2015-06-26

Israelin tuki islamisteille voi kääntyä itseään vastaan.

Israel tukee is-terroristeja, mutta ei kuitenkaan ole terroristien puolella. Israel tukee terroristeja, koska terroristit ja Israel ovat kumpainenkin Syyrian hallitusta vastaan. Tämän takia Israel avustaa terroristeja.
Israelin tuki islamisteille voi kääntyä itseään vastaan.
Islamistien tukeminen Syyriassa ei takaa rauhaa.
Israelin vihollisiinsa soveltama hajota ja hallitse -taktiikka voi kääntyä sitä itseään vastaan, kun islamistinen Isis voimistuu sen rajojen tuntumassa.
**Liikettä rajan yli
Israelin salainen tuki sen arkkivihollista, Syyrian hallitusta, vastustaville islamisteille on saanut monia muotoja.
Golanin kukkuloille sijoitetut YK-joukot ovat raportoineet Israelin armeijan ja Syyrian kapinallisten yhteydenpidosta. Lisäksi Israel päästää haavoittuneita Syyrian kapinallisia sairaaloihinsa.
Israel väitti aiemmin, että sen rajojen yli pyrkivät olivat haavoittuneita siviilejä, mutta myönsi myöhemmin olevansa yhteistyössä aseellisten ryhmien kanssa.
Syyrian YK-lähettiläs on valittanut Israelin ja maansa kapinallisten laajasta yhteistyöstä muussakin kuin sairaanhoidossa.
**Ystävä vai vihollinen
Länsirannalla toimivan Birzeitin yliopiston professori Samir Awad pitää Israelin politiikkaa loppupelissä tuhoisana maalle itselleen.
– Israel tukee Isisiä hajottaakseen Syyrian, mutta vahvistuva Isis tuhoaa yhteiskuntia ja kiinnostuu jossain vaiheessa Israelista, hän arvioi.
Israel uskoo, etteivät islamistit uhkaa sitä nyt, koska heillä on täysi tekeminen Syyrian sodassa.
– Pitkällä tähtäimellä tilanne voi muuttua, vahvistaa Benedetta Berti Israelin turvallisuustutkimuksen laitoksesta.
http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/...tseaan-vastaan


2015-07-03

Kohota henkisyytesi tasoa?

Aikani kuluksi tällaista :)
Ihminen voi muuttua paremmaksi jos kykenee ajattelemaan että on mahdollisuus muuttua paremmaksi ihmiseksi. On siis ensin ymmärrettävä että tämä mahdollisuus on ja sen jälkeen alkaa toimia. Ensimmäinen tehtävä on tietenkin jäättää pahuus ja ilkeämielysyys pois elämästään, opetella kohtelemaan muita hyvin, olla auttavainen ja kaikkia ihmisiä rakastava. Tämän kun oppii, silloin on myös mahdollisuus kohottaa minäänsä, egoaan, pois egoismista, tai ehkä paremmin sanottuna, ei anna egolleen periksi, kääntää usein selkänsä vaativalle egolleen, ja sen sijaan alkaa etsiä henkistä kohottautumistaan paremmaksi. Tämä on mahdollista jos tajuaa että se on mahdollista. Kaikkihan riippuu siitä mitä itse ajattelee ja mitä haluaa tehdä itsensä kanssa.
Ensin on kohotettava maallisen minänsä tasoa, sen jälkeen henkistä tasoa. Maalinen ja henkinen taso on oltava sopusoinnussa toistensa kanssa. Maallisessa elämässä opimme tuntemaan itsemme jos on haluja opetella tuntemaan itsensä, rehellisesti.      


2015-07-26
Immosen näkemykset "puolueen kannalta haitallisia"

Näkyy olevan paljon avauksia Immosesta. Tässä tulee yksi.

Alla oleva artikkeli perusssuomalaisista, alkaa lähennellä ruotsalaisia Ruotsindemokaatteja. Persuista eräät möläyttelevät sivistymättömästi aivan kuin Ruotsindemokraateista eräät tekee.

