauksia tapahtuu kaikkein eniten perhepiirissä ja tuttava piirissä, joka siis näyttää että raiskaukset perhepiirissä ja tuttavapiirissä on suuri enemmistö raiskausilmoituksista ja että tuntematon raiskaaja on pieni vähemmistö statistiikassa. 

 

 

2015-09-20

Raiskauksista jälleen kerran

Ruotsin raiskausluvut on liioiteltuja.

Monet on tietoisia siitä että lakia muutettiin vuonna 2005 ja tietoisia myös millä tavalla statistiikka tehdään. Statistiikkahan esittää vain lukumäärää tapauksista joita sanotaan ilmitetuiksi raiskauksiksi, todellisuudessa vain pieni osa niistä lain mukaan on raiskauksia ja harva saa niistä tuomion. Tuomitut raiskaukset on hyvin pieni määrä luvusta mitä statistiikassa sanotaan ilmoitetuiksi raískauksiksi. Ilmoituksia tehdään nykyään hyvin herkästi, usein on sana sanaa vastaan ja mitään todisteita ei ole. Monessa tapauksessa esim. vaimo syyttää että aviomies on raiskannut hänet ainakin 20 kertaa, jolloin statistiikassa se näyttää 20 raiskausta lisää.
Statistiikan mukaan myös raiskauksia tapahtuu kaikkein eniten perhepiirissä ja tuttava piirissä, joka siis näyttää että raiskaukset perhepiirissä ja tuttavapiirissä on suuri enemmistö raiskausilmoituksista ja että tuntematon raiskaaja on pieni vähemmistö statistiikassa.

epäilyttävä
Määrä epäiltyä raiskauksen oli 1010 henkilöä 2014. Tämä on vähennystä 57 henkilöä eli viisi prosenttia verrattuna vuoteen 2013. Määrä epäiltyjen raiskauksista on lisääntynyt vuodesta 2005, mistä 613 ihmistä enimmäismäärä 1 130 henkilöä vuoden 2010 aikana.
nousu selittynee osittain uuden seksuaalirikoksia lainsäädäntö tuli voimaan 1. huhtikuuta 2005. Se tarkoittaa, että tietyt toimet, jotka on aiemmin pääesiintyjänä kuin seksuaalista hyväksikäyttöä, luokitellaan nyt raiskaus.
.
Misstänkta
Antalet misstänkta för våldtäkt var 1 010 personer 2014. Det är en minskning med 57 personer, eller fem procent, jämfört med 2013. Antalet misstänkta för våldtäkt har ökat sedan år 2005, från 613 personer till en högsta nivå på 1 130 personer under 2010. Ökningen kan sannolikt till viss del förklaras av den nya sexualbrottslagstiftning som trädde i kraft den 1 april 2005. Den innebär bland annat att vissa gärningar, som tidigare rubricerades som sexuellt utnyttjande, nu rubriceras som våldtäkt.

.https://www.bra.se/bra/brott-och-statistik/valdtakt-och-sexualbrott.html
.
.Lue tarkkaan alla oleva

.Luin NTU 2013 raportista, sexbrott, siis sexuaalisista rikoksista.

NTU on tehnyt kyselyjä ja kyselyissä monet kertoivat joutuneensa sexuaalisen rikoksen uhriksi.

0,8% heistä sanoi kokeneensa sexbrott, joka on siis noin 62 000. Luku 60 000 mitä nyt kaikkialla kauhistellaan ja kutsutaan sitä että Ruotsissa on 60 000 raiskausta vuodessa, on siis NTU'n mukaan luku joka käsittää kaikkia sexbrott yhteensä.

Kysymys ei ole 60 000:sta raiskauksesta vuodessa. kysymyksessä on kysely mihin vastattiin

Kysymus oli:
Ahdistiko, pakotti tai pahoinpitelikö joku sinua seksuaalisesti?

Kysyivät: Ofredade, tvingade eller angrep någon dig sexuellt?
Suomeksi: Ahdistiko, pakotti tai pahoinpitelikö joku sinua seksuaalisesti?


