"Islamofobisen" ennakkoluulot ja tietämättömyys
Faktaa on että 
"Islamofobisen" ennakkoluulot ja tietämättömyys jyllää, se on aivan eri asia arvostella uskontoja kuin että ottaa hampaisiinsa jonkun muslimin ja alkaa kertoa muslimille rumasti kuinka sen muslimin usko on mätä ja kuinka tyhmä ja inhottava se muslimi on joka uskoo.
Kuitenkin syyttäjä harvoin voi tietää millä tavalla eri muslimit uskoo, sillä usko on loppujen lopuksi individuaalista ja muslimit yhteisönä ei siis usko samalla tavalla, on suuria eroja jopa samaan ryhmään uskovien uskoissa.
Tämän takia on se "tyhmää" alkaa kuvitella ja kertoa omia kuvitemiaan muslimista ja hänen uskostaan sille muslimille, sillä se mitä syyttävä kertoo on vain hänen mielikuvitustaan ja omia ennakkoluuloja, syyttäjä vetää kaikki muslimit saman kamman läpi, kamman jossa kaikki muslimit on hirviöitä.

------------------------------------------------------------

Ennakkoluulo, syrjintä ja rasismi
Faktaa on että

Ennakkoluulo on järjetön tunne henkilöä tai ryhmää vastaan, joka perustuu yleensä stereotypioihin. 
Syrjintä on, mitä tapahtuu, kun ennakkoluuloista tulee toimita. Sana kuvaa sitä, mitä tapahtuu, kun henkilö kieltää toiselta henkilöltä työn rodun tai uskonnollisen vakaumuksen vuoksi. Voit itse syrjiä ketä tahansa henkilöä tai ryhmää, jos sinulla on valtaa tehdä se henkilölle. Valkoinen voi syrjiä mustia, ja mustat voivat syrjiä valkoisia,
jos esimerkiksi haastatellaan toista työnhakijana.

Rasismi puolestaan ​​kuvaa syrjiviä rakenteita, jotka ovat institutionalisoituneita ja nähdään "normaalina" koko kulttuurissa.
Se perustuu ideologiseen uskoon, että "rotu" on jollakin tavalla parempi kuin toinen "rotu". Se ei ole yksittäinen syrjivä henkilö, vaan koko väestö toimii rakenteissa, jotka tekevät vaikeaksi olla syrjimättä.
"Rasismin" ilmiö löytyy siis valkoisesta, länsimaisesta, kulttuurista kohti mustaa, mutta ei päinvastoin.
-------------------------------------
Esim. minoriteeteillä ei koskaan ole mahtia ja valtaa USAssa, Ruotsissa tai Suomessa, syrjiä valkoisia, sillä heitä on vähän ja heillä ei ole valtaa syrjiä ketään tai olla rasistisia. Päinvastaista rasismia ei olemassakaan juuri tuon takia että tummat ihmiset ei ole mahtiasemassa jotta kykenisivät syrjimään ja olemaan rasistisia valkoisia kohtaan. Historia jo osoittaa että näin on.

-------------------------------------------------------------


"Reverse racism", "käänteinen rasismi"
Faktaa on että
"Reverse Racism". "Käänteinen rasismi", sellaista ei ole olemassakaan, se oli aikoinaan amerikkalainen oikeisto kun keksi tuon sanonnan sillä he pelkäsi menettävänsä heidän privilegerade asemansa yhteiskunnassa jos tummille antaisi samat mahdollisuudet hyvään elämään.

------------------------------------------------------

Koraani ja homosexualitet
Faktaa on että

Koraani tuomitsee sodomilaisten väkivallan, raiskaukset ja avioliiton laiminlyönnin.
- wikipedia-en - wikipedia-sv

------------------------------------------------------------------

Hadith ja homosexuaalisuus
Fakataa on että
2 neljästä kuuluisasta sunni-koulusta, Hanafi- ja Shafi'i-kouluista sanoi keskiajalla, että homoseksuaalisuus ei ole rangaistava kuolemalla. Ja kolmas, Maliki ei pitänyt että homoseksuaalisuutta rangaistaan kuolemalla.
Islamilaisissa laissa ei ole helppoa rangaista homoseksuaaleja, elleivät he itse tunnusta tai ovat  sukupuoliyhteydessä julkisesti. muuten on lähes mahdotonta löytää 4 miestä, joilla on todiste, vastakohta Raamattussa on että vaaditaan 2 todistajaa.

-------------------------------------------------------------

Väittelyissä ei ole voittajaa eikä häviäjää.
Faktaa on että
Väittelyssä ei ole voittajaa eikä häviäjää...Häviäjiä on silloin jos joku lulee jääneensä häviölle ja sehän on siis tunteista kysymys, tunteesta että on jäänyt häviölle ja silloin yleensä alkaa sen sättiminen jolle luulee hävinneensä.Tunteet siis silloin alkaa jyllätä ja usein se itseään häviäjänä pitävä alkaa syyttää sitä jolle luulee hävinneensä ja hän alkaa viljellä usein ad hominem argumentteja ja keskustelu vääristyy ja menettää asiallisen keskustelutyylin.
Tiedän toki että se saattaa olla vaikeaa olla kritisoimatta toista jos alkaa tunteet jyllätä ja tuntee että ei pärjää enää keskustelussa.