Nyt kun persut on hallituksessa, olisi osattava käyttäytyä sivistyneemmin, sillä nyt myös se mitä eräät sivistymättömät persut sylkee suustaan, tulee nyt siis Suomen hallitukselta, sillä persut on hallituksessa mukana.
Kuinka kauan muut puolueet hallituksessa sietää noita eräitten persujen kärpäsiä heidän suustaan?

Voi sanoa että se on haitallista Suomelle nuo eräitten pesujen kärpäset, koska hehän nyt tavallaan myös edustavat Suomea.
Esim. Soini edustaa Suomea esim. ulkomailla. Soini ei ole luotettava politiikkona niin kauan kuin hän suvaitsee tuota ääriainesta puolueessa, etenkin nyt kun ovat hallituksessa mukana. Ulkomailla ei katsella hymysuin eäitten persuhen rähinää. Soini on vastuussa laumansa käytöksestä.
Mutta tähän asti Soini on ollut hiljaa ja hiljaisuus puolestaan on sama asia että Soini on samaa mieltä.

Ruotsindemokaatit ei ole hallituksessa Ruotsissa, silti he on erottaneet monta kymmentä politiikkoa rasisnin takia. Mutta eivät kaikkia, esim. Ekeroth saa olla mukana edelleenkin laskemassa kärpäsiä suustaan. Ekeroth on tunnettu Islamin ja muslimien vihaaja.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho kertoo HS:lle, että kansanedustaja Olli Immosen Facebook-päivitystä tullaan käsittelemään eduskuntaryhmän ensimmäisessä kokouksessa kesätauon jälkeen. Kokouksen tarkkaa päivää hän ei vielä tiedä.
Terho kertoo käyneensä Immosen kanssa kahden välisen keskustelun, kun Immonen oli osallistunut toukokuussa Suomen Sisun ja Sarastus-verkkolehden järjestämään kunniakäyntiin Eugen Schaumanin haudalla Porvoossa.
Tilaisuuden jälkeen Immonen julkaisi Facebookissa kuvan, jossa hän poseeraa osallistujien kanssa. Heistä moni oli uusnatseja.
Kun tuo keskustelu ei auttanut, nyt asia on koko ryhmän käsittelyssä, Terho sanoo."Ryhmäkokous päättää siitä, mitä arvokkaan valtionhoitajapuolueen – eli hallituspuolueen – kansanedustajan sopii Facebookissa päivittää", Terho sanoo.
Terho kertoo yrittäneensä soittaa sunnuntaina aamupäivällä Immoselle, mutta ei saanut häntä kiinni.
Terho sanoo Immosen näkemysten olevan "puolueen kannalta haitallisia".
"Ne eivät edusta puolueen linjaa."

Terho sanoo, että "ei tiedä", mihin Immonen näkemyksillään pyrkii. "En tiedä, mikä on ollut hänen motiivinsa."

http://www.hs.fi/politiikka/a1437874...8d6fed3960f1c9

Soinin on vedettävä raja kansalliskiihkoon
http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus...92746_pk.shtml


2015-08-12
Ruotsin murhat

Aina kun Ruotsissa tapahtuu murha, alkaa muukalaisvihamieliset heti syyttää maahanmuuttajia ja etenkin muslimeja. Kun murhaaja on ruotsalainen, silloin ei monikaan hekumoi murhasta. Mielessä vain maahanmuuttajat.

Tämän takia laitan pienen tiedon murhista Ruotsissa ja vertaan sitä Suomessa tapahtuviin murhiin.

2014 Ruotsissa murhattiin 87 ihmistä. Murhatuista oli 71% miehiä ja 29% naisia. Murhaluvut on alkaneet alentua kun vertaa edellisiin vuosiin. Myös vuonna 2013 oli murhia 87.

Suomessa murhia vuonna 2013 oli 108.