Jokaisessa valtiossa on omat lakinsa ja norminsa. Ruotsissa esim. sanotaan sexbrot jo jos mies taputtaa naista pyllylle, tai katsoo "sillä silmällä" kuin haluaisi jotain tytöltä, naiselta, blottare (joka näyttä sukupuolielimiiän) ja niin edelleen.

Todellisuudessa siis tuo luku 60 000 mitä tälläkin palstalla sanotaan raiskuksia, on vain pieni osa raiskauksia.
Eniten vastanneista jotka kokivat joutuneensa sexbrotin uhriksi, oli nuoria, alle 25 vuotiaita.
Karmeinta on se että jopa Ruotsissa eräissä tahoissa ovat lukeneet väärin miten NTU esittää asian.

Sexbrott mistä tehdään ilmoituksia:
Våldtäkt och sexualbrott.
Under 2013 anmäldes 17 700 sexualbrott, varav 6 000 rubricerades som våldtäkt. De anmälda våldtäkterna minskade med 5 procent jämfört med året innan. Sett över en tioårsperiod så har anmälda våldtäkterna ökat kontinuerligt, vilket har ett flertal orsaker.

.http://www.bra.se/bra/brott-och-statistik/valdtakt-och-sexualbrott.html

Lopuksi mainitsen vielä, vilkaisin läpi koko tutkimuksen. Ei siellä missään puhuttu muslimeista, eikä maahanmuuttajista [​IMG]

.http://www.bra.se/download/18.35c681d4143337cb6b29e9/1395068368052/2013_1_NTU_2013.pdf

s.49
I NTU ställs följande fråga:
Ofredade, tvingade eller angrep någon dig sexuellt under förra året (2012)? Det gäller både allvarliga och mindre allvarliga händelser, till exempel hemma, på jobbet, i skolan eller på någon allmän plats.

Av de tillfrågade uppger 0,8 procent att de utsattes för sexualbrott under 2012, vilket motsvarar ungefär 62 000 personer i befolkningen (16–79 år). Andelen utsatta för sexualbrott har varit relativt stabil över de åtta mättillfällena (se tabell 3A). Precis som vid hot och misshandel har de flesta personer som utsatts för sexualbrott under 2012 utsatts för en enstaka händelse, men det finns en mindre grupp som är upprepat utsatt. Antalet händelser uppgår uppskattningsvis till ungefär 223 000. Det är viktigt att notera att sexualbrott innefattar ett brett spektrum av brott – allt från lindrigare händelser, som blottning, till mycket allvarliga händelser, som våldtäkt. Det är sannolikt att mönstren för dessa olika typer av sexualbrott skiljer sig åt när det gäller typen av brotts plats och relationen till gärningspersonen.
s.51
Ungefär vart sjätte fall (16%) beskrivs av de utsatta som en våldtäkt
. Det skulle innebära att det skattade antalet våldtäkter i befolkningen uppgår till drygt 36 000 händelser under 2012. Här bör noteras att det kan vara svårt för en person att tolka huruvida en händelse juridiskt sett ska bedömas som sexuellt tvång eller våldtäkt. Det innebär att de våldtäktshändelser som rapporterats i NTU i juridisk mening kan vara lindrigare sexualbrott, som sexuellt tvång, eller vice versa. Man bör också vara medveten om att det, precis som för hot och misshandelsbrott, finns anledning att tro att händelser där personer utsatts för sexualbrott av en närstående person, troligen ofta i hemmet, är underrepresenterade i undersökningen. Den typen av utsatthet kan upplevas som särskilt känslig och är därmed svår att fånga upp i en frågeundersökning.

 

2015-09-25
Vihapuheen keskellä on puolustettava inhimillisyyttä...