År 2014 konstaterades 87 fall av dödligt våld i Sverige. Det är samma antal som 2013
Den senaste tioårsperioden har antalet fall av dödligt våld fluktuerat mellan 68 och 111 fall årligen. I ett längre perspektiv uppvisar utvecklingen av det dödliga våldet en nedåtgående trend
År 2014 var offret i 71 procent av fallen en man och i 29 procent av fallen en
kvinna
Fördelningen mellan könen har sett likartad ut sedan 1990- talet

http://www.bra.se/download/18.779f51...%A5ld_2014.pdf

Vuonna 2013 poliisin tietoon tuli Tilastokeskuksen poliisitilaston mu-
kaan 108 (+1 %) uhrin kuolemaan johtanutta tahallista väkivaltarikosta.
Rikollisuustaso 100 000 asukasta kohti oli 2,0

https://helda.helsinki.fi/bitstream/...pdf?sequence=1

Ruotsissa nykyään lasketaan sekä ruotsalaisten ja maahanmuuttajien murhat, murhiksi, niitä ei laiteta erikeen. Murha kuin murha.

Statistiikka näyttää että Suomessa tapahtuu enemmän murhia mitä Ruotsissa. 

Henkirikokset: Suomalainen tappaa yhtä usein kuin maahanmuuttaja
Suomessa tehdään veritekoja kaksi kertaa enemmän kuin Ruotsissa

http://www.asianajajaliitto.fi/viest...taja.8623.news


2015-08-20
Väljaropinion juni 2015

Kun katsotaan kokonaisuudessaan eri tahojen tehtyjä kyselyjä, niin niistä aina tehdään keskiarvo, joka osoittaa sen suunnilleen olevan kannatuksen mitä puoleilla on,
SR, siis Ruotsin radio, tekee joka kuukausi statistiikkaa puolueista monen kyselyjen perusteella,

Tässä kyselujen tulos kesäkussa 2015.

SR, siis Ruotsin radion keräämä statistiikka. Kyselyt on tehneet, Demoskop, Novus, Sifo, Skop ja Ipnos.

Sd kannatus on 16,4%
S kannatus on 26,7%
M kannatus on 25,4%

Sveriges Radio låter varje månad Novus Opinion göra en sammanvägnings av resultat från Demoskop, Novus, Sifo, Skop och Ipsos opinionsundersökningar.
- I den senaste visas opinionen för juni månad. Där hamnar SD på 16,4 procent samtidigt som S och M får 26,7 respektive 25,4 procents stöd.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21279957.ab

Ja alla ovasta Ruotsin radion linkistä näkee grafiikan staistiikasta kesäkuulle 2015.

Grafik: Svensk väljar*opinion, juni 2015
http://sverigesradio.se/sida/artikel...rtikel=6199408

Kuten grafiikasta näkee, niin sd on hyvin pieni verrattuna muihin blockeihin.
Ruotsissa vallitsee erilainen poliittinen systeemi.
Täällä on blockpolitiikka.

On 3 block:

V, S, MP kannatus kesäkussa oli 39,5%

M, KD, C, FP kannatus kesäkussa oli 40,9%

SD kannatus kesäkuussa oli 16,4%

Moni suomalainen muukalaisvihamielinen ei ymmärä blockpolitiikkaa. He vain tuijottaa aina sitä kaikkein suurinta tulosta mitä jokin kysely osoittaa, he ei halua katsoa kokonaisuutta, sillä katsomalla kokonaisuutta, näkee hyvin selvästi että SD ei pärjää noille kahdelle blockille. Vaikka sd saisi kokonaisuudessa sanotaan nyt vaikkapa 25% kannatuksen, ei se silti riitä koska nuo kaksi muuta blockia kumpainenkin on paljon isompia mitä sd olisi 

Andreas Johansson Heinö, statsvetare och knuten till den liberala tankesmedjan Timbro, menar att Yougovs undersökningar är svåranalyserade.
– Det som brukar vara tydligt är att SD brukar ha högre siffror än i andra mätningar, det är det mönster man kan se. Det säger i sig inget om de har mer rätt eller fel, men det är annorlunda i Yougovs, säger Johansson Heinö till Aftonbladet.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21279957.ab


2015-08-24
Islamofobiset vainoaa Islamia ja muslimeja verbaalisti ja...

Millainen muslimin tulee olla Islamin mukaan

Koraani 2:177 Hurskautta ei ole se, että käännätte kasvonne Itään tai Länteen, vaan hurskaita ovat ne, jotka uskovat Jumalaan ja Viimeiseen päivään, enkeleihin, Pyhään kirjaan ja profeettoihin ja rakkaudesta Häneen antavat omaisuudestaan omaisilleen, orvoille, köyhille, vaeltajille, kerjäläisille ja orjien vapauttamiseksi sekä harrastavat oikeata rukouselämää, antavat almuja, tehtyään jonkun sopimuksen täyttävät sen, jotka ovat kärsivällisiä ahdistuksessa, vastoinkäymisessä ja puutteen aikana; nämä ovat niitä, jotka ovat vanhurskaita, niin, nämä ovat jumalaapelkääväisiä. 

Islamofobiset vainoaa muslimeja verbaalisti. Verkko on täynnä islamofobisten vääristelyä Islamista ja muslimeista.

Islamofobiset näkee kaikkialla pahoja muslimeja, heillä ei ole kykyä nähdä muuta.
Islamofobiset etsii itselleen Koraanista jakeita joiden kautta he yrittää todistella että Islam ja muslimit on pahoja. He väittää usein isisin kaltaisten terroristien olevan ainuita oikeita muslimeja jotka mukamas harjoittaa ainoata oikeaa Islamia. Islamofobiset siis on olevinaan vallassa päättää mitä Islam on ja ketkä on oikeita muslimeja Suuruudenhulluutta se tuollainen on ja lapsellista huutelua.
Eivät siis islamofobiset osaa Koraania sen enempää kuin ahadith, joka osoittaa heidän mitättömän tiedon uskonnosta Islam.

Islamofobiset häärää blogeissaan ja foorumeilla ja kommentoivat lehtien artikkeleita jos kommentointi on päällä. Kommentit on omaa laatuaan, tulee esille röyhkeä ja lapsellinen änkytys ja jankutus.

Internetissä anonyymisti kirjoitetut islamofobiset jutut, osoittaa samalla islamofobisten heikkouden, vain harvat uskaltaa kirjoittaa samalla tavalla oikealla nimellään, se osoittaa että he on kaiken lisäksi pelkueita, eivät uskalla seisoa sanojensa takana. Ainoastaan anonyymisti enemmistö islamofobisista rääkyy. Nykyään useimmat meistä muslimeista ei välitä anonyymien huudoista juuri sen takia että ne on niin lapsellisia ja röyhkeitä ja uhoavia huutoja.

Islamofobiset etsii ja koluaa internetin läpi jotta löytäisivät jotain mieluista itselleen, muslimeista tietenkin ja usein he vääristelee löytöään tahallaan. Ja usein eivät osaa kunnolla esim. ruotsia, ymmärtävät väärin usein, tahallaan, tai tietämättään. Ei sellaisten kanssa käy keskustella. Vain samankaltaiset meluaa keskenään 

Profeetta Muhammed (saas) sanoi:
"Uskonto on hyvin helppoa ja joka polttaa itsensä loppuun uskonnossaan, ei pysty jatkamaan samalla tavalla. Joten sinun ei tulisi olla äärimmäisyyksiin menevä, mutta yritä olla lähellä täydellisyyttä ja ota vastaan hyviä asioita, joista tulet palkituksi, ja hanki voimaa palvontateoilla aamuisin, öisin"
 [Bukhari]


2015-08-30
Perussuomalaiset sanoi ennen vaaleja että eivät salli pienituloisten maksaa "epäonnistunutta talouspolitiika".