Yle Keski-Suomen lähetysikkuna ei ole suomalaisen maahanmuuttokeskustelun keskeisiä alustoja. Oman osansa sekin on silti saanut. Muun muassa näin: "Irakilaista terroristia syötät niin kauan kuin se raiskaa ja tappaa suomalaisen teinitytön. Ei jestas sun humaaniutta, avaa silmät", ja "Humaaniudella ja hyysäyksellä ei näköjään ole rajoja. Otetaan miljoona pakolaista, ja katotaan kenen syliin ne kaatuu. Niin sinisilmäistä touhua, että ei voi käsittää. No kysyn sitten kun on aika uudestaan, tätäkö halusitte? Joka kulmassa on minareetti, yötä päivää raikaa hullun laulu".
----------------------------------------
– Melko tyypillistä islamofobiaa, minareetit tulevat ja terrorismi leviää. Kärkevää kielenkäyttöä, ja mennään siinä rajoilla, että leimataanko tässä kokonainen ihmisryhmä ja uskonto hyvin negatiivisesti, sanoo äärioikeistoa tutkinut tutkijatohtori Tommi Kotonen Jyväskylän yliopistosta.

Osa suomalaisista näyttää kuvittelevan muun muassa, että irakilaisten leimaamisessa raiskaaviksi terroristeiksi on kyse maahanmuuttokriittisyydestä, tai että maahanmuutto muuttaa Suomen islamilaiseksi valtioksi.

– Jos kovin paljon yleistetään, syrjitään jotain tiettyä ihmisryhmää, kiihotetaan jotain ryhmää vastaan, silloin ei olla rakentavan keskustelun poluilla, ja voidaan puhua jopa rasismista, Kotonen sanoo. 


Lue lisää:
http://yle.fi/uutiset/maahanmuuttoke...ihinsa/8328366

 

2015-09-29
Kuplissa elävät rasistit...

Eräät suomalaiset netti-ihmiset elää omassa pienessä kuplassaan, kuplassa jossa kaikki pakolaiset on heidän mielikuvituksen mukaan muslimeja.

 

2015-10-03
Maahanmuuttajakriittiset

Tervo ei kritisoinut kaikkia suomalaisia. Tervo kritisoi vain heitä jotka osoittivat mieltään pakolaisia vastaan ja eräät heistä oli jopa väkivaltaisia.
Tervo kritisoi heitä suorasanaisesti ja ironisesti. Luulisin että juuri se ironisuus teki kipeää muukalaisvihamielisiin.

Nyt väittävät että Tervo kritisoi maahanmuuttokriittisiä. Vad då maahanmuuttokriittisiä? "Roskaväki" ei kritisoinut maahanmuuttoa. "roskaväki" kritisoi pakolaisia ja osoitti mieltään pakolaisille plakaattien kanssa missä luki, "Go home isis" ja eräs mielenosoittaja oli pukeutunut tötterö Ku Klux Klan asuun ja eräät oli väkivaltaisia.
Olisiko Tervon pitänyt taputella olalle noita pakolaisia kritisoivia ja kehua heitä?

Valitettavasti muukalaisvihamieliset melkein aina sekoittaa maahanmuuttokriittisyyden ja maahanmuuttajakriittisyyden toisiinsa.

Järkevä ihminen joka sanoo itseään maahanmuuttokiittiseksi, kritisoi maahanmuuttoa ja heitä jotka sallivat maahanmuuton, siis päättäjiä.

Muukalaisvihamielinen sen sijaan kritisoi maahanmuuttajia, pakolaisia ja näyttivät tällä kertaa mielenosoitustaan suoraan pakolaisille, kasvotusten.

Tervon kirjoitus oli naseva ja osuva ja ironinen. Ja Tervon kirjoitus näkyi menneen hyvin perille. Se osui kuin naulan kantaan kaikkiin muukalaisvihamielisiin

 

2015-10-03
Maahanmuuttajakriittiset

Nuo mielenosoittajat ei kritisoineet maahanmuuttoa. He kritisoi maahanmuuttajia, pakolaisia, kasvotusten ja eräät heistä oli väkivaltaisia.

Maahanmuuttoa kritidodaan heille jotka on vastuussa maahanmuutosta, siis hallitus, sinne hallitukselle se maahanmuuttokriittisyys olisi osoitettava.

Näyttämällä mieltään pakolaisille, kasvotusten, näytti he mieltään pakolaisille. He on siis maahanmuuttajakriittisiä, muukalaisvihamielisiä.