Mutta kun hallitus oli vaakalaudalla, oli se nimenomaan työttömät, eläkeläiset ja toimeentulotuen saajat, jotka joutuvat maksamaan.  Vastineeksi Persut saivat heidän rasistisen agendan päivänvaloon  hallituksessa.

Kansa kiukkuinen. Rikkaat pääsi kuin koira veräjästä. Köyhät saa alkaa maksaa Suomen huonoa ekonomiaa.

Nyt köyhille tuli huonot ajat ekonoomisesti, hätä monella edessä. Miten reagoitsee ihmiset?

Tavalliset köyhät napisevat hallitusta vastaan, mutta eihän he mitään voi tehdä isojen herrojen päätöksille.

Monet Perussuomalaisten kannattajat "ruohonjuurentasolla" kiukkuisia myös, heistä eräät on kiukkuisia Persuille kuin Persut myi köyhät saadaksen valtaa hallituksessa ja saadakseen rasistisen agendansa päivänvaloon.
Rasistiset puheet ja kirjoitukset ei näy Soinia haittaavan, hän on hiljaa ja antaa puolueensa ääripäisien razzejen huudella rasismiaan julkisesti.
Eräät Perussuomalaiset sanotaan eronneen puoluestaan sen takia kun köyhät myytiin

Persujen eräät kannattajat, kuten esim. muukalaisvihamieliset eivät nyt oikein mitä sanoa kun heidän rakas puolue Perussuomalaiset myi köyhät ja varmasti monet foorumilla kirjoittajista on tavallisia maantientallaajia, ei siis rikkaita, niin mitenkäs nyt suu virneeseen laitattiin?
He jatkaa ja syyttää vain kaikesta maahanmuuttajia ja muslieja etenkin.

Entäs muut puolueet hallituksessa? Eivät ole paljoakaan vastaan sanoneet eräitten Persujen rasistisia kirjoituksia. Ovat melkein hiljaa ja hymisevät vain jotain kun heiltä asiasta kysytään.

Toisin sanoen, Suomen oikeisto oli valmiita hallitsemaan Persujen kanssa ja Persut teki niin kuin oikeisto halusi ja Persut sai rasistisen agendansa päivävaloon hallituksessa.

Hyvää jatkoa kaikille toivotan :)


2015-09-04
Media joutuu puhdistamaan epäasiallista nettikeskustelua

Tämä kelpaa myös hyvin tänne Kotimaan puolelle, uutinenhan se tavallaan on.
Poistakoon mode aloitukseni jos joku jo on tehnyt avauksen tästä IL-lehden kirjoituksesta.
Hyvä kirjoitus.

Yhteiskunnallinen ilmapiiri huolestuttaa
Media joutuu puuttumaan epäasialliseen verkkokeskusteluun
.


Yhteiskunnallinen ilmapiiri on muuttumassa vastenmieliseen suuntaan. Jos tämä tulkinta on vahvaa ylireagointia ja kansalaisten jyrkemmät asenteet muutenkin median vika, on se taakka tässä tilanteessa pakko jaksaa kantaa.

Eurooppaa runteleva pakolaiskriisi ja siitä seuraava turvapaikanhakijoiden vyöry Suomeen on muuttanut monet verkkokeskustelut suoraksi vihapuheeksi. Valitettavaa on, että turvapaikanhakijoita kohtaan noussut lynkkausmieliala ja syyllisten etsiminen on tarttunut muuhunkin keskusteluun.


2015-09-18
Muistutukseksi: Ruotsi antoi turvapaikan noin 56 000 suomalaiselle pakolaiselle

Nyt monet pitää kovaa linjaa Suomessa ja vastustavat pakolaisten tuloa Suomeen. Onkohan unohtunut historia tai ovatkohan saaneet lukea koulussa suomalaisista pakolaisista joita Ruotsi otti vastaan? Oma kansa on saanut turvapaikan Ruotsista.

Suomalaisia lapsia Ruotsi otti vastaan ehkä noin 70 000 -80 000
https://sv.wikipedia.org/wiki/Finl%C3%A4ndska_krigsbarn

Joten suomalaisen olisi muistettava että heitäkin on autettu ja annettu heidän esi-isilleen turvapaikka Ruotsista, sekä lapsille erikseen ja aikuisille ja heidän perheilleen ja karjalleen.
Ja näin ollen se on hyvä että Suomi nyt vuorostaan ehkä antaa turvapaikan pakolaille jotka hakee turvapaikkaa Suomesta.

1944 syys- ja lokakuussa pakeni Suomen Lapista noin 100 000 ihmistä. Suomalaisista pakolaisista tuli noin 56 000 melkein yhtäkkkä Ruotsiin. Suomen valtio kysyi otetaanko vastaan. Muutaman tunnin kuluttua Ruotsi vastasi että ottavat pakolaiset vastaan. Pakolaisilla oli osa omaisuuttaan mukana ja 25 000-30 000 karjaa. Kun sota oli loppu, useat meni takaisin Suomeen, mutta hyvin monet jäi asumaan Ruotsiin, tykkäsivät että täällä oli hyvä olla.

Under en handfull veckor evakuerades ungefär 100 000 invånare från norra Finland. Drygt hälften, 56 000, av dessa hamnade i Sverige.
En evakueringsstab i Haparanda organiserade med kort varsel mottagandet av de finska flyktingarna. Finländarna hamnade i hela norra Sverige, bland annat fick 17 000 en fristad i Västerbotten.
-- Totalt flydde 56.000 finländare till Sverige i september och oktober 1944. Tanken var att de finska flyktingarna skulle resa hem efter kriget.
Det gjorde många också. Men åtskilliga valde att stanna i Sverige framför att återvända till det av kriget förödda Finland.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/dag...00-flyktingar/

Mer än 56 000 personer tvingades i många fall fly från sina hem och driva sina husdjur med sig till Sverige. 25-30 000 kreatur hade flyktingarna fått med sig. Krigsbarn har berättat om att de i någon öppen pråm transporterades från Kemi ut till en väntande båt som i nattens mörker tog dem över till svenska sidan. Tidningarna rapporterade om många dramatiska situationer och strapatser som enskilda person, familjer eller grupper var med om för att ta sig till Sverige. För alla dessa flyktingar ordnades vistelse i hast organiserade flyktingläger utspridda i de nordligaste länen.
http://www.krigsbarn.com/2013/01/fly...-40-talet.html

Finska flyktingar 1944
http://www.oppetarkiv.se/video/3403659/


Hankala taloudellinen tilanne ja epävarmuus tulevasta herättävät levottomuutta. Jos paineet purkautuvat kokonaan epäasialliseen kirjoitteluun, tilanne on hallittavissa. Valitettavasti esimerkiksi Saksassa pakolaiskriisi on johtanut vastaanottokeskusten tuhopolttoihin, väkivaltaan ja yhteenottoihin virkavallan kanssa.

Median tehtävänä on yrittää käsitellä tilannetta mahdollisimman oikeudenmukaisesti ja inhimillisesti. Ennakkoluuloista, peloista ja suoranaisesta rasismista on puhuttava niiden oikeilla nimillä. Ei ole peilin vika, jos naama on vino.

Internetistä löytyy aina tilaa vihapuheelle. Sellaisilla foorumeilla ei ole mitään tekemistä sananvapauden kanssa. Anonyymeinä, puskista heitetyt kommentit voi jättää täysin omaan arvoonsa.

Pakolaiskriisiin liittyvien uutisten kommentointi on toistaiseksi suljettu niin MTV.fi:ssä kuin Helsingin Sanomien Nyt.fi:ssä. Iltalehti.fi tarjoaa jatkossakin tilaa rehelliselle ja rakentavalle kansalaiskeskustelulle, mutta päivitämme ohjeistustamme välittömästi.

Uutisiin, jotka käsittelevät mm. raakoja väkivaltarikoksia, seksuaalirikoksia, rikoksia, joissa tekijä tai uhri on lapsi, seksuaalivähemmistöjä, maahanmuuttoa tai uskontoa, ei kommentointimahdollisuutta lukijoille anneta. Epäasiallinen kommentointi poistetaan myös muista yhteyksistä. 


http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus...81704_pk.shtml


2015-10-05
Monilla pakolaisilla väärennetyt passit ja muut id-paperit

Miten on, hyväksyttekö tällaista, kun eräät kristityt, kirkko ja pappi avustavat kristityille pakolaisille väärennettyjä passeja, joista perivät maksun, auttavat jos saavat rahaa??? 

Toisaalta taas, Kreikassa toimii myös avustajia jotka hommaa väärennettyjä passeja muslimi-pakolaisille.

Todennäköisesti Eurooppa on nyt täyteen pakolaisia joilla on väärä identiteetti. Kyllä niitä on Suomessakin nyt.

Minä kannatan sitä että pakolaisia avustetaan. Mutta laittomuus ja rikollisuus, sellaisesta toiminnasta en pidä. Kun Aftonbladet haastatteli noita niin sanottuja avustajia Kreikassa, miksi eivät ilmiantaneet heitä?
Ajattelen että monet jotka haluaa auttaa pakolaisia, ei välitä siitä että avustus tehdään rikollisesti, koska Eurooppaan ei pakolaisilla ole laillista tietä.

Kreikassa toimii kirkko ja eräät papit laittomasti ja hankkivat väärennettyjä passeja ja muita id-papereita lähi-idän kristityille ja tietenkin tekevät sen rahasta. Pakolainen joutuu maksamaan.

Haastattelussa yksi avustaja Kreikassa sanoo että he avustaa vain kristittyjä pakolaisia. Kysyttiin häneltä että kuinka monta kristittyä pakolaista olet auttanut. Hän vastasi, monta monta hyvin monia.
Sitten häneltä kysyttiin kuinka monta olet auttanut tulemaan Ruotsiin. Hän vastasi, monia monia perheitä.
Häneltä kysyttiin myös mitä hän tykkää siitä kun he sanoo auttavansa mutta auttavat vain jos heille maksetaan avustuksesta. Hän vastasi että hänen uskontonsa käskee auttamaan.

Hur mycket pengar tjänar du på det?
– Vi tar inte pengar, vi hjälper dem. Det kostar vanligtvis 3 000 till 3 500 euro (28 000-32 000 kronor). Vi jobbar med kyrkan, jag och en präst. Vi hjälper bara kristna.
Varför hjälper ni bara kristna?
– Jag är själv kopt från Egypten. Det finns många som utnyttjar kristna här i Grekland. Vi försöker hjälpa så att de inte blir utnyttjade. Jag tar pengar från vissa och hjälper andra familjer som inte har några pengar.
Hur mycket har du tjänat på att göra det här?
– Inte så mycket. Jag och prästen hjälper folk att kontakta smugglarna, när de kommer fram till sitt mål betalar vi smugglarna. Vi tar 50 till 100 euro (460–930 kronor) från varje operation till krykan, så att vi kan hjälpa andra.
Vad säger du om att du tjänar pengar på dem som behöver hjälp?
– Vår religion säger att vi ska hjälpa. Det finns andra som tjänar en förmögenhet på det här, men inte vi.
Hur många har du hjälpt?
– Många, många, många.
Hur många har kommit till Sverige?
– Massor av familjer. Nu hjälper jag dem att flyga i stället. Förut brukade vi ta dem på bussar, det var många familjer på varje buss så jag vet inte hur många det handlar om.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/gr...cle21513999.ab

Flyktingkrisens stora vinnare: Smugglarna
http://www.aftonbladet.se/nyheter/gr...cle21487041.ab